-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vencel88
tag
Sziasztok
Én is kipróbáltam ezt az OLED tools dolgot, hát meglepődtem, sajnos az enyémen is van a jobb és bal alsó, közel a sarkaihoz egy kis folt. Jobbon || ilyesmi alakzat, balon pedig valami síp oldalnézetből. Eddig nem vettem észre, de most YouTube-ot sötét módban használva is látható, persze csak alacsony fényerőn. Ez a jelenség így marad, esetleg rosszabb is lehet? Kicsit bosszantó azért, de erről azért jó tudni. -
Vencel88
tag
Sziasztok.
A rezgés erősségét lehet valamilyen szinten állítani valahogy? Gyengébbre szeretném venni -
Vencel88
tag
Sziasztok.
Néha felfigyek arra, hogy a telefon nem mindig ugyan úgy rezeg (folyamatos rezgésre gondolok, hívásnál, messenger) sokszor rezonál az egész hátlap, a hangja is más a rezgésnek. Általában ez akkor észrevehető ha kint vagyok, belső zsebben van a telefon mégis minimálisan áthülhet. Nektek is ilyen?? Arra is gondoltam, hogy szerintem elég erős a rezgőmotor benne, azóta már inkább kikapcsoltam a rezgést mindenhol. Érdekességképpen pont ez miatt cserélték is a Smartshopnál egy új készülékre, de végül azt is visszaküdtemés a jól megszokott Eustocktól kaptam a mostani készüléket amiről szó van. Szóval azt gondolom mindenkinél hasonló és ez nem valami hardver-es hiba.
+ A Gcam milyen szemszögből jobb mint az alap kamera? -
Vencel88
tag
Sziasztok, nincs szükségem az NFC-re ezért ki is kapcsoltam, de minden reggel amikor az ébresztő miatt bekapcsol a telefon, vele együtt az NFC is. Ha viszont csak úgy újraindítom, akkor kikapcsolva marad. A régió vagy a téma miatt lehet?
-
Vencel88
tag
Tokshopnál felrakják egy 1000-esért, legalábbis amit ott veszel azt biztos.
-
Vencel88
tag
Nem rossz téma ez a Stock Black Mode, csak a galériában van egy kis bug, pl. ha egy képet be akarsz állítani háttérképnek ott lent az ikonok fehérek és nem lehet látni.
-
Vencel88
tag
-
Vencel88
tag
Szerintetek kékbe vagy feketébe szebb a telefon?
-
Vencel88
tag
Megint én.
Akkor sem zúg, sistereg nektek a beszédhangszóró, amikor megnyitjátok a kamerát? Nálam elég jól hallható -
-
Vencel88
tag
Telefonhívásnál, mikor beszéltek, nektek nincs ilyen enyhe sistergő hang a beszédhangszórón keresztül? Magasabb frekvencia lehet mert a bal fülemnél nem hallom annyira mint a jobbnál. Bár nem csak hívásnál hallom, hanem ha odateszem csak úgy a fülemhez akkor is. Érdekes
-
Vencel88
tag
Igazából ez a második Mi8-am, az előzőt sajnos vissza kellett küldenem, rezgőmotor problémája volt(berezomált az egész hátulja, viszont ha megfogtam a hangszóróknál akkor normális volt). Nem hagyott nyugodni a dolog, ezért 3 napon belüli meghibásodással regisztráltam a készüléket, hibát reprodukálták, azonnal cserélték is egy újra.(smartshop)
-
Vencel88
tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg egy Mi 8at, mint mindig, egyből le ellenőrzöm a telefont kívülről. Észrevettem a kamera lencsében, pár nagyon apró porszemet, vakuval megvilágítva lehet látni jobban. Ez nálatok is ilyen? Gondolom gyártáskor kerülhetett bele, bár fényképezésbe nem hiszem hogy zavar mert inkább a szélén van. -
Vencel88
tag
válasz
Griff55 #1220 üzenetére
Igen, jól működik. Megkérdeztem már pár embert és senkinél nem volt ilyen. A kernel verziója- ötszöri megnyomása után a vibrator test-nél próbáltam még ki, ha elindul a rezgés 1-2 másodpercen belül elkezdi azt a rezonálós hangot. De ha megnyomom a hátlapot, vagy a hangszóróknál megfogom 2 újjal akkor normális rezgési hangja van.
-
Vencel88
tag
Sziasztok.
Ti észrevettétek e, hogy ha hivnak telefonon vagy bárhol, ugye rezeg, de annyira, hogy berezeonál a telefon. Leginkább a telefon alsó részén figyelhető meg. Nem tudom hogy ez csak nekem van e vagy másnál is. Tokkal meg tok nélkül is észrevettem már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest