- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
trebrona #16155 üzenetére
Elnézést, félre értettem: a miui oldalán lévő angol nyelvű "használati útmutató" szerint próbáltam megkeresni azt a könyvtárat. Egyébként van a telón ilyen könyvtár (abban van a régi verzió telepítője), de a windows nem látja, nem érem el. Mindegy, valami elindult - remélem nem nagyon borzolja össze a nagy nehezen belőtt eddigi beállításaimat.
-
bach66
tag
válasz
trebrona #16124 üzenetére
Tegnap Multitool-lal próbálkoztam, akkor felismerte a telót, és felrakta a TWRP-t (amikor a Multitool-lal recovery-be inditottam, bejött a TWRP, csak valamilyen jelszót kért). Viszont utána már recovery-ként a gyári indult el.
Ma viszont ugyanazon a gépen már a Multitool sem látta a telót. ??? -
siddis
őstag
válasz
trebrona #16124 üzenetére
Én is szívtam ezzel, azt hittem hogy már minden driver-t felraktam st stb de még sem látta a Win. Aztán letöltöttem a XiaoMiTool nevű progit, és az felrakta az utolsó hiányzót is. Ha jobb dolgod nincsen, keress rá, tedd föl, aztán ha felmentek a driver-ek, próbáld meg, magával a progival nem kell csinálnod semmit..
-
bach66
tag
válasz
trebrona #16122 üzenetére
Ne tudd meg, mennyit próbálkoztam már - órákat..
Pedig nem először csinálok ilyet.
De ez valahogy sehogy sem akar összejönni.
Pedig win10-en (64bit) mindent telepítettem, az összes fellelhető usb és adb drivert felraktam. Úgyis, hogy kikapcsoltam a win10 driver ellenőrzését, hogy engedje a nem hitelesített driver telepítését.
Úgy tűnik, minden hiába. A win egyszerűen nem látja a telót, amikor fastboot módban összedugom.
Ezért kérdeztem, hogy másik laptopon 32 bites Win7-ről is lehet-e telepíteni a TWRP-t. -
orso0355
őstag
válasz
trebrona #15962 üzenetére
Mérges vagyok a SzülinApp-ra, mert persze a budapesten kb háromnaponta változó kanyarodási irányokat meg mindenféle ilyesmiket nem kezeli (nem frissít?), így a múltkor úgy belevesztünk a dzsumbujba, hogy alig keveredtünk ki belőle. Szóval amúgy Waze, bár az igo sávasszisztense világbajnok, azt kéne mindenhol használni.
-
Styleair
aktív tag
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #15580 üzenetére
Teljesen igazad van. De azt is leírhattad volna, hogy majd 1-2 hónap múlva amikor megtetszik neki is egy Oreo rom, és úgy dönt hogy felrakja, de nem tudja, majd megkérdezi hogy miért? erre Te majd linkelsz neki is egy 3.2.1.0 twrp-t mint nekem, és felrakja, aztán belép és többet nem is jön ki mert Reboot System közben megáll és kéri a már új generált jelszót, aminek a megoldása csak a gyári fastboot rom felrakása, a minden adata elvesztésével. Na akkor megnézném hogy áll a szája. A fórumtárs ha végig olvasod a történetet, semmivel nem lett félrevezetve. Sajnálom hogy így éli meg a történteket.
-
Gerasz
aktív tag
válasz
trebrona #15563 üzenetére
Akkor itt volt némi félreértés a javaslattevő és köztem.
Azt próbáltam leszögezni, hogy nekem a telepítgetés itt sokakkal szemben nem élvezet, hanem bosszúság, és csak a MIUI hülyeségei miatt kényszerültem rá. Ilyen áron meg tudtam volna barátkozni azzal, hogy havonta egyszer be kell ütnöm egy négyjegyű kódot.
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #15500 üzenetére
Köszi, SD-n ott figyel ez is, de a másik jobb nekem meg a mentéseimnek is. Azért nem értem a hibát mert raktam már fel ezzel a twrpvel 8.0-át és 8.1-et is. Főleg ha arra gondolok hogy Te az ősrégi Coffecevel felraktad a 8.1-et gond nélkül. Ja ezután a Los buli után közvetlenül a Xiaomi.eu dev simán felment azután meg a miuihu is.
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #14866 üzenetére
Tudom. Tesóm belefutott már rosszba, de nekem mázlim volt. 8-64 gigáig mind jó volt, ténylegesen stimmelő tárhellyel.
Nem ajánlottam konkrét eladót épp ezért, és ez csak az én tapasztalatom. Nyilván mindenki ott és olyat vesz, amilyet akar, pont mint a telefon esetében ;-)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
trebrona #14669 üzenetére
Bolsoje Thanx!
Amúgy kezdem a pozitív dolgokat is észrevenni a rendszerben, csak teljesen más gondolkodásmódot igényel, mint a szigorúan kötött WP. A jogosultságokkal vagyok bajban: egy offline szótárprogram mi a faxé'
akar hozzáférni a mikrofonomhoz, a földrajzi helyemhez és az SMS-küldéshez?!
MIUI 9 fent van, de a "biztonsági frissítés" nagyon régi, október eleji. Hogyan lehet frissebbet szerezni / azt hogyan kell frissíteni?
szerk: Más: hol tudom az alapértelmezett programokat kiválasztani? Töltöttem le Adobe Readert, de valami egész más nyitja meg a pdf-eket...
Megint más: a Windowsos áruházban tudtam fizetni a Telenoros feltöltős kártyám egyenlegéből, itt viszont csak bankkártyát tudnék megadni - amit nagyon nem szeretnék. A feltöltőkártyás fizetés itt nem működik a Store-ban?
-
sxxorp
őstag
válasz
trebrona #14563 üzenetére
Köszönöm, tökéletes! Neked is grafnet, igen ez az!
Kár, hogy hajnalra esett ez a mizéria, és kellett ma a telefon, most egy kis segítséggel a kritikus homálypontnál sokkal hatékonyabb lenne... Mondjuk új év, friss telefon, még nem nagyon indultunk be, most belefértG@aben: kisebb töltőáram: nyugodtan, nem ártasz vele, inkább használsz, én is még SonyEricsson-os 850-eseket használok
-
-
-
lócitrom
őstag
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #13573 üzenetére
Nálam nem észrevehető a változás, 2.5 hónap single sim után, 2 hete dualozok, és semmit nem veszek észre, pedig 1 hétig mindennap néztem, hogy merül e jobban, de semmi. Sőt láthattad 10óra SOTok jönnek mobilnettel, Custom rommal(miuihu
) jó előtte RR-n is, dual simmel.
-
trebrona
nagyúr
válasz
trebrona #13558 üzenetére
Nyitottam nektek: Xiaomi Redmi 4X - OFF topik
Hajrá!
-
jbnd-007
tag
válasz
trebrona #13163 üzenetére
Nem az a bajom, hogy nem találom meg, hanem hogy nem akarom.
IT-s vagyok, van itthon vagy 20 féle kütyü, aminek a nyavalyáival állandóan foglalkozni kell és már baromira unom. Szeretném, ha egy eszköznél végre nem kellene rögtön vásárlás után a javítgatásával foglalkoznom.
Olyan ez, mint amikor a nőgyógyász este hazamegy és még a feleség is szexet akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest