- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog74
aktív tag
válasz
FrankMonzano #19667 üzenetére
link BAHnál
-
szabog74
aktív tag
válasz
st6969 #19661 üzenetére
12e. Elvileg rendes Xiaomi. Nem látni rajta semmi nyomot, nem hőlégfúvóval csinálták, hanem vmi sütőszerű kütyüvel. Azt mondták, hogy többnyire nem is kell a ragasztóval szórakozni, mert az eredeti megfogja. Ha elöregedett a ragasztó vagy előtte barmolták, akkor le kell szedni a régit és újjal pótolni. 20 perc alatt megvolt a csere. 3 hónap náluk akksira a garancia.
-
szabog74
aktív tag
Meguntam az alis nohon akksira várakozást január óta, elmentem egy közeli szervízbe, ahol 20 perc alatt kicserélték gyári akksira. Aliexpress kérdés nélkül visszaadta a pénzt.
2018 júliusi volt az akksim, fél napot bírt már csak, 2400mAh-át mutatott az accubattery. Kíváncsi leszek az újra. -
szabog74
aktív tag
válasz
FrankMonzano #19087 üzenetére
Passz, hátha elindult pluszban valami még nálad.
-
szabog74
aktív tag
Viber nem megy probléma esetén az apn hozzáférési pont protokollt állítsátok ipv4/v6-ra. Valószínűleg v6-on van.
-
szabog74
aktív tag
válasz
Turbobacsi #18935 üzenetére
link innen tölthető, ha valakinek nem dobná fel
-
szabog74
aktív tag
válasz
FrankMonzano #16097 üzenetére
Kijött már
-
szabog74
aktív tag
válasz
huliganboy #16007 üzenetére
Nem tudom. Velük csináltattam. Érdemes felhívni őket előtte, hogy biztosan van-e most alkatrészük. Csere 15 perc, csak a hátlapi ragasztónak kell száradni pár órát.
-
szabog74
aktív tag
válasz
huliganboy #16005 üzenetére
cseréltesd a hangszórót. Nálam is ilyen baj volt, pár ezerből tökéletes lett.
-
szabog74
aktív tag
válasz
gallimi #15144 üzenetére
Nem szolgáltatótól vett telefon ez?
PEAMIHG (Mi 8 Global H3G) azaz http://www.three.co.uk/ -
szabog74
aktív tag
Pár óra xda-developers olvasgatás után a következő módon működik: a fastboot boot twrp.img után azonnal a boot előtt kell egy Magisk-et vagy rom-ot telepíteni, mert különben nem marad meg a twrp nálam. Amikor ez sikerült, utána állandóan a twrp-be lépett, bármit csináltam. Ezt pedig adb-vel a /system/build.prop-ban a ro.product.name=dipper átírásával lehet javítani. (bármi másra kell átírni a változót)
Gpay volt a cél unlocked telefonon Curve kártyával. Gpay pedig a /data/data/com.google.android.gms könyvtár törlésével engedi már az nfc fizetést. -
szabog74
aktív tag
Twrp-t próbálok feltenni az összefoglaló szerint 3.3.1-1), de nem marad meg. MIUI 11 global stabil. Mennie kellene?
-
szabog74
aktív tag
Global dev 9.6.13 akksi tapasztalatok már vannak? 9.6.4 jól teljesít ilyen téren nálam.
-
szabog74
aktív tag
Megvadult a Weather appom global dev 9.3.28-on. FC-zett állandóan, leszedtem a frissítéseket, töröltem az adatait, de így is FC van folyamatosan. 10.1.13.0 a verziója. Ötletetek van esetleg?
-
szabog74
aktív tag
válasz
enginev3.0 #8331 üzenetére
Nekem jön, 1.8G.
-
szabog74
aktív tag
4G+ Déli pályaudvarnál Telekommal, sebesség 23/10MBit volt csak.
[link] -
szabog74
aktív tag
4G+ témához: ott sincs már napok óta Bp. I. kerületben, ahol eddig mindig volt Telekommal.
-
szabog74
aktív tag
válasz
huliganboy #7338 üzenetére
Most nem ír 4G+-t
-
szabog74
aktív tag
Történt 9.1.10-ben az LTE-A-val valami? Telekommal I. és V. kerületben ma szinte végig 4G+ volt.
-
szabog74
aktív tag
válasz
ladybird25 #4618 üzenetére
Töltsd le és telepítsd: http://bigota.d.miui.com/V10.1.1.0.PEAMIFI/miui_MI8Global_V10.1.1.0.PEAMIFI_60a2522efd_9.0.zip
Bocs, mobilról.
-
szabog74
aktív tag
Bocs a linkért: https://forum-xda--developers-com.cdn.ampproject.org/v/s/forum.xda-developers.com/mi-8/help/lte-ca-4-5g-t3840775/amp/?amp_js_v=a2&_gsa=1&usqp=mq331AQHCAFYAYABAQ%3D%3D#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=Forr%C3%A1s%3A%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fmi-8%2Fhelp%2Flte-ca-4-5g-t3840775%2Fpage1
-
szabog74
aktív tag
-
szabog74
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1432 üzenetére
Várható volt.
-
szabog74
aktív tag
AliExpress Mi global store-os nyitott BL-es telefonnal megy a Simple nfc fizetés és a Raiffeisen mobilbank app is. MIUI 10.0.2.0 global stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged