- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
stanley00 #10591 üzenetére
Nem akartam beleavatkozni, de mégis megteszem.
Nekem egy hónapja van a 4X, de nem tűnt föl a tagolás. Ahonnan áthoztam ott egyben volt a 11 jegyű szám.
A Lumia 800-on be kellett mennem a névjegy szerkesztésbe, hogy lássam a számokat, mert anélkül nem lehetett látni a mérete miatt. Itt meg jól látható.A magyar emberek a háromjegyű számokat egyben, a négyjegyűeket kettesével mondják ki.
A 702-őt hétszázkettőnek és nem "szeven-ó-tú"-nak ejtik.
A hétjegyű számot nem úgy kezdik, hogy kétmillió-kettőszázhetvenkettőezer.A binárisban is jobb kétfelé venni- 1101 1011 -, hogy olvashatóbb legyen.
Ha ez (másnak semmiség) ennyire zavar, jobb ha most adod el, mert nem ez fog a legjobban zavarni.
Ha nem lesz egy bug sem, akkor jön a fóliamizéria, a tok, az EBBG-BOE dilemma, a sárgulás, az akkumerülés (nálam 5 napot bírt), stabil vagy dev a jobb, fölrakod-e MIUI 9-et, nem is sorolom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest