- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Amúgy tudom, hogy tök off a dolog, de a Xiaomi TV-ről van valami hír? Csak mert régebben volt róla cikk, meg több Xiaomis reklámfotón is láttam, de nem nagyon van ráizgulva senki. Pedig érdekelne és talán még egy rendelést is megkockáztatnék, de nem látom, hogy rendelhető lenne sehol és hír/review sincs róla értelmes forrásból.
De hogy ne legyek teljesen off, nekem teljesen eltűnt a képernyő vibrálás az utóbbi hetekben ellenben elkezdett néha rettenetesen beszaggatni a telefon. Ez azért is érdekes mer még mindig a V25 van fent és az elején nem volt ilyen. Amúgy jellemzően az FB messengerrel szaggat be, úgyhogy lehet az a ludas.
-
trebrona
nagyúr
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6295 üzenetére
Végigpróbáltam már pár launchert az idők folyamán,köztük a Nova-t is,de nem tudom miért valahogy sosem jöttek be ezek a különféle launcherek.
Mindig visszatértem a gyárihoz.Amúgy már tudom miért nem tudja nálam helyettesiteni a gyári galériát a QP.
Nincs benne a Micloud album nézésének a lehetősége.
De amúgy tényleg gördülékenyebb mint a gyári galéria ez tény. -
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #6290 üzenetére
Még a múltkor kipróbáltam és tényleg "smooth".
Lehet megint visszarakom,csak nekem már a múltkor is az volt a bajom hogy annyira megszoktam már a gyári Galéria nevet és ikont,hogy mindig arra nyomtam,akkor is amikor fenn volt ez a progi.
Nem kinevetni ezért az idősebbet!!Mondjuk ha valahogy áttudnám írni a QuickPic nevet Galéria-ra,az nem lenne rossz.
-
hevizms
addikt
Ma reggel jött a frissitési info a 26-os stabil romhoz.
Felraktam.
A MiKey kikerült belőle,root maradt,twrp maradt.Galéria kezelés érzésre maradt az akadozós,bár engem eddig sem zavart.
Úgy hirtelen ennyi. -
hevizms
addikt
Basszus nekem is vibrált a kijelzőm pár órája.
Mondjuk csak úgy vettem észre hogy megnyitottam egy fotót teljes képernyőben és vibrált nem is kicsit.
Most nem.Elmúlt.
Remélem ez nem egy kijelző végét jelentő kezdet. -
törölt tag
Én csak jóindulatúlag jegyeztem meg, hogy ha nem tudja nehogy meglepődjön.
Szerkesztési időn belül említettem meg, hátha meggondolja magát.
De már bánom, nem kellett volna beleszólnom.
Egyébként itt olvastam.
[Miért moderáltuk?]
"Felhívom figyelmed, hogy szakmai topikban tilos hirdetni! Ha hirdetni szeretnél akkor kérlek használd a hardveraprót." -
trebrona
nagyúr
HOZZÁSZÓLÁS TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
flanki
aktív tag
-
herni
tag
Sziasztok!
Nyilvánvalóan egy hamis Hongmi készülékkel rendelkezem, szerintem sokan jártak már hasonlóképpen, épp ezért érdeklődnék, hogy milyen tapasztalataitok vannak rom frissítéssel kapcsolatban. Léteznek-e működőképes romok vagy azzal kell beérnem ami eredetileg rákerült?
Azért nyitottam a témát, mert a telefonom egészen addig amíg a feleségem rá nem nyomott a rendszer visszaállításra, sokkal gyorsabb volt mint jelen állapotában, és szeretném visszahozni ezt az állapotot!
Ezzel szemezgettem: http://www.needrom.com/download/fake-red-rice-2013022-ported-from-blackforest-a7s
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
mclane_
aktív tag
Hogy érdemes visszaküldeni a telót? Azt írták, hogy semmi mást ne küldjek csak telót. Meg lehetőleg helyi csomagküldőt, hogy olcsóbb legyen. Postával küldött már valaki vissza telót? Hogy érdemes?
-
hevizms
addikt
Meg sem kérdezte.Hibaüzivel leállt.
De ez nem zavart volna,sajnos az opera böngésző elégvsokszor bezárult magától a használata során.Nekem meg fontos az opera.
A mentésekből visszaállitott programjaim sem mentek mind.
Mivel nekem a 25-össel nincsenek problémáim,így visszaraktam.Csak kiváncsi voltam.Semmi gond. -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #6196 üzenetére
Beletetted a bogarat a fülembe, írtam a shopnak, egyet kérdeztek a ROM verzióról, válaszoltam, aztán írt, hogy küldjem vissza.
Mondjuk nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan eljutunk ide. -
hege21
aktív tag
Vállalkozó kedvűeknek....
-
hege21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6249 üzenetére
Én meguntam a rom cserélgetést ennél maradok
V15 óta nem igazán jött össze egyik frissítés sem.... -
-
mclane_
aktív tag
válasz
captainnemo #6242 üzenetére
Tasker?MNálad jól működik? V15nél próbálgattam utoljára, gondoltam milyen jó lenne 10 percenként bekapcsolni a mobilnetet meg a szinkronizációt kicsit kímélve az akksit. De sajna a Tasker nem tudta se be se ki kapcsolni a mobilnetet. Elég sokat leveleztem a fejlesztőkkel, nem lett megoldás rá.
-
esox
senior tag
Sziasztok,
nekem borzalmasan belassult a teló a v25-től és most vissza akarom rakni a v17 vagy 15-öt. Aki visszaállt, melyiket rakta fel? Sima recovery-vel elég az install zip from sdcard? Megkresem a letöltött romot és go?
Ja és itt csak v17-et látok. Nekünk ugye a wcdma china kell?
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Dominó85 #6241 üzenetére
Na sikerült a "repülő módos" problémát is megoldani. A "mtk control (dual sim)" fejlesztője csinált a google+-on egy csoportot ahol el lehet mondani az ügyes bajos dolgokat. Ott felvetettem és ő mondott egy megoldást erre. A programja pluginelhető a tasker-be és egyéb ütemező szoftverekbe. A programja ad eventet is, detektálni tudom, hogy mikor éled fel a sim kártya, és azzal elindítok egy action-t, amit szintén ad a programja, hogy állítsa be a default hívó simet. Szóval ha bármi okból kikapcsolódik a sim kártya és utána vissza, akkor a barma-farka miui amikor visszakacsolódik a sim/simek visszaállítja a gyári állapotot, viszont én elkapom ezt az eseményt és újra beállítom, hogy a sim 2 legyen a default. problem solved.
-
Dominó85
addikt
válasz
captainnemo #6240 üzenetére
Így érthető.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Dominó85 #6239 üzenetére
A telefon elég méretes egykezes használathoz ugye. Az egyik kezemben ott van mondjuk egy táska, a másikkal kiveszem a telefont. Ez nálam praktikusan a bal kezem. A telefon tárcsázót még elérem a hüvelyk ujjammal ugye, sőt a híváslistából is ki tudom választani a hívandót, ugyanis általában az ember ugyanazokat hívja. Sőt még jó esetben a gyors tárcsázón is elérem a megfelelő számokat és kikeresem az ember. Viszont amikor hívok az a fránya sim a 2. ahonnan telefonálok (az 1-es ben van ugye csak 3G, bár ez trükközhető.) és az pont nem érem el.
-
Dominó85
addikt
válasz
captainnemo #6238 üzenetére
Elhiszem, hogy kényelmes beállítani, hogy melyik számot melyik SIM hívja meg. De azt sohasem fogom megérteni, hogy mitől olyan nagy fáradtság egy fizikálisan korrekt embernek még egy tapintást csinálni a kijelzőn. Cudar egy lusta és kényelmes világot élünk.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
captainnemo #6178 üzenetére
A program amiről írtam csak majdnem tökéletesen oldja meg a problémát, ugyanis sajnos mivel a xiami fejlesztői nem tették bele a romba azt, hogy lehessen választani a hívásnál a "sim kiválasztási viselkedést". Ugyanis ha repülő módba teszem, meg vissza, akkor visszaállítja az alapértelmezett a romban használt "always ask" állapotot a hívásra kezdeményezésre vonatkoztatva, és a programmal újra ki kell választanom a megfelelő módot.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6231 üzenetére
Paulkaresz-nek már ZTE telója van, így 1-1db Tempered Glass és (miután megérkezett) Nillkin Frosted Shield felszabadult.
-
nemlehet
őstag
válasz
hevizms #6227 üzenetére
Igen ezzel én is megszívtam. Elfogyott a hely a gdrive-on aztán gondoltam ami kell azt feltöltöm Midrive-ra. Aztán amikor le kellett volna szedni jött a koppanás, hogy tetű lassú. Kár pedig nem lenne rossz, de ezzel a sebességgel még biztonsági mentésre sem jó a telóról.
-
MPM
tag
A Xiaomi accountot lehet hitelesíteni mostanság a (külföldi) SMS-sel? Mert itt a topikban is, meg más fórumokon is írták korábban, hogy nem aktiválódik, de napi szinten többször is elküldheti az SMS-t sikertelenül, miután megpróbálja az ember először aktiválni a profilt.
-
-
hevizms
addikt
válasz
kriszpontaz #6229 üzenetére
Megtörtént.
-
hevizms
addikt
A múltkor egy huszárvágással leformáztam az sd karimat
Na mondom semmi gond,a fotók,videók fenn a miui tárhelyén.
Igy is van.
Gondoltam én kis naiv majd letöltöm őket.
Hát a lehetősége megvan,de nem biztos hogy még ebben az évben lejön az a 254 fotó
Próbaképp töltök 3db képet.
Átlag 10kB/s sebességgel jön -
hevizms
addikt
válasz
kriszpontaz #6222 üzenetére
Én nagyon szivesen irok hozzá,csak akkor valaki lökjön be ide egy angol szöveget,mert én sajna max a google forditóval tudnék csinálni,viszont kiröhögtetni nem akarom ott magam,hátha valami marhaságot fordit nekem.
-
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz #6224 üzenetére
Ha a Xiaomi bármelyik flagshipje 2 simes és 4G FDD LTE képes lenne, már nem a Hongmit nyúznám én sem.
Amúgy vannak még itt húzó emberek, csak nem olyan befolyásosak, mint te. -
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz #6222 üzenetére
Ismét van egy húzóembere a topiknak és a telefonnak! Hatalmas hála érte Godlike79!
-
kriszpontaz
veterán
Bemásolom ide is a Redmi 1S topikból:
Megöl ez a telefon. Hol a túróban van az a beállítás hogy csökkentett karakterkészletet használjon az sms-ekben hogy ha egy É vagy Á betűt beleütsz ne 3 smsben küldje el?
Köszi, közben rájöttem hogy ilyen opció marhára nincs, csak az LG telómban volt.
Csináltam egy feature requestet.Ugyanígy lehet csinálni ilyet emelkedő csengőhanghoz ha valakinek van kedve, és megelőz. Én fogok egyet csinálni, de majd később.
-
Dominó85
addikt
Aki rendelt tőlem csoportos rendelésben Xiaomi Hongmi Tempered Glass-t budapesti átvétellel annak közlöm, hogy 3db megérkezett!
-
hege21
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6216 üzenetére
Privben a további.
-
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6183 üzenetére
Na most volt nálam is egy.
BUGreport
https://drive.google.com/file/d/0B6flUlCfgSK8TW1KeS1CTWxDTHc/view?usp=sharing -
hege21
aktív tag
Volt egy kis időm és tesztelgettem a romokat...
V16,V17,V25...Ami nekem legjobban bejött az egy módosított rom itt találjátok.
A V15 mellett szerintem a leghasználhatóbb! -
hevizms
addikt
Rendeltem egy ilyet magamnak.
Kényelmesebb mint a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest