- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
AHA181 #24451 üzenetére
Sajnos tényleg nincs, pedig régen páran írták, hogy lecserélték a gyári headsetüket valami komolyabbra.
Az a baj, hogy a megbízható boltoknál ilyen 6-7 ezer forint. Az sok érte. Van 3-4 ezerért is, de azok sufni üzleteknek tűnnek nekem, és félek, hogy rám sóznak egy hamis darabot.
-
-
freemanone
addikt
válasz
AHA181 #21965 üzenetére
milyen kapcsolókat?
(#21966) dekrer: nem biztos, ez egy merőben más launcher mint az eddigiek!
csak így én sem értem, hogy pontosan milyen kapcsolókról beszél. De ha a statusbar-ról akkor annak semmi köze hozzá...
(#21968) darvinya: tudom, de valamit valamiért sajna... viszont veszett jól néz ki amit lehet vele csinálni!
-
razorka777
veterán
válasz
AHA181 #19238 üzenetére
1.Zipet felmásolod a telefonra.
2.Flashtool-lal feltolod a kernelt,ami a zipben található.(fastboot módban teló kikapcs majd hangerő fel nyomva tart miközben rádugod a telót usb-re.kéken villágit a led fastboot módban)
3.CWM-be belépsz:wipe dalvik cache,wipe data factory reset,wipe cache partition.
4.Rom feltelepítése "SD kártyáról"(install zip from sd card)
A gappsot ha kell még felrakod.
5.Teló ujraindít.Fastboot driver legyen a gépen.
-
Fekka
tag
válasz
AHA181 #18270 üzenetére
Szia! Végül is leírhatom most is...
Instructions
1. Download the zip File and Kernel and put it on your SD Card / Másold rá a belső tárolóra a kernelt és a romot.
2. Boot to CWM Recovery and mount system and data / Lépj be a cwmbe, és mountold a systemet és datat.
3. Install this JellyBean Kernel [in CWM] or a Custom Kernel / Telepítsd a kernelt cwm alól
4. Check again if system and data is still mounted after you flashed the Kernel / A kernel telepítése után ellenőrizd, hogy mountolva van-e még a system és a data, ha nincs, akkor mountold újra.
5. Install the Zip File [You won't lose Data] / Telepítsd a romot. Semmilyen adat nem fog elveszni, még a felhasználói programok is megmaradnak.
6. Boot up the ROM and let it settle a little bit / Ha feltelepítetted, akkor indítsd újra a telefont, hagyd futni egy idei.
7. Reboot and install Update 1.5 in Recovery and your preferred Addons / Újraindítás után cwm alól telepítsd az 1.5-ös update-et.A kernel és rom telepítése után újra fel kell rakni a cwm-et, nekem legalábbis újra fel kellett. Aztán mehet az 1.5-ös update. Ezután én megint hagytam futni a telót. Aztán restart és cwm-ből felpakoltam az addonokat, meg az album fixet is (bár nem találtam hibát az albumban, de biztos ami biztos alapon felraktam).
A hívásnál fellépő gondokat orvosolta ez a rom, már rendesen csörög és azonnal hallanak a másik oldalon és én is hallom a másik felet. A híváslistában való görgetés még itt is röcög, ezért felpakoltam az exdialert én is.
A walkmanben az eq már nincs szétcsúszva, van benne cpu kezelő is, nekem eddig bejött ez a rom, nem találtam hibát. -
-
gerii
addikt
válasz
AHA181 #11540 üzenetére
Pont akartam írni hogy 2 évig nem szabadulsz, de ha sufniban vetted akkor semmi
Direkt kértél T-set (használt) vagy "átvágtak", ha igen akkor lehet tudni hogy hol?darvinya:
Ezt az anyagszíntől való festékeltérést kifejtenéd szaknyelven, vagy van valami forrás ahol lehetne olvasgatni, mert érdekelne a téma, még nem halottam erről. -
-
James Dean
csendes tag
válasz
AHA181 #11536 üzenetére
Ez egészen biztos valami német zug import készülék.Késöbbi frissítések illetve egyébb problémákra számíthatsz szerintem.
A Desire HD-m volt ilyen amit a GSM takácstól vettem.Férgek.....Itt találsz gyári romokat felrakásukhoz flashtool kell.
Azt nem tudom a bootanimácio eltünik e lehet külön kell flashalni.XDA-n kérdezősködj.Vagy itt majd egy nálam bootanimácioban okosabb segít. -
rbalint88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest