- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
enginev3.0 #3391 üzenetére
Bakker... ennyit a gyors olvasásról :-(
-
BLC
tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Családtagomnak adnám át a készülékem. Elegendő Mi és Google fiókból kilépni a factory reset megelőzően?
-Egy “szűz” készülék ajándékozását tervezem.-Válaszotokat előre is köszönöm.
-
dime27
őstag
Pár héttel ezelőtt vki keresett átlátszó jól védő TPU tokot!
Nos ma érkezett hozzám egy IMAK pontosan erről lenne szó:Doboz ill unboxing képekben:
Adnak hozzá két darab kijelzővédő fóliát is tehát elég korrekt áron maximális védelmet ad a telónak.Nekem már volt rajta egy Spigen üveg így az maradt rajta de voltak itt emberkék akik kimondottan fóliát kerestek Mi 8-ra így két legyet üthetnek egy csapásra!
Pár kép magáról a tokról :
Amit észrevettem az előző (Nillkin Nature Crystal Clear) tokomhoz képest hogy ez az IMAK sokkal passzentosabb nadrágzsebből kivéve a telót erről nem akar leesni a tok.A Nillkinnél sokszor lejött félig a sarkoknál ilyen mozdulatnál az nem ilyen passzentos, ezért ezt a tokot, illetve az IMAK márkát bátran ajánlom mindenkinek jó vétel volt összességében!
-
zsocy
őstag
válasz
enginev3.0 #3391 üzenetére
De, és a raktár az HK, ami HongKong.
NorbixD : Gearbestnél az EU express/eu priority line vámmentes szállítást jelent, Banggoodnál nem tudom. Talán a külföldi rendelős topikokban tudnak segíteni. Neve alapján vámmentesnek tünik, de nem biztos.
-
natë
nagyúr
válasz
thefreeman #3380 üzenetére
Persze. Ízlések és pofonok.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3377 üzenetére
Mintha magamat hallottam volna
de az a jó ezekben a kínai rendelésekben, hogy mire megérkezik, el is felejtem, hogy rendeltem.. Meglepetés
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3367 üzenetére
Miért, nem ér rá?
Használod a BT feloldást Stratossal?
Én beállítottam, de elég sokszor nem oldja fel. Néztem, és kulcs hibát ír. Nem vágom. -
natë
nagyúr
válasz
HUNited #3368 üzenetére
A Havoc kissé túlbonyolított, túl sok mindent akar belerakni a fejlesztő, zsúfolt.
A Pixel Exp. frankó, csak a Gcam néha összefossa magát rajta. Ha ez stabilan működne, le nem szedném a telefonról. Sajnos addig eu rom lesz, már ha ebben az életben még kijön a múlt heti update.
-
havri1
félisten
Én most leteszteltem, és tökéletesen látom polarizált szemüveggel a BASEUS-on keresztül.
Ez az üveg, amit linkeltel, hát, nem tudomén 3-at vettem Samsung A5-re, egyrészt kicsi, másrészt nagyon gyengének tűnt. Én ajánlom, hogy Ali - ról rendelj pár más fajtát. Mi5-re a nillkin H+ pro volt nagyon jó, erre úgy nézem ez a BASEUS 7D.
-
amargo
addikt
Polár napszemüveggel használja valaki?
Ma napos időben jöttem munkába és meglepően keveset láttam a képernyőből, amikor állítva volt a készülék. Igaz kicsit megdöntve raktam a kocsiba. Lehet nagyobbra kellene ilyenkor venni a fényerőt? -
HUNited
őstag
Moz, akkor most melyiket használod?
Ha nem a Havac-ot, miért nem?Használsz NFC-s bankkártyás fizetést? Ha igen, működik?
A hét végén nekem is lejár végre az idő és nyitom a BL-t, és ha lenne valami normális rom, az átok MIUI-t felejteném a sok vackával együtt.
-
havri1
félisten
Aki nem használ tokot, annak érdemes lehet ilyesmi védő a kamerára. Nem tudom élőben milyen, most jött velem szembe: HengLiTai For Mi 8 Camera Lens Protector Ring Plating Aluminum for Xiaomi Mi 8 Camera Case Cover Ring Protection Accessories
-
amargo
addikt
válasz
enginev3.0 #3360 üzenetére
//: Highlight Saturation: 1.2
//: Shadow Saturation: 2.0
Köszi, eddig nem néztem utána, hogy állítani is lehet.
Kipróbálom ezekkel. -
zolion01
tag
válasz
Steelers #3349 üzenetére
Igen ezek "csupasz" ROM-ok. A HAVOC egy kicsit már felpiszkált, de azért sokkal közelebb van az alaphoz, mint a MIUI, Pixel meg hát a nevében is utal, hogy a Pixel érzést próbálják visszaadni.
Nekem pont ez hiányzik, 1 hete cseréltem le az Nexus 5x-et MI 8-ra, de szenvedés a MIUI számomra, pedig annak idején még a Motorola Defy időkben honfitársunk által készített MIUI ROM volt a legjobb rajta és akkor szerettem. Azt hittem most is menni fog, de lehet, hogy csak öregszem és nincs kedvem keresgélni, hogy mi miért nem működik, és mit kell hozzá állítgatni, hogy jó legyen. Az utóbbi 2,5 évben nem kellett ezzel foglalkoznom, de most megint kezdődik a ROM-olás.De még van 80 óra hátra a nyitásig...
-
Potrien
senior tag
válasz
Steelheart2 #3347 üzenetére
Az eredeti gyári témát használom.
Melyikkel működik? -
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #3305 üzenetére
Erre valaki esetleg?
-
Potrien
senior tag
válasz
Steelheart2 #3343 üzenetére
Újraindításon,gyári visszaállítás on túl vagyok.
Miui global 10.0 stabil
10.0.3.0 (oeamifh)Modellnév M1803E1A
Tegnap jött meg, bekapcsolás után frissítette magát erre. -
Potrien
senior tag
válasz
Steelheart2 #3339 üzenetére
-
Potrien
senior tag
válasz
Steelheart2 #3333 üzenetére
nekem nem kapcsol be!
elaltatott telefonnál semmi nem látszik. -
n.karoly
csendes tag
De én meg folyamatosan használtam. Annyi kavarodás lehet, hogy novemberben volt nálam egy mi8 14 napig amirr ráköltöztem és teszteltem.
Majd megrendeltem Kínából,de addig visszaáltam RN3-ra, úgy tünt minden rendben. Viszont most hogy átköltöztem véglegesen a wifi jelszavakat és a november elötti sms-ek egyszerüen nem szinkronizalódtak. Hagytam is a régi telóról SMS backuppal áthúztam és töröltem minden régebbi eszközt a Mi fiókból. -
Smiro
senior tag
Tulajdonképpen melyik régiót érdemes használni? A magyaron az arcfelismerés nem müxik, ha visszaállok hongkongiról.
-
Potrien
senior tag
Tegnap nekem is megjött a global 128/6 os telefon.
Sajnos nem tudom beállítani az ambient kijelzőt.
Tudnátok nekem segíteni, hogy hogyan kell? -
Cabrio
aktív tag
Próbáltam megszokni az alap launchert, de végül a jól bevált Nova Launcher Prime-nál maradtam, itt aztán van bőven beállítás a rácsméretre meg bármire...
-
havri1
félisten
válasz
pyxystyx #3322 üzenetére
Nem a google szolgáltatásnak? Aki régóta MIUI-zik, annak ez már a csuklójába van
Telepítés után, minden fontos appnak meg kell adni minden engedélyt, hogy gördülékenyen működjön.
Én most a wiw jelszó mentésekkel nem boldogulok. Mi és Goole acc is van ugye. Mindent mindenhova szinkronizálok, elvileg. De most a Mi8-ra költözéskor sok wifi hálózatot nem mentett át. Nem tudom pontosan mi menti le, de van ami működik, van ami nem.. -
pyxystyx
tag
válasz
matyics #3300 üzenetére
Én is néztem egy ideje, hogy mindent szinkronizált csak a névjegyeket nem. Ma jöttem rá a megoldásra, mert kiírtaa teló. A Google playnek engedélyt kell adni a névjegyekhez hozzáféréshez, mert csak akkor szinkronizálja. Hogy mi köze ehhez a playnek nem tudom, de így már működik.
havri1: annak már régen megadtam, mert azt gondolná az ember, hogy úgy logikus.
Aztán mégse ment, mindig kiírta, hogy hiba történt, próbálja újra később ( vagy valami hasonlót). -
natë
nagyúr
Feraktam próbaképp a Havoc romot. Hát elég fasza!
-
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #3319 üzenetére
Jah, csak szivattyú az öreget, értem
köszi, mindjárt csinálom
-
Steelheart2
őstag
Ott a probléma,hogy nem az Android N témát kell letölteni,hanem az SPixel témát.Letöltés után az SPixel-t állitsd be az asztalnak.Igy már restart nélkül is jo lessz.
Engine v3 kollega javitotta ki magát képekkel.Ott lehet megfigyelni,hogy melyik témát használja asztalnak.
lamantin Szivessen.Megszokhato. -
lamantin
tag
válasz
Steelheart2 #3317 üzenetére
Igen köszi, ez a problémám. Stabilon még jelezte, de akkor megszokom így csak azt hittem vmit nem állítottam be jól.
-
havri1
félisten
Asztal Android N.
Restart telefon.
Kezdőképernyőn hosszan nyomok, jobb alul, beállítások ikon.
Itt 5 lehetőség van. Attunesi hatások, alapértelmezett képernyő beállításai, ikonok kitöltése, zarolas, és egyéb lehetőségek, ami az alap menüből elérhető beállításokra visz, de sehol rács. -
lamantin
tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a legfrisebb Global Dev. rom esetében van-e lehetőség az aksi százalékos kijelzésére, ha grafikusra van állítva? A stabil rom-ban volt: fentről lehúzva az értesítési felületet tetején kiírta százalékosan is. A dev-ben ugyanúgy van, mint a sarokban: csak aksi ikon. köszi -
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #3311 üzenetére
Hát én nekem továbbra sincs rács állítás
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3309 üzenetére
Az alsó képen a menüt hogy hozod elő?
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3302 üzenetére
Leszedtem, de itt megállt a tudomány
Téma szerkesztése, asztalnak kiválasztottam az újat. Restartolt a launcher, de ennyi. Hol tudom a rácsot állítani? Menüben, beállítások, kezdőképernyőbél nincs rá lehetőség. -
NemMo
őstag
válasz
enginev3.0 #3302 üzenetére
Szabadna megkérdezni, hogy melyik témát használod asztalként?
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ne csak ébressze, hanem le is zárja a telót dupla koppintással?
-
törölt tag
válasz
micafighter #86 üzenetére
Van. Mi mix3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged