- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Szeretnék letölteni egy témát, de úgy látom, be kell hozzá jelentkezni a Mi Fiókba.
Namármost én nem akarok semmilyen szinkronizációt (SMS, névjegyek, naptár, képek stb.) alapból. A fenti bejelentkezés magával vonna valami adatfeltöltést az előzőekből?
Olyasvalaki válasza lenne a legjobb, aki saját tapasztalatára alapozza azt.
-
Teaway
veterán
Dupla sms statisztika:
3 hónap alatt egy darab, de nem otp-s. -
ZeCse
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #19499 üzenetére
Régebben szinte állandóan nekem is duplán jöttek OTP kártyahasználatról SMS-ek (Samsung J1), voltam is bent egy fiókban, ahol szintén a szolgáltatóra (Telekom) fogták, de érdekes módon utána mintha megszűnt volna. Viszont a 4X-en csak ritkán kapom duplán az OTP tranzakciókról az SMS-t, ill. általában azonnal meg is kapom, mindegy, hogy 1 példányban vagy ketőben. Ami furcsa, hogy más feladótól sosem jött még duplán SMS, csak az OTP-s!
-
Domestos
tag
válasz
albiosz #19496 üzenetére
Nálam meg az SMS-ek nem duplázódnak, de a CIB mobil bank alkalmazás notification-jei igen. Nem tudom, mit csináljak vele, nem nagyon csesztettem a CIBeseket, mert elég valószínűnek tartom, hogy a telóm csinál valamit rosszul. (Nem a számla + kártya értesítés jön meg mindkettő. Sima nem kártyás számla művelet értesítés is duplán jött meg.)
-
-
albiosz
őstag
válasz
spiderpig820 #19485 üzenetére
Hm, akkor legalább nem egyedi eset, bocs.
Azért ha valakinek van tippje, hogy hogy lehet megoldani, hogy ne duplikálja a készülék az sms-eket, akkor írja be ide!
-
albiosz
őstag
SMS-eket duplikál valakinek a készülék? Nem mindig, de viszonylag gyakran. Nagyjából csak a bankomtól kapok sms-eket és mióta a 4X-et használom minimum 5-ször fordult már elő, hogy a valós idejű sms után 1 percen belül újra megkapom az sms-t. Szinte biztos vagyok benne, hogy a készülék csinálja, mert ez előzővel sosem fordult elő ilyesmi.
-
G@ben
addikt
válasz
Skillet #19176 üzenetére
Nagyon jó kis telefon, én mókolás nélkül használom, gyári rendszerrel. Ami hibát észrevettem, hogy néma módban nem rezeg sms-nél és naptár emlékeztetőnél, de ezt pl a Light Flow alkalmazással lehet javítani, illetve a gyári kamerát lecseréltem az Open Camerára, szerintem sokkal jobb képeket csinál. Ebben egy apró bug, hogy a telefon újraindítása után újra lesz zárhang, amit a gyári kamera zárhangjának be- majd kikapcsolásával lehet kikapcsolni, és a következő újraindításig néma marad.
-
szimi57
őstag
Üdv.
Nova Launchert használok és az gond, sem az SMS-eket, sem a nem fogadott hivásokat nem jelzi az ikonon. Ez nálam van csak igy? A gyári launchert uninstalláltam. -
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Segitseget szeretnek kerni, paromnak es nekem is 4X van, kb egy hete vetteuk eszre mindket telo eseten, hogy hivnak minket de nem csong ki a keszulek es egyszer csak jonnek a hivasertesito smsek. Mitol lehet az h mukodnek a telok van halozat(vodafone 4G) es megsem ernek el minket, illetve mi egymast sem sokszor. Mindket telo kb egy honapos ujonnan vasaroltak es globa verziok.
Masik idegesito problema, a gyari bongeszot hasznalva egyszercsak megall a bongeszo nem reagal semmire, majd kilepek fokepernyore es vissza es ezt kovetoen megy egy darabig ismet.
Koszonom Szepen!!
-
zsoltex70
csendes tag
-
wanted5
őstag
válasz
grafnet #18809 üzenetére
Már csak az lenne a kérdés, hogy mi? Semmilyen program, app nem változott, egyszer csak gondolt egyet és azóta ilyen.
Pár napja kértem egyébként bootloader unlockot (még aznap megjött az sms, hogy nyithatom) de azóta se vettem rá magam. Elvileg nincs titkosítva a telefon, tehát változatlannak kéne maradnia mindennek rajta, de félek, hogy még jobban elbaszódik minden rajta.
Én nagyon nem szeretek foglalkozni az ilyen napi szintű újratelepítésekkel, mint itt páran. Az authenticator programok meg egyéb dolgok visszaállítása meg rémálom... -
albiosz
őstag
válasz
trebrona #18790 üzenetére
És lőn, működik, köszönöm! Azt hittem a rendszeralkalmazásokban lehet frissíteni, ott pedig ugye nem talált semmit.
(#18793) grafnet: köszi! úgy tűnik a frissítés előtti verzióban nem volt helyi menü..
Amúgy így 1 nap után:
- Sima volt a költözés WP-ről. Mondjuk az sd kártya, google és outlook fiók sokat segített. Az ebben a hozzászólásban szereplő módon az sms-eket is sikerült áthozni. Percre pontos időpontot mutatnak, karakterek rendben. Pedig nem volt kevés, 5 év termése...
- A viber/messenger beállításokkal megszenvedtem, pedig az összefoglaló alapján csináltam, de már működnek rendben.
- Minden beállítás nagyon el van dugva, sok helyről kell összevadászni. Viszont ezeket nagyjából egyszer kell megcsinálni.
- Farmerzsebben kényelmes.
- Minden baromi gyors, gördülékeny. A WP sajnos már nagyon nyögvenyelés volt egy szimpla böngészésnél is.
- Jó vétel volt.Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!
-
zsoltex70
csendes tag
Egy kicsit off
van/volt másnak is problémája 4x-en OTP SmartBank-ban a QR kódos azonosítással? 2 hónapja a QR kód beolvasás után nem megy tovább, a jelszót sem kéri, azt írja hogy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
az sms azonosítás működik, az appot tudom használni, csak a rengeteg sms díját felszámolják
köszi
-
zzolika
aktív tag
válasz
szimi57 #18493 üzenetére
#18493 szimi57 : Nincs ilyen a beállításokban. Global stabil 9.2.4.0 rom.
#18498 sbwolf : 4-5 éves kb. Tudja a 4G-t, melóhelyen 4G-n van, 9,6/8,4 MB. Hazaérve is maradt 4G-n, de a sebesség 3,4/0,6 lett
A panel árnyékolja le ennyire?
#18499 TomiJK : Gmail nekem se jön értesítésnek, pedig mindenhol bekapcsoltam
A whatsapp megjön rögtön.
Viszont csinált ma olyat, hogy egyszerre jött a hívás és a nem fogadott hívás sms-értesítés ugyanarról a számról, pedig csak egyszer hívtak.
-
albiosz
őstag
válasz
zojjektum #18455 üzenetére
Köszi! Hasonlót ajánlottak a WP topikban is. [link]
A videon, amit linkeltél látszik, hogy a végén visszaállítja az app alapértelmezett sms programnak az eredetit (mivel 4.4 felett ideiglenesen be kell állítani alapértelmezettnek az appot). Ezt másik hasonló programok úgy látom nem tudják. Ha véletlenül ennek sem sikerül, akkor hol tudom vajon beállítani az alapértelmezett sms programot?
szerk.: mire gondolsz, hogy nem elegáns?
-
albiosz
őstag
válasz
zojjektum #18441 üzenetére
Ami a 4X-en van? Az nem csak MIUI-s telefonok között működik?
(#18433) mpo és (#18435) aelod: névjegyek úgy tudom onedrive-ról is átrakhatók a 4X-re. Feleségemén mintha így csináltuk volna. Nem nagyon találok az sms-eknél opciót felhőbe másolásra a WP-n.
Bekérdezek még egy WP-s topikban, hátha.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nehezet kérdezek: Windows Phone-ról (azon belüli is 8.1) a meglévő SMS-eket át tudta valaki tenni a 4X-re? Ha igen, milyen módon?
-
szazbolha
addikt
Köszi a válaszokat!
Új verzión az android 7 vagy 8-at értem, a bolti hirdetések speckójában a 6-os van feltüntetve és a MIUI8 felület. Tehát bekapcsolom az új telót, wifi-t beállítom és befrissít android7-re meg a legújabb MIUI-ra?
Vagy azért ennyire nem egyszerű?MIUI-val még sosem volt dolgom, ha nem tudom megszokni, vagy nem tetszik akkor kikapcsolható/deaktiválható/letörölhető? Egy fapados Androiddal is megelégednék, mert kevés alkalmazást használok. Telefonálás, sms, gps/térkép, rdp kliens, netezés. Nincs játék, sem közösségi oldalazás.
2-3-4 GB-os 5"-os középkategóriás telót kerestem, és kézbe fogva ez a telefon tetszett legjobban.
rdp estén nagy előny lenne, ha valamiféle fizikai billentyűzet csatlakoztatható lenne pl. olyasmi mint a tableteknél. -
zolikaDB
veterán
Meg ilyet... Az unlock kerelemre az SMS megerkezett 10 perc alatt.
Ha nyitom a bootloadert, ki fog irni a keszulek minden bootolasnal vmi figyelmezteto szoveget? -
Davs
tag
Hello,
par napja megvettem ezt a telefont. Szeretnem rootolni es informacioim szerint elotte a bootloadert kell megnyitni. Megkaptam 1-2 napja a megerosito sms-t arrol, hogy megnyithatom. A telefonon a Developer Options-on belul a Mi Unlock Status-ban ha ramegyek a "Add account and device" gombra, akkor a "86023: hardwareId" hibat kapom.
Talalkozott valaki ezzel a hibaval? -
mpo
veterán
válasz
bunnyhu #17889 üzenetére
Már mások megírták a barna és zöld csík között elég markáns a különbség.
Megnéztem (Telekom) 2G hálózaton van most is, azóta mióta kiderült, hogy miért barna nálam, meg nem tudtak 4G-n fölhívni, kaptam az SMS-t, hogy hívásom volt, pedig nem csörgött.
Betonépületben vagyok.
Tegnap írtam 56%, most 52%. -
hl225
tag
Sziasztok!
Alap 7.1.2-es rendszert használok, miui 9.2-vel beépített sms alkalmazással. Korábban érdeklődtem, a válasz alapján sikerült a régi sms-eket rendben átkonvertálni. Az akkori válasz alapján a beépített sms alklamzás ismeri a hangulatjeleket. Azt meg is találtam, hogy hogyan lehetne beszúrni ilyet, a kérdésem az lenne, hogyan lehet beállítani, hogy a mellékelt kép szerinti karakterek automatikusan a kép szerint látszódjanak, mert most a a felső sor szerint beírt "hangulatjel" karakterhalmaz marad, nem alakul át a kép szerinti ikonra.
Vagy ezt a beépített alkalmazás nem tudja?
A válaszokat előre is köszönöm. -
joe47
csendes tag
Sziasztok!
Megint segítséget szeretnék kérni.
Nem tartom magam kezdő okostelefonosnak, de ez kifog rajtam. Egyszerűen képtelen vagyok beállítani azt, hogy rezegjen is bejövő híváskor, ne csak néma üzemmódban. Bejövő sms-nél viszont teljesen némára állítom és ennek ellenére rezeg is. Nem értem.
Előre is köszönöm a segítséget. -
infectedmann
őstag
Csak tudnám kedves kínai barátaink mi a francért küldenek sms-t, hogy megkaptam az engedélyt az unlockra, ha közben nem
-
infectedmann
őstag
Tegnap kértem, hogy unlockolhassam a telefonom, kaptam SMS-t ma reggelre, hogy megkaptam az engedélyt. Le is tudom tölteni a MiFlash Unlock toolt, viszont miután megpróbálom unlockolni ezt dobja ki:
Ötletek?
-
hl225
tag
Sziasztok!
Melyik SMS küldő alkalmazást érdemes használni a gyári helyett ami a következőket tudja:
- importálási lehetőség más androidos telefonról
- 160 karakter és ékezetes betűk lehetősége
- chat szerű megjelenés (különüljön el a fogadott és a küldött sms)
- smiley-k felismerése
vagy mit kell csinálni ahhoz, hogy a gyári alakalmazás ezeket tudja? -
liskov
tag
A legutolsó global dev ota az időjárás app hozzá akar férni a telefon hivasaimhoz és sms-eimhez.
Másnak is? Minek kellhet neki? -
bb71
őstag
3 kérdésem volna:
1. Hogy lehet csökkenteni a Rendszer ROM
adatmennyiséget?
2. A Chrome adatmennyiségét hogy lehetne csökkenteni, vagy ez rendszerprogram? Beállítások Telepített alkalmazásoknál nem jelenik meg.
Illetve a Messenger adatokat szabad törölni, vagy akkor minden eltűnik? Én nem használom, feleségemé...
3. Tudtok ajánlani egy olyan SMS Backup és Restore programot ami bevált?
Amit használok - nem találom most az playen, az a MIUI9-es mentésből 8-as MIUI-n nem tudta az sms-eket visszaállítani, illetve megcsinálta, de nem jelent meg az üzeneteknlé egy sem.4. Most már nem is merem írni, hogy egy újabb esemény jelent meg: a TWRP 1x működik! Telepítem adb-n keresztül, bebootol a twrp, mentek és a reboot Recovery-re is elindul a system. Hangerő fel+ Power.re sem indul el a twrp!
Mi történt már megint?????????????????????
-
bodnar10261
aktív tag
Dirty Unicorn Redmi4X Oreo
Leírás:
Boots
RIL (Calls, SMS, Data) All radio Operation
Fingerprint
Offline Charging Fix
Fixed Random Reboot on low Network
fix BT FC in Calling
Incall volume adjustment
IR Blaster
Gcam & slow motion
Slow motion
Wi-Fi
Bluetooth
Camera
Camcorder
Video Playback
Audio
Sensors
Flash
GPS
VolteLegfrissebb Firmware-rel müködik v30
Hozzá a gapps [link]
-
YASKATIR
senior tag
Jesszus.. Ennek mi az ertelme? Ertem en, hogy vedene az ellopott telefonokat de...
Ha tudsz sms-t kuldeni magadnak, akkor ez azt jelenti, hogy nincs jelszo a telefonon. Ha engedni tudod a developer settings-ben a bootloader nyitasat, akkor ez ismet azt jelenti, hogy nincs jelszo a telefonon. Ha tudod a MIUI nevet es jelszot, akkor az meg azt jelenti, hogy tied a telefon, azaz senki sem lopta el..
-
vince
őstag
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet #15131 üzenetére
Jól működött, csak egy zenéhez feljebb nyomtam a hangerőt, miközben rezgő módban volt, és hiába nyomtam vissza, nem jó. Komolyan mondom, nem ismerem ki magam a menüben, a régi telefonnál simán beállítottam, itt nem megy.
Üzemmód, semmi köze a naptárhoz. Tehát amit szeretnék: normál üzemmódban csörögjön, adjon sms hangot, a naptár csipogjon, meg mindennél rezegjen közben, rezgő üzemmódban meg maradjon csendben, csak rezegjen mindenre. -
Lordus
senior tag
SMS problémával nem találkozott még senki?
Egy olyan problémám van, hogy mióta megvan a telefon, global és miuihu rommal is azt csinálja, hogy ha elküldök egy üzenetet, akkor a visszajelző hang csak hosszú percek múlva játszódik le.
Ezt igazából kikapcsolt kijelzőnél csinálja, ha sms írás után nem kapcsolom ki a kijelzőt, akkor általában azonnal megkapom a kézbesítési jelentést.
Mi2S-emnél nem volt ilyen.
Másnál esetleg? -
liskov
tag
Mostanában heti rendszerességgel előjön a "volt egy nemfogadott hívásom" jelenség. Tehát valaki keresne, nála úgy jelzi, mintha ki lennék kapcsolva, én meg kapok egy sms-t.
Régebben kb 2-3 havonta ha egyszer volt ilyen. Ti nem tapasztaltok ilyesmit?
7.12.28 Global dev, 3/32 Gb-os verzió, vodafone 4G. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
trebrona #14669 üzenetére
Bolsoje Thanx!
Amúgy kezdem a pozitív dolgokat is észrevenni a rendszerben, csak teljesen más gondolkodásmódot igényel, mint a szigorúan kötött WP. A jogosultságokkal vagyok bajban: egy offline szótárprogram mi a faxé'
akar hozzáférni a mikrofonomhoz, a földrajzi helyemhez és az SMS-küldéshez?!
MIUI 9 fent van, de a "biztonsági frissítés" nagyon régi, október eleji. Hogyan lehet frissebbet szerezni / azt hogyan kell frissíteni?
szerk: Más: hol tudom az alapértelmezett programokat kiválasztani? Töltöttem le Adobe Readert, de valami egész más nyitja meg a pdf-eket...
Megint más: a Windowsos áruházban tudtam fizetni a Telenoros feltöltős kártyám egyenlegéből, itt viszont csak bankkártyát tudnék megadni - amit nagyon nem szeretnék. A feltöltőkártyás fizetés itt nem működik a Store-ban?
-
starr
őstag
válasz
Bogyó bá' #14529 üzenetére
Microsoft fiók:
Eleinte sokat szívtam vele, végül a megoldás az lett, hogy:
- Gmail appot frissítsd a legújabb vezióra!
- Gmail appal vedd fel a Microsoft fiókot, fontos, hogy Exchange-ként!
Ekkor a levelek, a naptár, és a névjegyek is szikronizálnak.
(A MS Outlook appal ezek nem működtek rendesen)
- A Névjegyek appban állítsd be, hogy a MS fiók névjegyeit mutassa.Onedrive:
Van androidra, és megbízhatóan megy az automatikus feltöltés is, sőt még be is lehet állítani mely mappákból töltsön fel.OneNote, Office appok: Vannak, és jól működnek.Csak hát MS apphoz méltóan itt is nevetségesen lassan indulnak a többi apphoz képest.
MI fiók:
Arra használom, hogy megjegyzi mely appok vannak a telefonon, és egy esetleges HR után visszatölti.
A Google féle mentés tapasztalom szerint nem működik MIUI-n, opciót sem találtam hol lehet kérni a visszaállítást. SMS-eket is ezzel lehet menteni, stb
Képek, névjegyeket, stb mentését kikapcsoltam, mert hamar telefossa azt az 5GB-ot.
Aztán bootloader nyitáshoz is kell. -
Lordus
senior tag
Sem a rootolástól, sem a miuihu-tól sem mástól nem kell megijedni.
Én is csak használom, de nem akarok reklámokat látni, szeretnék smst küldeni úgy, hogy ékezetek is lehetnek benne... pl én ezért használok miuihu-t, root-tal.
ez nem kókányolás. a miui létezése csak annak köszönhető, hogy nyitottság van, bele lehet nyúlni, lehet tökéletesíteni. a legtöbb miui felhasználó pont ezért használ miui rendszerű telefont...tehát ne keverjük a szezont a fazonnal, tudom, hogy már húzni is lehet a proceszort, meg ilyen kernel meg olyan rom... de alapól nem erről szól a miui. hanem a személyreszabás sokszínűségéről... S mivel Ázsia messze van és nem éppen a magyarok a fő vásárlók, ezért érthetően nem tesznek meg mindent a magyarokért. szerencsére az EU romok pont ezért vannak, "csak" annyi tökéletesítés van bennük, hogy itt Európában is maximálisan ki tudd használni a telefonod tudását.
-
wanted5
őstag
Én beleraktam a kártyát, majd egy idő után jött az sms a vodától, hogy élvezzem a 4g-t stb stb, indítsam újra hozzá a telefont. Azóta van 4g, igaz nem mindig, gondolom valami itt nem olyan jó a lefedettség (vidék ftw)
Egyéb: Ugye nem tudtam, hogy frissítsek-e vagy ne. A legutolsó miui 8-al kezdtem használni a telót. Viszont úgy éreztem, hogy gyorsan merül, prábáltam állítgatni, programokat kiiktatni, hogy mi használhatja de semmi. Végül felraktam a miui 9-t, gondolván, hogy ha még rosszabb lesz, akkor majd nyitok bl-t és visszapakolom a gyárit.
Feltelepült, csináltam egy hard reset-et, visszaraktam a appokat, beállításokat stb stb és azóta mintha 6000-s akksi lenne benne, legalább is érzésre az előző állapothoz képest. Éjszaka kb semmit sem merült. Szóval nekem bejött a miui 9. -
G@ben
addikt
Na még egy kérdés:
olvastam, hogy az sms-t sem lehet elfektetni a miui miatt. Ez más programoknál is előfordul? Ha én teszek rá helyettük másik sms appot, vagy a sima google naptárat, bármi más programot, akkor azt már engedi forgatni? Írni vízszintesen szeretek.
Kár, hogy nincs eustock raktáron, mert erősen meg szeretném venni.Helyi boltban 48-50.000. Viszont jól látom, hogy az eustock egyetlen szervize Pesten van?
-
vince
őstag
válasz
kidnou #13265 üzenetére
Így van, a MIUI heti frissítés témában ott az összes changelog. Sajnos az előző verzióban bekerült GSM ábécé kapcsolót kifelejtették az SMS appból
-
grafnet
veterán
válasz
atti1984 #13047 üzenetére
Elvileg a gyári mentő funkcióval meg tudod csinálni. Természetesen a mentést ki kell mentened kézzel legalább mSD-re! Mert a Factory Reset kötelező! (Lustáknak nem muszáj.)
(Nekem még nem sikerült teljes mértékben a visszaállítás. SMS, hívás napló, ilyenek 100%. Viber, bank, ilyenek 0%.) -
mpo
veterán
válasz
trebrona #12973 üzenetére
Harmadik resend-re megjött az én számomra.
Köszönöm a segítséget.Amíg a konyhában voltam öt percig, megjött az unlockra is az sms, letöltöttem ezt
miflash_unlock-en-2.3.803.10.zipHa a MIUI global változik, ez akkor is jó lesz (verziószáma van az unlocknak) vagy újra kell kérni és letölteni?
-
-
mpo
veterán
válasz
trebrona #12961 üzenetére
Nekiálltam az unlock kérésnek, biztonsági okból.
Ezen az oldalon kellene az sms-ben kapott kódot megadnom: http://www.miui.com/unlock/apply.phpApply for unlocking permissions
We have sent a message with verification code to your cell phone number+3630 és a számom.
Please input the code you receivedUgye nem erre kell várni 72 órát, hanem a kód beírása után?
-
vince
őstag
Ezt nem értem. A hívásfogadás hiba (nem csörög a telefon, nem is tudod, hogy hívtak, csak később a szolgáltató által küldött sms-ből) 4G-n jelentkezett, nem? Ha most 4g-re rakva nem kapcsolható jelzést kapott a hívó fél, akkor hogyan tudtad megállapítani, hogy a hiba nem jelentkezett?
-
cidalain
veterán
a hívásátirányítás volt a ludas
"Átirányítás ha foglalt"-nál be volt állítva egy T-Mobil központi szám, nyilván az dobálta utána az SMS-t. Ezt letiltottam, így most jó, de mellette még be kellett kapcsolni a hívásvárakoztatást is.Így most ha aktív hívás van, és jön egy bejövő hívás közben, akkor fel tudom venni azt is, ha úgy akarom, és váltogatni a két hívás között (hívó félnél természetesen kicsengett). Ha a második hívást nem reagálom le, akkor jön értesítés a redőnyre, képernyőre mindenhova.
Ha a hívásvárakoztatás ki van kapcsolva, akkor a második bejövő hívásnál a hívónál foglaltat jelzett, és a telefon híváslistában is jelezte hogy volt egy nem fogadott hívásom, viszont külön értesítőt nem rakott a kijelzőre. Pedig ez lenne a legtutibb. (Így egyenlőre marad az előző verzió)Megjegyzés:
A átirányításnál most csak az "Átirányítás, ha nem válaszol" és az "Átirányítás, ha nem érhető el" beállításoknál maradt a T-Mobil szám. Nyilván ez akkor a hangpostára fogja küldeni a bejövő hívást. -
cidalain
veterán
illetve még egy dolog.
amikor épp hívást folytatok, és jönne egy másik bejövő hívás, akkor a teló nem jelzi nem fogadott hívásként, hanem SMS-t küld róla, hogy xy keresett ekkor és ekkor. erős a gyanúm, hogy ezt nem telóval kell megoldani, mert a korábbi telómon is ez volt a menetrend.
T-Mobile kártyám van, gondolom velük kéne valamit intéznem, de mi a péket mondjak nekik? a teló képes kezelni akár több bejövő hívást is, így nem a szogáltató döntse el, hogy nem fogadom a másodikat. -
gambesz
tag
Az sms beállítást hol kell eszközölni? Az ékezetek miatt durván számolja a karaktereket.
-
neilszab
őstag
Sziasztok, hol lehet beállítani, hogy hívás közben is értesüljek a bejövő hívásokról?
Jelenleg ha telefonálás közben keresnek, akkor se a telefon nem jelezni, se a Vodafone nem küld SMS-t... de béna vagyok és nem találom ezt a beállítást.
Köszi
-
trebrona
nagyúr
válasz
pepe091 #12264 üzenetére
Megpróbálnám előről kezdeni.
Először az Android Messages-t alapértelmezetté tenni, majd restore az SMS backup-pal. Illetve nyilván az összes kért engedélyt megadni.Stock droidot használok, ahol ugye eleve az Android Messages az SMS alkalmazás, hibátlanul betöltötte a több éves SMS történetet az említett backup alkalmazás (nem külön szálon).
-
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Feleségemnek vásároltam egy 4X-et, és szerettem volna a régi telefonjáról (Samsung Ace 3) az SMS-eket átmenteni a 4X-re. Az Ace 3-on az Android Messages-t használta, ezt szeretné a 4X-en is, viszont amikor ezzel a progival backup-oltam az üzeneteit, a 4X-en csak a gyári Üzenetek app-ba importálta be, és oda is csak úgy, hogy szétszedte a beszélgetéseket küldött és fogadott alapján, tehát minden ember két szálon fut. Hogyan tudnám a Messages-be importálni az üzeneteit? Természetesen a Messages az alapértelmezett üzenetküldő app.
-
törölt tag
válasz
snyper990 #12226 üzenetére
Nagyon szépen Köszönöm!
A hangszórón már én is gondolkoztam.
Használtam a keresőt, de nagyon lassú így a szükséges információhoz jutni, és sajnos csak akkor tudok infózni, ha gép elé jutok (esténként pár óra), mert most egy kicsi régi telefonom van, hogy telefonon, sms-ben el lehessen érni.
-
aelod
veterán
válasz
gyurasz #12129 üzenetére
8.5.2-global stable-ön nekem is volt 4g hívás gond. Annyi különbséggel, hogy nekem nincs sms szolgáltatás a nem fogadott hívásokról. A másik bug, hogy ha hívnak felveszem a hívó felet hallom de én hiába beszélek engem nem hall a partner. Ilyenkor visszahívom és megy a dolog de elég idegesítő tud lenni. Ismerősöknél nem gáz a dolog de ha ismeretlen szám hív az már gáz mivel én azokat nem hivogatom vissza, hogy miért keresett.
A jelenséget 2 és 3G-n is tapasztaltamMost 8.5.4 van és azon is jelentkezett a probléma.
-
vince
őstag
válasz
#01993216 #12115 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire romfüggő. Van, akinek előjön gyakorlatilag bármilyen rommal, míg másnak semmivel. Én az utóbbi csoportba tartozom, volt global miui 8 mashmallow, majd eu rom, megjelenés óta pedig hu rommal nyomom, 8-as és 9-es miuival, mashmallow, majd nougat androiddal, de egyszer sem kaptam sms-t (bekapcsolt, működő telefon mellett) nem fogadott hívásról.
-
orso0355
őstag
Mert csengett és felvettem? 😃
Akik engem hívnak, ha nem érnek el, írnak, vagy hívnak újra, stb. Ha kerestek volna, jelezték volna, hogy korábban nem értek el. Egyszer volt egy nem fogadott hívás, amikor pont a kezem mellett volt a telefon, tehát ezt pont láttam is, de több nem fogadottam nem volt, sem sms értesítésem, semmi. -
lócitrom
őstag
válasz
xmacko #11703 üzenetére
mivel most telepítettem újra a telefonom, így annyit vettem észre én, hogy néha nehezen jut el az aktiválásig a folyamat. a kártyának aktívnak kell lennie és internetkapcsolat szükséges. újraindítás után nekem már ment, de ennek szokása elakadni sajnos. nem fogsz láthatóan SMS-t kapni, háttérben zajlik le a folyamat.ja és hát történjen meg a Mi fiókba a bejelentkezés.
-
xmacko
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest