- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
HAli!!
50% os töltöttségnél AUKEY gyorstöltő 2,7A és 6,3V.
76%-nál visszavett 1,9A.
Üdv Nagya -
natë
nagyúr
Új gcam 7 sec-es night sight-tal!
-
tamasgal
senior tag
Gyerekek, a fehér készülék oldala fehér vagy fém színű? A képeken nem tudom kivenni. Köszönöm
-
Fefe66
tag
Én a telóm megérkezése előtt itteni ajánlásra megrendeltem ezt a tokot kékben[link] a kék telefon miatt ( nagyon állat ), és egy ilyen üveget [link] .Telefon megérkezett felpattintottam mind a kettőt nagyon jó volt de jött a feketeleves ,másnap reggel kutyaetetés közben kb 1 m magasról a zsebemből pofára esett a betonra a MI 8 telibe a kijelzőre még jó hogy nem a sarkára .Lehajolok érte közben átfut az agyamon hogy infarktust kapok a másodikat ( mert egy már 4 éve volt),az üvegfólián kb 8-10 csík keresztbe , levettem de a telón semmi hiba egy karc se .Gyorsba 10 imát letudok nagy levegővétel közben ezért csak ajánlani tudom ezt a üvegfóliát meg azt is hogy mindenképpen tegyetek rá valamilyen fóliát nem a karcok hanem embervédelem ellen .Már megrendeltem a következőt ilyet,
most ideiglenesen a speedshopból vettem egyet ami nem ér ki a szélekig és vastag is de addig is jó lesz . -
Viper26
nagyúr
Idetalálós.
-
g_g_g
Topikgazda
Szolgálati közlemény
A mai naptól lehetőséget kaptam, hogy mindkét Mi8 topikban topikgazda legyek.
Ez a topik sokkal aktívabb mint a másik, úgyhogy majd ott is jelzem, hogy ez a topik legyen elsősorban használva.A legfontosabb és legsürgősebb dolognak az összefoglaló elkészítését gondolom.
Igyekszem jövő hét folyamán megcsinálni különös tekintettel a leggyakrabban előforduló témákra, mint a Global változat előnyei, bootloader nyitás, ROM-ok jellemzői és telepítései, beszerzési források, tokok, kijelző védők.Jó kis segítőkész társaság alakult már itt ki
-
HUNited
őstag
válasz
FrankMonzano #2355 üzenetére
A garjegyem Alzás, a dobozon a Cseh disztribútor matricája volt (már nincs meg sajna). Futáros a gari mint a szőröstalpúaknál (E-mag). EUStock/Wayteq garanciánál többet ad egy évvel és nem neked kell gondoskodnod a szervizbe szállításról (ami barátok között is 1000 feletti összeg, tehát se teló hetekig, és még csengethetsz is a furátnak). Emellett pedig a Wayteq szerviznek nincs jó híre (nekem anno nem volt velük bajom, amikor a Redmi Note2-met javították).
Ennyit tudok róla mondani. Remélem nem lesz rá szükség.
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #2376 üzenetére
Ma megrendeled holnap mehetsz is érte, látom te is Bp -i vagy
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #2372 üzenetére
Így van ... és akkor már 3 év garanciád van !
(#2374) kengyel
Nekem is bőségesen elég a 2 év de aki hosszútávra tervez a telefonnal annak nagyon jó dolog ez hogy +1 évet tud hozzá vásárolni, így bebiztosítja magát
-
kengyel
nagyúr
Most sima töltővel töltőm a telefont, egy Redmi Note 5A-töltőjével. Így is gyors a töltése, 40%-ról, 1.óra 10.-percet írt ki. Nem semmi !
-
sellas
tag
Elfogyott? Nem is volt, kamu volt az akció. Ott voltam 11:00-kor, 10 db volt 10 percig, 10 perc múlva ugyanúgy 10 db volt. 11:00:00-kor rányomtam a kosárba tevésre, és kétszer annyiért rakta a kosárba. Aztán megpróbáltam még sokszor, amikor ugyanúgy 10 db-ot mutatott készleten. Szerintem senki sem tudott venni ennyiért.
-
Vencel88
tag
-
natë
nagyúr
Qrva idegesítő, hogy a 2.5D-s, teljes üveget szinte minden tok felnyomja (gyári nem)...
-
1Konrad
tag
válasz
Gergőke88 #2357 üzenetére
Nem feltétlen.
A net tele van olyan cégekkel, akik csak a választék miatt tartanak egyes termékeket fenn, így elég agyalágyultan vannak azok árazva.
...ha meg akad olyan hülye, hogy annyiért megveszik, átrendelik ők is a legolcsóbb net-boltból..
(Nézd meg mondjuk a Media-Mark weboldalán mennyi a MI8 -
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #2355 üzenetére
Hívd fel őket és kérdezd meg ... Alza egy 24 éve működő nagy Cseh cég !
Nem tartom kizártnak hogy a Cseh Xiaomival vannak kapcsolatban !
De addig fogsz kérdezősködni míg szépen visszaviszik az árát 182k -ra
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Egyébként van valakinek tapasztalata vagy tud valamit az alza.hu garanciáról? Mennyire megbízhatóak ezen a téren? A xiaomi gyári szervíz(WayteQ) azt mondta, hogy nem állnak kapcsolatban az alza-val, viszont a WayteQ csak 1 év garit ad, az alza viszont kettőt. Ezért lenne érdekes a dolog.
-
w333
félisten
Ez volt nagy Deal ... de 5 másodperc alatt el is fogyott !
-
HUNited
őstag
válasz
FrankMonzano #2322 üzenetére
A kék divatos, fiatalos, a fekete az örök klasszikus. Én így 38 évesen már a feketét választottam
-
HUNited
őstag
ha a 2 év jótállás vonz, akkor az Alzán olcsóbb. És az azért 25 éves cég. Annak ellenére hogy a kabalafigurájától a sikítófrász kerülget.
Nem ismerem a Turbado-t, sem jót, sem rosszat nem tudok róla mondani, de az hogy a céges számlával játszanak, nem bizalomgerjesztő a számomra. Ez a garanciabiztosítás 10%-ért meg nem egyedi dolog.
-
Cabrio
aktív tag
Múltkor szó volt a Spigen tokról... Most akciósan 2394 Ft
-
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #2322 üzenetére
Izlések és pofonok... Nézd meg képen.
(Az életben is annyival szebb a kék!
, a feketében olyan, mint a többi tégla telefon...
-
st6969
őstag
válasz
HUNited #2300 üzenetére
"Ha nem sürgős, Honkongóból még olcsóbb (vám mentes szállítással), a 128 GB-s változat is megvan 106-107 ezerért."
A nem sürgős itt úgy értendő, hogy feladva is csak dec.24-én lesz leghamarabb.
Én is a mai napot vártam a vásárlással, de így, hogy január-februárban kapnám meg, amit ma kifizetek, inkább átgondolom...
-
amargo
addikt
Sziasztok!
A Btel mennyire megbízható bolt? [link]
Az 1+1 garancia miatt kérdezem. -
-
natë
nagyúr
Érdemes vajon az eu rom előtt nyomni egy fastboot romot vagy a format data úgyis töröl mindent?
-
PioDVD
senior tag
válasz
Steelheart2 #2308 üzenetére
Ha megvan a 120, 240 frame, akkor egy videószerkesztő programmal le tudod lassítani. Mondjuk illene lennie olyan lejátszónak, ami tudja kezelni (lassítva lejátszani). Ezt még az én zte red bull-om (4 eves) is tudta, míg valamit nem telepítettem.
-
Griff55
senior tag
válasz
Steelheart2 #2199 üzenetére
Normál sebességnek látod, de attól függetlenül az 120 és 240 fps.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Teló töltőn, az értesítősávot lehúzva sehol nem látom, hogy gyors töltéssel töltené a gyári töltőfej, akkor azt jelenti, hogy normál 5V-al tölt?
Mitől függ, hogy gyorsan, vagy normál sebességgel töltődik? -
hm15
senior tag
Képeket nézve úgy érzem kamera szempontból (is) van értelme Honor 8-ról Mi 8-ra váltani, meg tudjátok ezt erősíteni? Szeretnék picit pörgősebb telót, és egyértelműen jobb minőségű kamerát, annak ellenére, hogy nagyon szeretem a Honort. 6/64 nekem bőven elég, talán 100k környékére beeshet hamarosan, vagy egy váratlan BF akció.
-
natë
nagyúr
Ász a xiaomi.eu rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged