- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.karoly
csendes tag
Ja még egy lezárt kijelzőnél nem tudom beállítani, hogy megjelenjenek az értesítések. Igazából nem éleszti fel a kijelzőt, ha megnyomom a power gombot ott az értesítés a lezárt kijelzőn. Már hetek óta bosszant és minden engedélyezve van. Ez az utololsó frisités után változott meg. Köszi
-
n.karoly
csendes tag
A 11.0.4.0 Global stabil nektek, hogy működik? Nekem sajna néha eltűnik az alsó sávban "tálcán" elhelyezett ikonok (hívás, sms, fényképezőgép, stb), ilyenkor párszor be lépek a menübe és vissza vagy képernyőzár és újra megjelennek az ikonok. Illetve bármilyen app ( viber, sms, messenger) sokszor gépelés közben a eldobja a billentyűzetet a félregépelésről már nem is szólok. az akku idő hektikusan változik, de nem nevezném rossznak, de véleményem szerint 11.0.3.0 mintha jobban működött volna? Tapasztaltatok hasonlókat? MIUI 12 van infó mikor érkezik? Köszi
-
n.karoly
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a Globál stabil 11.0.6-on az automatikus hívás fogadást hol lehet kikapcsolni? Nekem két csörgés után felveszi magától.Köszi
-
n.karoly
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #14581 üzenetére
Ezért is kérdeztem az elöbb, mert én pár hete felraktam egy global stabil fasboot romot mégpedig az általad linkelt frissebbet , de semmi nem jött OTA-n...
-
n.karoly
csendes tag
-
n.karoly
csendes tag
Gyors kérdésem lenne, Flasheltem Eu-ról Global stabilra a telefont. Az adatok visszaállításánál a visszaállítása a Mi Cloudból választanám, de ahogy tovább lépek kiírja, hogy visszaállítás egy négy nappal korábbi mentésből. Viszont a flashelés elött rányomtam a szinkronizációra és SMS, jegyzet, hívás naplót, stb-t leszinkronizálta, legalábbis kiírta...Felírtam egy-két fontos dolgot a a Mi jegyzetbe, ami nagyon kellene és nem akarom elveszíteni. Ha négy nappal későbbit állítok szinkronra akkor gondolom elvesztem a hétfőtől írodott jegyzeteket, ha új készüléket állítok be akkor megmarad a MI cloudba és onnan utána letudom szinkronizálni? Persze a webes felületen a felhőbe most hiába léptem be ( gondoltam lehúzom...), mert SMS-t akar küldeni a drága a telefonra, amin ügye nem vagyok most elérhető..
-
n.karoly
csendes tag
válasz
Klitschko #14172 üzenetére
Szia! Én még nem csináltam Mi Flasht, de néztem az összefoglalóban a videót és ott a müveletet végző személy kb. az 50. másodpercbe kihúzza flashelés közben a telóból a kábelt, miközben még tart a folyamat, a videó alján 10-20 percet írnak. Hogy van ez pontosan? Illetve a fejlesztői beálllításokban megtaláltam az OEM feloldást, de a következő lépést,
hogy ellenörizzem a MI unlock státuszt, azt nem találom. Fontos ez a lépés? EU-ról (9.8.22 Béta) szereték visszamenni Globál Stabilra, mielött kijön a z új ROM.. -
n.karoly
csendes tag
válasz
gigabytman #13060 üzenetére
Szia,
Pár hónapja felvettetem ezt a problémát itt, de akkor valahogy nem lépte át az ingerküszöböt, így válasz nem érkezett. Ez a parancs csak Gmail szolgáltatásra vonatkozik vagy a beépített levelező kliensre is hatással van? Ugyanis nekem a levelező kliens értesítés is ugyanúgy késve jön meg mint a gmail. Nem tudom más, hogyan oldja meg a céges emaileket, hogy azonnal megkapja...
A korábbi beállítási ( (#13043) Karavik) javaslatok leellenőrizve, ugyan úgy van beállítva.
Köszi -
n.karoly
csendes tag
válasz
Figur10 #12270 üzenetére
Köszi hasznos volt a videó, a párom NR3-nál be kellet állítani a hozzáférési pontot.
Mi8-nál ahogy peter.70-is írta beraktam és müködik, de jött egy értesítés, hogy a2 SIM aktiválása nem sikerült. Rányomtam párszor, hogy újra, de nem tudta aktiválni, aztán kikapcsoltam az értesítést.retesz147:
2 SIM-be raktam Annyi a különbség az egyes és kettes simkártyták beállítás menüpontjai között, hogy a kettesben nincs hozzáférési menüpont (EU DEV). Semmit nem állítottam.... -
n.karoly
csendes tag
Próbáltáta valaki a Digi mobil kártyáját? Én most beraktam második SIM-nek, de nem aktiválja azt írja ki, hogy Készülékeresés 2SIm aktiválása nem sikerült.
Valaki tudja, hogy miért nem aktiválódik?Köszi.
-
n.karoly
csendes tag
válasz
Karavik #10914 üzenetére
Köszi, az összefoglalót néztem és ott nem teljesen úgy van leírva a TWRP-nél, ahogy nálam működött elsőre, de a hozzáaszólásod segített. Mindenkinek köszönöm a munkáját...
Elsőre pörgősebbnek tűnik a rendszer és mintha a fényerő szabályzás is jobb lenne, de mivel új telepítés, így nem akarok elhamarkodott véleményét formálni.
Előtte lementettem a képeket a laptomora és most persze érdekes jelenséggel találkoztam. Azt nem tudjátok, hogy mi idézheti elő az alábbi jelenséget? Ha a "miniatürök" állapotba nézem a sok képet a laptopom egyik mappájában és soknál zöld/kék csíkokat látok a kis kép helyett, de ha rákattintok, akkor bejön a normál képi tartalom.
-
n.karoly
csendes tag
Fel is ment az Eu-s rom.
-
n.karoly
csendes tag
Sziasztok,
Gyors segítség kellene.Globálról -> Eu-ra válatnék... TWRP-nél tartok jelenleg. A TWRP-3.2.3.1-FireDance-Edition szedtem le és tettem fel. A TWRP-ben csak háom menüpont található
- Reboot
- Wipe data
- connect with Mi assistant
Gondoltam nem jó twrp szedtem le így leszedtem a TWRP 3.2.3-1208 (angol) ( zip - img ) és a leírás szerint felraktam újra, bár nem tudom hogy kellett-e volna telefonról törölni előtte az előzőt...
No itt vagyok de a leírás szerint Wipe menüpontba egy csomó mindent meg kell csinálni, itt meg semmit nem lehet, de rányomtam...aztán továbblépnék de itt nincs wipe funkció, miért, mit csináljak?Köszi
Ui: ráadásul a TWRP újraindításánál reboot to system van csak nincs revovery mód benne.
-
n.karoly
csendes tag
Globál Stabilon vagyok és eddig nem volt fontos, de most email klienst váltanék. Outlook-ot használok szerintem fel volt gyárilag telepítve, de mellőznöm kell és emiatt keresem a MIUI gyári kliensét, de nem találom. Megtudnátok mondani, hogy EU és Global Dev-en melyik a gyári alapértelmezett email kliens?
Köszi -
n.karoly
csendes tag
Hali,
Az ajánlott Baseus tokok és fóliát használok. Egy hete a bal oldalt középen a fólia legszélén egy nagyon apró lepattanást vettem észre a fólián. Ez a terület pont az ahol a gesztusvezérléssel visszalépést vezérled.Azóta jól megnőtt a ez a terület és keresztbe repedt a fólia. Mivel semmilyen leesé sérülés nem történt így felvetődött bennem, hogy a sok gesztusvezérlő mozdulattól kopott meg a védőfólia. Járt valaki így, vettetek észre valami hasonlót? Rendelnék még egyet fóliát, de ha járt már így valaki, akkor meggondolom, hogy más típust nézzek...Köszi a válaszokat.
-
n.karoly
csendes tag
Nekem is csak wifin jönnek meg a gmail-es emailek... Érdekes más levelező program leszinkronizálja a leveleket mobil adattal. Stabilon vagyok és abban a menüpontban csak mobil adat, wifi pipálási lehetőség nincs. Mondjuk ez a jelenség előző xiaomi telefonomnál is megvolt.
-
n.karoly
csendes tag
Sziasztok!
A 4G témához kérdeznék, Globális stabilon (10.2.2.0) pár hete nem látok 4G jelölés csak H +, felraktam az ajánlott app-ot, ami csak 3G mutat több helyszínen is ellenőriztem. Közben volt egy Vodafone hűségidő hosszabbítás, de az előfizetéses nem változott. Szerintetek mi okozhatja?
Köszi -
n.karoly
csendes tag
Nekem a stabil 10.1.1.0 a következőt produkálta, hogy beszéltem messengeren, majd közben Viberen hívtak, de erre kihangositotta az aktuális beszélgetést, de hangot nem adott csak a kijelzőn láttam, hogy húztam el a csúszkát a hívás fogadására vagy elutasitására. Tehát ilyenkor ki kell nyomni, más megoldás nincs rá?
-
n.karoly
csendes tag
De én meg folyamatosan használtam. Annyi kavarodás lehet, hogy novemberben volt nálam egy mi8 14 napig amirr ráköltöztem és teszteltem.
Majd megrendeltem Kínából,de addig visszaáltam RN3-ra, úgy tünt minden rendben. Viszont most hogy átköltöztem véglegesen a wifi jelszavakat és a november elötti sms-ek egyszerüen nem szinkronizalódtak. Hagytam is a régi telóról SMS backuppal áthúztam és töröltem minden régebbi eszközt a Mi fiókból. -
n.karoly
csendes tag
Hát én jártam xiaomiszerviznél egy RN3 SE-al a nyár végén, én nem vagyok megelégedve velük. Igaz a végén felajánlották, hogy visszaadjak a pénzt, de az ügyfélkezelés és a hozzálás nem volt megfelelő számomra. A legjobban az zavart, hogy konkrétan hülyének néztek. Nem tudom a szervizes nevét.
Kedvező áron vállalták és másnapra megvolt a kijelző csere, de vissza kellett vinnem, mert otthon vettem észre, hogy nem világítanak a kijelző alatti navigációs gombok (a kijelzőben is a fehér háttéren észrevettem egy halvány foltot). Pénteken zárás elött két perccel hoztam, hétvégén az ideg megölt, hétfőn munka után visszavittem. Átveszik, de szerintük azért nem világít, mert beázott, és hozzájuk már beázva vittem be. Óvatosan megkérdeztem, hogy ez biztos? Ő úgy emlékszik, de szétszedi és megmutatja. Remek, várom…
Szétszedte, majd azt mondta rosszul emlékezett és másnapra megvan.
Zárás elött beesek a teloért, hazaviszem, nyomogatom, felrakom töltőre, akkor veszem észre, hogy az értesítő led nem világit. Jobban megnézve ég, de mintha eltakarná valami. Visszavittem...-> Recepciós " hát én nem is használom az értesítő ledet, meg nincs is az enyémen, amúgy fontos az?"
Szerelő: Persze megtudom csinálni, biztosan elmozdult a fényvezető gumi.
Másnap vissza érte, kihozza az ügyfélszolgálatos hölgy. (Aki ismeri az értesítő ledet a RN3-on az tudja, hogy egy elegáns gombostű nagyságú pont látszik csak.) Nos az enyémből kiszakították a takaró szemet és az egész fehér led látszik( éjszaka mintha egy Zaporozsec lámpa lenne), a gumi széle látható, mintha egér rágta volna meg...vicc. De az egészbe az volt a legszebb, hogy átadták a telefont, mintha mi sem történt volna, hogy kész van és hagytak volna elsétálni. Persze amikor megnéztem akkor robbantam.Lehet véletlen és egyedül én jártam pórul velük, de szép a story...
Sajnos azóta ismét pókhálós lett a kijelző, már várom a Mi8-at. -
n.karoly
csendes tag
válasz
ladybird25 #1989 üzenetére
13 napig teszteltem én is egy Mi 8-at, pár héttel ezelött beírtam ide pont ugyan ezt az észrevételt a cella készenléttel kapcsolatban, de nem jött semmi édemleges válasz rá. Nekem mondjuk a harmadik töltésre beállt a fogyasztás és 4-6 órás képernyővel 1,5-2 nap volt az üzemideje, amivel meg voltam elégedve.
-
n.karoly
csendes tag
Én is rendeltem még hétfőn azt megelőző akcióba (11.11-es akcióba), csak akkor még 379 dollár volt Priority Line-al, csomagbiztositással 392-re jött ki. 12 óra múlva kaptam egy levelet, hogy nincs raktáron türelem esetleg lemondom? Azóta levelezek velük..., egy órája azt küldték, hogy megvizsgálták, a raktár felé tart, kb.egy hét és készleten lesz. Ha készleten van, akkor kiemelten elküldik újra az ajánlatot. A Priority Line-ra nekem most azt válaszolták, hogy nincsenek tisztában a helyi fizetési kötelezettségekkel, de mindig a legjobb szállítási módot választják.
A napokban leadott rendeléseknél tapasztalt valaki hasonlót?
-
n.karoly
csendes tag
Nekem most este az a jelenség jött elő, hogy beszéltem normál telefonhivással, közben bejött egy hívás viberen, ahogy elemeltem a telefont a fülemtől, hogy megnézzem ki hív, rögtön kihangosította az éppen folyó beszélgetést. Kinyomtam a vibert, mert fontos hivásom volt. Érdekes volt, hétvégén tudom szimulálni az eseményt...
Azt megtudja valaki nekem mndani, hogy a akkumulátorhasználat/ alkalmazások között a Xiaomi aktiválás mit kerese és miért fogyaszt 4-5 %-ot? A biztonsági állapot menüpontban van készülék kereső ( nálam aktiválva), gondolom a xiaomi fiókba be van állítva, szerintetek ehhez lenne köze? -
n.karoly
csendes tag
Igen a Mi 8 lite nekem is tetszik...
Kevés az akkuidőd, itt a megoldás, rendelt már valaki ilyet?
-
n.karoly
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1251 üzenetére
Én még sose láttam, hogy kiírta volna a MI8 vagy korábbi Xiaomi telefonom az LTE-t az akkumulátor ikon mellett, Pedig bekapcsoltam a hálózsat sebességének a mutatását. Hmmm érdekes. Amúgy a második feltőltés után már sokkal jobban viselkedett nekem a fogyasztás, kiváncsi leszek javul-e még...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest