- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami appot v beallitast amivel ki tudnam irni a masodpercet is az orahoz ?
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Megoldhato valahogy, hogy rootolt (PIXEL Experience) telon elinduljanak a banki alkalmazasok (Raiifaisen Smart Mobile)
Masik kerdes: Miui-n be lehetett allitani hogy ha elinditok valami app-ot (pl Messenger) akkor csak jelkoddal vagy arcfelismeressel tudjak belepni erre van valami 3rd party megoldas?
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Miui 10.4 by xiaomi.eu-s romon nem tudtok vmi mokolast hogy az ora mutassa a masodpercet is?
-
.Farkas.
tag
Hello,
Valamitol nem tudok custom rom-ot telepiteni.
Eddig toketelesen ment, twrpben wipe data cache system utana zip be install es ment. Most meg 1 eselyt akartam adni a custom romoknak de ha felrakom miutan vegzett ujraindulasnal csak a twrp jon be. Visszarakom a sima xiaomi.eu-s romot az megy. Mitol lehet ez? -
.Farkas.
tag
Na felraktam a Pixel Experience-t. Itt nem lehet beallitani, hogy ne legyenek gombok? (balrol jobbra + jobbrol balra legyen a vissza gomb, lentrol felfele meg a kilepes stb..)
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
xiaomi.eu romom van most ha ki akarom probalni a Pixel 3 romot csak letoltom es twrp-bol felinstalalom majd wipeolok mindent es kesz?
xda-n a romnal ir valami ilyesmi : 4. Flash DM Verity & Force Encrypt disabler
-
.Farkas.
tag
Sziasztok,
Eddig nagyon tetszik a telo.
Lenne egy olyan kerdesem, hogy Nokia 8-nal ha kezdokepernyon balrol jobbra huztam bejott egy ilyen hirek szeruseg ez gondolom valami googles cucc. Be lehet azt Mi8-on allitani?
-
.Farkas.
tag
válasz
juve600 #6526 üzenetére
Kollégámtól vettem át.
Nokia 8-rol váltottam. Hát eléggé új minden azon nem volt semmi cfw.
Regebben volt Redmi note 3am azon volt csak igy hogy nem én csináltam eléggé furcsa
Mi fit be véletlenül új fiokra mentem elméletileg teljes képernyős módban jobbról balra húzom az a back ugye?
Viszont nem megy vissza és nem találom a futó alkalmazásokat hogy kilojem
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a Mi8 tulajokhoz.
Nyitott bootloaderrel és miui 10.3 by xiaomi.eu 9.1.3 rommal.
Ahhoz hogy atterjek xiaomi.eu developerre akkor elég simán a xiaomi.eu-n lévő tutorialt vegigcsinaljam?
És még egy kérdés a futó alkalmazásokat hogy tudom bezárni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest