- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
válasz ladybird25 #1989 üzenetére
Itt semmi gond a kijelzőidővel.
Akik 6-10órás SOT-okat mutatnak, azok naponta töltik a telefonjukat, mint én is, mert nyomjuk, mint az örűlt.
Ha 2-3 naponta töltöd, az azt jelenti hogy alig használod a kijelzőt, így pesze 2-3órás SOT eredmény fog kijönni.
Próbáld ki, hogy egész nap netezz, videózz rajta és estére neked is lesz 6-8órás kijelzőidőd.
😉
Ebből kb. 7-8óra lesz:[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én úgy tudom hogy Xiaomi csak az SCS-ben van jelen Ausztriába.
99%-ban biztos vagyok, hogy Ők meg elhajtanak, mivel nem náluk vásároltad.
De szerintem a legjobb, ha írásban kérsz állásfoglalást a sógoréktól, és innen is ahonnan vennéd.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
havri1
félisten
Ha jól látom, 21 óra óta megy akksiról, amiben van több mint egy óra kijelző, és 70% körül jársz? Ez rossz? Mennyit telefonáltál?
SOT se mindegy, miből adódik össze. Film, yt, vagy ebook olvasás gyenge háttérrel.
6900ft egy powerbank..[ Szerkesztve ]
havri
-
őstag
Mit szeretnél érvényesíteni Ausztriában?
Bocs, de nem világos..Ha a garanciára gondolsz, akkor vedd innen inkább, és ha kint élsz akkor ide visszaviheted bármikor.
Ez az SCS Bécs mellett.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
n.karoly
csendes tag
13 napig teszteltem én is egy Mi 8-at, pár héttel ezelött beírtam ide pont ugyan ezt az észrevételt a cella készenléttel kapcsolatban, de nem jött semmi édemleges válasz rá. Nekem mondjuk a harmadik töltésre beállt a fogyasztás és 4-6 órás képernyővel 1,5-2 nap volt az üzemideje, amivel meg voltam elégedve.
-
PioDVD
senior tag
Kipróbálhatod, hogy átállítod a hálózatot csak gsm-re (éjjel úgysem netezel, de a kísérlet kedvéért 1 napra is lehetne így). Lehet, hogy nem olyan jó nálad a 3(4)g vétel és azzal szenvedve viszi a sok energiát.
Aztán meg is írhatnád, mit tapasztalsz.Én egy 4 éves telót használok, az akku már nem az igazi. Szűk 3 óra képernyővel 12 % maradt, de a wifi-t, mobilnetet már rég kilőttem. Viszont a hálózat maradt 3g-n, a házban valamilrt elég rossz a térerő, ennek ellenére a cella készenlét 2 %*, ha rábökök, akkor azt írja, bekapcsolt idő 12 ó 32 p, jel nélkül eltelt idő 0 %.
*Ha összeadom az összes %-ot, 35 jön össze, úgyhogy azt nem tudom, mihez képest 35 és mihez képest 2 %.
[ Szerkesztve ]
-
1eske
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha Xiaomi mobiltelefont tudok úgy venni itthon, hogy azt külföldön (Ausztriában) is tudjam érvényesíteni?
Jelenleg ha jól tudom Eustockban illetve Xiaomishopban (vagy Lurdyban) tudok venni. Van külföldi képviseletük is esetleg?
Vagy jól sejtem, hogy akkor nekem GeatBestről vagy Banggoodról kéne rendelnem, ha ilyesmi dologra akarnék játszani?
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
A cella készenlét nekem is így néz ki, de nem jöttem rá az okára.
A térerő erős és fix.
Már SIM kártyát is cseréltem, ugyanolyan az újjal is.Én is kíváncsi vagyok, hogy valakinek lesz-e ötlete erre.
-
ladybird25
csendes tag
Sziasztok!
3 hete használom a készüléket. Előtte sosem volt ilyen árkategóriájú telefonom, de ebbe valamiért beleszerettem. Eléggé utána jártam a vásárlás előtt, sok cikket, tesztet olvastam, illetve ezt és a másik fórumot is folyamatosan követtem. Ami fontos volt számomra többek között, az a jó kamera és az üzemidő. Nagyon pozitív tapasztalatokról olvastam itt is, viszont számomra mégis csalódás az akkumulátor teljesítménye, amit nem értek.. már mindenféle beállítással próbálkoztam az alkalmazások terén is, mégis - szerintem - túlzott mértékben merül a telefon, még akkor is, ha gyakorlatilag alig használom. Amit még észrevettem, az az, hogy kb 50%-os töltöttségre esés után mintha már lassabb ütemben merülne. Nagyjából egyáltalán nem értek ilyen szinten a telefonokhoz, de láttam a fórumon, hogy miket kell figyelni, úgyhogy készítettem néhány képernyőfelvételt abban a reményben, hátha tud valaki segíteni abban, mi lehet a baj. Egyébként 2 naponta szoktam csak tölteni, de az elmúlt 3 hétben még nem volt arra lehetőségem, hogy kipróbáljam úgy is, hogy masszívan használom. Félek, hogy egy utazás alkalmával pl, ahol sokat megy a mobilnet, fotózok, stb, milyen teljesítményt nyújtana így.
Ezt leszámítva egyébként elégedett vagyok a telefonnal, bár nem 100%-osan (az AOD órája pl rendszeresen késik, nem frissül percenként), de erre az akksi dologra annyira ráfeszültem már, hogy mániákusan lesem az akku szintjét és bosszankodom.
Nem tudom, jók-e ezek a képek, vagy jobb lett volna akkor lefotózni, amikor már jobban lemerült.. de itt is látszik, hogy 1 órát ment csak a képernyője kb, a cellakészenlét meg óriási. Amikor többet nyomkodom, akkor nyilván lemegy a cellakészenlét aránya, viszont eddig nekem 3,5 óránál többet még nem volt bekapcsolva a képernyő egy feltöltés alatt.. Mások meg 5-6 órákról írnak. Ja, és éjszakára pl kilövöm a wifit, mégis merül 4-5 százalékokat, ezt sem értem, hogy miért..Szóval ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond, azt megköszönném.
-
tamasgal
senior tag
Gyerekek, tele van a tököm az Iphone korlátaival de szeretem a 7 plus “fluidságát”! Csalódnék egy Mi8-ban? Köszönöm
-
Cabrio
aktív tag
válasz n.karoly #1942 üzenetére
Én DHL csomagszámot kaptam, nem ők azok, akik vámoltatnak? Eu priority módot választottam...
Lite-ot még nem adták fel, de a termék oldalon már Dec.17-18-ra ígérik a szállítást, pedig amikor rendeltem, vettem, akkor Nov. 20-22 volt ígérve a szállítása. Pont az lenne karácsonyi ajándék, az enyém nem annyira fontos, mégis az jön hamarabb -
Gergőke88
addikt
Sziasztok
Az új androidhoz kell hozzá mokolni?
Régió beállítás Olaszország legyen? -
hroberto
veterán
Nah, rendeltem én is egyet az Alzától, remélem tényleg olyan jó telefon mint ahogy olvasom.
S8-at vált. Azzal sincs bajom, csak szimplám meguntam.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
kengyel
nagyúr
Most tettem a töltőre, és egyből gyorstöltéssel tölt. Ezt nem lehet lekapcsolni, sima töltésre ?
kengyel
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok! Jól látom ,hogy az új Dev be se csinálták még meg a rendes értesitési ikonokat zárt képernyőre? Egyedüli bajom ez ezzel a telefonnal! Tudom van hozzá külön program de az meriti a telefont :-(
-
kengyel
nagyúr
Egy gyors kèrdès !
Hogy átraktam a règiót Olaszra, van valami hátránya a frissítèsel kapcsolatban ?kengyel
-
w333
félisten
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Felraktam én is a Piet de a messengernél nem jónnek elö a chatfejek vagy minek hivják. Az értesitéseknél minden be van jelelölve,de igy sem.Mit kell még beállitani?Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
veterán
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #1957 üzenetére
Nincs is egy árban
-
veterán
válasz gy.zacsek #1956 üzenetére
iPhone Xs-hez képest a kihangosítás telefon beszélgetésnél,a hangszórók minősége zene lejátszásánál,kamera mikrofonok...sajnos gyengébb minőségűek.
Volt rá lehetőségem és kipróbáltam,összehasonlítottam a két telefont. Akinek ezek például nem fontosak,simán jó vétel.HARLEY-DAVIDSON
-
kengyel
nagyúr
Most hoztam el a telefont, elsőre nagyon jónak tűnik. Hol van benne, az arcfelismeréses feloldás ?
Frissített 10-re.kengyel
-
havri1
félisten
Itteni ajánlásra rendeltem BASEUS 0.3mm 7D üveget rá. Most nézem, ez tényleg telibe keretig ér, felül is. Érzékelőket, első kamerát nem zavarja?
havri
-
Cabrio
aktív tag
válasz enginev3.0 #1938 üzenetére
Csajomnak karácsonyra rendeltem én is egy Lite-ot, kíváncsi leszek arra is
-
nobiand
aktív tag
Esetleg tudja valaki, hogy a Laptopszalon milyen garanciát ad?
Köszi. -
havri1
félisten
-
-
veterán
-
st6969
őstag
De mi az a gesztusvezérlés? Mintha az én 4A-mban is lenne, de el nem tudom képzelni, mit tudok rajta gesztusvezérelni?!
-
K82
őstag
Sztem ezt a választ inkább nekem szántad.
A két frekvencia együttes használata pont ezt az interferenciát csökkentené, de ott nem is csodálkoztam h driftelget. Csodák nincsenek ugye...
Viszont alapból lehetne pontosabb is, ha már egyszer azzal harangozták be. A 3-5m így is bőven elég hétköznapi felhasználásra, de ha lehetne jobb is, akkor miért ne?
Nyilván itt nem lesz D-GPS, az a pontosság telefonba felesleges.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Jabby
őstag
"Dual GPS ide vagy oda, driftelt rendesen a toronyházak közelében ha gyalogoltam."
Geofizikusként sokat dolgoztam geodétákkal, tisztában vagyok a GPS rendszerrel.
Mi 4-5 milliós berendezéssel, + saját földi referenciaállomással érünk el mezőben 2 mm-es pontosságot.
Az általad említett amerikai nagyvárosok toronyházai között ez a kb. 10 milliós cucc is "driftelne", ugyanis a házak, sőt toronyházak között a GPS jelek össze-vissza verődnek, interferálnak, vagyis nem pontos távolságot (időt) kapunk a "látható" műholdakhoz képest.Azaz ha ár/értéket nézünk, egy 5-10 USD-os chip 3-5 méteres pontossága a 10 milliós 2 mm-es pontosságához, nem is olyan rossz.
-
Vencel88
csendes tag
Megint én.
Akkor sem zúg, sistereg nektek a beszédhangszóró, amikor megnyitjátok a kamerát? Nálam elég jól hallható -
kengyel
nagyúr
-
veterán
-
ShadowLac
addikt
válasz TheBikerider #1897 üzenetére
Hát remélem hogy nem .
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
kengyel
nagyúr
válasz TheBikerider #1893 üzenetére
Na de kérem, nem bírtam neki ellenállni.
(#1898) Drakmusz
A GCam-hoz, tudtok dobni egy linket ? Köszi !
[ Szerkesztve ]
kengyel