- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellas
tag
Akkor én is egy kicsit off.
Imádtam ezt a telefont, még ma is használnám, ha nem zabálná valami az akksit. Akksicsere, factory reset, még bootloader kinyitás és EU ROM felrakása is megvolt, de nem tudtok 1 óra 10 perc képernyőidő felé menni, valami hardveres hiba lehet, vagy van valami nélkülözhetetlen app, ami zabálja. Ezen felül, hát én se nagyon hallok, meg engem se nagyon hallanak egy ideje, és nem fülproblémák miatt, pedig ki lett a hangszoró / mikrofon is tisztítva.
Hát igen, én is gondban voltam, hogy mire váltsak, ami előrelépést is jelent (és van benne OIS). Realme GT2-t én is néztem, de gondoltam, akkor legyen már végre IP-védett telefonom, végül Samsung Galaxy S21 FE. Az egyetlen telefon 200 alatt OIS-el, zoomkamerával, IP-védettséggel, jó fotóval / kamerával, Gorilla Glass Victussal. Meg egyszerűen, bár semmi gondom vele, kicsit meguntam az miuit ennyi Xiaomi telefon után.
Ha ennyire "jó áron" lehet csak eladni az mi8-at, én megtartom tartaléknak -
sellas
tag
Tetszik az Miui 11
Nagyon jó az always on kijelző, az időjárásfüggő ébresztő, és hogy végre látszanak az értesítésikonok a notch ellenére.
Ez utóbbit megoldhatták volna 1 éve mondjuk, de hát ami késik nem múlik. Minden tökéletesen működik.
Már épp meguntam volna a telefont, erre megújult
Esetleg Mi 10-re váltok majd, ha tényleg brutális kamerája lesz, és a megjelenése után néhány hónap elteltével lement az ára (pl. nyárra), bár az Mi 8-é is nekem tökéletesen bejön, kiadványban is jelentek meg ezzel készült képek.
-
sellas
tag
válasz
Steve1207 #11213 üzenetére
Köszi!
Napfényél, épületeken, fákon, oszlopokon is jelentkezik. Valóban igazad lehet, hogy nem a teló hibája, valami kódolásé lehet (minden appal jelentkezik, gcam, más appok is). Mert nem tudok olyan frame-et prezentálni képként, ahol ez látszana, a frame-ek közötti átmenetben jelentkezik, hogy pl. egy oszlop csík alatti fele néhány pixellel balra lesz. Ugyanakkor videót sem tudok mutatni, mert miután feltöltöttem bárhova (youtube, Google Drive, Dropbox) már nem jelentkezett, a tömörítés megoldja ezt, tehát végülis akkor szinte a probléma megoldva. A keret átlagára átállítom, köszi!
-
sellas
tag
Sziasztok!
Videózásnál a villódzást a felvételen más is tapasztalta? Értem én, hogy mobilszenzor, és így reagál a fény változásaira néha, ha mozog a kamera / arrébb megyek, de jóval olcsóbb / régebbi telefonnál ezt nem tapaszaltam. Így használhatatlan sajnos néhány nyersanyag, pedig egész jó videókat készít.
-
sellas
tag
válasz
sellas #10718 üzenetére
Bővült éjszakai képekkel is:
[link]
Xiaomi Mi 8 lite vs Mi 8, stock vs gcam. A stockban és a gcamben is: nem éjszakai módok vs éjszakai módok, AI kikapcsolva vs AI bekapcsolva. (az elnevezésekből kiderül, melyik mi). Itt már óriási különbségek vannak, mintha egész más telókról lenne szó. -
sellas
tag
Sziasztok!
Xiaomi MI 8 lite vs Xiaomi Mi 8, és azon belül gyári vs gcam. A stock gyári alapbeállításokon, telítettség, kontraszt stb. normálon, AI bekapcsolva, HDR autó. Gcamek az itt-ott fellelhető ajánlott beállításokon. A mai, felhős időben, ill. beltérben, mesterséges fénynél.
Itt:
[link]
Majd este jönnek éjszakaiak is, night mode-okkal, és anélkül (ahol van, Mi 8 lite stockban nincs night mode). Ott azért nagyobb különbségek lesznek. -
sellas
tag
Sziasztok!
Biztos hülye kérdés, de az BSG MOD settings hol van a BSG gcamban? Beállítanám BSG ajánlott beállításait, de sehol sem találom.
Keresem egy ideje, de a Továbbiak - Beállítások alatt semmi lyesmi nincs. Mi 8 természetesen, global stable, legújabb telegramról / xdaról, mindegy honnan, letöltött BSG gcam, de nem találok semmi ilyet. A gcamban a továbbiak - beállítások úgy kezdődik, hogy Általános (e fölött kéne lennie a képek szerint), azalatt hely mentése, kamerahangok..... végén pedig Visszajelzés küldése, és sugó. -
sellas
tag
Elfogyott? Nem is volt, kamu volt az akció. Ott voltam 11:00-kor, 10 db volt 10 percig, 10 perc múlva ugyanúgy 10 db volt. 11:00:00-kor rányomtam a kosárba tevésre, és kétszer annyiért rakta a kosárba. Aztán megpróbáltam még sokszor, amikor ugyanúgy 10 db-ot mutatott készleten. Szerintem senki sem tudott venni ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged