- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
allnickused
tag
Tud valaki segíteni abban, hogy kell visszavarázsolni a gyári zenelejátszóban előzőleg elrejtett albumokat-zeneszámokat?
A gyárit használom és csináltam lejátszási listát. Ezután elrejtettem a töredék albumokat (amik a listán voltak) de a lista is kiürült az elrejtésel egyidőben. Valami 5let esetleg reset nélkül? -
allnickused
tag
válasz
allnickused #20349 üzenetére
Megtaláltam, hogy csak az EU-ban tiltották le adatkezelési törvény változtatása miatt. HA átállítod Egyesült Államok-ra a régiót és ujraindítod megy a téma alkalmazás.
Nem baj, ha USA-n hagyom a régiót?
-
allnickused
tag
Sziasztok.
Légyszi mondja meg valaki, hogyan szerkesszem a témát, amit használni szeretnék? Eddig több témából állítottam össze, ahogy tetszett. Viszont letiltották a téma alkalmazást a mai frissítéssel és csak a komplett eredeti témákat lehet alkalmazni. (9.5.4.0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest