- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #24293 üzenetére
szedd bátran most próbáltam ki szerintem teljesen jól megy
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #24287 üzenetére
ja közbe nekem is eszembe jutott h max vissza adom,csak rohadt lassan jön szerintem eléggé lelehet terhelve a szervere v nem tudom már kb 5 perce szedem
és nem hiszem h a netem lassú mert 50mbit es sávszélességem van(#24290) dekrer +1
én is néha nagyokat nézek xD elképesztő mennyi hülyeséget össze tudnak hordani xD
(#24292) dekrer persze ezt tudom én is de itt irreálisan lassan kezdte szedni bár a végére begyorsult
-
roland091
senior tag
valaki próbálta már az új asphaltot ? mennyire kompatibilis ?
mert az oké h play írja h igen de azért volt már olyan h teljesen élvezhetetlen volt
:/
-
roland091
senior tag
am nem tudom azért egy ennyire alapvető appot mint a telefonkönyv illett volna rendesen megcsinálni, mert a hívás bugg ha jól tudom droid betegség egyéb gyártóknál is jelentkezett, de szerintem kipeóbálok párnapig 1 caller appot h mit csinál bár nekem most amúgy se jelentkezett még mióta enigma van fent bár az elején sosincs
-
roland091
senior tag
ha még csak a kimenő hívásokkal lenne gond akkor azt mondom oké rossz a belső telefonkönyv, de itt a bejövő hívásokkal is komoly probléma van, és nekem exdialer alatt is előjött
amit szerintem kilehetne próbálni v nem tudom valaki próbálta-e h akkor mit csinál ha maga a hívó felületet cseréljük pl: fullscreen id caller
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #23911 üzenetére
törölve -
roland091
senior tag
köszi az infót én is használtan moonbreakert nekem nem volt akadás csak pár nap után elkezdett nagyon belassulni nekem főleg a beállítások menü volt nagyon tré, lassan hozta nagyon elő :S
de akkor szerintem enigmát kipróbálom valamikorcsak mondjuk ahhoz nagyon a custom kerneleket írták én meg zárt bl es vagyok :S
-
roland091
senior tag
valaki próbálta már ?
[ROM]Enigma v5.0 4/8/2013 [Ultra Fast/Clean/No battery drain][JB]
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #23370 üzenetére
köszönöm
-
roland091
senior tag
sziasztok olyan kérdésem lenne h elfelejtettem backupot csinálni a home.apk-rol , esetleg valaki feltudna tölteni egyet a .100as jb-ből ?
-
roland091
senior tag
aki szeret rajzolgatni
[ JB ] [ 4.1.2 ] [ XP - XU? ] Somc Sketch ( application to draw ) én most próbáltam ki szerintem nagyon jó
Installation
- Download two files
- Install in CWM framework update
- reboot
- UnZip Somc_Sketch_412_XP
- Install SomcSketch as normal app
- Done -
roland091
senior tag
válasz
freemanone #22128 üzenetére
szerintem ott nézhettem el valamit majd később megpróbálom újra
-
roland091
senior tag
válasz
freemanone #22125 üzenetére
hát ja csak gondoltam teszek 1 próbát úgy csináltam h csak simán root explorerel felül irtam az előző build.prop -ot , nem így kell ?(#22126) darvinya oké akkor majd így csinálom, csak a leírásban is annyi volt h "replace" , meg ez a p-hez készült így gondoltam valószínüleg ennyi elég
-
roland091
senior tag
tegnap kipróbáltam [MOD]Tweaks for Xperia Sola/U/GO/P Neutron Energy Edition Build.prop★★@1.9 HERE@★★
de nem tom nem nagyon akart bebootolni a telom xD pedig biztos jó csak valamit rosszul csinálok -
roland091
senior tag
válasz
darvinya #22114 üzenetére
nálam is ez a probléma :S:S lehet kikéne próbálni másikat mert már van fent mástól is honami launcher xda-n
[MOD][ICS/JB][Xperia P, U & sola] Xperia i1 Honami Style Launcher [1/7] -
roland091
senior tag
válasz
yodamester10 #22107 üzenetére
szerintem jobb az új Skype mint a régi nálam sokkal gördülékenyebben megy mint az előző és jobb a hang minősége
am úgy lehet kilépni h jobb felül rányomsz a profil képedre ott jobb gomb és sign out -
roland091
senior tag
válasz
killuminati1 #21926 üzenetére
hasonlót már párnapja fejtegettem itt, mert nagyon kíváncsi vagyok már h mi lehet a probléma okozója.
az én tapasztalataim szerint nekem akkor jött elő a hívás bugg (rezeg-rezeg de semmi több) amikor sok átfedés volt a kontaktok között és nem is feltétlen azzal akinél előjött, és azt kéne tudni h kinek h jön elő mert nekem speciel addig amíg teljesen "fapados" állapotába volt addig nem nagyon volt rá példa ez annyit tesz h semmi egyéni beállítás se kontakthoz csatolt kép vagy jelzés/csengőhang,
esetleg van olyan akinek teljesen alap beállításokkal is fenn áll a jelenség ?
-
roland091
senior tag
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #21770 üzenetére
lehet kipróbálom akkor valamikor, ezt a reboot opciót nagyon hiányolom igazán elfért volna gyáriba is
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #21768 üzenetére
gondolom téma specifikus
am milyen ez a security-s rom amit most használsz már nézegettem xda-n ?
-
roland091
senior tag
még elég buggos de szerintem jól néz ki
[PORT][XPERIA P, ?][JB][DEODEXED] Xperia Honami Home & Widgets
-
roland091
senior tag
válasz
oszi666 #21638 üzenetére
olvasgattam a kommenteket és azt írták h a .100 on is jól működik , de szerintem nem sokára úgy is kiadják az új verziót
szerk.: valaki írta h tökéletesen ment valaki h nem, de akkor mind1 várjunk 1 új verziót vagy valaki akinek még a .400 van és hívás bugg is az kipróbálhatja
-
roland091
senior tag
akinek jelen van a hívás bugg az próbálja ki ezt , én nem próbáltam ki még mert még .100 alatt nem volt jött elő ez a bugg de ebbe elvileg van rá valami megoldás
-
roland091
senior tag
abból milyen probléma lehet h ha a TA-t nem zárjuk ki flasheléskor ?
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #21431 üzenetére
Nem lehetséges h a kapcsolatokhoz társított dolgok kavarnak be és okozzák a hívás buggot? Lehet véletlen de mióta újra raktam és még nem állítottam be egyéni csengő hangot meg képeket a kapcsolatokhoz azóta nem jelentkezett
( #21435 ) d3kk engedélyezted az ismeretlen forrásokat? Elvileg azt is igényli, nekem először az volt a baj
-
roland091
senior tag
(#21327) darvinya megelőztél pont én is leírtam xD
na sikeresem rootoltam a doomlord rootkit-el leírom a menetét h én hogyan csináltam:
1; futtattam a ' runme.bat' -ot
2; kéri h nyomjunk meg egy gombot, pár dolgot láthatjuk h felmásol
3; miután végzett vele kiírja hogy following commands, amiket kilistáz azokat gépeljük be és figyeljünk oda h minden karakter és szóköz stimmel
4; ha helyesen beírtuk akkor elindul a folyamat csinálja a dolgát ha végzet vele akkor ki fogja írni h ha nem akarsz mást akkor írd be h ' exit ', ezután pedig újra indul a telefon és kész van root -
roland091
senior tag
na látom végre kijött
kicsit töltöm a telót gyors flashtool aztán nekivágok a rootnak
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #21275 üzenetére
ja értem
kár
-
roland091
senior tag
nem vagyok a bootloader dologban valami jártas annyit tudok róla h ha nyitom gari ugrik plusz nem lesz bravia enginem
most viszont ha jól értelmezem akkor ezzel meg tudom menteni a drm kulcsot és a garit se vesztem el ?
bocsi ha nagyon hülyeséget mondok, ebbe nem vagyok jártas -
roland091
senior tag
kijött a JB Moonbreaker 3.0 .100 as JB az alapja
-
-
roland091
senior tag
válasz
freemanone #21090 üzenetére
ha jól látom v nagyon minimális a különbség, vagy talán annyit vettem észre mintha a színek tompábbak lennéknek de csak épp h
-
roland091
senior tag
válasz
freemanone #21086 üzenetére
rendben majd kipróbálom
-
roland091
senior tag
válasz
freemanone #21084 üzenetére
a bravia engine az működik ugyanúgy a külsős appokal is ?
-
roland091
senior tag
nekem könnyen felment csak szimplán felraktam a v1et reboot, már akkor is működitt rendesen utána meg sorba fel flasheltem a v5-t meg a Dekrer által módosított v6ot
más: tudtok ajánlani valami más appot a sony album helyett ?
nekem ma a .100 as jb alatt is előjött a .400 alatt ismert album hiba de adatok törlése itt is megoldotta
(#21083) dekrer: köszi, ki is próbálom
-
roland091
senior tag
válasz
razorka777 #20903 üzenetére
én is néztem már lehet hétvégén kipróbálom
nagyon menő a full fekete stílus
-
roland091
senior tag
valaki próbálta már ezt ? [MOD]Tweaks for Xperia Sola/U/GO/P Build.prop v1.8 Dark Matter Edition★★1.9 SOON★★
állítólag egész jó plusz azt írja h még a hívás problémát is javította benne -
roland091
senior tag
válasz
horvath85g #20827 üzenetére
hát igen a hívás probléma sok helyen előfordul többé-kevésbé, nekem is volt iphone-om még a droid előtt és hát azért mert az "smooth-abb" még meg tud akadni csak ott nem az animáció hanem pl.: maga az alkalmazás amit használnánk
-
roland091
senior tag
válasz
HardSanyeee #20809 üzenetére
hát valószínüleg az "egyéb" funkció mert az foglalkozik az alkalmazásokkal, biztonsági mentést szerintem csak titanium backup-al ajánlott hamár app adatokat akarunk meg tartani, hátránya h ROOT-ot igényel
-
roland091
senior tag
válasz
HardSanyeee #20735 üzenetére
előzőt nem tudom már szerkeszteni de annyit hozzá tennék, ez a személyes véleményem én mindig így csinálom h még a telepítés előtt még a telefon tárolóját is leformázom beállítások-- tároló -- belső tárhely ürítése, és akkor ez által mégis csak 1 teljesen tiszta telefont kapunk
-
roland091
senior tag
válasz
HardSanyeee #20732 üzenetére
számít mert ics-s ből maradt dolgok befolyásolhatják a JB-működését, csak telefonszámokról és sms-ekről meg talán jegyzetekről ajánlott csak biztonsági mentést csinálni ill ics-ből jb-be vissza tenni elég sok buggot okozhat :S
-
roland091
senior tag
-
roland091
senior tag
válasz
szalagyoor #20720 üzenetére
próbáld meg azt h SUS-al csinálsz egy javítás funkciót, ez mindent törölni fog a telódrol úgy h előtte mentsd le amit nem akarsz elveszteni
-
roland091
senior tag
válasz
HardSanyeee #20718 üzenetére
és mikor felraktad a jb-t frissítetted vagy tiszta telepítést csináltál ?
-
roland091
senior tag
válasz
szalagyoor #20714 üzenetére
és csak frissíteni próbálod vagy újra rakni az egészet javítás funkcióval ?
-
roland091
senior tag
válasz
HardSanyeee #20699 üzenetére
hát elvileg azaz alapbeállítás h jön minden értesítés, szóval ha te nem kapcsolod ki akkor külön akkor jönnie kell, meg ha be van kapcsolva a szinkronizáció akkor meg pláne kell h kapj értesítést
-
roland091
senior tag
válasz
freemanone #20695 üzenetére
nekem win8 pro van
-
roland091
senior tag
válasz
freemanone #20692 üzenetére
nekem is simán felmentek a driverek w8 alatt is
-
roland091
senior tag
válasz
szalagyoor #20687 üzenetére
SUS-al vagy PCC-vel próbáltad a frissítést ?
-
roland091
senior tag
válasz
HardSanyeee #20679 üzenetére
ha be van kapcsolva a stamina mod akkor semmiről se fogsz értesítést kapni, hozzá kell adni az adott alkalmazásokat kivételekhez és akkor működni fog, de szerintem az auto-sync-t érdemes 20-30 percre állítani (nem tudom milyen idő lehetőségek vannak) és így nem fogja folyton ébresztgetni
-
roland091
senior tag
jó lett nagyon
sokkal jobb így a drawer
de én maradok novánál nekem kicsit "lassú" a gyári launcher(#20328) razorka777 de tényleg, nagyon sokat kipróbáltam és nincs még 1 ami ennyire gyors és stabil és smooth
egy dolgot hiányolok belőle ami tetszene h ha lenne benne olyan effekt mint a mostani sony launcherben
-
roland091
senior tag
-
roland091
senior tag
[FTF] New firmware Xperia P [ 6.2.A.1.100 ] Generic World + ME XDA-ról
de szerintem ezt is lehet úgy kéne felrakni h tisztába vagy prerooted verziót csinálni belőle
(#20253) dekrer max akkor lenne belőle egy CE- verziónk is
-
roland091
senior tag
valaki próbálta már az Action Launchert ?
állítolag gyors meg smooth de nálam akad xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest