- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
matta2003
tag
válasz
szimi57 #24243 üzenetére
Mert nem mindig ugyanakkor kelek.
Van, amikor már hajnalban fel kell, hogy keljek, van, amikor ráérek később.
A korábbi készülékemnél be volt állítva egy általános időszak, amikor rá volt a hang adva: pl: 6:30-22:30. Így, a ki-bekapcsolás némán ment: 6:25-kor bekapcsolt, 22:45-kor kikapcsolt a telefon.
Most, a REDMI 4X-nél, az ugyanezekkel a beállításokkal, amikor a készülék bekapcsol, legyen az mondjuk: 5:30-kor (kikapcsolt állapotban) egy nem "szokványos" ébresztéshez, vagy 6:25-kor egy általános napi ébresztéshez mindig egy berregéssel kapcsol be. Ezt a telefon bekapcsolódásakor történő berregést akarnám valahogy megszüntetni, mert eléggé hangos, ahhoz, hogy felriasszon engem + a feleségem és a 2 hetes gyereket a szobában. Tetszik érteni?
Rakhatom kötött alátétre, gumilapra, stb. a motor így is elég hangos és zavaró.
Korábban aksi kímélés miatt alkalmaztam ezt az éjszakára lekapcsolást, de lehet, hogy tényleg a repülőmód lesz a megoldás, ha nincs más... -
bunnyhu
senior tag
válasz
szimi57 #22409 üzenetére
Majd pár hét múlva visszatérünk a véleményedre
De nagyon szeretném már a MIUI-t kivenni az életemből, csak annyi rom van mint égen a csillag és nincs kedvem mindig újra telepítgetni, miután kiderül hogy tökéletes, kivéve ... és ezzel a kivéve listával pont elszúrja a tökéletességet.
-
-
zzolika
aktív tag
válasz
szimi57 #18493 üzenetére
#18493 szimi57 : Nincs ilyen a beállításokban. Global stabil 9.2.4.0 rom.
#18498 sbwolf : 4-5 éves kb. Tudja a 4G-t, melóhelyen 4G-n van, 9,6/8,4 MB. Hazaérve is maradt 4G-n, de a sebesség 3,4/0,6 lett
A panel árnyékolja le ennyire?
#18499 TomiJK : Gmail nekem se jön értesítésnek, pedig mindenhol bekapcsoltam
A whatsapp megjön rögtön.
Viszont csinált ma olyat, hogy egyszerre jött a hívás és a nem fogadott hívás sms-értesítés ugyanarról a számról, pedig csak egyszer hívtak.
-
starr
őstag
válasz
szimi57 #18245 üzenetére
A rom a system partíciót írja felül. A telepített appok, és minden beállítás a data-n van ahhoz nem nyúl. A eu heti rom és a Miuihu ugyanaz, csak másképp tuningolva, kompatibilisek. Ha miui eu stabil, vagy custom romot tennél fel, akkor a data-t is le kell gyalulni, mert nem kompatibilis, pl másképp tárolt beallitasokra számít.
Mentsd le a data-t a biztonság kedvéért, aztán ereszd rá az eu hetit, tehat ne a stabilt. Azzal nekem működött. Ha mégsem jó, akkor legalább van data mentésed, de valószínűleg akkor se lesz jó, ha vissza másolod. -
starr
őstag
válasz
szimi57 #18241 üzenetére
Én simán ráeresztettem twrp-ből a miuihu-ra az eu romot, mintha egy update volna. Minden megmaradt, minden működik. Mindkettőt a kínai fejlesztői romból csinálják. Alapjaiban ugyanaz a kettő.
Szerintem próbáld meg ezt, ha nem jön be... úgyis legyalultad volna.
Ja a feljesztői, heti eu romról van szó, nem a "stabil" eu romról. -
grafnet
veterán
válasz
szimi57 #15928 üzenetére
Nem.
Az appok nem fognak megfelelően működni, vagy felülírják a Data-t, s ugyanúgy újra be kell állítanod... főleg, ha titkosít is közben...
TWRP-vel csinálsz komlett mentést és arra bármikor vissza tudsz menni.Én így csináltam: ROM feltesz, belak, használ. Ha tetszett, maradt a következőig. Ha nem tetszett, ment vissza a mentés, s ott folytattam, ahol előtte abbahagytam. Minimális volt az adatveszteség.
Vannak app-mentő app-ok (de szép), ki kell próbáld, neked melyik működik. Azokkal tudsz "veszteségmentes" átállást elérni. Nekem a TB nem működött jól, a MiCloud-ot nem használom, a g drive-ot igen.
-
-
Nkboy
senior tag
válasz
szimi57 #14744 üzenetére
Ha hozzáérsz az olvasóhoz, és nem azzal az ujjaddal, amiről a minta készült, akkor kéri a feloldó mintát. Ez így működik. Magyarán, én hiába teszem oda az ujjamat a te telefonodhoz, nem tudok belépni, mert nem passzol az ujjlenyomat, ezért kéri a mintát. Téged sem enged be simán, csak ha tudod a feloldó mintát. Ha hozzáérsz az olvasóhoz, a kijelző mindenképpen bekapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest