- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
volandy #17501 üzenetére
Nézd, ennek nem sok értelme van. 30 ezres telefonokat említesz egy lapon 200 ezresekkel. Végigolvastam a kérdéseidet amott, csapongsz össze-vissza S8, i7, U11, aztán redmi széria? Azt is olvastam, hogy sosem volt még okostelefonod. Vedd meg valamelyik flagshipet, több évig elleszel vele.
-
zojjektum
őstag
válasz
volandy #17501 üzenetére
Most 2 kollégám is vett redmi 5A-t a párjának. Csak a szokásos casual telefon használók. Mind a ketten pozitív visszajelzést adtak róla. Igaz ez postával együtt volt nekik 29 db Mátyás. Ennek előtte egy másik haver a lányának egy redmi 4A-t vett kb. 1 éve arra sincs panasz a kiscsaj megvan vele elégedve. iPhone-ról nem tudok nyilatkozni az nem az én világom, de sokan esküsznek rá.
-
Black_Raven
veterán
válasz
volandy #17493 üzenetére
A gáz az hogy én ennyire hosszútávra még soha nem terveztem. Nekem 1 évnél tovább egysem volt, az is csak 1. Szóval a max 12 hónapra könnyebb választani, és én nem zárom ki a használtat sem. Újban ennyiért nincs sok alternatíva.
ericssonfan2: és most minek örülsz? azért mert lecserélem, mondjak rá rosszakat, mi vagy te vmi bohóc?
-
zojjektum
őstag
válasz
volandy #17492 üzenetére
Azért a nagy gyártóknál a nevet kell ám megfizetni, nyilván a marketing és egyéb költségeket is, de azért ne egy műanyag lapáttal szúrják már ki a szemem 50ezer forintért. Ha most vennem kellene nem tudnék mondani ilyen áron, ilyen tudással rendelkező mobilt, de, ha mégis lennék olyan aki nem sajnál 70-80ezret egy telefonért és nem lehet xiaomi, akkor huaweiből vagy a p9 lite 2017et vagy p10 lite-ot venném.
-
Black_Raven
veterán
válasz
volandy #17479 üzenetére
Előrébb lennénk ha írtad volna melyik fórumon írtak ilyen okosságokat. A fényképező sima átlag, de mi a gond a zenei hangzással, meg milyen prémium dolgok?? Akkor most ide írom! 2 hete keresem a 4X utódját, és ennyi pénzért határ szarokat lehet venni, a közelében sincsenek se tudásban se minőségben. 60-70k-ért van ami úgymond jobb!! Tehát aki fikázza az virítson.
-
zojjektum
őstag
válasz
volandy #17479 üzenetére
Én azt mondom, hogy nem vagyok egy vájtfülű nekem megfelel a volt p8 lite-omnál jobb. A fényképező is elég. Csináltunk néhány nyaralós képet amit előhívattunk és nem rosszabb, mint öcsémék 60ezres canon fényképezője. Úgyhogy ez is pipa. 8-9 óra sot a régi 3-4 helyett megváltás. Én teljesen megvagyok elégedve vele. Lehet a kákán is csomót keresni, de azt gondolom, nem érdemes. Aki már úgy indul neki, hogy úgyis sz@r annak mondhatsz bármit. Tudja az otg-t, jó a kijelzője, hosszú az üzemideje, tudok filmet nézni, zenét hallgatni, navigálni, telefonálni. Nekem nem kell több, ezt csinálnám egy 250ezres telefonnal is, de annak az árát beleteszem egy újabb autóba. Ismerősömnek iphone8 van, de halvány lila fingja sincs mit tud a telefon. Telefonál meg facebookozik ebben ki is merült, de legalább lehet vele villogni (szerinte).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest