- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Ugye jól emlékszem, hogy a kezelőgombok "eltűnnek" miután egy appot megnyitunk?
Tegnap valami elnyomkodtam és folyamatosan látszanak a kezelőgombok alul egy fehér sávon... Mit állítottam el? -
natë
nagyúr
Aki global dev-et használ, megnézné nekem, hogy ha tölt valamit, mutatja-e a letöltést az állapotsávon? Nekem semmit...
-
-
natë
nagyúr
Global dev alatt tökéletesen működik az autobrightness. Lehet körülnyalni az eu romot, azon kívül, hogy nem kell benne szarakodni a régiókkal, semmi olyan nincs benne ami miatt megérné váltani. Van benne 2 HDR mód (pro és live), ugyanolyan fotót készít, mint a hdr off.
Inkább 2-3 tiltható google alkalmazás legyen a romban, mint nevetséges bugok. -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Milyen kijelzővédő fólia ajánlott a készülékre? Üveget nem szeretnék.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
enginev3.0 #2690 üzenetére
Érdemes nyitni még most ARB előtt a BL-t?
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #2690 üzenetére
Na ez jó hír !
-
enginev3.0
félisten
Néhány telefonra kijött a miui 10 amire eddig nem volt
És stabil pite is mi 8 kínaira
Szerintem egy két nap és jön a globális is
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Az sms, mms, beállításokat, hol találom meg ? Ha küldök egy mms.t, semmi jelzèst nem kapok. -
zsocy
őstag
Vagy itt. Azok a jók hozzá amik fileneve valahogy így néz ki : MGC_6.1.XXX_MI8_XXX.apk
Ha nem romoltad a telót akkor valószínű global stable romod van, ami 8.1 alapú.
Az utolsó verzió (most ne vegyük ide azt a tegnapi teszt verziót) ami megy 8.1 alapú romon az ez : MGC_6.1.009_MI8_V1b.apkA Global DEV már 9-es android alapú, ott a GCAM is jobb, mert rendbeszedték a drivereket xiaomi oldalon.
Az utolsó verzió ebből ez : MGC_6.1.021_MI8_V1a_xcam_0.apkNyugodtan próbálgasd, ez egy sima apk, egyszerűen rámásolod a telóra és installálod. Ha nem jó leszeded.
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #2675 üzenetére
Ha teljesen feltöltött akkor nyugodtan lehúzhatod ... ezeket már nem lehet kisütni, annyi a titok hogy nem szabad hagyni teljesen lemerülni mert azzal csak rosszat teszel neki, ilyen 20% -nál már nyugodtan felrakhatod töltőre !
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Ma érkezett meg a készülék. Elsőre mennyi ideig érdemes tölteni az akksit? Kell neki 12-24 óra, vagy ha teljesen feltöltött, le lehet húzni?
-
Damokles
újonc
Sziasztok ! Abban szeretném a hozzáértők segítségét kérni, elképzelhető -e az, hogy az MI 8 később kap olyan frissítést, hogy kezelni tudja a raw foto fájlokat. A fiamnak néztem ki ezt a telót, aki amatőr fotós, és jó lenne ha telóval is tudna raw fotókat lőni. Ha erre kevés esély van, akkor milyen telót vegyek neki, ami kiváló minőségű raw képeket lő? Néhány tanácsot szívesen várnék tőletek.....
az összeghatár max 200.000 jó magyar forint.
-
Maist
senior tag
Sötét szobában ledes fehér lámpával belevilágítva a szenzorba a fényerőt felteszi max-ra, de lekapcsolva a lámpát nem veszi vissza. Viszont, ha ílyenkor kikapcsolod a kijelzőt, aztán akár azonnal be, akkor leveszi a fényerőt. Auto fényerő kapcsolót ki-be kapcsolva szintén állítja rögtön lefelé is. 8.11.23 eu. dev.
-
blueye
veterán
Mi 8 pro-ja van mar vkinek?
-
natë
nagyúr
Eu romon az új kiadásnál sem működik az autobrightness, ugye?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
Steelheart2 #2657 üzenetére
Valóban nincs.
Furcsállottam én is, de nekem nem nagy érvágás. -
dime27
őstag
Messengert hogy kellene beállítani ha azt szeretném elérni hogy csak az értesítés jelző led villogjon ha jött messenger üzim?! Jelenleg sajna feléled a kijelző és egy pillanatra feldobja hogy ki mit üzent aztán elalszik és villog az értesítésjelző led és azt hiszem ez ugyanigy van bejövő emaileknél is...
-
Steelheart2
őstag
Csak én nem találom vagy tényleg nincs a global dev romban notch kikapcsolási lehetöség? 8.11.23 a verzioszám.
-
Kecsotam
tag
Köszi, ez tracking sokkal részletesebb, mint amit én néztem. Már kezdtem izgulni, hogy feladás óta semmi nem történt 2 hét alatt, de gondoltam biztos a tengeren hajókázik.
Az én csomagom a DHL trackingje szerint Radefeldben tanyázik. Remélem jövő héten akkor már nyomkodhatom! -
havri1
félisten
válasz
Kecsotam #2646 üzenetére
A DHL (Német posta) csak németben szállítja, itthon a Posta hozza. Ha Feutchtban nem tűnik el, akkor ahogy írják, németbe érkezéstől számítva 4-6 napon belül kézhez kapod. Nekem is így van úton a készülék, 16-i feladással.
Ez az ideális szállítás ezzel a móddal.
Itt is nézd, pontosabb adatokat ad EU-ban mint más. -
Kecsotam
tag
Sziasztok!
A 11. 11-es kínai akciók során rendeltem meg az Mi 8-amat Gearbestről és ma kaptam róla 2 hét után infót, hogy Németországban regisztrálták. Elméletileg a DHL hozza. Megtudjátok mondani kb meddig kell még várakoznom az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve?
EU Priority Line a szállítási mód. -
g_g_g
Topikgazda
A kijelzőn valóban addig látszik, amíg felvillan, utána az értesítési led villog.
Bekapcsolhatod az AOD funkciót, de azt hiszem Global ROM-on még nem egészen jól működik az értesítések jelzése, vagyis van amit megjelenít (nem fogadott hívás, sms, fb messenger, de pl. a gmail-t nem).
Ha feloldod a telefont, akkor lehúzva az értesítési sávot, láthatod az értesítéseket.Értesítési ikonok megjelenítésével kapcsolatban ezt érdemes olvasgatni:
Értesítési ikonok megjelenítése -
hegyitaho
tag
Valaki erre?
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi_8_igy_csinalunk_csucsmodellt_mi/hsz_2595-2595.html -
Steelers
senior tag
Közben újrahúztam ezzel a módazerrel.
De ugyanúgy kínai a régió, újra rápróbálok a fastbootra, ha megint hibás lesz feltöltöm ide. -
g_g_g
Topikgazda
Összefoglalóban benne lesz, de ezeket kéne beállítani hozzá.
Beállítás - Telepített alkalmazások ..... itt kikeresed az alkalmazást.
Automatikus indítás - bekapcsolva
Értesítések - bekapcsolva, hang és LED értesítés bekapcsolva
Akkumulátor kímélő - nincs korlátozásAlkalmazás váltóban (menü gomb) az alkalmazáson hosszan nyomva a "lakat" ikont bekapcsolni
Beállítások - Képernyőzár és ujjlenyomat - Képernyő felébresztés értesítéskor
Ha ezeket beállítod, meg kell kapnod az értesítéseket.
-
amargo
addikt
Notification-el kapcsolatban lenne kérdésem, jelenleg mindig húzógatni kell a felső részén.
Se hang jelzés se villanás nem jön fel, amikor jön egy notification. Ezt hogy és hol lehet beállítani, hogy mondjuk legyen egy képernyő villanás?
Global ROM on vagyok -
Steelers
senior tag
Visszaraktam a Global Dev romot, viszont most csak kínai régióm van. Rákattintok a régió váltásra, és nem történik semmi. Megoldást esetleg tud valaki?
-
McCoy20
tag
Sziasztok,
abban tudnátok segíteni, hogy hol érdemes BP-en a telóra üvegfóliát tetetni?
Tegnap érkezett meg a készülékem, és jó lenne óvni a kijelzőt, ill a kamerára érdemes tenni valamit?
Köszi előre is! -
ShadowLac
addikt
Hello. Kb mikorra várhato a glibal stabilra a 9es droid?
-
g_g_g
Topikgazda
Mivel a stabil még 8-as alapokon van, ezért az utolsó 8-as alapú fejlesztőit kell feltenni és elméletileg utána OTA-n frissül 9-es alapú fejlesztői ROM-ra.
Innen le tudod tölteni az utolsó 8-as alapú fejlesztői ROM-ot: miui_MI8Global_8.9.7_8.1.zip
-
g_g_g
Topikgazda
Global stabilról fejlesztőire át tudsz állni az updater program segítségével, de minden adatot törölni fog (mentés szükséges előtte).
Viszont fejlesztőiről vissza stabilra csak fastboot ROM segítségével tudsz, amihez nyitott bootloader kell.
Tehát ha nem akarsz a bootloader-hez nyúlni, akkor nem fog menni a visszaállás. -
zsoltiz
aktív tag
válasz
Nagya21 #2601 üzenetére
"1 az AOD-t nem lehet időzíthetővé tenni(pl este 9-től-reggel 5-ig), mintha a miui9-lehetett volna?"
9-esre nem emlékszem, mert csak pár napig használtam, de a 10-esben sajnos nem lehet, pedig én is szeretném így használni. Én már küldtem be ezzel kapcsolatban hibajegyet, talán egyszer megcsinálják.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Két kérdésem lenne a nálam jobban tájékozottakhoz:
1 az AOD-t nem lehet időzíthetővé tenni(pl este 9-től-reggel 5-ig), mintha a miui9-lehetett volna?
2 Global-ra mikor lesz a fényképezőben éjszakai mód?
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest