- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
OTP/Maestro is ilyen. Először $ -> €, aztán € -> Ft.
Kíváncsiságból csináltam egy táblázat: amikor jön az SMS a vásárlásról, már van egy Forintban levont összegem az előző értesítésben lévőhöz képest. Ez változik kismértékben, mikor tényleg levonja a bank a számláról, de eddig 13Ft volt az 1000Ft-ra eső legnagyobb eltérés. Gondolom, ez az árfolyam-változásnak tudható be. Jelen pillanatban egy ötvenezer körüli összegről tudok beszámolni, amit már pontosan tudok, ez 155Ft-tal több, mint amit előre kalkuláltam. -
Dominó85
addikt
Arany bogaram
már hogy tudnád jobban intézni az ügyes bajos dolgokat, amikor ők is az általad említett kínai webshopokból veszik a cumót? Pont hogy semmit sem érsz azzal, hogy hiba esetén ott egy harmadik fél akin átáramlik az információ. Ezzel is késleltetve az ügyintézést. No meg nyilván nekik is olcsóbb több hibás terméket egyszerre kiküldeni (azonos webshopból rendelés esetén), de hogy a kínai ugyanúgy kutyába veszi őket, mint egy regisztrált emberkét. Kapitalizmus van kommunizmussal keverve egy jó adag nem törődömséggel megfűszerezve az egyszeri/egyszerű felhasználók felé.
A lényeg hogy a véleményünk alapjában közel azonos.
-
stamas80
tag
Így van, az SD 800 és dual active, és a HTC 802w SD600 és szintén dual active.
Sőt a SD 400-is támogatja a dual active módot is. -
bsbs
csendes tag
Sziasztok! Kanonak köszönöm a problémám megírását. A megfelelő slotban van a SIM.
A kipróbált, de 3G-/HSDPA-n nem működő beállítások:Név web’n’walk
APN wnw
Proxy <not set>
Port <not set>
Felhasználónév <not set>
Jelszó <not set>
Szerver <not set>
MMS-központ <not set>
MMS proxy <not set>
MMS port <not set>
MCC 216 (honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre kerül)
MNC 30 (honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre kerül)
Hitelesítés típusa PAP
Hozzáférési pont típusa default,supl (gyárilag ez szerepel, de utólag létrehozott profil esetén, a listából az internet lehetőséget válassza)A hozzáférés típusban nincs 'internet' a Hongminál.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Vagy ebből kell kiindulni?
Név T-Mobile Net GPRS
APN internet
Proxy <not set>
Port <not set>
Felhasználónév <not set>
Jelszó <not set>
Szerver <not set>
MMS-központ <not set>
MMS proxy <not set>
MMS port <not set>
MCC 216 (honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre kerül)
MNC 30 (honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre kerül)
Hitelesítés típusa PAP
Hozzáférési pont típusa internet--------------------------------------------------------------------------------------------
-
herdsman12
őstag
T- Dominó, RelaxNet M (4GB) évek óta, napi net, Skype, újabban Viber használattal is.
Elég sokat használom olyan helyen, ahol gagyi a T hálózata, de működik.
Speedtest 47ms, 9,31Mbps, 1,77Mbps.
MinDig TV is megy, 300-800K/s. (mértékegységek telefon szerint írva)
Viszont most nézem, hogy a Hálózati tipus választása érdekes.
Most egy kártya van benne, utazás alkalmával általában két kártyával, legutóbb tuti rendesen működött a hálózat beállítás.
A 3G előnyben az alap beállításom és ha átállítom Csak 2G vagy Csak 3G-re, simán visszaugrik. Beállítás és a telefon újraindítása után marad meg a kívánt beállítás. Vissza a 3G előnyben simán megy.
Másnak is így van ez a v13-ban?Felhasznált internet csomagnál lassítják a sebességet, esetleg nem itt lehet a gáz?
-
-
Dominó85
addikt
Nem nevezném gerjedésnek az MTK-s szimpátiámat (nem a focicsapat
). Egyszerűen felesleges faxverésnek tartom már a 4-8 magot is telefonba (előbbi a Snapinál, utóbbi a Samsungnál és MTK-nál). Inkább optimalizálnák a droidot és az aplikációkat, hogy legalább 2-3 qrva magon tudjanak számolni érdemben...
Engem rohadtul nem zavar, hogy nem világít a Hongmi alja. Ha üzim van egy vak sötét szobában, akkor is megtalálom a középső (home) gombot, mivel alatta villog az értesítő led. Aki meg rutinból 3 gombot sem képes megjegyezni (menü - home - vissza, a Hongminál balról-jobbra), az szégyellje el magát. Amúgy egyszer sem volt olyan, hogy sötétben a menü vagy vissza gomb helyett a teló oldalán lecsúszott volna az ujjam. Ugyanis alapból fel fog venni az ember keze egy olyan tartást, amivel könnyen kezeli a kütyüjét. No de hát a mai világban már lassan a WC is okos lesz, csak az nem aki ül rajta.
-
Dominó85
addikt
Antutu farkinca verésben biztosan jobb a Snapi sárkány, de egyelőre a hűvösebb fejű és kisebb fogyasztású SoC az MTK. Ezáltal a hosszabb üzemidőt is az MTK SoC-ok tudják hozni. De persze kinek mire kell telefon, na meg ma már 10 méterenként van konnektor és minden 3. embernek van powerbankja is.
(csak viccelek, pici iróniával)
-
Sanyesz.
őstag
Az SMSreg.apk gyakorlatilag minden kínai ROM-ban benne van. Nem MIUI specifikus. Mindig vannak fellángolások, hogy ez valami kémprogram, de sose volt bizonyítható. Az biztos, hogy az eltávolítása nem okoz maradandó problémát. A kínai soft eltávolító scriptek le szokták pucolni. Nálam a korábbi ROM-okban mind jelen volt, nem vettem észre semmi gyanúsat.
-
-
kano
nagyúr
Vagyula azt válaszolta, hogy nem tudja mi ez az smsreg.apk amit trójainak ismer fel pár vírusellenőrző.
Ez nem véletlenül a Xiaomi accounthoz kellő szutyok (ami sms-t küldözget)?
Szerintem töröljétek a feltelepített rendszerből és kész (azért először csak nevezzétek át és mozgassátok el a system mappából). -
hevizms
addikt
Nem másoltam,úgy csináltam mint doongoo.
De amugy úgy kell hogy megnyitod a témákat,aztán a legutolsó gomb a helyi,ott megjelenik ami téma már van a telon.Bal alsó gomb,majd a felugroban az importálás sd kártyáról,megkeresed a letöltött mtz fájlt,kijelölöd,betölti és utána már kiválasztható.
-
Geby
senior tag
Neked ez hogy sikerült ?
V5 stabil volt eddig fent. Mondom akkor kipróbálom, hogy ha csak dalvik és cache törlés majd V13 fel, akkor mi történik. Programok szépen maradtak. Látszólag nem sok változás történt. Proximity sensor továbbra sem működik.
Akkor legyen full wipe majd V13 fel. Proximity továbbra sem megy. Mondom akkor majd a hét második felében megy vissza gariba. Tegyük vissza az adatokat. Nézem. Nincs meg a mentés. ?*%d. Mentek egyet. Megtalálom, hogy az SD helyett a belső memóriára ment. Valamint onnan állítana vissza. Nem igazán tudom hol lehet visszaállítani, hogy SD-ről állítson vissza.....
Visszaraktam a V5-öt, majd mentés vissza, majd V13 update....Szóval neked hogy sikerült a visszaállítás ?
-
-
-
gg72
veterán
Ultimate Rom-ból a legújabbat: [link]
Most 4.1.19 van rajta, azt sem tudom, hogy sorban fel kell rakni az összeset, vagy lehet egyből a legújabbal (4.3.8) kezdeni?
De gondolkodom az eredeti gyári ROM-on is, ha ott azután az összes frissítés lejön OTA módban.Most én sem érek rá, max. hétfőn tudom megcsinálni sajnos...
-
gg72
veterán
Kösz szépen!
Asszem akkor hagyom inkább úgy, ahogy most van, ameddig nem lesz gondom vele. Vagy keresek valakit, aki profi ebben, én nem merem megcsinálni...
Amúgy adat még semmi sincs a telón, még sim sem volt benne, jövő héten jön meg az új flottás kártya, arra várok.Amúgy ha gyári rom lenne rajta, nem pedig az ultimate, akkor az összes frissítés lejönne OTA módban?
-
Rawulf
őstag
Én jelenleg csak ezeket a Xiaomi-kat látom elérhetőnek:
Xiaomi M2A BLACK 4.5" IPS 1280x720 S4 Pro 8260A 1G 16G
Xiaomi M2S 16G BLACK 4.3" IPS 1280x720 Snapdragon 600 2G 16G
Xiaomi M2S 32G BLACK 4.3" IPS 1280x720 Snapdragon 600 2G 32G
Xiaomi M3 16G TD+GSM BLACK 5.0" IPS 1920x1280 Tegra4 2G 16G
Xiaomi M3 16G TD+GSM SLIVER 5.0" IPS 1920x1280 Tegra4 2G 16G
Xiaomi M3 64G TD+GSM BLACK 5.0" IPS 1920x1280 Tegra4 2G 64G
Xiaomi M3 16G WCDMA Grey/White 5.0" IPS 1920x1280 Snapdragon 800 8274AB 2G 16G
Xiaomi M3 64G WCDMA BLACK+White 5.0" IPS 1920x1280 Snapdragon 800 8274AB 2G 64G
Xiaomi Hongmi TD+GSM RED 4.7" IPS 1280x720 MTK6589T 1G 4G
Xiaomi Hongmi TD+GSM GREY 4.7" IPS 1280x720 MTK6589T 1G 4G
Xiaomi Hongmi WCDMA+GSM GREY 4.7" IPS 1280x720 MTK6589T 1G 4G -
xhege
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest