- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
>Deego.. #5707 üzenetére
Amint megjön máris kezdem a tesztelését. Sajnos nem DHL-vel rendeltem, pedig egy másik (ráadásul még magasabb rangú [5 kristályostól vettem, gyémántos]) Alis usernél 16 dolcsi lett volna a felár... Fel szeretném számolni a PC-met. Már nem nagyon játszok, max a telómon.
A Hongmi meg szépen elviszi az MC4-et és még az 5-öt, no meg az Asphalt 8-at is.
Hupsz még fel sem aplikáltam a másik Tempered Glass-t a telefonra. No 10 perc OFF és ima.
-
Dominó85
addikt
válasz
>Deego.. #3914 üzenetére
A hangszínszabályozás után, meg most hogy már be van járatva (rock és dallamos metál) zenével, így ajánlom bátran. Ami furcsaság vele, hogy "Flat"-en hagyva a hangszínszabályozót és Piston II-re állítva, CSAK telefonálásra ajánlom, de oda nagyon!!! Iszonyat tiszta beszédhang hallatszik belőle. Amennyiben zenére kellene, akkor (és itt jön a meglepi) a Hangok beállításokban a NORMÁL füles típust érdemes kiválasztania annak, aki a kemény basszus és széles dinamikatartomány híve. Profilt nem tudok küldeni, de screenshotot igen priviben.
Az hogy csoportos rendelés lesz-e belőle, még nem tudom. Amennyiben egyenként rendelitek jobban jártok. 22EUR alá esik, így semmit sem kell pluszban fizetni. A Pandawill és egy általam ismertebb Alis eladó 100%-ban eredetit küld.
(2014 Updatwd verziót, ami nekem is van)
-
herdsman12
őstag
válasz
>Deego.. #3647 üzenetére
Csináltam egy gyors próbát. Csatlakozáskor a TV (LG) kiírta, hogy "USB eszköz nem támogatott", telefonon USB tárhely megnyitás, Ok, TV-n megjelent a Saját média ablak. Fénykép, zenei aláfestéssel, videó lejátszás működik. Gondolom az lehet a probléma, hogy a telefont át kell kapcsolni USB tárhely módba, utána már ok.
-
herdsman12
őstag
válasz
>Deego.. #3631 üzenetére
Nem vágom a kérdést, valami hasonlóval próbálkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő