- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfeus08
tag
válasz
xy.zsolt #19447 üzenetére
Egy OnePlus 8T, a csere pedig javarészt az akkumulátor miatt volt, picivel több mint a fele volt már meg az eredetei kapacitásnak. Illetve mivel lejárt a két év (céges telefon volt, 2 évente lehet újat igényelni), gondoltam megnézem mi újság OnePlus fronton (utoljára OnePlus 3 volt nálam)
-
morfeus08
tag
Kedves Hölgyek, Urak. Ez a nap is eljött, szeretett Mi 8-ammal közös utazásunk véget ért. Szeretném megköszönni mindenkinek az eddigi segítséget, sziasztok!
-
morfeus08
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy más is tapasztalta hogy színséma beállítás nem működik? Az legutóbbi frissítés óta mindegy mire állítom semmi változás nem történik.
MI8 MIUI Global 11.0.4 -
morfeus08
tag
Azt nem tudja véletlen valaki hogy a gyári launcher-be mikor kerül be az app drawer?Egy időben voltak erről hírek/pletykák.
-
morfeus08
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy BSG féle GCam-ot használva hogy tudok váltani a hátsó fő kamera és a telefotó lencse között?
-
morfeus08
tag
válasz
enginev3.0 #9622 üzenetére
Alapból ki van kapcsolva, nem rontottad el
-
morfeus08
tag
válasz
huliganboy #7840 üzenetére
Próbáld meg másik böngészővel, én igen kicsi esélyét látom annak hogy ez a telefon miatt lenne.
Off: Máskor inkább csinálj képernyőképet és a beépített blur-t használd mert ez csapnivaló, képre kattintva simán olvasható.
Illetve ha tudnál egy képet csinálni arról az oldalról is ahova beírod a dolgokat és ezt adja. Természetesen az adatok beírása nélkül -
morfeus08
tag
Sziasztok, ne kövezzetek meg de ezeket a verziókat én nem értem. pl.:9.1.17 és ehhez hasonlók. Global stabilon a legfrissebb 10.2.1. Vagy csak én nézek rosszat?
-
morfeus08
tag
Sziasztok,10.2 global stab. rom-on másnál sincs lehetőség FHD 60fps videóra?
-
morfeus08
tag
-
morfeus08
tag
válasz
Sundesz #6419 üzenetére
Szia!
-Az audio minőség sztem javult, nekem jónak tűnik videók alatt.
-Kamera zajosságát én nem vettem észre, szerintem kimondottan jó képeket készít.
-Még mindig valamivel az átlag 845 alatt van, de nem sokkal. Használat közben nem fog feltűnni
-Widevine L1 kapcsolatban semmi se biztos, jelenleg a Pocco F1-re koncentrálnak ezzel kapcsolatbanEgyetlen negatívum ami nekem van az a notification kezelés, pl nálam gmail és hangouts esetében is hiába van bekapcsolva az értesítési led ha érkezik e-mail vagy üzenet, nem hajlandó azt is bekapcsolni.(Miui 10.2 Global Stabil, lehet Eu-n megy probléma nélkül )
-
morfeus08
tag
Gmail esetében az automatikus indítást hogy tudom bekapcsolni? Mert az Engedélyek -> Automatikus indítás alatt nem listázza. Illetve az Alkalmazások kezelése alatt bizonyos appok mellett van egy ilyen zöld karika, az mit szeretne reprezentálni?
-
morfeus08
tag
Aki haszál Gmail-t a telefonon, tazt tudna nekem nyilatkozni hogy az értesítés hogy megy neki? Több fiók is be van állítva, viszont hiába kapcsoltam be hogy az értesítési led is villogjon ha jön üzenet, ezt valamiért nem szeretné megtenni.
-
morfeus08
tag
Sziasztok! Van valakinek ötlete arra hogy a telefonon miért nem szeretne a VPN működni? L2TP/IPSec PSK típus, nem külső alkalmazás hanem a beépített VPN-el próbáltam. Más telefonnal pedig sikeresen csatlakozik.
morfeus08
tag
Nova launcher-t használók, más is tapasztalt olyat, hogy ha gesztus vezérlés van beállítva a telefonon, akkor ha megnyitom az alkalmazásokat elindítok egyet, majd használom a kezdőképernyő gesztust akkor az alkalmazásokba megy vissza a kezdőképernyő helyett?
Másik: jelenleg ugye Nova launcher és Stock[Black Mode] V10 van beállítva, de mikor lenyitom az értesítéseket az óra belóg a notch alá és nem igazán tudok rájönni hogy mit állíthattam el. Akinek van ötlete kérem ne tartsa magában, köszi.
-
morfeus08
tag
Sziasztok, tegnap óta én is a Mi8 tulajok táborát erősítem, jelenleg még erősen ismerkedek a kicsikével.
Két dologban szeretném a segítségeteket kérni. Az első az a Youtube, megnyitom ugyan azt a videót egy OnePlus 3-on illetve a Mi8-on, akkor a Mi8 mutat reklámokat a videó alatt,OP3 meg nem.
A másik amire nem igazán tudok rájönni, értesítéseknél bepipálok neki mindent hogy mutassa. Megjön pl az e-mail, messenger értesítés. Lock screen-en látszódik, telefont feloldom de nem nézem meg az értesítéseket hanem visszazárom. Na következő képernyő bekapcsolásnál már nem mutatja az értesítéseket, holott nem nyitottam meg. Akkor láthatóak egyedül mikor a telefont feloldom és lehúzom az értesítési sávot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged