- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
válasz
Black_Raven #17433 üzenetére
Használtan vettem, az előző tulaj felnyitotta, de sajnos egy balul elsült XiaoMiFlash használat után vissza lockoltam
Most meg szívom miatta a fogamat
-
infectedmann
őstag
Csak tudnám kedves kínai barátaink mi a francért küldenek sms-t, hogy megkaptam az engedélyt az unlockra, ha közben nem
-
infectedmann
őstag
Tegnap kértem, hogy unlockolhassam a telefonom, kaptam SMS-t ma reggelre, hogy megkaptam az engedélyt. Le is tudom tölteni a MiFlash Unlock toolt, viszont miután megpróbálom unlockolni ezt dobja ki:
Ötletek?
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható szervizt vagy magánembert arany színű Redmi 4X burkolat cseréhez? Megvárnám a dolgot, mert nincs másik független csere telefonom, nem tudom ott hagyni.
Köszi.
-
infectedmann
őstag
válasz
#95763968 #12225 üzenetére
Mindent tud, amit egy Androidos telefon tudni szokott. Tudsz használni minden Google szolgáltatást, a legtöbb Google app alapból fent is van.
A hangszórója elég hangos és szerintem elég jó minőségű is (A 2015-ös Samsung Galaxy A5 szangszórójánál biztos jobb pedig az egy akkor egy jóval drágább telefon volt), de ahogy már leírták, ezeket a hangszórókat nem minőségi zenehallgatásra tervezik.
Volt már iPhone-om és Samsungom is az évek alatt, de eddig ezt a telefont szeretem a legjobban.
-
infectedmann
őstag
Egy kis beszámoló!
Több ROM-ot kipróbáltam az elmúlt egy hónapban
AOSP Extendted
Resurrection Remix OS
Paranoid Android [UNOFFICIAL]
MIUIHUviszont nekem még mindig az Global Dev. a leggyorsabb és legstabilabb, úgyhogy vissza tértem a "gyökerekhez".
Hosszabb használt után minden más rommal előfordult stabilitási és teljesítmény gond akár a belső tárhelyről akár az SD kártyáról futottak az alkalmazások.
-
infectedmann
őstag
-
infectedmann
őstag
válasz
St3ven #10056 üzenetére
Semmilyen Mi alkalmazás és funkció nincs benne és egyetlen pure Android alapú ROM-ban sem.
A Mi Remote-ot fel tudod tenni Play-ből és ennyi.AOSP Extended - pure Android az alapja
RR - pure Android az alapja
Paranoid Android - pure Android az alapjaEzeket próbáltam eddig. Ezek közül csak az AOSP Extendeddel volt gondom az indokolatlan akku merülése miatt lezárt képernyővel flight módban.
Még a crDroid-ot is ki akarom majd próbálni.
-
infectedmann
őstag
(#9729) kokopo: tegnap 4:30-kor vettem le a töltőről. Tegnap kb. fél órát használtam aktív, melóhelyen végig flight üzemmódban volt. Ma még kevesebb ideig "nyomkodtam", jelenleg 67%-on áll a töltöttség. Ha marad, akkor talán elég lesz holnap este töltőre tennem. Persze a munkám, meg munka utáni ügyintézés és rohangálás miatt ez most nem egy releváns teszt szerintem.
-
infectedmann
őstag
Resurrection Remix OS jelentés 1 nap használat után:
Csak az orvosnál és a postán nyomkodtam kb. 20-30 percet összesen. Reggel 4:30 körül vettem le a töltőről, most 84%-on áll. Munkában végig repülőgép üzemmódban volt.100%-on tettem be a "széfembe" és 100%-on volt mikor ki vettem munkaidő végén. Közben egyszer csekkoltam szünetben.Nagyon gyors, sok testre szabási lehetőséggel és rengteg opcióval a beállítások között. Nálam mindenképp maradni fog tartós használatra. Kiderül aktív használ mellett mit bír, de egyelőre úgy néz ki megyek vissza MIUI-ra.
-
infectedmann
őstag
válasz
orso0355 #9585 üzenetére
Már minden ilyen appot kipróbáltam. Úgy érzem, hogy nem sok esélyem van SD-re telepíteni, szerintem teljesen kiherélte a Xiaomi az ilyen appokat is. Csak azt nem értem, hogy ez az alap szűz Androidban alap funkció, miért kell kiherélni belőle. Ja tudom, hogy meg vedd a nagyobb modellt
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Már szinte minden lehetőséget végig próbáltam!
Van bármi működő opció arra, hogy MIUI rom alatt az SD kártyára telepítsem az alkalmazásokat, főleg a sok helyet foglaló játékokat?
Ha nincs, akkor azt hiszem el kell búcsúznom a MIUI-tól és valamelyik AOSP alapú ROM-mal, kell próbálkoznom.
Köszi,
András. -
infectedmann
őstag
Sikerült a fastboot-os china devet feltennem a global helyett
-
infectedmann
őstag
Sajnos nekem nem jött be ez az AOSP Extended ROM. Indokolatlanul gyorsabban merül a telefon, mint a legutolsó developer verzióval. Este megy vissza a heti global developer rom. Amúgy gyors, stabil és működik minden, de nincs kedvem nyomozni mit kell beállítani, miért merül jobban a telefon.
-
infectedmann
őstag
AOSP Extended ROM-hez esestleg fast charge-ot lehet buherálni? Vagy lehet megint én nem vettem észre, hogy be lehet kapcsolni valahol.
-
infectedmann
őstag
nem ide
-
infectedmann
őstag
A kezelő felületet és a segéd programokat leszámítva teljesítmény, stabilitás stb. terén mennyivel jobb? Nem mintha a gyári ROM-mal olyan sok probléma lenne.
-
infectedmann
őstag
Biztos volt már róla szó, de a gyári opciókkal nektek sem működik a mobilnet megosztás? Tudok csatlakozni WiFi-n és USB-n is telefonhoz, de nincs internetkapcsolat. Az előző telefonommal (Samsung Galaxy A5 2015) nem volt ilyen gondom. Jelenleg a FoxFi alkalmazást használom a netmegosztáshoz.
-
infectedmann
őstag
válasz
Vjankovics82 #6154 üzenetére
Igen, ezzel védve a telefonon lévő adatokat, ha esetleg ellopták.
-
infectedmann
őstag
válasz
Armagedown #6046 üzenetére
Attól függ mik az elvárások, mire szeretnéd használni.
Én sokat játszok rajta, emailezek munka miatt, zenét hallgatok, közösségi médiát böngészek, néha fotózok egyet-kettőt, autóban navigációnak használom
Ezekre tökéletesen megfelel. Az akksi ideje kiváló, a teljesítménnyel eddig még nem volt gond.Ár/érték arányban 10/10.
-
infectedmann
őstag
Használ rajtam kívül valaki Global Dev/Beta Rom-ot?
Semmi különösebb oka nincs a kérdésnek, csak kíváncsi vagyok.
-
infectedmann
őstag
Én hétfőn egy 2/16GB-os változat boldog tulajdonosa lettem és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. 30.000 Ft-ért bestbuy volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 7000 napja regisztráltam
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged