- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
AHA181
tag
válasz
James Dean #11541 üzenetére
Nem német,hanem lengyel. (bár ez most mindegy) Egyébként 54-re frissült minden gond nélkül,működik is tökéletesen !
Ez a bootanimáció nem tetszik egyedül,mivel telenoros vagyok.
geriiÚj függetlent kértem,ilyet kaptam.Mindig itt vásárolok,eddig nem volt gond.(végül is ez sem olyan egetverő)
Mindenkinek köszönöm a segítséget,éjszaka flash-elés lesz. -
válasz
James Dean #11525 üzenetére
És élvezi a telefon?
-
válasz
James Dean #11522 üzenetére
A nyelved mennyi µm-t jelez? Milyen vastag a festék?
-
James Dean
csendes tag
válasz
James Dean #11482 üzenetére
XGoogleX természetesen.Megint az esti serecskék
(#11483) bluemirage
Nem is neked szólt.
A másik meg persze,hogy fogyaszt kicsit sarkítottam de sokszor olyan keveset,hogy kb ha 10 app ilyen fogyasztását összeadod a sem von le 10 perc üzemidőt az átlag napi fogyasztásból. -
válasz
James Dean #11482 üzenetére
"A másik tévhit meg,hogy ha listában van akkor fogyaszt ez sem igaz."
Ez azért így erős.Egyrészt ezt nem is állítottam. Másrészt....
Azt azért ne állítsuk már, hogy minden háttérben futó procesz' CPU használata nulla!
Szerintem ha azt a kettőt kiszedi és a Home-al tisztogat, akkor az már fél siker lesz nála. -
darvinya
titán
válasz
James Dean #11451 üzenetére
Igen működik.
Épp ma mentem az OTG kábelért(PC diszkont -ból vettem 600Ft-ért).
Fogtam a HP 4GB-s NTFS-re formázott pendriver-ot és rádugtam.
Maga a rendszer mondta, hogy nem támogatott és formázni akarta, de nem érdekelt.
(Megcsináltam a leírtakat előtte)Total Commander-ben a leírtak alapján megkerestem a file a pendriver-on ami kellett és kész.
20 percig volt rajta a telon 9%-ot eset az aksi, de az inkább a kijelző miatt volt.
Mert ez alatt egyfolytában ment.
Filmet még nem néztem rajta.320 GB HDD felett azért kell külső áramforrás, mert nem bírja az aksi.
Igazából minden HDD-hez ajánlott azért a külső áramforrás, mert elég éhes. -
kengyel
nagyúr
válasz
James Dean #11437 üzenetére
Lehet igazad van
Inkább most befizettem lehet azért
-
Blamazs
senior tag
válasz
James Dean #11195 üzenetére
Elegendo, csak volt egy rendszervisszaállítasom, es elotte mintha at tudtam volna pakolni ezeket is. Bar lehet csak rosszul emlekszem.
-
kengyel
nagyúr
válasz
James Dean #11051 üzenetére
Én ezen már nem eszem magam
Tavasszal veszek egy fényképezőt és ez a része is megoldva. A telefon kamerája meg hirtelen fotókra tökéletes lesz. Nálam most megint az aksi szarakodik.
-
kengyel
nagyúr
válasz
James Dean #11048 üzenetére
Igen sajnos egyenlőre ilyen lett . Próbálgatok állítani mindig egy kicsit , de szebb nem igazán lesz.
-
nokia112
csendes tag
válasz
James Dean #11015 üzenetére
köszi szépen! Tényleg nem tudtam, hogy a frissítés ennyit jelenthet ilyen szempontból.
-
calamites
őstag
válasz
James Dean #10926 üzenetére
Mindennek megvannak a korlátai. ha olyan helyre megyek jön velem a tükrös is, ha nem akkor meg elég a telefon.
Ami pedig a legfontosabb, hogy például éjfélkor holdfénynél nem fogok kenyaiakat fotózni az erdőben, mert nem lesz jó, csak olyan árú gé-obi kombóval, amiből más új autót vesz.
-
skynet666
tag
válasz
James Dean #10915 üzenetére
Soha nem voltam elvakult egyetlen cuccommal sem. Ami szar, az szar. Azt továbbra is állítom, hogy hurcibálni DSLR mellé, élményeket rögzíteni, és átlagos fényviszonyoktól felfelé megfelelő képeket csinál.
Linkelhetsz akármilyen fórumot, a mobiltechnológiának megvannak a korlátai, csak aszerint kell meghozni a döntést hogy melyik hátrány bosszant a legkevésbé. A problémák egy része valóban szoftveres, ez már az Arc-nál is így volt.
-
darvinya
titán
válasz
James Dean #10915 üzenetére
Hagy már abba azt a topik linkelést, mert teljes technika függő.
Semmi téma, ocsmány képek és ennyi.
Anno én is linketem, de köpni nyelni nem tudtak.
A hsz-eik pedig csak technológia volt semmi más.És N PW egy rakás szar, mint teloként( kb. a tudása a SE k310i-mmel egyenlő), mint fényképezőként.
-
kengyel
nagyúr
válasz
James Dean #10905 üzenetére
Én nem vitázni járok ide ! Amit írok azt őszintén írom nem vagyok már mai gyerek. A másik , én is elismerem hogy van mit csiszolni a kamerán de meg is fog történni. ( remélem ) A videó minősége nálam tökéletes. És abban igazad van ,hogy mégis csak egy Sony-ról beszélgetünk.
-
nokia112
csendes tag
válasz
James Dean #10892 üzenetére
Nagyon aranyos ez az eb
-
calamites
őstag
válasz
James Dean #10896 üzenetére
Én nem elsősorban neked címeztem, csak most éppen te írtál erről. Azért kérdeztem tőletek kinek mi az etalon, mivel fényképez, ha nem telefonnal? Mert ahogy az emberek 90%-a fényképez a fényképezőivel, ill telefonjával, azoknak ez több mint jó. Ráadásul 1/9-es záridővel sokkal jobbat nem fogsz tudni csinálni.
... És azért azt ne feledjük, hogy a fényképezéshez elsősorban fény kell! (vagy fényerős obi)
-
kengyel
nagyúr
válasz
Kérlek szépen amit lőttél képet a kutyusról az igen méltó a telefonhoz. Azért itt tisztázzuk le ,hogy az ember mit,hol, mikor ,milyen évszakban fényképez. Fogadni mernék srácok ha most egy július hónap lenne, minden szép zöld napsütés,sokkal szebb színesebb képet kapnánk. Majd a nyáron kedvünkre lehet tesztelgetni ki miket készített
(#10895) darvinya ! Attól hogy ablakból készítetted a képet még fázhat a kezed ! Mert nekem fázik ,és olyankor természetesen beremeg, bemozdul.
-
Newlachka
őstag
válasz
James Dean #10896 üzenetére
én nem neked estem..örülni kell annak ami van
-
Newlachka
őstag
válasz
te megnézted ezt a képet rendesen?
ennél többet ne várj telefontól.. -
calamites
őstag
válasz
James Dean #10883 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik fikázzák a kamera képeinek minőségét milyen fényképezőgépekkel szoktak fotózni. Nekem anno volt egy panasonic fz-30 ami gyakorlatilag hasonlóan zajos képeket lőtt 400-as iso értéken.
-
Mr.C
őstag
válasz
James Dean #10725 üzenetére
eddig nem találtam, ráállok mostmár, de sztem az ilyen 20 mp -> 1 giga
-
Mr.C
őstag
válasz
James Dean #10720 üzenetére
Be tudom állítani köszönöm, ezt csak azért irtam mert felirattal (elméletileg) jobban dolgozik a CPU mint anélkül.
Amugy meg felesleges az 1080p felbontás az ilyen egérmozinak, kivéve ha HDMI-n kiviszed a jelet. De ha már FullHD-val boldogul, akkor a sima avikkal is.
Szeretném egyszer BD50-el is tesztelnicsak nincs hozzá helyem
-
razorka777
veterán
válasz
James Dean #10565 üzenetére
Ez tudja a "hide on change"-et?
-
kengyel
nagyúr
válasz
James Dean #10565 üzenetére
Köszönöm a gyors választ !
-
Newlachka
őstag
válasz
James Dean #10314 üzenetére
nálam nem csinál ilyet nincs mosódás semmi
-
sajo13
senior tag
válasz
James Dean #10325 üzenetére
Nálam is "laggol" fényképezőmódban, de szerintem csak arról van szó, hogy a Sony gyárilag ritkábban frissíti az LCD képét fényképező módban, mint videó módban.
Mert ugyebár fényképezéskor rángathatod a telefont, nem számít milyen gyakran frissül a kép, a lényeg az, hogy amikor egy ponton megállítod, stabilan tartod, majd kattintasz és elkészül a kép az jó legyen.
Videó módban pedig fontos, hogy a kép folyamatos legyen, így az LCD is sűrűbben frissül.
A mini pro-nál valszeg nem volt ilyen korlát, de ne felejtsd el annak felbontása csak 320x480 volt, ennek pedig 540x960.Más. Nagyon bírom, hogy Androidos berkekben mindig az a segítség, ha nem megy valami(gyorsan merül az aksi, sz*rakodik a fényképező, vagy épp a mobilnet nem műxik), hogy zúzz le mindent, gyári visszaállítás, fw reinstall, meg miegymás... Inkább az igazi okot kellene megkeresni szerintem, a Windowsban is ha nem megy valami nem állunk neki ész nélkül mindent letörölni és teljes reinstall. Legalábbis én nem
-
Bitpalace
senior tag
válasz
James Dean #10323 üzenetére
Valamilyen szinten mindenkinek "laggol" egy kicsit fotómódban. A videó az smooth mindenkinél.
fw reinstallt egy gyalulással próbáltál már?Más: Valaki tudna nekem segíteni, hogy mivel tudnám átkonvertálni .xml fájlt .vcard-ba? Mert kapcsolatokat, sms-eket titaniummal mentettem el, de .xml-be tette. És így nem tudom importálni őket.
üdv!
-
Damage401
senior tag
válasz
Amúgy azért ilyen Áramvonalasan mozog, vagy lassan, mert a rezgő kéz be van kapcsolva. Én ha kikapcsolom folyamatos. ISO 800 kell hogy jobb legyen bent
Szerk.: Kép stabilizátor
darvi. Olvasás 1 es ülj le. LAGOLT ÍRT
Te olvastad félre és még szerkesztve sincs a hsz.
-
darvinya
titán
válasz
James Dean #10317 üzenetére
Mit akarsz cserélni.
Ha lehúzod a fényerőt és ekkor nem „langol” az a másiknál is ilyen lesz.
Ez telefon nem fényképezőgép, ennél csak ideális fényviszonyoknál lesz szép képe.
Másik beállítás(ha már értesz a fényképezéshez)
ISO =800
Fényerő=0
6MpEkkor is langol.
-
darvinya
titán
válasz
Ilyen.
Próbáld ki ezt a beállítást
ISO =auto
Fényerő = -2
Fénymérés= átlagEkkor is langol?
-
James Dean
csendes tag
válasz
James Dean #10313 üzenetére
Itt is a videó
Ha mindenkinél ez van nem szóltam bár eléggé durva lenne.
Bocs a minőségért de a problémám kivehető azért. -
darvinya
titán
válasz
James Dean #10311 üzenetére
Ez így természetes.
És nem langol, hanem hosszú záridő miatt van ez.
Több kép jelenik meg ilyenkor egyszerre ahogy remeg a kezed.Kapcsold Auto Scan-ről Normál-ra és az ISO legyen 100-as, de ilyenkor csak fekete pacát fog lőni.
De nem fog „langol ”-ni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest