- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cabrio
aktív tag
-
Cabrio
aktív tag
válasz
Steve1207 #16078 üzenetére
san1ty van rajta és fénykép készítés után csak pörög a Hdr+ készítés üzenettel, kamerát be kell zárni... A kép elkészül, csak ez így zavaró. Eddig csodás képeket csináltam vele. Globál gyári rendszeren. Tiszta telepítés nem volt, csak frissítettem S rendszert. Újra rakni nincs kedvem, ezért keresnék valami jól bevált GCamot
-
Cabrio
aktív tag
Android 10re most melyik Gcam jó és milyen beállításokkal?
Mert a régi nem akar működni nekem, ami a 9en jó volt. -
Cabrio
aktív tag
válasz
Cabrio #15467 üzenetére
Végre megtaláltam... Mivel a Google segéd kikapcsolásával kezdtem, így eltűntek a további lehetőségek, mint pl az ambient mode és a fényképkeret környezeti kijelzőn... Ezért ezeket nem tudtam kikapcsolni, mivel nem mutatott ott semmit, így be kellett kapcsolni a segédet és a megjelenő továbbiakat külön kikapcsolni, majd így kikapcsolni a segédet
-
Cabrio
aktív tag
Egy kis segítség kéne...
Ma felajánlotta a telefon, hogy bekapcsolhatom a Google segédet és miközben töltöm a telefont, képeket jeleníthetek meg, pl Google fotókból.
Mondom magamban ez milyen jó móka és bekapcsoltam. Na innentől kezdve töltés közben felvillan a képernyő, arc azonosítást akar... Képek vetítése sehol ezután. Most már sikerült kikapcsolni azt, hogy felvillanjon a képernyő arc azonosítója, de ha feloldom, rögtön a segéd ugrik be töltés közben.
Ezt hogy a manóba tudom offolni? Mert sehol sem találom, neten is kutakodtam, az összes beállítást is végig zongoráztam már. Nyilván valamit kihagytam, de nem tudom hol és mit.
Google segédet külön nem telepítettem fel a Play áruházból. -
Cabrio
aktív tag
Spigen tok 1995Ft NONAP50 kuponkóddal
-
Cabrio
aktív tag
válasz
noorbertt #7928 üzenetére
Nem akartam romolni, de kezdek nagyon hajlani rá. Ha még valami meglepetés előjön legközelebb, akkor muszáj leszek. Vagy nem tudom... Ahogy olvasom, mindegyik romban van valami kis apró nyűg.
Miui nekem sem jön be, próbáltam ráerőszakolni magam, aztán pár nap múlva Nova Launchert feltettem erre is, mint mindegyik telefonomra -
Cabrio
aktív tag
Nem először fordul elő velem, azaz a telefonnal az, hogy újra indítom és kikapcsol. Aztán annyi. Bekapcsolni nem lehet. Recovery menüben lehet csak rebootot csinálni és úgy indul el újra.
Ez mi?
Globál stabil. Nagyon stabil -
Cabrio
aktív tag
válasz
enginev3.0 #6587 üzenetére
Köszi, az fogta meg. AdGuard
Amúgy nem használom a gyárit, csak idegesítő volt, hogy értesítést dobált és semmi sem történt. -
Cabrio
aktív tag
válasz
FrankMonzano #5181 üzenetére
Na sejtettem, hogy fordítva mondtad a dolgokat, kicsit zavaros volt... Akkor most a Maps zárolva van az indítón vagy nincs lakatolva?
-
Cabrio
aktív tag
válasz
FrankMonzano #5112 üzenetére
B+ ezt nem találtam... Köszi
-
Cabrio
aktív tag
válasz
FrankMonzano #5096 üzenetére
Mármint ne legyen lakatolva az alkalmazás? Mert az nincs alapból lakatolva nekem, ne pörögjön állandóan. Az a durva, hogy az akkumulátor optimalizálás között meg sem jeleníti a térkép alkalmazást és máshol sem tudom az akku kímélőt állítani a google mapson, nem találok erre opciót.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
jofiucska #5072 üzenetére
Na ezért nem szeretem a Wazet, mert lehetetlen utakat tud tervezni indokolatlanul. Viszont a Mapsal az a baj, hogy párhuzamos útra érzékeli a telefont és ezért onnan akar tovább navigálni, így ha nem figyeled folyamatosan és nem veszed észre a tévedést, akkor hirtelen azt hiszed, el kell kanyarodni, miközben ő csak arra az útra akar visszatérni, amin amúgyis mész. És ez zavaró, megtévesztő. Én sokat vezetek és a navigáció néha megy ismeretlen utakon, de akkor nem azt akarom nézni, mikor szopat be, hogy kanyarodjak, közben mégsem kell, csak ő van összezavarodva.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4736 üzenetére
Pont most végeztem én is asszony Mi8 lite telefonjával. Szép szép, de lite, és ezt az ips kijelző feketéjén látni leginkább, de szerintem príma kis telefon lett ez is, ezt az apróságot leszámítva.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
bubu256 #4332 üzenetére
Nincs letilva semmi és nagy pontosságú a GPS beállítása. Spigen tokban van, de Mofi szövetes tokban is csinálja. Még véletlenül se fém tokban vagy betontokban van...
Ezelőtt OnePlus 3 volt, szintén tokban és semmi baja nem volt, tökéletesen mutatta a pozíciót.
De nehogymár egy szilikon tok bezavarja a hiperszuper duálgépéest. Régen is használtam ködben navigációt telefonon és kutya baja sem volt. Amúgy tegnap és ma napközben nem volt köd, hajnalban meg éjjel talán volt, de akkor nem navigáltam vele -
Cabrio
aktív tag
GPS-t lehet valahogy kalibrálni vagy bármi? Mert Google Mapsal, menet közben sokszor párhuzamos útra tesz és onnan akar tovább navigálni, aztán ezért teljesen más útvonalon akar vinni, pedig csak egyenesen haladok a kocsival. Eddigi összes telefonom jól működött ezzel az autóval, nincs fémgőzölve a szélvédő, vagy hasonló. Kicsit bosszantó, hogy Dual Gps meg minden, aztán kutyafa..a az egész!
Globál stabil Pie -
Cabrio
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3983 üzenetére
Apropó... Ilyen hosszú képernyőmentést nem lehet csinálni a Global stab verzióval?
-
Cabrio
aktív tag
YouTube videókat lejátsza notchosan a pite, eddig nem nagyította rá, csak az aljáig
-
Cabrio
aktív tag
Megérkezett a Mofi szövetes tok és azt kell mondjam elég patent. Üveget nem tudom, hogy feltolja e vagy sem, mert fólia van egyenlőre rajta, de annyira nem hajlik rá a kijelzőre, mint a Spigen tok.
-
Cabrio
aktív tag
Próbáltam megszokni az alap launchert, de végül a jól bevált Nova Launcher Prime-nál maradtam, itt aztán van bőven beállítás a rácsméretre meg bármire...
-
Cabrio
aktív tag
válasz
FrankMonzano #3191 üzenetére
Természetesen nagyobb lesz tőle, de atomtámadás ellen is véd kb.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
FrankMonzano #3180 üzenetére
Spigen
BF-kor 2400ft volt akciósan -
-
Cabrio
aktív tag
Olyat lehet beállítani, hogy a hátsó ujjlenyomat érzékelő érintésre a home screenre ugorjon? Nem nyitáskor, hanem úgy amúgy...
Vagy hosszú nyomásra mondjuk lezárja a telefont? -
Cabrio
aktív tag
Múltkor szó volt a Spigen tokról... Most akciósan 2394 Ft
-
Cabrio
aktív tag
Gearbestes 11.11. vásárlásnál valakinek változott a nyomkövetés azon kívül, hogy a DHL regisztrálta a szállítást és még a központjába se érkezett be a telefon?
-
Cabrio
aktív tag
Na már egyre jobban várom, hogy megérkezzen a telefon
-
Cabrio
aktív tag
válasz
enginev3.0 #2054 üzenetére
Köszi, az szuper, mert már megszoktam ezt a funkciót a mostani telefonon. Ujjlenyomat nem kell hozzá, bárki tudja így indítani, akinek nincs hozzárendelve?
-
Cabrio
aktív tag
Lezárt telefonon van valami kamera gyorsindító? Pl dupla nyomás bekapcsoló gombra vagy hasonló?
-
Cabrio
aktív tag
válasz
n.karoly #1942 üzenetére
Én DHL csomagszámot kaptam, nem ők azok, akik vámoltatnak? Eu priority módot választottam...
Lite-ot még nem adták fel, de a termék oldalon már Dec.17-18-ra ígérik a szállítást, pedig amikor rendeltem, vettem, akkor Nov. 20-22 volt ígérve a szállítása. Pont az lenne karácsonyi ajándék, az enyém nem annyira fontos, mégis az jön hamarabb -
Cabrio
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1938 üzenetére
Csajomnak karácsonyra rendeltem én is egy Lite-ot, kíváncsi leszek arra is
-
Cabrio
aktív tag
Évek óta Nova Launchert használok, kíváncsi vagyok mennyire fog bejönni a miui, mert kicsit tartok tőle. Bár rosszat nem olvastam róla, de nagyon megszoktam azt, hogy az eddigi összes telefonom menüje tök ugyanaz volt a Nova által
-
Cabrio
aktív tag
Amikor megláttam nyáron a Poco hírét, akkor azt akartam venni, de a tesztek nagyon lehúzták a minőségét, ekkor döntöttem el, hogy Mi8 vagy Oneplus 6t lesz a következő. Eddig egyik telefonomat sem láttam vásárlás előtt, ezt sem. Mindig a képek és tesztek alapján döntöttem el, hogy kell nekem az adott telefon és meg voltam elégedve az összessel. Kíváncsi vagyok a Oneplust meddig fogom siratni, mert ez vitte a mércét nálam, de ott már kezdenek elszállni az árcímkékkel rendesen...
Asszonynak berendeltem egy Mi8 Lite-ot, arra is roppant kíváncsi leszek. -
Cabrio
aktív tag
Hamarosan jövök én is a fórumba, mert ma rendeltem egy 6/128 feketét, OnePlus 3-at fog váltani. Most egyenlőre tokot és üveget vadászok rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest