Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Elromlott a bekapcsológombom a Z-n. A legkisebb érintésre is lezárja a telefont. Javítani hol vagy hogyan tudnám? Köszönöm.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Megadja magát a Z-ben az akksim. Honnan tudnék megbízható helyről, jó áron rendelni hozzá?
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Találkozott már valaki hasonló problémával? Videók lejátszásánál és csengőhang kiválasztásnál nem ad hangot a telefon. Minden más esetben szól: hívásjelzés, üzenethangok. Mi lehet a hiba megoldása?
-
FirstAndroid
tag
válasz
fluttershy #28928 üzenetére
Nekem még csak most hozta fel ezt az általad említett frissítést: 10.7.A.0.228.
Mi a tapasztalatod vele? Változott a telefon használhatósága, teljesítménye, adódtak új vagy oldódtak meg régi problémák?
Köszi! -
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Tudja valaki mit tartalmaz a mai Sony Xperia Rendszerfrissítés?
(Gyári 5.1.1. rendszeren) -
FirstAndroid
tag
Sziasztok. Végre használom a Z-t. AZ lenne a kérdésem, hogy milyen szilikon tokot vagy védőtokot használtok vagy ajánlanátok hozzá, mert nagyon szépen gyűjti az ujjlenyomatokat, illetve nem szeretném, ha karcolódna, bár elöl hátul szépen le van fóliázva. Köszönöm.
-
FirstAndroid
tag
válasz
MaxxDamage #28612 üzenetére
Szia. szabad kérdezni mennyiért sikerült eladnod?
-
FirstAndroid
tag
válasz
kszthly #28574 üzenetére
Köszönöm. Annyi van még, hogy a telefon erősen melegszik használat közben, mióta frissítette a haverom a sony-s gyári frissítéssel, amit felajánlott legújabban. Ez gondot jelenthet, vagy mi okozhatja ezt, olvastam másnál is volt ilyen, csak nem tudom, hogy az akksi melegszik ilyenkor, vagy a benne lévő soc. Ebben tudtok nekem segíteni?
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok. Mennyi az az összeg, amennyiért megéri megvenni használtan egy ilyen készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest