- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
midnightstar
tag
válasz PowerBuldog #998 üzenetére
Ez semmi ujat nem mond, mint ami mar amugy is megtalalhato itt a topikban. Tehat nem segitett, nem tudom, ezen mi ilyen erthetetlen. Tudom es szoktam is hasznalni a keresot.
VAC up blyat
-
őstag
Hívás közben másnál is elsötétül a kijelző?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
PowerBuldog
veterán
válasz midnightstar #996 üzenetére
zsocy közben linkelte
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
zsocy
őstag
válasz midnightstar #996 üzenetére
Ne már hogy még be is szólsz, segített neked nem kioktatott, ott a link!
Hatodik hozzászólás fentről, konkrét válasz a kérdésedre.
[ Szerkesztve ]
-
midnightstar
tag
válasz PowerBuldog #995 üzenetére
Használtam a keresőt, de nem találtam benne elég releváns információt. Ahogy a te linked sem segít ebben. Ha nem tudsz/akarsz segíteni, miért kell kioktatni a másikat?
Azért írtam be a kérdésemet, mert bízom benne, hogy van még, aki így cserélt készüléket és még nem osztotta meg a tapasztalatait.VAC up blyat
-
PowerBuldog
veterán
válasz midnightstar #994 üzenetére
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
midnightstar
tag
Sziasztok!
Aki Mate 10 Pro-ról váltott erre, tudna mondani pár szót a tapasztalatairól?
Köszi szépen!
VAC up blyat
-
retesz147
addikt
Évezredes probléma androidnál, van teló ahol előjön, van ahol nem. Redmi 3S-nél felderítették, hogy OTG-vel van kapcsolatban, most A1-en is vannak gondjaim. Egyik töltés után 5-6 óra SOT jön ki, másik töltés után örülök, ha 3, max 4 óra jön ki és ébrenmarad a teló...
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
zsoltiz
aktív tag
Ezt már én is tapasztaltam kétszer. Mondjuk én nem indítottam újra, csak force close-oltam a kérdéses appokat. A google appot nem használom, azt le is tiltottam. Ettől függetlenül bosszantó, mert ilyet, hogy a "media" vagy "media indexing" lecumizza az akksit utoljára android 2.3-nál láttam.
-
g_g_g
Topikgazda
Sziasztok!
Bosszantó dolgot tapasztaltam és nem tudom okát.
Már többször megfigyeltem, hogyha teljesen feltöltöm a telefont utána elkezd nagyon gyorsan merülni.
Ez a Google és Média alkalmazásoknak "köszönhető".
Úgy vettem észre mintha egy újraindítás segítene rajta.
Van valakinek ötlete, hogy ez mi lehet és más is tapasztalt ilyet?[ Szerkesztve ]
-
DeadmaN89
csendes tag
Sziasztok, tegnap jött meg a global rom-os készülékem. A kérdésem, hogy a notification led-et be lehet úgy állítani, hogy ne csak a töltésnél jelezzen? Appoknál elvileg be van kapcsolva, de ameddig nem húzom le az értesítési sávot nem kapok ugye notit a notch miatt és a led sem jelez, ez így nekem nem az igazi.
-
natë
nagyúr
válasz Roland861010 #985 üzenetére
Oled tools ha jól emlékszem.
-
natë
nagyúr
válasz PowerBuldog #984 üzenetére
Az korábbi romokkal volt.
Közel azt hozza, amit a Mi 8. Minden másnap töltöm 5-6 óra átlag sot mobilneten.
Wifin jóval több. -
CactuS
Arcképgyáros
Mármint a huaweinél vagy a Mate 10nél?
Én a Mi8nál elsőre azt hittem, hogy valami gáz van a kijelzővel, mert a MIUI beállítás közben kicsit "szivárványos" volt a szürke, de miután végig futott az első beállítás, elmúlt, azóta se láttam olyat a kijelzőn.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Aryon87
félisten
A gyorsasagrol irottak meglepnek, elvegre az emui sem piskota, plane egy LG UX vagy egy Samu Expreience-hoz merve.
A kijelzo annyira nem izgat, sokaig ips kijelzos telefonjaim voltak, valamint a Note8 utan sincs semmi hianyerzezem a M10Pro eseteben a kijelzovel.Kamerat a Mi storeban megtapasztaltam, Mi8, Poco es Mix2s is eltangalta az enyemet..
RAWban nemtom mi a helyzet, de most egyelore pihennek a kidolgozasokkal, belefaradtam...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ak76
senior tag
Én Mate 10 Pro-ról jövök, a rendszer alapsebessége,a galériában a sok száz kép betöltése, a képek közti váltás egyértelműen gyorsabb,és röccenésmentesebb a Mi8-nál, a netezés is gyorsabb egy kicsivel, illetve ami számomra is meglepetés volt, jobb a SOT idő, tovább bírja a Mi8, a kisebb akksi ellenére is.
Játszani nem játszottam egyiken sem, erről nem tudok mit mondani.
A kamera automata módban egyértelműen jobb mint a Mate-é, pro módban lehet hogy előjönne a Huawei előnye, de nekem nincs energiám raw fájlokkal bíbelődni, a kijelző szerintem jobb minőségű mint a 10 pro-é, nekem valahogy olyan fakó volt a Huawei képe, nem is értettem, egy régi Samsung S6 mellé téve csúfosan elvérzett, a Mi8 ezen túlmutat, nagyon tetszik a kijelző,elégedett vagyok vele.
Az IP besorolás, illetve az indukciós töltés ami hiányzik a Mi8-ból,de ezen kívül szinte tökéletes készülék!
Nagyon jól elvoltam a Mate 10-pro-val is, de hiányzott a MIUI, illetve a készülék külseje is jobban tetszik, pedig a Mate sem néz ki rosszul!,[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Roland861010 #969 üzenetére
Hm, erdekes. Kivancsian varom majd a velemenyedet.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Lgabor007
csendes tag
válasz piocasember #965 üzenetére
Olaszországgal nekem jó, ahogy fentebb írtam, a többivel valóban nem.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Roland861010 #966 üzenetére
Kis pro/kontrat kerhetek, hogy tudjam mire szamitsak?
Mert meg most is hezitalok, hogy jo otlet volt-e feltenni aprora...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Roland861010
veterán
Hát akár milyen prémium volt a Mate10pro ez kenterbe veri!
-
piocasember
tag
Arcfelismeréssel kapcsolatban sokan írják, hogy Svájc, Olaszország, Lengyelország régió jó. Nem jó! :-) Egyiknél sem működik. Ellenben India, Hong kong ok!
-
szabo.csabi
tag
válasz szabo.csabi #817 üzenetére
Tudna segíteni valaki hangrögzítés kapcsán korábban feltett kérdésemre?!
-
zsocy
őstag
válasz Roland861010 #962 üzenetére
beállítások - teljes képernyős megjelenítés
-
Roland861010
veterán
Sziasztok
A gesztus vezérlést hol tudom be állítani?
Szeretném az alsó navigációs sávot el rejteni
-
g_g_g
Topikgazda
BL-t akartam nyitni, múlt hét kedden 151 óra várakozást írt.
Ma nagy lelkesedéssel újra nekifogtam és egy 321 órás várakozás fogadott -
Lgabor007
csendes tag
válasz PowerBuldog #958 üzenetére
Olaszországgal jó az arcfelismerés. Témák és reklám viszont nincsenek.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Roland861010 #946 üzenetére
Ne indiai régióra rakd, az tényleg tele van szeméttel. Én hong-kong-i régiót használok (semmi problémával nem találkoztam még), de állítólag az olasz és svájci is jó.
-
BLC
tag
Sziasztok!
Érdeklőnék, hogy a MSA App letiltásával kapcsolatban vannak-e tapasztalataitok?
- Itt gondolok a link szerinti eljárást követő hátrányokra, ha van ilyen. - -
Rohadt zavaró hogy csak úgy lehet ujjlenyomatot hozzáadni, ha lezárom a képernyőt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, Mi8 tudja azt, hogy ha a fülemhez emelem a telefont azzal veszem fel mikor hívnak?
-
csiki52
tag
Nem mindegy, hogy global ROM vagy global version, az előzó kinai magyarítva az utobbi telepitett eredeti global, én ilyet vettem.
Reklám nincs google összes funkció megy.
Kiprobáltam átállitottam india régióra az arcfelismerés gyors és pontos ..de ezért nem érdemes átállni, visza is állitottam magyar régióra az ujjlenyomat olvaso gyorsan és pontosan teszi a dolgát.
Google drive rol vissza lehet másolni mindent /névjegyek,beállitások…/ ha Samsungod van akkor is, a hiváslistát és az sms-mms t nem, ahhoz mindkét telefonra telepiteni kell a sms backup restore pro-t.
A régi telefonról kimásolni a lementett fájlt majd az ujra átmásolni az sms backup tökéletesen visszatesz mindent akár frissités előtt akár utána.
a gps tökéletes /IGO Nextgen, waze…/ az akksival sosem foglalkoztam eddig sem, a kocsiban tölt, itthon éjjel végig töltön van ha lemerült hanem, ha nagy ritkán a fényképezés miatt hosszabb / max 10-12 óra / időt töltés nélkül kellett lennem akkor viszek egy powerbankot , de sosem volt rá szükség hazafele meg már tölti a kocsi a GPS és kihangositás miatt. Még a régebbiek is birták pl a note 3 is
Képeket dokumentumokat le kell menteni számitógépre vagy felhőbe...majd vissza másolni az ujra.
Elég sürün / kb évente / cserélek telefont még sosem veszett el semmi
Egy dolgot még én sem tudtam müködésre birni ez voLTE…. be van kapcsolva mindkét telefonra / egy MI A1 és MI8 / a telekomnál aktiválva van de egyszer sem müködött a valóságban. -
F.E.K..
senior tag
válasz Roland861010 #941 üzenetére
Indiai régióval megy...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
ThorsHUN
őstag
Nem
-
g_g_g
Topikgazda
Tényleg.
-
Aryon87
félisten
Igen tervezem, de ugy tunik nekem kesobb jon ossze. (Valszeg az eladasi ar a gond)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
1Konrad
tag
Most érkezik Global rommal nekem is.
A következőkben szeretnék segítséget kérni:
- Mi az, amit az első indításkor érdemes megcsinálni (természetesen a szoftverfrissítésen kívül:
Ilyesmire gondolok: melyik régió, reklámszűrés, stb... és hogyan.
- Mivel láma vagyok: hogyan kell átvinni úgy a telefonkönyvet, kapcsolatokat, hogy a régi telefonon lévő képek, bejegyzések (emailcim, azonos névhez tartozó számok) mind átmenjenek?
- Megmaradjanak az SMS-ek szövege, egyéb üzenetek (Whatsapp, mesenger), és azok képei?
(Az elöző telefon: Samsung Note 3)- hogyan bírja az aksi az állandóra bekapcsolt GPS-t? (Tudom, ha folyamatosan van, jobban eszi majd ezt is, de agyrém volt az eddigi telefonjaimnál, hogy nem tudtam úgy Budapest másik felére átjutni, hogy ne merítette volna le...)
Előre is köszönöm!
-
Aryon87
félisten
Ahh, meg ez is jobb mint amit az enyem lo automatan.. ugy latom akkor itt RAWozasra nem lesz szuksegem
Csak jonne ossze a biznisz..
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez mondjuk egy elég pöpec fotó, még belenagyítva is. Kicsit kimaradt nekem valami. Ezt hogyan sikerült lőni? moddolt Gcam app és lightroom utómunka?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Aryon87
félisten
Milyen kameraalkalmazassal?
Amugy jo lett, bar nalad nincs olyan, hogy rosszSzerk: mar latom, Gcam (szerkesztett totyik)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Koszi. Bar nekem most az automata kellene, mert a Mate-n unom mar a kidolgozgatasokat, es azert van kulonbseg a 2 kozt automataban, legalabbis amit a Mi store-ban produkaltak..
-
natë
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Sracok, valaki legyen szives megnezni, hogy a telo tud-e RAW mentest?
Teszt szerint nem..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
BeryBp
csendes tag
Információnak a honnan rendeljem és milyen tokkal gondolkodóknak:
2018.09.22-én rendeltem Gearbest-ről Mi 8 6/64-et, ma megérkezett. Azaz kicsit több, mint 2 hét volt rendeléstől a kézbenfogásig az út. (EU direct Expressel, áfa- és vámmentesen).
Aznap rendeltem Niklin tokot is hozzá, az már pár napja megérkezett, jól illeszkedik, alig tudtam leszedni a felrakás után, hogy a SIM-et betegyem. Kicsit túllóg körben a kijelzőn, ahogy kell, hogy telibe leejtés esetén is védelmet nyújtson.
Belakás, próbafotók készítése folyamatban.
-
Smiro
senior tag
De eleve ilyen hogy jut valaki eszébe? Még egy tükrös gép esetében sem lehet akármit az objektív elé rakni, kivéve, ha az a cél, hogy elmosódott képet kapj. A lencsevédő üveg, skylight szűrő, stb. mind különleges üveg, egyszerű műanyaggal vagy üvegfóliával nem pótolható. Ekkora méretben meg főleg nem a fényáteresztés/kép leképzés miatt.
-
Smiro
senior tag
válasz enginev3.0 #917 üzenetére
Aztán szidhatod a fotóidat...
-
K82
őstag
válasz enginev3.0 #917 üzenetére
Sztem nem, csak a fényerőt csökkenti és a tükröződés esélyét növel(het)i.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Kamerára érdemes fólia vagy sem?
-
rwbag2012
tag
A futó szolgáltatások vagy valami hasonló opciót nem találom a beállításoknál. Mondjuk, ahol meg tudnám nézni, mióta megy a telefon újraindítás nélkül.
-
K82
őstag
válasz kazsmerlaca #912 üzenetére
Nem csak Magyarország létezik ...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
aerol
tag
Sziasztok,
Egy ideje szemezek ezzel a telóval. Ez lesz az első dual sim-es telóm és ezzel kapocsaltban lenne kérdésem.
A helyzet a következő, van két sim kártyám, az egyik egy osztrák a másik egy magyar. Az osztrákon kb végtelen net és beszélgetési időm van, a magyar sima feltöltős, de kb mindenki ezt a számomat ismeri. Ha az osztrák kártyán megy a mobilnet, attól még a magyar kártyára be tud jönni hívás, vagy ez totál esélytelen a dual stand by miatt?
Köszi a segítséget!
Nokia 3310 - SonyEriccson w200i - Nokia N8 - Honor H60-L04 - Xiaomi Mi 8 /128 black
-
piocasember
tag
válasz enginev3.0 #907 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz piocasember #906 üzenetére
360 óra
Elvileg kiírja hogy mennyi van még hátra, maga a program
-
piocasember
tag
válasz enginev3.0 #904 üzenetére
Ok, kiderült. Két Mi fiókom van. Azt ne kérdezd, hogy jött össze! :-) Valószínűleg egy régi Xiaomi telefonomnál készülhetett a másik fiók. Most már előre léptem, mert így azt írja ki, hogy nincs meg a 360 nap. Azt hol tudom ellenőrizni a telefonon, hogy mikor jár le?
-
piocasember
tag
válasz enginev3.0 #904 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy Mi Unlock - állapot menü, és ott "Fiók és készülék hozzáadása", akkor az megtörtént. :-) Vagy máshol keresgéljek? Köszönöm a válaszod!
[ Szerkesztve ]
-
válasz piocasember #903 üzenetére
Nem adtad hozzá a fejlesztői menüben a telefont az MI acchoz
-
piocasember
tag
Segítsetek léci! Ha bootloader nyitásközben ezt az üzenetet kapom, akkor mi lehet a hiba? "Current account is not bound to this device" Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...