- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Most olvastam, lassan a Vodafone is bekapcsolja a VoLTE szolgáltatást.
Nekünk ez alapból benne van, vagy kell valamit hozzá variálni ? -
kengyel
nagyúr
válasz
eladogeppc #9298 üzenetére
Addig jó a stabil, vagy a Dev-rom is.
-
kengyel
nagyúr
Megint jött egy 213 MB frissítès, a Stabilra.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
randras_83 #6174 üzenetére
Èn használom a Vibert, de mindig ad hangot.
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz
mjani1172 #6144 üzenetére
Sokan vannak akik szeretnek romolni, ès többet kihozni a telefonból. Èn, most ennèl a telefonnál, nem èrzem hogy több kellene, tök jól elvagyok vele. A kamera itt is jó, az üzemidő, tökèletes, a gps jól teszi a dolgát, akkor most mit is kellene romolnom. Majd ha időm is jobban engedi, meguntam a romot, akkor majd felrakom az EU- romot. Annyit tettem meg, kinyitottam a BL.t, ha gond lenne a rommal.
-
kengyel
nagyúr
válasz
mjani1172 #6121 üzenetére
Mivel mèg nem próbáltam, ezèrt arról nincs vèlemènyem. A Stabil nekem nagyon bejött, ès hogy ki mit gondol, az más tèszta. Már nem nagyon akarok változtatni a telefonjaimon, használom a kijött rendszerrel, ès nincs semmi gond. Jó volt a dev is, de a Stabil nekem jó. Már nem is akarom nagyon romolgatni, lehet kiöregedtem belőle.
Előtte szinte minden S.telefonjaimon, a gyári rom futott. -
kengyel
nagyúr
válasz
Istuu15 #6097 üzenetére
Nagyon őrülök hogy sikerült, nem volt egyszerű rájönni.
Szívesen !Karavik
Èrtem ès köszi hogy ezeket leírtad, ezt már Moz kollèga is leírta, kifejtette. Nincs ezzel semmi gond, èn most alapon használom a telefont, nincs több igènyem vele szemben. Ha megondolnám magam, hamar feldobok egy dev romot, ès hetente várom az újdonságokat. Veszteni, semmit nem vesztettem. -
kengyel
nagyúr
válasz
huliganboy #6061 üzenetére
Előtte a G.dev volt fent, nekem voltak vele gondjaim. Nem azt mondom hogy egetverő, de számomra zavaró. Inkább várok a frissítèsekre, de maradjon " stabil" a telefon.
-
kengyel
nagyúr
válasz
huliganboy #6057 üzenetére
Elsőnek nekem is az volt a tervem, vègül maradt a Global Stabil.
-
kengyel
nagyúr
válasz
huliganboy #6055 üzenetére
Mit akarsz majd feltenni ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
huliganboy #6043 üzenetére
Nekem, nem is engedte Wifin hozzáadni. Ha neked írja a hátralèvő időt, akkor ott minden ok.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Istuu15 #6037 üzenetére
Maradj mobilneten, add hozzá a fiókot, nyitsd meg a MI unlock programot, tedd fastboot módba a telefont, hátsó usb portra csatlakozz, kezd el a nyitást, mindent okèzz le, az unlock programban. Ha így sem megy, akkor kezdj mindent az elejèről, mert valamit elszúrtál.
Èn, a tèmaösszefoglaló alapján csináltam, ès onnan szedtem le mindent. -
kengyel
nagyúr
válasz
Istuu15 #6035 üzenetére
A MI- fiókodat, csak mobilnetel tudod csatlakoztatni, addig kapcsold ki a Wifit. A MI unlock programot ha megnyitod, előtte nèzd meg a fiók hozzá van e adva, ès úgy nyithatod a bl.t. A fejlesztői menüben, írja is, hogy a fiók hozzá lett csatlakoztatva, persze ha jól csinálod.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Istuu15 #6033 üzenetére
Ha úgy csináltál mindent ahogy le van írva, annak működnie kell, ha letelt a bl.nyitási idő.
A Mi- fiók, hozzá lett rendelve, mobilneten csináltad ?
Fejlesztői beállítások- Oem feloldás engedèlyezèse, Usb hibakeresès bekapcsolása, MI fiók hozzáadása mobilneten, Miunlock program megnyitás, fastboot menübe rakás. -
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5972 üzenetére
Semmi baj nincs ezzel, megfogod ès gyorsan visszarakod.
-
-
kengyel
nagyúr
Azért előtte megkérdeztem a szervizt, biztosra akartam menni. Már alapból azt mondta, a Stabil romnak így, automatikusan vissza kell zárnia. A másik dolog, a szervizben látni fogják ha nyitottál, romot tettél rá, és zártad a bootloadert. De ha ezek mind helyesen lettek megcsinálva, akkor őket nem érdekli.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #5548 üzenetére
Ez már csak jövőhèt, valahol olvastuk, a hèten nem adnak ki.
-
kengyel
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5463 üzenetére
Akkor mèg nem jön update, tegyèl fel egy másik appot, biztos javítani fogják. Nálam is G.dev van fent.
-
kengyel
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5460 üzenetére
Nálam nem kell semmi, második nyitásra mindent kiír. Mondjuk, már volt egy FR, de más app miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest