- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
Ez az új heti dev rom nem jött be. Nagyon merül a telefon. Vissza lehet térni az egyel korabbira?
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
Na elvileg holnaptól én is csatlakozom a Mi 8 tulajokhoz...
Lenne pár kérdésem:
1. Android 9 már alapból van vagy csak ügyeskedve?
2. Látom a reklámok kikapcsolhatóak, de Golbál gyári rendszeren is jönnek alapból?
3. Melyik Gcam ami most használható a készüléken?hirtelen ennyi előre is köszönöm.
-
zsoltiz
aktív tag
Mostanában többször előfordult - ma is-, hogy a teló elkezdi zabálni az akksit és melegszik is.
https://i.lensdump.com/i/AnMqWT.png
A media process tartja ébren és gyilkolja az amúgy parádés üzemidőt. Valami ötlet? Kb android 2.3 óta nem volt ilyen problémám egy telefonon sem.
Kicsit visszasírom a oneplus 3matAzt sosem kellett ilyenek miatt újraindítanom, a mi8-at az utóbbi időben heti 3-4 alkalommal újraindítom emiatt az akku zabálás miatt.
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3093 üzenetére
Kiszivárgott de valós kissé kiherélt stable lesz ez. Rakd fel a dev-et. Sok bosszúságtól megkíméled magad.
-
enginev3.0
félisten
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #3091 üzenetére
Hmmm ... ami érdekes hogy a Changelog szinte ugyan az "véletlen"
Szerk.
Jól belassult a PH
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3087 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #3087 üzenetére
Pár nap vagy pár óra és kiderül mi az igazság !
Ami az érdekes hogy Dev -ről sem megy fel a frissítés !
Valami nem kerek !
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #3084 üzenetére
És ha ez egy régi Dev. aminek a buld.prop -ban átírtak Stabil verzióra ?
Valami vicces kedvű felhasználó Mikulás alkalmából !
Szerk.
Bulid.propban gyorsan átírom neked 2019 Januári biztonsági szintre ha akarod !
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3084 üzenetére
Dobd fel a MiFlash Pro-t. Ha ez jelzi a global Pie stable-t, akkor van olyan, ha nem, nincs.
(Nem jelzi) -
enginev3.0
félisten
Hát azért a link sokat elmondd, hogy nem fake
http://bigota.d.miui.com....
Plusz akkor nem ment volna fel vagy nem indult volna el nekem sem Stabilra feltéve, ha csak beta
Annyit tudok elképzelni, hogy valami régi stabil rom lehet, amit aztán nem adtak ki, és most max valami bug miatt lett pár embernek ott OTA-n és találtak rá a linkre
De akkor meg nem novemberi biztonsági frissítése lenne
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #3078 üzenetére
Gyanús ez nekem ... biztos hogy ez nem valami "fake" verzió ?
Android verziószáma "9 PKQ1 180729.001" ez valami béta 2018.07.29 -i verzió !
A topik sem pörög és nagy a csend a MiUi hivatalos oldalán is !
-
tojaaji
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3078 üzenetére
TWRP-ből. Vagy az sincs? Végre kijött a stabil pie?
-
Thom!
veterán
-
tojaaji
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3075 üzenetére
Próbáld ki ezt. Flashable zip.
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #3075 üzenetére
Oké köszi !
-
enginev3.0
félisten
Kipróbáltam több mi 8 verzió gcamot, de mind akad, és befagy, gyári kamera appban sem találok éjszakai módot
MGC_6.1.021_MI8_Vc.apk
Megeshet, hogy még nem kapta volna meg az új fájlokat ez a rom?
Nincs games szinkron, és google biztonsági mentésbe se rakja be
(#3073) w333 @ Ez nálam is így van, ahol van nagy óra, ott nincs kicsi (se), másik kezdőképernyőn van kis óra, de értesítési ikon sehol
(#3074) tojaaji @ Nem, stabil pie rom
-
tojaaji
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3071 üzenetére
Bocsi lemaradtam... Oreo romot tettél fel? Mert ha igen, akkor szaggatni is fog amíg nem flashelsz egy fixet twrp-bol.
-
w333
félisten
válasz
-
natë
nagyúr
válasz
Nem szinkronizál a Google Play Games-re?
A Gcam-ed valószínűleg azért szaggat mert rossz verziót használsz.
-
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #3065 üzenetére
De ha a fő képernyőre kirakod mondjuk az Időjárás Widgetet órával együtt akkor ott már nem mutatja az értesítési sávban az órát, akkor is eltűnik ?
-
NemMo
őstag
válasz
enginev3.0 #3065 üzenetére
Hát ez elég béna megoldás gyakorlatilag a szarnak egy pofon, így semmi értelme, de legalább ötletelnek rajta talán később lesz jobb megoldás is.
-
HUNited
őstag
válasz
enginev3.0 #3055 üzenetére
Az az igazság, hogy főverzió váltásnál, főleg ha van ROOT-od, nem árt a FR. TiBi-vel meg mindent vissza tudsz tenni utána (rendszer beállítások meg lejönnek felhőből).
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a dupla koppos ébresztés ne csak felébresztésnél működjön, hanem lezárásnál is?
-
-
NemMo
őstag
válasz
enginev3.0 #3062 üzenetére
Felvillan az értesítés egyszer, majd végleg eltűnik vagy többször villan?
Moz!
Nekem a statusbaron is megjelennek a letöltések folyamatában is és miután befejeződött akkor is -
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3062 üzenetére
Ami nekem nem tetszik a globalban (minden egyéb viszont számomra jobb, mint az agyondícsért eu), hogy ha letöltesz, az csak a letöltés app-ban jelenik meg a statuszbáron nem. Legalábbis fastboot flash után.
-
NemMo
őstag
válasz
És milyen. Tényleg vannak értesírési ikonok az óra helyett?
-
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3057 üzenetére
Mèg nem akarom variálni, várok az Ota frissítèsre. Ha ott nem jönne, akkor mehet az általad leîrtak szerint.
Köszi a leírást ! -
enginev3.0
félisten
válasz
kengyel #3056 üzenetére
Igen
De csak ha törölsz mindent, mert ha visszarakod a 10.0.2-t akkor nem bootol be
Vagy ha nyitott a BL akkor megcsinálhatod úgy mint én, de jobban belegondolva sokkal egyszerűbben is mennie kell:Letöltöd az új zipet, meg a XiaomiADB-t, belehúzod a xiaomiadb fájlba a zip fájlt, és feltelepíti
Én is így csináltam, csak én feleslegesen visszatértem előtte a 10.0.2-re, de nyitott bl mellett a xiaomiadb mindent fel tud telepíteni
Na, hol van az a jó kis gcam?
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ès ha visszarakom a 10.0.2 stabil romot, úgy fel lehet rakni ? Nem sűrgős az esemèny, csak kèrdezem.
-
-
NemMo
őstag
válasz
zsoltiz #3037 üzenetére
Csak kiküldik a 10.0.3-ra is, mert nagy kicseszés lenne sokakkal, mert nekem ota jött ez a 10.0.3 és zárt bl-en vagyok. Amúgy én már tettem ezen a telefonon vissza régebbi verziót bootloop lett, de recoveryben egy wipe visszahozta a bootloopból, de az adataim nyilván elvesztek. Amúgy ha kikerül a letöltő oldalra a pite rom, akkor letöltöm és updaterben betallózom, akkor úgy biztos fel lehet rakni
-
Cabrio
aktív tag
Olyat lehet beállítani, hogy a hátsó ujjlenyomat érzékelő érintésre a home screenre ugorjon? Nem nyitáskor, hanem úgy amúgy...
Vagy hosszú nyomásra mondjuk lezárja a telefont? -
enginev3.0
félisten
Felraktam
10.0.3-ról updaterből felraktam a 10.0.2-t
Persze bootloop lett, ahogy írták isXiaomi adb-t letöltöttem
Letöltöttem mellé az új stabil romot kicsomagoltam a xiaomi adb zipet, mellé másoltam a rom zip fájlt.
Recovery "Connect with MIAssistant" belementem
A XiaomiADB.exe-be simán belehúztam a rom zipet (ahogy írják az oldalon "Drag and drop your rom file on xiaomiadb.exe....")Feltelepült és adatvesztés nélkül megvan az új rom
BL-em nyitott, ez kell hozzá!
és csak saját felelősségre próbáljátok ki
Egyszerűbb egy sima mentést csinálni, és felrakni máshogy ! -
l86544
aktív tag
Nem tetszik a színes nyitó képernyő, letudom ezt valahogy cserélni?
Arra gondoltam hogy átlépek pl honkong-ra ott témát váltok, utána vissza magyarra. Megmarad a téma vagy a régióváltásnál törli?
Vagy van valami ötlet hogy lehetne lecserélni? -
zsoltiz
aktív tag
válasz
HUNited #3024 üzenetére
"Kijött a stabil pie rom?
...
jól értem, hogy 10.0.3 alól nem fogok tudni frissíteni rá, mert visszavonták valami miatt? (tudtok erről valamit?)"Jól érted.
Rohadt pipa vagyok, ezért vártam a stable global-t, és ezért nem frissítettem eddig dev ROM-ra sem, mert nem akartam resetelni a telefont. De most a 10.0.3 miatt (mert azt felraktam anno) resetelenem kell, hogy vissza tudjak menni 10.0.2-re, amiről aztán tudok 10.1.1-re frissíteni. -
g_g_g
Topikgazda
Na, akkor rakjuk már rendbe ezt az értesítési ikon dolgot, mert egymásnak ellentmondó információk vannak.
Amit én biztosan tudok, hogy EU fejlesztői alatt a képernyő felébresztése után 1-2 másodpercig látszanak az ikonok az óra alatt, utána automatikusan eltűnnek.
Ezzel a kiegészítővel (TWRP-ből flash) beállítható, hogy az óra alatt fixen megjelenjenek az értesítési ikonok (úgy mint a notch nélküli telefonokon).Global ROM esetén és EU stabil esetén nem tudom, hogy jelennek vagy nem jelennek meg az értesítési ikonok, aki tudja tesztelje és írja már le a pontos ROM verzió megjelölésével.
Köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!
Csatlakozom a topikhoz egy Mi8 globál készülékkel.
Érdemes valamit állítani, törölni használat előtt? Illetve miui9.6 van most a telefonon, megéri frissíteni a 10-re, vagy várjak még vele? -
HUNited
őstag
Kijött a stabil pie rom?
https://forum.xda-developers.com/mi-8/how-to/xiaomi-mi8-global-stable-miui-10-1-1-0-t3875526jól értem, hogy 10.0.3 alól nem fogok tudni frissíteni rá, mert visszavonták valami miatt? (tudtok erről valamit?)
-
enginev3.0
félisten
válasz
[KgP].Robot #3021 üzenetére
Honorbuy?
De van olyan infó is, hogy érdemes megvárni a hivatalos magyar forgalmazást
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Honnan a legolcsobb most beszerezni egy Pro-t(Esetleg EE-t)
Spemall-on 460 dodo a Pro de a gariugyintezesrol nem olvastam jokat.
Egyeb otlet? -
havri1
félisten
válasz
8nemesis8 #3018 üzenetére
No, megnéztem. QR kód akkor jön elő, ha már a Mi telefont kiválasztom, mint fogadó. De előtte nekem feldobja ezt a 3 lehetőséget, amit küldtem. Nekem EU rom van, de ez egy Mi5pro, bár az app egységesnek kell lennie.
Tegyél fel egy screent, mit látsz amikor a fogadóra kattintasz? -
8nemesis8
veterán
-
Smiro
senior tag
Az imént vettem át futártól a fekete, 128-ast. Kérem a tagfelvételemet
Kezdetek óta olvasom a fórumot, de nem kizárt, hogy már túllépett probléma merül fel - előre is bocs. Első MI telefonom, remélem boldogulok majd. Türelmes emberek válaszát előre is
-
w333
félisten
Szerintem ez Router függő dolog is lehet ... nekem Asus van !
Már nem emlékszem hogy mikor elsőre beállítottam a telefont de mintha India -ra állítottam volna a régiót, utána 5Ghz beütöttem a jelszót de nem kapcsolódott rá és az 5GHz is eltűnt egyáltalán nem látta, talán újraindítottam a telefont vagy átállítottam magyar régióra utána már látta az 5Ghz Wifit, mondjuk akkor még MiUi 9 volt a telefon így vettem !
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
ftamas0201 #3000 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint csak azzal a módszerrel lehet ezt megoldani, ami az összefoglaló legvégén van.
Szerk:
(#3001) w333: ezt a módszert nem ismertem, de esetleg lehet tenni vele egy próbát.Ha valaki veszi hozzá a bátorságot, számoljon be róla, hogy mik a tapasztalatai
-
w333
félisten
válasz
ftamas0201 #3000 üzenetére
El lehet tüntetni bal oldalról az órát de ettől még nem lesznek ott értesítések !
Majd valamelyik frissítésben biztosan megoldják !
Külön alkalmazás van amivel oda lehet varázsolni az értesítéseket : Link !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged