- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
szilu7 #15451 üzenetére
kapcsold be az USB debugging opciót (Settings->Applications->Development).
majd a számítógépről az adb használatával fel tudod másolni, ha a telefon driverét telepítetted a gépre.0. lépés: Indíts egy parancssort a sz. gépen
Ezzel tesztelheted, hogy látja-e a telefont a gép:
adb devices1. indíts egy távoli parancssort:
adb shell2. kérj root jogot
su3. másold fel a fájlt a rendszer könyvtárba
cp /sdcard/build.prop /system/build.prop
(megjegyzés: nem tudom a fájl pontos helyét, csak egy példát írtam) -
-
válasz
szilu7 #11916 üzenetére
Hát túl sok választ nem kaptam az A2DP-vel kapcsolatos kérdésemre.
Így ma felraktam llaszlo LCR_v1.8u1_touchpal ROM-ját. Mindent wipe-oltam, de bootálásnál a Modaco screen fut folyamatosan, az idők végezetéig. Ezután felraktam a LCR_V1.8 ROM-ot, amivel minden rendben volt. Egyébként ez a ROM nagyon fasza, megy az A2DP is, gyors is stb. Szép munka! Viszont a boldogságom mégsem teljes.Egyrészt jó lenne a Toucpal. Másrészt a mobiltévét csak a gyár T-s browserrel lehet használni? Mert a Dolphin Browserrel nem megy. Mit lehet tenni, hogy működjön?
Nagyon teszene ez a ROM, de Toucpal és a mobiltv nagyon jó lenne. Plusz nem szeretném elveszíteni a működő A2DP-t.Most akkor melyik ROM-ot tegyem fel? Nincs olyan, amieben ezek benne vannak és nem lassú, mint a gyári?
-
sippet
senior tag
na, ezért nem kellene úgy okoskodnom, hogy nem próbáltam ki. hát akkor szopóág, szorri.
bounty: a modaco topicban a te kérdésed alatt ott van az enyém, ez némiképpen választ is jelent a tiédre. bár én végül particionáltam a kártyát, nem tudom, anélkül tényleg el sem indulna-e.
-
sippet
senior tag
anélkül, hogy bármit is linkelnék, erre keress rá: "CoPilot 8.0.0.327 & Maps". nekem ezzel működik, és még térképeket sem kell külön tölteni, a telefonon keresztül wifin lekapja, ami csak kell, akár országonként is.
Oraculus: ez a szavazás egy baromság, most komolyan, mennyi esélye van annak, hogy a g1-et kezdjék el most forgalmazni nálunk? vagy hogy a magicet? én egyébként valami felsőkategóriás készülékre tippelnék, de franc tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amazon Kindle
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest