- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
ok, kedves kollégák (Djula, Chaser és Dominó)!
Akkor a magas szaktudásotokkal leírnátok nekem (és a többieknek), hogy azzal az egy fajta (2 db) kábellel miért bolondul meg a widget, és miért van az, hogy 1 óra alatt mindössze 2%-ot tölt? Mikor ugyanarról a töltőről, de más kábellel 1 óra alatt 50-60%-ot szokott tölteni. Ja, és még egy másik kérdés, ami szintén tapasztalat: Szinén ugyanez a töltő, de newman N2 készülék. Vékonyabb kábellel egyész éjszakás töltés után 98 vagy 99%-on állt az akku, míg másik (vastagabb) kábellel 100%-ra nyomta. Ez miért van? Több hónapos tesztelgetés, és kábelek cseréje után találtam meg azt a kábelt amit most használok, és ami minden alkalommal fullra töltötte. És, hogy miért ezt a töltőt használtam, és miért nem a gyárit? Mert amit ahhoz a telefonhoz küldtek, az gyárilag rossz volt, nem töltött egyáltalán.
Várom a válaszokat... -
BocsiAG
csendes tag
Hi
Én annak örülök, hogy az olajat eddig jól bírja. És a töltött betudom dugni munkahelyen a cnc esztergába mert amerikai ajzat van rajta
Az viszont bizti, hogy az emulziót nem szereti annyira az érintő kijelző. Megjegyzem a motorola defy-m se szeretem meg semmi se igazábólbezzeg ha olaj van a kijelzőn az mintha ott se lenne. Ennyi olaj után minek a vízálló telefon
Forgáccsal is elvan a hangszóró.
Fóliát viszont tervezem elhajítani róla mert felesleges ,gorilaglass 2-es (ha igaz) és igazából a fémforgács se csinál benne számottevő kárt. Defy-n is hordtam hordtam a fóliát a kijelzőn. 2 év után eladtam a telefont kollégának. NA ő levette és semmi baja. Úgy, hogy rajta marad a fóliáról ragasztó anyag, mert 2 évig meg se lett rajta mozdítva(matt volt a fólia). Erre ő ráment polír anyaggal, amivel az üveget polírozzák. Semmi baja nem lett, és csak az hozta le neki azt az anyagot róla. Megalapította hogy üveg keménységű valami
Ha gorilaglass 2 akkor minek a fóliaKicsit elkanyarodtam a töltő témáról.
Nekem a szutyokba ez a tapasztalat vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest