- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
hmatthew19 #17181 üzenetére
Bizony
-
Aryon87
félisten
válasz
darvinya #17175 üzenetére
5x zoom még egész elfogadhatót csinál, amin meglepődtem, pláne hogy digitális. Ma kamerás összemérettetésben volt a teló, és akkor figyeltem fel rá, hogy jéé, ez mióta is tudja?
Akit érdekel a Fotós topikban megnézheti. Vigyázat, rengeteg kép és összevissza, hála a feltöltőoldalnak
-
Aryon87
félisten
Sracok, a telo miota kepes a nagyobb zoomra? Tudom hogy digitalis, de nem is tudtam, hogy kepes 5x es 8x zoomra
Aki miui11-en van, megnezne hogy ott is igy van? -
Aryon87
félisten
válasz
rosszkutya #17137 üzenetére
Nem működik. Legalábbis nem tudom hanyas verzióju van, de az új rendszerrel kakukk.
-
Aryon87
félisten
válasz
HUNited #17114 üzenetére
Nekem a sötét móddal nem volt gondom, egyedül a Faxbuk volt fehér, de most már az is rendesen sötét lett, ahogy kell.
Viszont egy durva bug végre eltűnt: Az értesítési sávban lévő cuccok egybemosott szövegei helyreálltak, és el lehet olvasni újra mi micsoda akar lenni.
Szerk: Másik hsz-t légyszi töröljétek, dupla lett belőle.
-
Aryon87
félisten
Ez az új MIUI a heti frissítős verzió? mert akkor felrakhatom ugye?
-
Aryon87
félisten
Sziasztok!
Fejlesztőin mi a legfrissebb verzió most? Jó ideje nem dob ki új frissítést a teló.
MIUI11/20.3.26 az aktuális verzióm.Ja és a teló merül mint a fene, csak fotózásra használom, így túlnyomórészt asztalon pihen, de 2 naponta töltöm, holott legalább 1 hétig is el kéne mennie, mert offline módban van, de van benne sim aktív hálózattal.
-
Aryon87
félisten
85ert vettem Mediaban. Mellette P30Pro van, es igencsak elcsodalkozom idonkent mit produkal mellette. Kamera is igencsak toppon van, legye az a gyarival vagy Gcammal. Bar a P30Pro mellett erzem a korlatokat (zoom hianya, a 2x lofing), minosegben viszont nincs kifogasolni valo.
-
Aryon87
félisten
Srácok. Mit kellene csinálnom, hogy ne kelljen minden heti frissítés után újra feltelepítenem TWRP-ből a notsch kiegészítőt? 8ami úgy oldja meg az értesítéseket, hogy az óra alat sorakoztatja őket)
Kicsit unalmas ezt hetente megtenni -
Aryon87
félisten
válasz
zsinnyegtet #15634 üzenetére
Nekem kb 2 hónapja van, igaz másodlagosnak, bőven megéri sztem.
-
Aryon87
félisten
válasz
Steve1207 #15617 üzenetére
Nekem jelenleg 3 fele Gcam van a telon. Mind3 maskepp csinalja a kepet, a legutobbi tunik jonak, foleg ejszaka, ami meg a regi, 6.x verzioju, legalabbis a felulete alapjan, mert pl az ejjeli mod a "tovabbiak" menupont alatt van.
Meg nem volt alkalmam gepen megnezni a produktumokat. -
Aryon87
félisten
válasz
sanyika987 #15611 üzenetére
+1 a jobban merulesre. Pedig nem fo telefonkent hasznalom, de keszenletiben is cuppog le az energia gyorsan.
-
Aryon87
félisten
BUÉK mindenkinek!
Hol kell beállítani a régiót a telón?
-
Aryon87
félisten
Feltettem az újabb frissítést, majd újra felhúztam neki a notch-os patchet, ami az óra alá rakja az értesítési ikonokat (eddig is így csináltam). Mindezt TWRP-ből. na azóta nem tölt be a telefon, hiába nyomok a reboot systemre, mindig a TWRP-be jut vissza. Mi lelte?
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsoleszhun #15051 üzenetére
Éjjel kidőltem, de sikerült előtte feltenni. nemtom mi baja volt
-
Aryon87
félisten
Gyerekek, nagyon komoly lett ez a MIUI11. Tetszik az újítások benne, főleg ami az AOD-t illeti. Az a pulzáló animáció valami állat.
Ill hatalmas pluszpont a rendszernek, hogy ami élő háttérképet használok, azt nem csak a főoldalon, hanem a zárképernyőn is engedi, míg pl a P30Pro-mon már nem (de érdekes, a Mate10Pro-n meg szintén engedte a rendszer).
És nem tudom hogy placebo vagy sem, de jóval pörgősebb is a rendszer. -
Aryon87
félisten
Elvileg sikerült a Miui11 telepítése, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő kellene míg betölt újraindulás után? Mert bő 10 perce csak a MI logó és alatta a powered by android van, a 3 pötty animációjával áll.
-
Aryon87
félisten
Megvan..
Az összefoglalóban a Ha a 9-es Android alapú Stabil ROM van telefonodon:
Ebben az esetben a legfrissebb fejlesztő (developer) verziót kell letöltened innen:
Fejleztői ROM letöltése résznél a link halott. Honnan szerezzem be a fejlesztői romot? Bocs a sok kérdésért, csak a biztosra szeretnék menni, téglásítás nélkül.Szerk: a MiFlash-hoz kapcsolódó linkek is halottak..
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Megkísérelem a fejlesztői változatra átállni. De. Itt megakadtam, mit kell letölteni? ->[link]
-
Aryon87
félisten
válasz
randras_83 #14441 üzenetére
Még az én Mi8-am se kapta meg, de ha a Gcam nem megy a MIUI11-en, akkor nem is várom
-
Aryon87
félisten
válasz
Steve1207 #14275 üzenetére
Hm.. Élő háttérkép már az a bug előtt is volt, akkor nem jelentett gondot neki. Viszont a napokban jött valami frissítés ami asszem a MIUI launchert frissítette vagy mit, lehetséges hogy az kavart be? Mint írtam a telót csak fotózáshoz használom, így jóformán semmi nincs rajta a face+messenger és lightroomon kívűl. Ja meg a gcam. Képeket lerendezem rajta, aztán adok neki egy FR-t hátha magához tér..
Újraindítás, kamera és galléria gyorsítótár törlése megvolt, sőt a kamerának az adattörlés is, az sem segített. Van olyan képem amit fejjel lefele mentett el, csak lestem -
Aryon87
félisten
A MIUI Globalra is kijött a 11-es? Mert az enyém semmit nem talál..
-
Aryon87
félisten
Jelenleg a fejlesztői mivel van előbb az alap gyárilag erkezetthez képest? Nem volt alkalmam még beleasni magam a témába időhiány miatt, meg el is felejtettem mit hogyan kell, holott fel eve a Poco-n sikeresen váltottam rendszert. A fejlesztőin legalább javítva van a notch elrejtése bug?
-
Aryon87
félisten
Globál Stabilon van javítás a notch levagasakor fellépő hibára, vagy azt meg azóta se javítottak? (Február környékén volt Pocophone-m, ott is elcsesztek ezt a dolgot)
-
Aryon87
félisten
Akkor ezennel hivatalosan is csatlakozom a csapathoz.
-
Aryon87
félisten
válasz
Steve1207 #13843 üzenetére
Igen, a Gcam miatt csapok le erre (meg amolyan szoktatas, ha a Huawei végleg nem lesz kapható nálunk, és nem lesz a mostaninál utódja 1.5 év múlva), ugye a Huawei nem tamogatja sajnos az alkalmazást (nem mintha gyárilag borzalmas képeket csinálna ugyebár
), hiába próbálkoztak meg a portolassal.
Poco durva teló volt, IPS kijelzője lévén alázta az előtte volt M10Pro-t uzemidoben. Majdnem dupla annyit kihuzott -
Aryon87
félisten
válasz
ShadowLac #13839 üzenetére
:C
Mintha a P30Pro nem lenne kiválóMediamarktban kifogtam egy utolsó beragadt darabot és kihagyhatatlan lehetőség az árát nézve (60k), pláne hogy bontatlan is.
HJoci: köszi az infót, akkor ezek lenyegeben semmisegek. P30Pro is néha túlságosan leveszi a fenyerot automatán. Sztem ez az új droid miatt van
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! Úgy néz ki hogy holnap csatlakozom a táborhoz egy 6/128-as fekete modellel :)
Röviden, tömören, mi a jelenlegi helyzet e modellel? Hibák, bugok stb? -
Aryon87
félisten
Egy röpke kérdésem lenne, Poco topik nem igazán aktív ilyen témakörben.
Ha nyitom a BL-t, akkor jól értem, hogy megint nullázza a telefont a folyamat és lakhatom be ismét? -
Aryon87
félisten
A Poco topikban egy tagunk megosztott egy képet, miszerint lehetséges az értesítési ikonokat használni a noccsos telefonokon. A miénkre va, de ahogy láttam, a tiétekre is lehetséges. Persze BL nyitás kell hozzá, és a TWRP sem hiányozhat.
Itt a forrás, aki ért hozzá megcsinálhatja: [link] -
Aryon87
félisten
A gyorsasagrol irottak meglepnek, elvegre az emui sem piskota, plane egy LG UX vagy egy Samu Expreience-hoz merve.
A kijelzo annyira nem izgat, sokaig ips kijelzos telefonjaim voltak, valamint a Note8 utan sincs semmi hianyerzezem a M10Pro eseteben a kijelzovel.Kamerat a Mi storeban megtapasztaltam, Mi8, Poco es Mix2s is eltangalta az enyemet..
RAWban nemtom mi a helyzet, de most egyelore pihennek a kidolgozasokkal, belefaradtam... -
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #969 üzenetére
Hm, erdekes. Kivancsian varom majd a velemenyedet.
-
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #966 üzenetére
Kis pro/kontrat kerhetek, hogy tudjam mire szamitsak?
Mert meg most is hezitalok, hogy jo otlet volt-e feltenni aprora... -
Aryon87
félisten
Igen tervezem, de ugy tunik nekem kesobb jon ossze. (Valszeg az eladasi ar a gond)
-
Aryon87
félisten
Sracok, valaki legyen szives megnezni, hogy a telo tud-e RAW mentest?
Teszt szerint nem.. -
Aryon87
félisten
Nofene, jó sűrűn váltogatsz
ha már itt vagy, nem emlékszem arra hogy a Mi8 képes a RAW mentésre? Sima fotókkal nem mehetek a szerkesztett totyikba, a sima fotós meg.. khm
.. remélhetőleg hamarosan megvalósul a váltás, elhatároztam magam.. ez az oka...
Mind3 teló (Poco, Mi8, Mix2s) automatán lealázta az enyémet.. Simán adják azt, amit nekem RAWból kell kiszenvednem, és már kezdek belefáradni a kidolgozássos szórakozásba... -
Aryon87
félisten
válasz
beyruth82 #307 üzenetére
Nekem Mi5 volt 3 hónapig, azt szerettem nagyon. Nem volt bajom vele, 7órás SOT-okat is tudott, ritka volt a 8 is egész napra. Mi6 az csak rövid ideig volt, azzal kifogtam a nagyon kezdetleges időszakot, még nem volt teljes a ROM se hozzá + a kamera is hagyott megjegyzést maga után. Azóta ha jól tudom, kikupálták azt is.
Ez a Mi8 csábító, de a váltásért le kellene mondanom egy s másról, így még erősen fontolgatom a témát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged