- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Netfone
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
válasz ladybird25 #1989 üzenetére
Itt semmi gond a kijelzőidővel.
Akik 6-10órás SOT-okat mutatnak, azok naponta töltik a telefonjukat, mint én is, mert nyomjuk, mint az örűlt.
Ha 2-3 naponta töltöd, az azt jelenti hogy alig használod a kijelzőt, így pesze 2-3órás SOT eredmény fog kijönni.
Próbáld ki, hogy egész nap netezz, videózz rajta és estére neked is lesz 6-8órás kijelzőidőd.
😉
Ebből kb. 7-8óra lesz:[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Ha jól látom, 21 óra óta megy akksiról, amiben van több mint egy óra kijelző, és 70% körül jársz? Ez rossz? Mennyit telefonáltál?
SOT se mindegy, miből adódik össze. Film, yt, vagy ebook olvasás gyenge háttérrel.
6900ft egy powerbank..[ Szerkesztve ]
havri
-
n.karoly
csendes tag
13 napig teszteltem én is egy Mi 8-at, pár héttel ezelött beírtam ide pont ugyan ezt az észrevételt a cella készenléttel kapcsolatban, de nem jött semmi édemleges válasz rá. Nekem mondjuk a harmadik töltésre beállt a fogyasztás és 4-6 órás képernyővel 1,5-2 nap volt az üzemideje, amivel meg voltam elégedve.
-
PioDVD
senior tag
Kipróbálhatod, hogy átállítod a hálózatot csak gsm-re (éjjel úgysem netezel, de a kísérlet kedvéért 1 napra is lehetne így). Lehet, hogy nem olyan jó nálad a 3(4)g vétel és azzal szenvedve viszi a sok energiát.
Aztán meg is írhatnád, mit tapasztalsz.Én egy 4 éves telót használok, az akku már nem az igazi. Szűk 3 óra képernyővel 12 % maradt, de a wifi-t, mobilnetet már rég kilőttem. Viszont a hálózat maradt 3g-n, a házban valamilrt elég rossz a térerő, ennek ellenére a cella készenlét 2 %*, ha rábökök, akkor azt írja, bekapcsolt idő 12 ó 32 p, jel nélkül eltelt idő 0 %.
*Ha összeadom az összes %-ot, 35 jön össze, úgyhogy azt nem tudom, mihez képest 35 és mihez képest 2 %.
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
A cella készenlét nekem is így néz ki, de nem jöttem rá az okára.
A térerő erős és fix.
Már SIM kártyát is cseréltem, ugyanolyan az újjal is.Én is kíváncsi vagyok, hogy valakinek lesz-e ötlete erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hogwarts Legacy teszt
- Gaming notebook topik
- Politika
- SSD kibeszélő
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tea
- További aktív témák...