- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
BocsiAG #5563 üzenetére
GG2 is el tud vérezni, de a 3 is..ha van
Edzett üveget kell rá venni, az bírja.
nash13 Mindenhol az 1S-t látom drágának....igaz már nem sok a különbség. MTK-s jobb akkuidőben de gyengébb. A sárkány meg talán GPS-ben jobb, ott meg a 2. slot telenor probléma van, kb ennyi a különbség.
-
Chaser
legenda
válasz
trebrona #5558 üzenetére
Bezony...egyik szakmám elektroműszerész. De az nem érdekes, több száz akkuhoz volt szerencsém. Defektes volt a töltőelektronika a telóban..notebookban is megesik. Kb alaplapcsere. Egyik lenovo töltőmön van 5A-s USB rész érdekes még az se nyírt ki semmit, se a gépen levő USB, se 700-as töltő, se 1500-ös...
-
Chaser
legenda
Akkor milyenek lehettek a többiek?
kis millió akku járt nálam, kurta mindegy neki ha előírtnál kisebb teljesítményű a töltő. Lassabban tölti fel, ennyi. Ez pedig éppenséggel az élettartamára nem hátrány. Az "express charge" meg az ilyen baromságok már tényleg okoz kárt hosszú távon. Nem tudom hanyadik voltam az osztályban, de alap dolgokkal tisztában vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest