-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lilla8625
csendes tag
Sikerült! Orange ba sikerült más formátumba formatálni az alapot és utána minden redbe ment, Köszi Steve nagy segitség volt a link egyébként, ezer hála!
-
lilla8625
csendes tag
Segítsetek lègyszi! Egyfeszt ez az üzenet fogad ha újra rakom a rendszert ès nem indul ! Mit csinálok rosszul? [kép]
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok!
Kinek melyik Rom vált be a lejobban? amit észrevettem az utolsó stabil rom nál hogy nagyon merül a készülék! Most kapott új akkut de alig bír ki egy napot, még akkor is ha nincs képernyőidő! -
lilla8625
csendes tag
Sziasztok! Jól látom ,hogy az új Dev be se csinálták még meg a rendes értesitési ikonokat zárt képernyőre? Egyedüli bajom ez ezzel a telefonnal! Tudom van hozzá külön program de az meriti a telefont :-(
-
lilla8625
csendes tag
Találkozott már valaki azzal a problémával hogy nem enged régiót választani se tabil alatt se dev alatt? Minden más működik de igy nem tudok arcfelismerést állitani semelyik rom alatt. Format , wipe minden meg volt de változatlan a szitu :-(
-
lilla8625
csendes tag
Én látom csak hogy a dev be nincs arcfelismerés és odp se? sehol nem találtam a menübe
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok egy okos kérdés!
A dev rom alatt a fejlesztői 8.11.8 romra gondoltok? -
lilla8625
csendes tag
Ma felraktam az új pixel 3 romot! Hát gyorsan le is töröltem! Viszont ami tetszett az a képernyőzár. Hát a multiba igazán megcsinálhatnák normálisra ezt a részt. Most az új multi van már fent de ez a képernyőzár nagyon profi volt!
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy másik romot szeretnék felrakni, bootloader nyitva, twrp 3.2.3-0908 fennt, telepitésnél mikor a multi szeretném felrakni a twrp végi csinálja de mikor a miumi menne fel csak mennek a csikok alol és nem történik semmi, visszaraktam a global stabilt és gond nélkül felmegy. Mit nem veszek észre? hol hibázhatok?
-
lilla8625
csendes tag
Nekem 10.0.2 stabil van fennt.
-
lilla8625
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kèrdèsem lenne mi8 al kapcsolatban ,hogy hol tudom beállítani azt,hogy,lezárt kèpernyőnèl lássam email illetve a Viber èrtesites ikonját! Ha van nem fogadott hívás azt ikonba kirakja de a többit nem 🙄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest