- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
aktív tag
Gearbesten a biztositas olyan, mintha lehuznad a penzt a wc-n. Volt mar olyanra is pelda, hogy biztositas mellett is csak 50%-ot akartak tériteni.
Viszont az igazi biztositas a Paypal, nem surun hallani olyan esetet, hogy a GB (vagy barmelyik egyeb ceg) hisztije ellenere ne kapott volna 100% refundot a vevo -
BLC
tag
Nem is vitázom, igazad van. -Eső után köpönyeg- részemről. (Tanultam belőle, és izgulok is rendesen.) Mondjuk felvetődik bennem, hogy biztosítás nélkül semmi "biztosíték" nincs, PayPal?
Amit Te linkeltél az "International Version" Én egy "White Global Version" rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
Van rá valami mód hogy fel tudjam tenni a Android 9 Pie Betat az MIUI 10 alá?
Vagy valahogy downgradelni MIUI 9 re?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
BeryBp
csendes tag
válasz Peter.70 #588 üzenetére
Ha az ár számít, akkor szerintem Kína jó választás lehet. Én már vettem telefont Kínából, gond nélkül megérkezett, közel 2 éve működik hibátlanul (Xiaomi Redmi 3s). Éppen ma rendeltem meg a Mi 8-at. A Gearbestnél most $429.99 a 6/128 GB, erre rájön még kb. $11 biztosítás, ha jó akarsz magadnak. EU Priority Line szállítást választva elméletileg nem kell sem áfát sem vámot fizetned pluszban. Ez mai árfolyamon körülbelül 123 000 Ft
Ha viszont jobban érzed magad attól, hogy egy itthoni üzletbe visszaviheted garanciáztatni és jó eséllyel azonnal megkapod, átvétel előtt megtapogathatod és csak akkor fizetsz, ha már előtted a telefon, akkor vedd meg itthon. Viszont én ezt nem találtam meg 143 000 Ft-nál olcsóbban. Bár lehet, hogy ahol ennyi, ott nincs is készleten, mert szintén Kínából hozzák be. Ez 20 ezer Ft különbség. Elfogadom, ha valakinek ez megéri a fentiekért cserébe. Meg azt is, ha nem
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, Mi8-at kínából érdemes rendelni, vagy itthon meg venni magyar garanciával? 6/128-asat
-
BLC
tag
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki rendelt már fehéret?
-
Griff55
senior tag
válasz mantequilla #581 üzenetére
Nem valószínű. Kínai belpiacos terméknek készült (kár érte mert nekem is jobban tetszett, mint a sima Mi8)
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Griff55
senior tag
Vonattal utazom jelenleg a Budapest-Nyíregyháza távot, gondoltam itt a remek alkalom, hogy teszteljem a B20 előnyeit, de rohadtul nem látom ezt a nagy 4G lefedettséget a vodafone-tól... H+ a kapcsolat amit ír, és van, hogy az is elmegy. Nagy ritkán felugrik vmi 4G-re, de ettől sokkal többet vártam. Nálam van a hiba, vagy a máv annyira elhagyatott helyeken halad , ahol elképzelhető ez?
-
BeryBp
csendes tag
Erre fogsz fizetni még áfát és vámot is.
Vagy lehet,hogy mégsem
Gearbest EU Priority Line – Egy újabb áfamentes szállítási mód
-
mantequilla
aktív tag
Szerintetek mi 8 SE lesz magyarorszagon?
-
BeryBp
csendes tag
Ha valakit érdekel Mi 8 6/64, akkor most kuponnal $379.99 a Gearbest-nél
Xiaomi Mi 8 MIUI 9 4G Phablet International Version for $379.99
6 uses today
Coupon: GBMPMINekem most még működött.
[ Szerkesztve ]
-
F4ther
tag
Sziasztok,
Szeretnék VR-t a Mi 8-asomhoz, viszont sajnos a xiaomi VR túl kicsi hozzá.
Mit javasolnátok? Van valakinek tapasztalata a Mi VR áruházzal kapcsolatban?Eddig a Blitzwolf 3d VR-t találtam "legoptimálisabb"-nak Amazonról lehet rendelni.
A legjobb az lenne, ha Xiaomi VR-t tudnék hozzá, esetleg a közeljövőben (még idén) várható új VR ezekhez a készülék méretekhez a gyártótól?
-
-
rwbag2012
tag
Megrendeltem a Mi 8-at. Üvegfólia passzol rá? Vagy nagyon kerekített a kijelző széle?
-
retroid
senior tag
Akkor most így hogy Stable MIUI 10 van így már nem engedi akkor felrakni a beta Pie ROM ot?
-
ak76
senior tag
Két napja van fenn,az égvilágon semmi olyan változás,ami miatt azonnal kéne frissíteni, a rendszer kicsit még gyorsabb (érzetre) az akksi ugyanúgy parádés,kb ennyi.
Hiányolom a gyári dark témát, ez az amit nem tudom miért nem tettek bele gyárilag.
A témaválasztó nem ajánl fel releváns témákat,csak nem kompatibiliseket, hogy ez valami hiba,vagy egyszerűen nincs rá téma,a fene tudja.. -
retroid
senior tag
Megéri feltenni? Érdemes?
Vagy inkább várjak?
Gari ugrik?iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
retroid
senior tag
Global stable rendszerre hogy rakható fel a P?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz PowerBuldog #557 üzenetére
Egy emailt megért nekem, többre nem volt időm és amire az alábbi választ kaptam:
- Cégünk elsősorban magánszemélyeknek szolgáltat, ami azt jelenti, hogy a honlapon szereplő összegért bővebb szolgáltatást nyújtunk számukra, így: azonnali csere meghibásodás esetén, 30 napos pénz visszafizetési garancia, visszavásárlási program (*Premium-csomag). Javasoljuk, hogy magánszemélyként és Premium-csomagban vegye igénybe szolgáltatásainkat, hisz ilyen előnyökkel nem fog találkozni máshol.
- Vállalkozásokat is kiszolgálunk, a következő feltételekkel:
céges megrendelés esetén, a weboldalon látott összegért nem áll módunkban Turbado-garanciát és pénz-visszafizetési lehetőséget biztosítani a megrendeléshez. A választható lehetőségek között a 0-3-24 hónapos Turbado garancia található meg, melyek összege különböző - ezt a kosár mindig mutatja.
- 1500.- forint a kiszállítás költsége.
- Az összeg befizetése csak előre utalással lehetséges, céges számláról.
- A számlázási cím és a szállítási cím nem térhet el egymástól, valamint plusz egy napot vesz igénybe a honlaphoz kiírtakhoz képest. Személyes- vagy csomagponton történő átvételre sajnos nincs lehetőség.Be lehet ezt "szépen" is csomagolni, hogy ne tűnjön annak, ami és bár nem tudom, hogy miben különbözik egy céges használat egy magánszemély használattól, én pont eddig mentem el velük. Magánszemélyként lehet, hogy korrektek (bár a BL nyitásos dolog nekem mást sugall).
Mi 8 most így néz ki náluk (ha bepipálod a listában először, hogy "el szeretném számolni, részletes számlát kérek", akkor az ár nem változik a kosárra kattintva, ha véglegesíteni akarod, akkor viszont így néz ki:
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálam meg ott, hogyha áfás számlát kérsz cég nevére, akkor a feltüntetett árak nem érvényesek, hanem emelkednek, nem is csak néhány ezer Forinttal.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
rwbag2012
tag
Lenne még egy kérdésem. A Huawei Mate 10 Pro és a Mi 8 között ingadozok, nagyon hasonlók a két készülék paraméterei. Telekomnál előbbi most 128 ezerért is elvihető, utóbbi mellett szól, hogy azért ez már egy újabb/frissebb 2018-as készülék. Ti hogy látjátok?
-
rwbag2012
tag
Vajon az OTP banki alkalmazása működik a készüléken?
-
Griff55
senior tag
Kíváncsi vagyok, mikor jön stabilra is a pie
-
V.Dave
senior tag
Mikor kapunk 1080p 60 fpst mint az A2? Miért kell mindig ezzel elrontani egy jó telefont?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
walakyb
aktív tag
Nem a kódra kell sokat várni, az mostmár minden accounton elvileg rajta van. A fiókhoz csatolástól kell 30 nap (pecheseknek 60...), hogy nyitni lehessen a telefont. Emiatt (is) érdemes csatlakoztatni MI fiókhoz, addig is telik az idő, ettől még nem kötelező nyitni, ha letelik.
A gari meg szerintem csak pár magyar boltban ugrik, hozzáteszem, az ilyen boltokban 1 skatulya gyufát se vennék, tippre mindent meg fognak tenni, hogy ne kelljen garival foglalkozzanak... Csak gondold végig a dolgot. Eleve a cég csinálna egy olyan dolgot, és közkinccsé tenné, mindenki számára elérhetővé, ha ezzel buknák az emberek a garit? -
zsoltiz
aktív tag
Biztos jó ez az EU rom, de egyelőre - főleg a gari miatt - nem akarok blt nyitni. Kedvem sem sok van ezzel szórakozni. (régen mindent nyitottam, rootoltam, romoltam amit csak lehetett, de már unom). Meg ha akarnék is úgy olvasom, hogy elég sokat kell várni az unlock kódra. Úgyhogy egyelőre maradok a gyári stabil romon.
-
walakyb
aktív tag
Ez is jön otán (nagyritkán előfordul, hogy magadnak kell megcsinálni, de az is megy a frissítés appból), de mivel ez is béta, érdemes várni vele 1-2 napot, és figyelni, mások mit jeleznek, vagy esetleg visszavonják.
Ja, és ami még poén, ennek a china rom az alapja. Ugyanúgy kigyomlálnak minden szutykot (sőt, jobban is), mint a globalban, viszont vannak dolgok, amik a china romban elérhetőek, a globalban nem (legalábbis régebben nem ritkán voltak ilyenek, már egy jó ideje nem nézem a különbségeket), így értelemszerűen az EU-ban is benne van. -
CactuS
Arcképgyáros
Azt nem is tudtam, hogy ennyire jó az eu rom. Lehet én is teszek majd vele egy próbát, bár nem vagyok egy rom guru. Ez is frissül simán vagy külön kell flashelni mindig?
-
K82
őstag
Még nem merültem el a Xiaomi/MIUI lelki világában, így számomra adódik a kérdés:
(még) zárt a bootloader, stable kiadás van, hogy lehet átállni betára? Lehet-e egyáltalán zárt BL mellett beta ROM-ot flashelni saját update-eren kesresztül vagy kell hozzá MI Flash?Nagyon elkényelmesedtem a Pixel 2-vel, ott pár adb-s parancs kellett aztán ment is fel a legújabb verzió.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
walakyb
aktív tag
Bocsi, de nem értem, miért kell ennyit küszködni ezekkel. Ha BL nyitott/nyitható, fel kell tenni az EU romot, és a legtöbb nyűg megszűnik. Eleve nincs lehetőség régiót váltani, mellé minden elérhető (már ami értéket képvisel). 0 reklámmal találkoztam eddig, gondolom még jó sokáig ugyanez a szám marad.
Mindezek mellett sokszor van, hogy gyorsabban kijavítanak 1-1 bugot, mint a gyári csapat, sőt értelmes új cuccokat is beletesznek, vagy értelmetlen tiltásokat is feloldanak.
Az egyik legkomolyabb ilyen pl az MI5S-nél volt, amit eleve úgy hirdetett mindenhol a Xiaomi, hogy CSAK a legnagyobb verziót látták el 3D nyomásérzékeny kijelzővel. Érdekes módon a 4/32-esemen EU rommal ugyanúgy működött. -
BLC
tag
Egy kis segítséget kérnék. A Gearbesten akcióban van a Global. Ez a típus ugyan az mint az EuStockban kapható? (-nem a garanciára gondoltam-)
Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Megjött a pite
[ Szerkesztve ]