- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
válasz
llaszlo #11980 üzenetére
"És csak akkor rágalmazás, hogy ha nem bizonyítható,"
Igen, te bizonyítékok nélkül jelentetted ki hogy bűnt követ el, ez a rágalmazás.
erre mondják hogy ne ítélkezz...
a rágalmazás ugyanúgy bűn mint a lopás.
én maradok a szabad szoftvereknél a telómon is gyári rom van, leszarom hogy kinek mi tetszik a saját felelősségére, majd ha a modik látják és úgy gondolják, nem illik ide akkor törlik. érthető.@OII
ha nincsen szükséges annyi szabad helyre mint ami a 1.5-ön van, akkor ajánlott a 2.1-re váltás. DE jól gondold át! nincs visszatáncolás. -
NPeete
tag
válasz
llaszlo #11968 üzenetére
sztem inkább a teló retteg tőlem - alig bírtam hozzájutni, aztán sikerült vhogy azt is megcsinálni az első napján, hogy 2.1re frissítés közben nem működött az érintőképernyő, majd jött a szerviz. Tuti h bennem van a gond, de akkor miért csak pont ennél a telefonnál jönnek ki a gondok, mikor régen a sony ericssonomat is flasheltem egy "sokkal" bonyolultabb folyamatban?
-
NPeete
tag
válasz
llaszlo #11965 üzenetére
hát ez van... szeretném azt hinni, hogy nem én vagyok a szerencsétlen, ami valszeg amúgy nem igaz
, de elképzelhető, hogy mégsem bennem van a hiba.
Amúgy párhuzamosan csináltam haverommal, vagyis szinte ugyanazt csinálta meg egy custom rommal htc heroval, én meg a pulseal. Neki működik, nekem nem. Ő sem érti, pedig végigvettük az általunk gondolt lehetőségeket. Amíg ki nem jön a 2.2, addig biztos nem fogok megint próbálkozni. -
impalaman
aktív tag
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #11945 üzenetére
Tehát ha én veszek egy 4 gigás class 4es sdhc-t, akkor hiába gyorsabba kártya és hiába pakolom át rá a dalvikot meg a datát, attól még nem érek majd el jobb eredményt mint ezek nélkül? Vagy én abszolút nem értem, hogy miért szoktak belassulni az appok. Legérezhetőbben a home screen betöltése illetve a Falling Ball nevű játékban szokott az emberke szaggatva rohangászni. Nem értem...
-
NPeete
tag
válasz
llaszlo #11940 üzenetére
Elnézést kérek, kicsit elkapott a hév.
Ennek ellenére foggalmam sincs, hogy mi a baj, most is backupban újrapartícionáltam a kártyát (0 swap, 512mb ext, maradék fat), majd miután kész, felcsatolva a kártyát a gép csak 1 partíciót lát, és a telefon is aszerint viselkedik.
szerk.: amúgy azért partícionáltam újra, mert mikor gpartedből megcsináltam a partíciókat, a telefon a fatot nem ismerte fel. Rámentem, hogy formázza le, ezzel megint eldobta az extet. -
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #11910 üzenetére
Najó, de neked azért nem lassul be, mert a2sd-t vagy a2sd+ -ot használsz nem? Szóval a progik nagy része a memória kártyádon van, nem? Ha jól tudom, neked egy (nemtom milyen gyors, de gyors) microSDHC kártyád van.
Nálam, ha akármiylen romot teszek fel, akkor egy idő után belassulnak a dolgok. A2sd-t vagy a2sd+ -ot nem használok (legalábbis tudtommal, lehet, hogy alapból oda teszi a rom a dolgokat, de nem hiszem), mert egyzser próbáltam, ha jól emlékszem az a2sd+ -t és így maguk az appok lassultak, nem pedig a töltési idők. PL: a Labirynth-ben a golyó érezhetően lassabban gurult jobbra-balra. Egyébként nekem egy SanDisk 2gigás microSD-m van (ami egyébként eladó) és a LCR 1.8 van msot jelenleg fent. Eddig nem érzékeltem lassulást, igaz még nem is raktam fel vagy csak 20-30 appot. Internal memory: 39/80MB. Egyébként msot tervezem én is, hogy veszek egy microSDHC-t és akkor már bátran pakolgathatok rá mindent. Remélem nem írtam egetrengető butaságokat, ha mégis, akkor előre is elnézést és persze javítom is magamat.
-
szente
addikt
válasz
llaszlo #11912 üzenetére
hú már nagyon sok információ jutott mára az agyamba.gondoltam megnézem hogyan kell frameworkot csinálni.nagyon sokat olvastam utána,láttam ez nekem túl bonyolult lesz,hagyjuk...jó akkor hátha a portolás egyszerűbb lesz.megint sok olvasgatás,bonyolult lesz,hagyjuk...esetleg framework módosítás?hülye vagyok ehhez is...
egész nap ezekkel foglalkoztam.hozzá teszem azért is bonyolult nekem nagyon,mert az ezzel foglalkozó anyagok nagy része angol,azt meg nem annyira vágom...
lenne egy raklap ötletem,de nem tudom megvalósítani.
egyébként az app frissítést simán beáldoznám.max ha valami nagyot fejlődött akkor megcsinálom kézzel.
amúgy én is olvastam alternatív megoldásokról,de ha jól emlékszem azok bonyolultabbak voltak ennél,ráadásul nagyrészükhöz plusz progi kellett a telóra.
-
Klemens
őstag
válasz
llaszlo #11861 üzenetére
Azért van fent Ubuntu (is), mert az 20 sec alatt betölt és gyors, én meg csak netezek, többre nem is nagyon képes a noti, XP-nek meg kb. 5 perc kell és még akkor nem lehet vele mit kezdeni, legalább 7-8 perc a teljes elindulás. Használat közben is lassú.
Már áttértem Xp-re, Amonra fent van.Most megy is fel a ROM.
szerk.: Fent is van, megy is (egyenlőre
)
-
Klemens
őstag
válasz
llaszlo #11833 üzenetére
Köszönöm, végülis megtaláltam, de ATM_automata ATM_automata pontosított rajta.
ATM_automata: Köszönöm szépen!
Nem akarok igazából belepofázni, de megteszem.
Láttam már, hogy más is felhozta ezt, de felhozom most én is.
Rengeteg ilyen rövidítés meg ilyenek vannak amik sokan nem tudnak. Amikor idejönnek, persze, hogy megkérdezik és senkinek sincs kedve 500x leírni, ezt megértem.
Jön az, hogy keress rá meg olvass utána meg stb...
Sokkal egyszerűbb lenne, ha az összes ilyet betennétek az első hsz-be vagy egy Logout-os írásba. Amikor meg jön valaki és kérdez, akkor csak a link és kész.
Egy ideje nem jártam már itt és így is akadt egy csomó ismeretlen dolog, de több 100hsz-t senkinek sincs kedve átnyálazni, hogy megtudjon valamit. -
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #11810 üzenetére
Én szempontom a gyorsaság, ne lassuljon be. Meg az App2sd ami még fontos nekem mert rendesen megpakolom programokkal.
Ezekből a szempontokból tied a legjobb szerintem.
Nekem mondjuk az ADW jobban bejön mint az Lpro, de ezzel is jó a telefon, Navigont használom mellette és nem lassul meg nem késik 20 métereket.
Ha tud valaki egy leírást, hogy hogyan kell home-ot cserélni pls linkelje, ja és persze a másikat ki is törölném(gyanítom nem találnám az alkalmazások kezelése menüpont alatt). Nem találtam a neten egy jó leírást sem.
TouchPal nekem nem jön be, qwerty gombsornál nem szeretem a T9-et.
Valaki mondjon egy jó bill-t (akár fizetőset is) aminél ha felfele húzum pl az a-t akkor á-t dob ki.Laszlo az 1.8 2. kiadásában mit újítottál? Stabil maradt a rom?
-
Gloob
addikt
válasz
llaszlo #11810 üzenetére
Sziasztok
Laci!
Szerintem elsődleges szempont a ROM stabilitása, gyorsasága, használhatósága esetleg még a vizuális látvány. A többi az nem érdekes, mert az esetlegesen hiányzó app-okat lehet pótolni telepítéssel, a feleslegeseket meg el lehet távolítani RE-vel. Magyarul ha a működés szempontjából minden szükséges bent van, és így egy stabil és gyors ROM-ot sikerül összehoznod akkor igenis számíthat a jelenlegi legjobb ROM jelzőre. Ha nekem most valami okból telepítenem kéne ROM-ot én biztosan a Te alkotásodat tenném fel első nekifutásra. -
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11795 üzenetére
THX! Azt nagyjából gondoltam, hogy nem fizetek, a fő gond azzal van, hogy a készülék addig teljesen kuka, amíg ez az állapot fenn áll. Se hívni, se hívást fogadni nem tudok....tehát ha nem veszem észre, akkor akár órákig nem tudnak elérni, ami ez én esetemben nem túl szerencsés.
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #11757 üzenetére
Kösz!
Tudnád linkelni, amit ezzel kapcsolatban olvastál?
Mindenkinek:
Itt a Spica-n milyen home fut? Vagy ez a Spica gyári home-ja?A Super KO Boxing másnak is szaggat?
-
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #11731 üzenetére
Aha jól hangzik, az ilyen gesture-öket szeretem, legnagyobb szívfájdalmam, hogy az appokban nem lehet oprendszer szinten előre-hátra mozogni a balra/jobbra húzással, pedig olyan természetes lenne. Biztos levédte az apple a funkciót.
Nézem itt a legutóbb belinkelt képeid, na azon pont csak 2 ikon látszik jobbra balra, de gondolom ez akkor csak véletlen
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #11721 üzenetére
ADW-nél több, mint 3 appot ki lehet tenni már alapból a kezdő drawerre? Nem arra gondolok, amit le/fel tolsz és utána látszik, ennyi erővel az asztalra is pakolhatok, én nem akarom tologatni. mert anno minht csak 3-at lehetett volna kirakni oda, sőt a középső az app menü volt.
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11689 üzenetére
Igazi állat vagy
Ha nem tudod mi az a PSK, akkor minket neked moddolt DD-WRT firmware
(Nem sértésnek szántam!!!)
Én olyat tapasztaltam, hogy WEP-hez nem tudtam csatlakozni, ha nem az első, hanem a 3. kulcsot használták...ilyen opció ugyanis nincs az andoridba, hogy ez be tudd állítani...még annyit, egy korábbira reagálva valakinek, hogy a WPA2-t nem a WinXP nem tudja, hanem esetleg az adott wi-fi kártya drivere
Ha frissíted, akkor fogja tudni az XP is
-
resch13
tag
válasz
llaszlo #11697 üzenetére
Megy, de nálam sem tökéletes... Ma este teszteltem, időben szól kanyarodásnál, de a kép nagyon akad. Főleg nagyobb sebességnél. (Azt, hogy mennyit téved nem néztem, de a saját pozíciómból ítélve nálam is elképzelhető a 20m.) Ráadásul a menüben lapozni kész katasztrófa, annyira lassú. Ha csak hallgatnám az utasításokat, még használható is lenne, de a cím megadása és a navigálás elindítása kb. 5 perc!
Eddig a leggyorsabb navi, amit használtam, az a Navigon volt. Viszont az meg 2szer félrenavigált. Azóta nem bízok benne! -
-
bucsupeti
senior tag
válasz
llaszlo #11670 üzenetére
Hogyan figyeled/veszed észre hogy mi indul el?
Egyáltalán miért indulgatnak el a programok maguktól?
Pl ott van a Newsrob ami egy hírolvasó progi. Miután feltelepítetem azóta rendszeresen töltögeti le a híreket ahogyan kell. Viszont én nem mondtam neki hogy induljon ha gondolja.
Szóval ezzel nincs gondom, de csak ezek szerint van valami fájl ahová beírják magukat a progik és onnan veheti a kernel hoyg mikor mit indítson el?
Hogy lehet ennek utánanézni? -
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11651 üzenetére
Az appok nem az SD-re kerülnek? Nálam valahogy nem bővelkedek helyekbe, pedig nem fut a task killer szerint csak a TouchPal, Fancy Widget, meg értelem szerűen a Task killer, amikor nézem. És ezekkel van olyan 26 mega körül a szabad memória...akkor mi eszi meg a ramomat???? Most ezeken kívül még a Fring fut és így van 20.
Help
!!!!!
Amit még észrevettem, hogy van, hogy csak az első három fut és nem 26-ot ír, hanem 30-at...tehát valami még kell, hogy legyen amit nem jelez ki, vagy töröl a rendszer időközönként (mondjuk cache)...??
-
bucsupeti
senior tag
válasz
llaszlo #11644 üzenetére
Azért én még mondok pár dolgot ehhez a témához. (nehogy már hogy egy "ennyit erről"-el lezárjuk a témát!)
Én is kipróbáltam killer nélkül a romokat. Mindegyiket használtam jó pár napig killer nélkül is, de sajnos mindig bebizonyosodik hogy a Garbage Collection nem igazán hatékony külső segítség nélkül ilyen kis memóriájú eszközön mint a pulse. Megyeget 24-26Megával is a készülék de egyszerűen megtáltosodik ha 30-32 mega van minimum. És ehhez kell a killer sajnos. -
Gloob
addikt
válasz
llaszlo #11598 üzenetére
Sziasztok
Laci, ha már kérdezted akkor én esetleg kipróbálnák egy kigyomlált, magyar nyelvi alapokon nyugvó Paul féle ROM-ot sima a2sd vel. Semmi ne maradjon bent, csak ami a működéshez feltétlenül kell. Én most is azt használom, mármint az eredeti verzióját, és kb 200 órája megy a telefon az utolsó ujraindítás óta mindenféle lassulás és egyéb nyüg nélkül. Esetleg a gyomlálás, és az a2sd+ elhagyása sebességnövekedést eredményezne. Ha ez bejön akkor tökéletes (szinte) ROM lesz belőle. Elég sokan dicsérték már a ROM-odat, gondolkozom is hogy fel kéne tenni, de alapból lusta vagyok megtenni, amikor ami fent van az is jó. Kéne egy kicsit b@sztatni a telómat, valamit elszúrni rajt és akkor biztosan a Te ROM-odat tenném most fel. Nekem alapból semmi bajom a magneta-val, elvagyok vele. -
Totyasrác
tag
válasz
llaszlo #11598 üzenetére
Szia!
"Van igény egy Paul féle ROM mod-ra?"
Persze, hogy van... Most álltam vissza (egy kibelezett verzióra meg a2sd+ benne), sajnos az FBL beta5.1 nagyon nem lett jó. A Paul-félében nekem egyetlen nagy problémám van: a dialler/contacts/call_log nincs egyben (a zöld gombbal szoktam általában a kontaktjaim közt is keresni, nem kell más shortcut). ezen kívül elfogadható minden más kompromisszum - különösen hogy gyorsabb (úgy másfélszer!), mint a legutóbbi FBL. Mondjuk a beta3 egész jó volt... De most ki akartam megint próbálni a WIP-verziót
(Tényleg, ebben milyen a2sd van?)
Szóval ha lesz időd, engem mindenképp érdekelne
-
Watt25
veterán
válasz
llaszlo #11612 üzenetére
Nem tudom, de én amióta 2.1-et használok, még egyszer sem tapasztaltam, hogy a beépített Home-ot kilőtte volna. Még a jelenleg legmemóriaigényesebb programomnál a Super KO Boxing 2-nél sem lövi ki. Legalább is rögtön visszajön a Home képernyő, ha kilép a program. Nem látszik, hogy újra kipakolászgatja az ikonokat, amit 1.5-nél.
-
zarandok33
csendes tag
válasz
llaszlo #11599 üzenetére
Azért nem tudják megcsinálni, mert a panelből kiszakított egy darabot a csati, és állításuk szerint az egész panelt cserélni kéne. 3 helyen is ezt mondták, többek között a t-mobile szervíz is kiküldte a huawei magyarországhoz, és ott is. Szóval elég esélytelen a cucc. :S
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11580 üzenetére
A Paul fére romban vannak jobb megoldások, mint az FLB vagy RMB ROM-ban (ezt nem ismerem) amit eddig tovább moddoltatok? Nekem személy szerint az FLB jobban működik, mint Paul ROMja, amit korábban használtam, persze lehet, hogy csak ki kell gyomlálni, ahogy írtad is.
Közben benéztem a HTC Desire topicba...ott is nagyon mondogatják, hogy milyen kevés memóriájuk van...pedig ott azért van fél giga a gyári speckó szerint....az hogy lehet kevés???
Arra kíváncsi leszek, hogyan fog megújulni pl. a Fancy, mert ezek a kinézetek/elrendezések azért elég jól vannak kitalálva...nem véletlenül teteszik ennyi embernek.
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11575 üzenetére
Paul-é alatt arra gondolsz, ami nekem korábban fenn volt, vagy van egy másik is?
Valamit fel kéne tennem az r3 helyett, de igazából nem tudom, hogy mit. Most voltak vele érdekességek, meg le is írtam pár hsz-el korábban, hogy miket tapasztalok. Az FLB r3 egyébként kinézetre tetszik, lassan megszokom....
erre megint kezdhetem előről
Az asszony meg már válni akar....többet foglalkozom a Pulse-al, mint vele.
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11563 üzenetére
szerencsére eddig még csal 1 ember szájából hangzott el olyan szó, ami szerintem nem igazán illik se ide se máshová....remélem Ő saját magát kimoderálja és elnézést kér mindazoktól, akik erre nem kíváncsiak és nem is érdemlik meg....szerintem.....nem kell ide semmilyen "@" -el fémjelzett kifejezés....én úgy gondolom..
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #11560 üzenetére
én értem, megértem mind a 2 felet...
ő csak arra próbált rávilágítani, h azt mondod egyszer h kell a 16óra töltés, máskor meg h baromság...
nem kell veszekedni, meg lehet higgadtan is beszélni a dolgokat, és a félreértéseket is el lehet intézni úri ember módjára (fura ez az én számból, kezemből ugye?
)
nah igyatok egy sört, és töltsétek a telefonotokat 16 óráig
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #11503 üzenetére
olvasom ezeket a visszaolvasásról szóló folyamatos vitákat, legalább hetente egyszer leboxolja valaki itt a topicban, nagyon helyesen egyébként. ettől függetlenül sokak zsebében valószínűleg attól nyílik ki a bicska, ahogy néhányan előadják a dolgokat, próbálván úgy beállítani magukat, mint akik kurva okosak.
ebben pedig leginkább te jársz az élen. a mostani hozzászólásodra tényleg csak jobbító szándékkal linkelném ezt itt. talán segít egy kicsit magadba szállni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #11503 üzenetére
nekem is fateromnak ezt mondták, mikor 1-2 hónapja vett egy telót a tré nél
mondtam is, h képbe vannak nagyon a dolgokkal
a li-ion. li-pol nem igényel ilyen "első3töltés16óráig majd teljeslemerülés" dolgot mint a ni-mh
nagyon lol ez... de a vicces, h van olyan, aki el is hiszi
-
forgi
csendes tag
válasz
llaszlo #11416 üzenetére
Pár hete vásároltam én is egy Pulse-t. Eddig nem írtam, igazán még nagyon kezdő vagyok az itteni fórumozókhoz képest.
A készüléket 1.5-s Androiddal kaptam, amit rögtön frissítettem 2.1-re. Később feltelepítettem a Modaco romok közül a V3-t és a V51-t. Mindkettő fejlődést hozott a Pulse tudásában. Most ki akartam próbálni az llaszlo féle V1.8 programot terminálprogrammal. Azonban kapok egy olyan hibaüzenetet, hogy 2 file-nál hiányzik az aláírás, s a telepítés leáll.
Mit kell ilyenkor csinálni?Egyúttal gratulálok az itteni moddolóknak a komoly szaktudáshoz, s kísérletezőkedvhez, energiaráfordításhoz.
-
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #11440 üzenetére
És ennél is azt kell, hogy 2x teszem fel? Vagy az csak azt előző romoknál kellett?
Nekem a sima LFB R5-tel olyat csinált, hogy gondolt egyet és kiírta, hogy nincs szolgáltatás, meg mondták mások hogy miért vagyok kikapcsolva, miközben bevoltam végig.
Olyan is volt hogy felhívattam magamat, kicsöngött, bejelezte, hogy foglalt vagyok a telefonom meg kiírta hogy nincs szolgáltatás. -
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11427 üzenetére
Majd kíváncsi vagyok, hogy ki mit mond róla:
Ovecs: iGo for android.
Pulse-nál annyira készülj fel, hogy kevés a memóriája, ergo a gyári 2.1-es T-s szofttal szart se fog csinálni, csak a lassúságát fogod észrevenni....
Ha normális működést szeretnél Pulse-al, akkor moddolt romot kell majd föltenned, amik elég szubjektíven vannak összerakva....viszont azokkal gyorsabb.
A teló viszont nagyon szép és szinte ölhetetlen szoftveresen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest