- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
megy fel mindjárt az update, addig is még az előző verzsönről egy screenshot, amiből sejthető, hogy mennyire egy instabil vacak ez a redmi 4x éshogy egyfolytában újra kell indítani és/vagy újraindul magától
és <mindenre> használom, napi többórányi waze, közben deezer vagy offline radio paradise, torque, mindezek persze bluetooth-on; ráadásul telefonálni is szoktam, esténként 9gag. jójez.
-
plömplöm
őstag
nna, romolók előre! erre lehetne eredményeket közölni itt, foltozódnak-e be likak?
enyém eredmény: 145 patched; 1 missing; 51 inconclusive.
rootolatlan, zárt, stock 7.1.2 N2G47H; MIUI Global 9.2 | Stable 9.2.5.0 (NAMMIEK) -
plömplöm
őstag
10 fogorvosból 9 fogorvos telefonja bootloop-os lesz tőle
-
plömplöm
őstag
válasz
#69059072 #18566 üzenetére
nem lehet, hogy félreértetted a szervizest, és azt mondta, hogy újra kell élezni? érted, hogy ne legyen görbe...
egyébként az enyém kijelzőjén is van egy néhány mm2-es sárgásság, nekem a jobb oldalon, a közepétől kicsit felfelé. gondolkoztam is, hogy amanóba, végülis garos, van cseretelóm, megjavíttatom. hát, ezek után inkább hagyom a fenébe
-
plömplöm
őstag
összefoglalót elolvastam, a topikot nagyjából követem, ott-topikba belenéztem de az valóban offtopik. kérdésem: erre a telóra tényleg nincs hivatalosan, csak miui kinézetű android? az összefoglaló amúgy téves, mert van már nem miui-s xiaomi. köszi
-
plömplöm
őstag
halló
ilyet és/vagy ilyet használ valaki? az ujjlenyomatolvasó hiánya nem szempont. ha igen, akkor örömmel használja-e, vagy nagyon gagyi? egyébként milyen ilyen kabátot és honnan kellene venni? az volna a lényeg, hogy legyen ilyen elejére kanyarodó része, azaz nem gumibugyi, hanem ilyen elölhátul kabát.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ASUS TUF Gaming F16
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest