- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
faham
aktív tag
válasz
roland091 #23963 üzenetére
Igen elég nagy... Sokszor fényképezem napközben, indítom a kamerát whatsappból... Már nem először jött elő enigma v5 az hogy ellövök egy képet és beáll a telefon nem csinál semmit, vagy hard reset vagy megvárom míg magától nyom rebootot... Biztos csak egyéni baj csak sokszor használom whatsappon keresztül a kamerát és így megbízhatatlan nekem az enigma :/
-
törölt tag
válasz
roland091 #22191 üzenetére
Köszi, így már jobban működik! :-)
Más:
Este még szenvedtem egy kicsit a bootloader nyitásával, de végül összejött.
Aztán fel akartam tenni az OC-s kernelt, amivel megint küzdöttem, de sikerült végül.Most hasít a rendszer, de nem tudom, hogy melyik progival érdemes a CPU-t húzni? Most a SETCPU progi van fent, de van valami ami esetleg beépített és tudja kezelni a magasabb órajelet? (tehát nem szeretnék plusz progit futtatni ami eszi a CPU-t, akksit, memóriát)
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
-
Deck
titán
válasz
roland091 #21767 üzenetére
Na ez már tetszik.
Próbáltad már? Milyen? Téma specifikus a launcher?
A Régi Sonys Xperia S launcher szép volt. Aztán jött az ICS-es ami még elment, majd jött a JB-s ami már nem tetszik de ez most megint nagyon jó szép lett. Sebességgel és gyorsasággal már JB alatt is gond.
Aki nem tudná miről van szó: Ez az új leendő Xperia Launcher és widgetek(Honamiban).
Képek:
-
NEMO1968
őstag
válasz
roland091 #21362 üzenetére
Köszi,addig megteszi,míg nem találok mást.
Komplett alkalmazásokat védeni nekem is kényelmetlen(ebb).
Min.mappa szinthez kéne valami,az már elég lenne.
Konkrét példa ha érdekel.
Anyuci hastáncol nekem,én felvettem.
Megnéztük,megnézte a család,pár jó barát,de ne nézegesse akárki.
Így berakom egy védett mappába,és már nem is nyilvános,a többit meg hadd nézegesse.
Így már jobban érted,mire gondolok? -
freemanone
addikt
válasz
roland091 #21085 üzenetére
Elvileg működik, de sosem teszteltem, viszony könnyen megcsinálhatod a tesztet.
bekapcsolt bravia-val megnézel egy képet külsős app-al, majd csinálsz 1 screenshot-ot. ugyanezt a képet megnézed kikapcsolt bravia mellett is és ugyanúgy screenshot, majd pc-n egymás mellé teszed a két képet. -
HardSanyeee
őstag
válasz
roland091 #20738 üzenetére
Köszönöm a segítséget, úgy néz ki most már működik a dolog!
A PCC-n a biztonsági mentés visszaállításánál van olyan opció, hogy "Beállítások (pl dátum és idő, hang, nyelv, adatvédelmi beállítások)", illetve van egy olyan, hogy "Egyéb (pl a letöltött alkalmazások és játékok adatai)". Esetleg azt nem tudod, hogy a kettő közül melyik okozhatta a hibát? Az érdekelne, hogy a játék mentéseket meg tudom-e menteni az "Egyéb" kategóriából, vagy az a biztos, ha nem próbálkozok vele? -
HardSanyeee
őstag
válasz
roland091 #20680 üzenetére
Teljesen kikapcsoltam a Stamina módot és elvileg 30 percre van állítva a frissítési intervallum, de továbbra sincs semmi. Lehet, hogy valami nincs bekapcsolva, aminek be kéne, hogy legyen, de nem találom, hogy mi is az. ICS alatt, amint jött email/üzenet azonnal szólt, de most egyáltalán nem teszi.
-
válasz
roland091 #20680 üzenetére
Így van. Erre tegnap este jöttem rá.
Korábban írtam, hogy ez a JB tökéletes két apróság kivételével.
-SMS unicode probléma
- és az értesítő led probléma.
De tegnap éjjel rájöttem, hogy az értesítő led azért nem pislog fehéren, mert a STAMINA be van kapcsolva. Ha kikapcsolom, akkor nekem is pislog, ha SMS vagy nem fogadott hívás volt.
Tehát az értesítő led és a STAMINA közt nálam van összefüggés.A kettő együtt nem megy.
Találós kérdés, hogy az elmulasztott telefonhívásokért melyik alkalmazás felel? Azaz ki legyen a kivétel? -
Deck
titán
válasz
roland091 #19864 üzenetére
Na ja.. Minek ennyi telefon.. Fél évnél járunk és már mennyi megjelent.. Ehelyett lehetne gyúrni a szoftverfrissítésekre.. Simán elmehetnénk 4.3ig na neg persze gyors otas fixek a bugokra. Holos dizájn is maradthatna..
De persze a pénz az első nekik, hogy minnél gyakrabban telefont cserélj..
-
zerdelyi
tag
-
Knight666
aktív tag
válasz
roland091 #18898 üzenetére
Hú bakker, nem nézek erre egy hétig és győzöm elolvasni a sok hozzászólást
.
Háttérváltó progival (pl. ezzel) megoldható.Darvinya: a Sudoku progi nagyon "pre alpha" még, szóval sok örömödet nem leled benne szerintem
. Nincs menü meg semmi extra benne egyenlőre és bugos is még kicsit. Ha vissza-gombbal lépsz ki, akkor tudsz új játékot kezdeni
. A vezérlés is trükkös jelenleg, kíváncsi vagyok rájössz-e magadtól
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest