- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
nintendojet #24528 üzenetére
Köszi.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
nintendojet #24526 üzenetére
Szia. Az melyik rom amiről beszélsz? Ami az első hsz-ben van?
-
zerdelyi
tag
válasz
nintendojet #24524 üzenetére
pl?
-
AHA181
tag
válasz
nintendojet #24440 üzenetére
Siker! Köszönöm!
-
AHA181
tag
válasz
nintendojet #24437 üzenetére
piros keret villogot: fórumukban leírták mit kell átírni a build.propban
Leírnád, mit kell átírni? Esetleg egy link? -
Deck
titán
válasz
nintendojet #24024 üzenetére
P-n a stamina miatt pontatlan.
-
horvath85g
aktív tag
válasz
nintendojet #24014 üzenetére
nem azt mondtam, h azonnal meghal tőle hanem, hogy esetleg csökken az élettartama.
én is tudom, h mindig marad benne egy kicsi
a régi NiMh akkukat elvileg úgy kellett tölteni, h lemeríted teljesen, de mégis töltötte akkor is ha félig volt még. szóval ez nem ilyen egyszerű, h a gyártó biztos gondolt rá. -
horvath85g
aktív tag
válasz
nintendojet #24012 üzenetére
ez tényleg nem rossz
úgy tudom, h a Li akkunak nem tesz jót ha nagyon lemerítjük, nem szoktam 10% alá engedni. (a legtöbb estben 20% alá sem, de ezt belekalkulálva sem bírta nekem még egyszer sem 5h-ig a kijelző)
aut. fényerőn van? vagy levetted a legkisebbre? -
horvath85g
aktív tag
válasz
nintendojet #24010 üzenetére
nekem még egyszer sem bírt 5 órát a kijelző. pedig nem szoktam játszani, csak netezni..és azt sem a tűző napon
én tényleg nem értem, h csinálod a négy napot.. -
razorka777
veterán
válasz
nintendojet #23923 üzenetére
Nem fogod megbánni.
Ultra gördülékeny és gyors. -
razorka777
veterán
válasz
nintendojet #23921 üzenetére
A CM 10.1-re gondolsz?
Már használható napi szinten.
Ami nem megy:
-Bluetooth
-wifi megosztás -
razorka777
veterán
válasz
nintendojet #23761 üzenetére
Az milyen már,hogy Kőbányán a városközpontban nincs 3G?(Trémobil)
Vicces. -
Deck
titán
válasz
nintendojet #22976 üzenetére
Le írtam már hogy az az. Tegnap is belinkelték.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
nintendojet #22976 üzenetére
Nálam is a .100 van fenn, magyar (SUS-szal frissítve, függő, T-mobile), de nekem mindig elszáll. A letöltött 617198 bytes
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
nintendojet #22957 üzenetére
no, nálam ez nem működik, be se engedi kapcsolni csere után az energiagazdálkodást, hanem hiba üzenettel becsukja. vmi ötlet vkinek?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
és ha vissza szeretném rakni az eredetit, azt hogy kell? köszi
-
darvinya
titán
válasz
Itt megteheted te magad is.[link]
Csak egy jó tanács:
jogokat inkább system mappában tisztázták és ezután helyezzék át a system/app mappába. -
darvinya
titán
válasz
nintendojet #22787 üzenetére
Ha beakarod rakatni akkor meg kellene írni magyarul is ahogy jó páran megtették.
Mert ez így semmi.Speciel engem nem érdekel a Stamina, mert ha egyszer engedélyezem a sync -et akkor minek van.
-
Deck
titán
válasz
nintendojet #22745 üzenetére
Fantasztikus
A dizájn gyönyörű, a fogása minősig, a sebesség félelmetes, nagyon imádom ezt a telefont. Kijelző nagyságát már megszoktom. A FULL-HD magáért, beszél milyen
A betekintési szög valóban nem akkora mint a P-nek de nincs vele gond úgy is szemből nézem.
-
válasz
nintendojet #22546 üzenetére
ezt nem értem, na mindegy...
Az iránytűt minden használat előtt kalibrálni kell.
A telefont hosszában és keresztben is meg kell forgatni a tengelye körül 2x-3x minimum. Ekkor érzi a mágneses tér változását és kalibrálja a telefont. Az említett progiban opciók-eszközök menüpont erre fel is hívja a figyelmet. Láttam olyan usert, aki ennél kényelmesebben a levegőben nyolcasokat csinál vele a csuklóját is tekerve. Ez gyorsabb és biztonságosabb megoldás.
A Play tele van olyan kommentekkel, hogy csak pörög meg ilyesmi.. GPS jel és a telefon haladása nélkül, sajnos gyakran szükséges a kalibrálás, hogy érezze a mágneses tér változását. -
Csirkejozsi
tag
válasz
nintendojet #22424 üzenetére
Na, eddig csak olvasgattam, hogy egyeseknél van ez a probléma. Ma nálam is megőrült az iránytű. Csak körbe-körbe forgott. Aztán egy idő után jó lett, de néha megint elkezdte. Ráadásul tegnap a GPS is meghülyült, mert megszakadt a jel, és utána sehogy nem akarta újra megtalálni. Nagyon bosszant a dolog, mert a telefont használom geoládázásra is. A régi kis olcsó Samu telefonomban etéren mindig megbízhattam. Azt reméltem, hogy ennyi pénzért minden téren jobbat kapok. :/ Persze szeretem ezt a telót, csak kicsit megbízhatatlanabbnak érzem magát a rendszert az ilyen bugok miatt. A .400-zal a kamerám is összeomlott párszor "memóriahiba" üzenettel. .100 óta ezt legalább nem tapasztaltam.
Egyébként ezeket leszámítva elégedett vagyok vele. Főleg az akku idő tetszik, .100-as verzió óta nekem 3 napot elmegy, pedig azért használom rendesen, és nem használok staminát vagy ilyesmit, csak repülő módba teszem éjszakára. -
TomWexX
addikt
válasz
És ezt miért tőlem kérdezed?
Kalibráld újra az iránytűt! (Vagy állj ki a Bermuda háromszögből!)
Vagy hallgass darvinya fórumtársra! -
darvinya
titán
válasz
Elállítódott.
Rakd fel az AndroidTs GPS test app-ot az helyre rakja. -
davidsone
addikt
válasz
nintendojet #22306 üzenetére
az a biztos
-
darvinya
titán
válasz
nintendojet #22306 üzenetére
Nálam még néma üzemmódban is ébreszt.
Speciális menüben be van állítva a hangerő, de hangerő állítóban nulla. -
válasz
nintendojet #22141 üzenetére
NotificationsLed...Stamina alatt:
OK, de ennél a leírásnál:
http://forum.xda-
developers.com/showthread.php?t=2277768
Ez mit is jelent? Mert a beállítások alkalmazások menüpontban nem tudtam megtippelni, hogy mi lehet magyarul:
S2: Go to Settings-Apps-Extened Standby Mode control ,clear data, force stop
A másik, hogy nem írták, hogy kell hozzá root, ezért a root explrorer is elegendő az attributum módosításához és a system/app mappába másoláshoz? -
darvinya
titán
válasz
nintendojet #22018 üzenetére
AnySoftKeyboard+magyar nyelvi csomag 2. +BB kód
Beállítva 4 soros magyar qwertz-nek, stb.
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #21499 üzenetére
Ez szerintem elég jó. Legalábbis én meg vagyok vele elégedve.
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #21494 üzenetére
+1
... és mégcsak nem is univerzális. aki sokat cserélget romot annak nagyon haszontalan. Sony - Sony között okés alap dolgokra, de akármi másra váltásnál már bajos. -
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #21490 üzenetére
igazából csak szét kell nézni és szinte mindenre van ingyenes megoldás, ami jobb mint a pcc.
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #21466 üzenetére
a többi akinek meg ment nem ír... akik a kapcsolós SystemUI-t használják, mind rendelkezik CWM-el.
(#21467) razorka777: ez így szokott lenni. Te nem kerestél még dualboot opciót véletlenül? Motorola tud ilyet alapból, hogy 8 rom slot van és bármelyikről tud bootolni. Külön kernel+romot is tárol slotonként.
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #21464 üzenetére
Mért is nem működik? Root kell hozzá, semmi más.
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #21457 üzenetére
CWM-hez nem kell kinyitni a BL-t, de custom kernel-hez igen.
-
nintendojet
tag
válasz
nintendojet #21371 üzenetére
Nos ahogy utánaolvastam - és ebből elgondolva úgy hiszem, ehhez kéne egy bootloader nyitás, mármint custom kernel-hez. Ettől picit ódzkodok mert még el szeretném vinni a szervizbe a telót és nem szeretném hogy ugorjon a gari. Egyelőre jegelem a témát, root megvan, de beérem most ennyivel cwm és kernel nélkül.
-
razorka777
veterán
válasz
nintendojet #21409 üzenetére
Akkor nem értem miért nem jelentkezik mindenkinél random a hivásbug.nálam egyáltalán nem és még pár embernél.
Itt valami igazi rejtély van,amit eddig nem oldott meg senki. -
Valdez
őstag
válasz
nintendojet #21409 üzenetére
Igen, detto nálam is. Ilyen szar telóm még sose volt, ez egy bughalmaz. Most pár napig azt játszotta, hogy amikor hang jött ki a telóból az recsegett mint állat. Nevetséges. Újra kellett indítani és most jó, persze ki tudja meddig.
Arról nem is beszélve hogy olyan lassú mint egy tetű, rányomok a telefonszámra hogy hívja és kajak másodpercek telnek el mire elkezdi hívni (meg sem említem hogy van olyan, hogy rányomok egy ikonra és nem történik semmi, rá kell nyomnom vagy 6x mire lesz valami és mind a 6x érzékeli). Bahhh, reggelig sorolhatnám -
lacy027
tag
válasz
nintendojet #21412 üzenetére
Mentésnél mentsd le az Xperia kezdőképernyőt is, visszaállításnál pedig csak az adatokat állítsd vissza. A widgetek hibásak lesznek, azokat újra ki kell tenni, az elrendezés megmarad.
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #21371 üzenetére
nekem ment volna minden simán, csak az usb3 megszívatott még az elején amikor vettem a telót.... azzal nem működik jól, nagyon bugos.
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #21369 üzenetére
kapcsold ki a telót, majd a hangerő FEL gombot nyomvatartva dugd rá usb-re és várj kb 5-10 másodpercet mielőtt elengeded. (ha a PC nem ismeri fel mielőtt elengeded a gombot akkor pár pillanat és megjelenik a sony logog a telefonon, nah ez nem jó!) ekkor kék lednek kell világítania folyamatosan. ha ez megy, a teló fastboot mode-ban elindult.
amikor telepítetted a flashtool drivereket, a fastboot driver-t is kiválasztottad? -
nintendojet
tag
válasz
nintendojet #21367 üzenetére
Mármint nem tudok reboot-olni fastboot módba.
-
nintendojet
tag
válasz
nintendojet #21320 üzenetére
Illetve azt, hogy mi volt a bibi vele, mert elvileg ennyi kéne csak, de most kell a teló és látatlanban nem szeretnék nekivágni egyelőre.
just download the file, extract it completely using winzip/winrar
go to the folder where its extracted and execute "RUNME.bat"
read and follow the instructions on the screen!
REBOOT THE DEVICE AFTER THE SCRIPT HAS FINISHED EXECUTION! -
Deck
titán
válasz
nintendojet #21161 üzenetére
Teljese felesleges. Töröld vagy fagyaszd le. A maps is sokat ébresztget fut feleslegesen, pörgeti a procit stb..
(#21163) Dave1984 Mindegy, hogy .54-es vagy .75ös. Csak rendesen kellene felraknod akkor működne. Biztos, hogy jól működnek én is kipróbáltam őket már.
-
Deck
titán
válasz
nintendojet #20889 üzenetére
Jobb lenne ha mindenki megcsinálná magának mivel, mindenkinek más fontos.
És hiába pucoltam én ki nagyon ha mondjuk másnak kell belőle az amit én kiszedtem.
Az előre rootoltat leszeditek a genericet mondjuk majd:system/etc/product/applications/
system/appApplicationsból lehet törölni mindent, az app mappából pedig ami nem kell.
Felrakjátok az előre rootolt romot a telefonra, ezután LINK2SD felrak majd az mutatja melyik apk micsoda is tehát kiírja, így elég könnyű. És ami nem kell azt törlitek a system/app-ból a gépen.
Aztán, legközelebb nem lesz benne.
Az előre rootolt rom: 600mb mire én végeztem vele 300mb lett. Pont a fele
Téma fájlok 20mb-ok és van belőle pár, Kínai billentyűzet is majdnem 30mb aztán, facebook, twitter és társai.. google szövegfelolvasó, google hangalapú keresés, sonys appok, stb..
Home launchert is lecseréltem a sajátomra, systemui is kapcsolgatós lesz benne xda-ról csak kicsit módosítva van, más lesz benne alapból a lockscreen is mivel nekem a Holos dizájn jobban bejön. Más boot animáció.
Persze mindenki saját felelőségre csinálja. De nagy baj nem lehet belőle ha el is rontotok valamit.
Miért, a genericet írtam? Mivel abban picit kevesebb a szemét.
-
s4tch
veterán
válasz
nintendojet #20773 üzenetére
Ez a *backup* véletlenül nem a beállítások - biztonsági mentés és visszaállítás - saját adatok bizt.mentése lesz?
-
nintendojet
tag
válasz
Most normálisnak tűnik, de nem szeretném elkiabálni. (reboot után)
-
nintendojet
tag
válasz
Már Google - t néztem de nem találtam egy normális megoldást.
-
Deck
titán
válasz
nintendojet #20474 üzenetére
Köszönöm! Örülök, hogy sikerült!
Ma meg jolnap még formailag javítgatok benne esetleg képekkel illusztrálok. Holnap meg írok egy listát, hogy telepítés után mit érdemes letörölni lepucolni a sok felesleges appot és mi micsoda. -
nintendojet
tag
válasz
nintendojet #20448 üzenetére
nagyobb a jó md5 alapján
-
oszi666
őstag
válasz
nintendojet #19848 üzenetére
Nezd, nyilvan nem normalis hogy ennyi bug van egy ilyen kategorias telefonban, de ugyanakkor te is utanajarhattal volna a hibaknak vasarlas elott. En legalabbis mindig tajekozodom vasarlas elott, es ugy gondoltam, ebben a kategoriaban ez a legjobb vetel, es a hibaival is egyutt tudok elni
-
skynet666
tag
válasz
nintendojet #19848 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy itt a fórumon is van olyan aki panaszkodik, és van aki teljesen elégedett. Azért azt kijelenthetjük, hogy a hardver ugyanaz, nagyjából azt is kijelenthetjük a szoftver is régióktól függetlenül ugyanaz. Ergo mi marad?
Nem megfelelő telepítés, széthekkelt rendszerre húzás, netről letöltött alkalmazások amivel összeakad az oprendszer folyamat, tehát jórészt felhasználói hiba. Ehhez jön hozzá, hogy nem mindenki egyforma. Vannak emberek akik a legkisebb problémát is felfújják és minden sz@ron hisztiznek, és vannak olyanok akik élvezik a rendszert, és elfogadják annak számukra elfogadható mértékű hibáit.
Nem hibátlan a JB, de korántsem működik olyan szarul, mint ahogyan azt néhányan állítják.
Szerintem...
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #19669 üzenetére
szerintem te ezt "keresed": beállítások > fejlesztői lehetőségek > nyomkövetések engedélyezése
-
roland091
senior tag
válasz
nintendojet #18549 üzenetére
[clean master ] ezt tudom ajánlani ha csak maga az app kell adatokat nem képes tárolni csak az alap alkalmazást
-
bossm
csendes tag
válasz
nintendojet #18549 üzenetére
TB valóban nem, de nézd meg h hová ment a progi. lehet, hogy csak simán az Sd\AndroidData mappában egy saját mappába. Ha szerencséd van itt megleled azokat a fájlokat amelyekben a menteni kívánt adatok vannak. A Playen fent van c:geo. Onnan bármikor újrarakhatod, aztán csak visszamásolod a fenti mentést. Persze nem biztos h müxik, de egy pillantást talán megér.
-
roland091
senior tag
válasz
nintendojet #18547 üzenetére
ha csak szimplán az app kell és az adatai nem akkor azt lelehet menteni root nélkül is
-
_Dumber_
őstag
válasz
nintendojet #18479 üzenetére
Köszönöm.
Még egy kérdés.
Chrome böngészővel minden nap az első link való kattintáskor egy sonsa ipsos általi kérdőív kitöltésére invitál. (olyan mint egy felugró ablak). A böngészőben tiltva van. Csak nálam van ez így vagy másnál is? Deaktiválni lehet? -
s4tch
veterán
válasz
nintendojet #18461 üzenetére
Vakut tudja kapcsolni? Korábbi verziót próbáltam, az a funkció nem működött, pedig az lenne az egyik lényeges kapcsoló, amit használnék.
-
darvinya
titán
válasz
nintendojet #18315 üzenetére
A SIM kártya nem örök, bármikor tönkre mehet.
(Anno 5 nap alatt 3 SIM-et cseréltettem)PCC az nem fw frissítő! ez csak egy lehetőség benne.
SUS ami direkt erre a célra van.Csinálnék egy javítást SUS-al teljes gyalulással, még a belső tárat is.
De előtte a belső tárról lementeni minden, és telefonkönyvről és naptárról is csinálni mentést.Ezután sincs javulás, akkor SIM csere.
Ha ezután sincs javulás, akkor telo HW hibás. -
Deck
titán
válasz
nintendojet #17050 üzenetére
Alap téma
-
válasz
nintendojet #16800 üzenetére
A beszámoló, amit ígértem Cordon Electronicsnél jártamról.
Nyitás előtt odamentünk ma az ügyvéddel, így elsőnek kerültünk sorra. Kilenc körül be is hívtak.
- Miben segíthetek?
- Szerda este még nem volt ez a folt, csütörtökre megjelent.
- Van garanciajegy?
- Van, de volna egy olyan kérésem, hogy mivel rémtörténetek keringenek magukról, rejtélyes módon beázó és mechanikai sérült telefonokról, és olyan jogi képtelenségről, mint "garancia megvonás", szeretném, ha előttem nyitnák ki a telefont, nézzük meg együtt, hogy milyen az indikátor, és hogy van-e belül sérülés. Írunk róla egy papírt, aláírja ügyvédem és én, maguk részéről ketten, és akkor rendben vagyun.
- Egy pillanat! - feláll, elmegy.Visszajön két perc múlva egy fickóval.
- Jó napot kívánok, XY szerviz vezető vagyok, miben segíthetek.
Elmondom neki ugyanazt.
- Sajnálom, hogy ilyen hírek keringenek rólunk, de ez csak pár száz elégedettlen ügyfél panasza, a több ezer elégedett bezzeg nem ír semmit. Egyébként már egy ideje nem állítunk ki ilyen papírt, hogy "garancia megvonás", a magyar nyelv rejtelmeit figyelembe véve "garanciálisan nem javítható" kifejezést használjuk. Kérésének nem tudunk eleget tenni, mert a telefont elektrosztatikusan védett, steril körülmények között nyitjuk ki, és oda ügyfelet nem engedhetünk be. Mi kiváló minősítésű, kizárólagos Sony partner vagyunk, ez önmagáért beszél, és ennyi kölcsönös bizalom kellene, hogy legyen, bla-bla.
Most jön a lényeg.
- Azonban én most megvizsgáltam a telefonját, szemmel láthatóan nincs rajta külső sérülés, ezért ha az megfelel Önnek, személyes garanciát vállalok rá, hogy bármilyen állapotban legyen belülről a telefon, megjavítjuk garanciában.
Nekem ez elég volt, ezt elfogadtam.
Amire kíváncsi vagyok, hogy ez default jófejség, vagy annak tudható be, hogy eleve egy jogász társaságában mentem oda. A többit majd meglátjuk.
-
hot dog
csendes tag
válasz
nintendojet #17001 üzenetére
Sziasztok!
Egy ilyen telóban gondolkodok, és azt szeretném kérdezni, hogy a matv-ben látható 3D kamera akármi mit takar? -
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #17001 üzenetére
ezért kéne 4"-ra 720p kijelző, akkor nem látnád!
-
törölt tag
válasz
nintendojet #16976 üzenetére
Azt vágom, hogy simán tölti, de mintha valami lett volna aminek segítségével a gép nagyobb A számmal tudja tölteni. Talán 1000mA-el...
-
törölt tag
válasz
nintendojet #16819 üzenetére
Win7 van, de másik gépen is próbáltam és ugyanezt csinálta (szintén Win7).
Egyelőre úgy néz ki megoldódott a dolog - minden képet kiszedtem ami akkoriban került fel mikortól ezt a hibát elkezdte csinálni, most jó.
Úgy néz ki sérült kép volt a ludas a fagyásban.Tegnap én is megnéztem, de Telenornál még nincs JB... ejnye.
Amúgy kell valamit menteni róla vagy simán frissít? Mivel nincs fő szám változás gondolom nem, de biztos ami biztos gondoltam rákérdezek. -
válasz
nintendojet #16800 üzenetére
Holnap reggel odamegyünk az ügyvéddel. Arról is beszámolok, hogy milyen fejet vágnak, és azt is elmesélem majd, hogy mi lett az eredmény.
-
válasz
nintendojet #16789 üzenetére
Éppen ezért fogok magammal vinni egy jogászt, már meg is van beszélve. Nyissák ki, nézzék meg színes-e az indikátor, van-e sérülés belül a telefonon, ha nincs, erről jegyzőkönyv, és jónapot. Ha erre nem hajlandók, akkor erről lesz jegyzőkönyv.
-
válasz
nintendojet #16785 üzenetére
Én is beviszem, csak ugye Cordon Electronics... még kitalálják, hogy fürödtem vele, vagy mittudom én.
-
Freeman01
tag
válasz
nintendojet #16652 üzenetére
Független az enyém is, egyenlőre nincs frissítés, majd talán holnap.
-
darvinya
titán
válasz
nintendojet #16482 üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam, de gari szerviz az biztos.
-
csacsi67
addikt
válasz
nintendojet #14298 üzenetére
Nem megy.De még egy akksi zabáló progi.Értelmetlen.
-
Allure
aktív tag
válasz
nintendojet #13975 üzenetére
Nyugodtan használhatod másik kábellel.
-
yodamester10
őstag
válasz
nintendojet #12416 üzenetére
-
kengyel
nagyúr
válasz
nintendojet #12002 üzenetére
Igen nézegetem ! Lehet kipróbálom, és köszönöm a tájékoztatást.
-
s4tch
veterán
válasz
nintendojet #11885 üzenetére
Már kint van.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
nintendojet #9726 üzenetére
Hálózatról töltöttem, és a Batmannal játszottam full fényerőn.. Mondjuk nekem Xperia Ion-om van, szerintem a kijelző miatt zabálta le az akkut.. Csak azért kérdeztem, hogy esetleg befolyásolja - e hogy at usb kábel gyári vagy nem?
-
nintendojet
tag
válasz
nintendojet #9588 üzenetére
Kérlek, ha tudtok erre válaszoljatok, hogy hogyan van.
-
freemanone
addikt
válasz
nintendojet #9590 üzenetére
ezt észrevettem én is, de inkább nem is keresgélem a csíkokat mert ha egyszer meglátom, tuti folyamat idegesíteni fog...
(#9591) CSorBA: kérlek
A sorrendre figyelj, van olyan framework amitől instant rebootol a telefon és ha nincs hozzá sysremui ami megfelelő, akkor tuti a bootloop.(#9593) darvinya: framework-öt lehet piszkálni, többet is kipróbáltam, van olyan mod ami igényli, mert annélkül problémás a működés. Tegnap és tegnap előtt végignéztem mindet amit találtam. Ellenben Root az valóban kötelező, annélkül nehezen fogod írni a /system particiót.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
nintendojet #8882 üzenetére
Kipróbáltam. Nagyon jó. Ezer köszönet.
-
s4tch
veterán
válasz
nintendojet #8810 üzenetére
Ezt a widgetet lehet úgy konfigurálni, hogy az óra részére bökve bejöjjön az ébresztő. (A dátum részre a naptár, az időjárásra a részletes előrejelzés, stb.) Ezt használom tableten és telefonon is, bevált.
--------------------------------------------
Ma fura dolog történt: augusztusi vásárlás óta először újraindult magától a telefon. Hívás közben történt, csak lestem. Tapasztaltatok már ilyet?
-
kk831228
addikt
válasz
nintendojet #8829 üzenetére
Köszönöm!!!
16 gb-elég??
-
kk831228
addikt
válasz
nintendojet #8825 üzenetére
Ezzel a kamerával mindíg gond van
Mi a probléma vele??
-
Allure
aktív tag
válasz
nintendojet #8800 üzenetére
A gyári widgetek csak a gyári launcherrel működnek.
-
s4tch
veterán
válasz
nintendojet #8800 üzenetére
A gyári widgetek (óra, időjárás) sajnos csak a gyári launcheren futnak. Novához le kell tölteni egy widgetet, pl. ezt, ami a gyári órát utánozza.
-
pengemetal
aktív tag
válasz
nintendojet #8779 üzenetére
köszi, megpróbálom este!
-
Maxentius
addikt
válasz
nintendojet #8704 üzenetére
Engem idegesítene, de mindjárt kipróbálom.
Update: nem villog örökké, csak ha megnyomom a power-gombot.
-
Imike20
senior tag
válasz
nintendojet #8550 üzenetére
Mi a különbség az Opera Mobile és az Opera Mini között ?
-
Telomanikus
senior tag
válasz
nintendojet #8474 üzenetére
igen 6mpvel tökéletes.
-
sajo13
senior tag
válasz
nintendojet #8463 üzenetére
Ez az ICS-ben levő "Bővített készenlét" egy lótúró. Visszalépés a GB-hez képest, ott lehetett konfigurálni, időszakot beállítani, meg lehetett adni, mi kapcsoljon le, stb, stb, stb.
ICS alatt csak ki és bekapcsolni lehet a módot, oszt annyi
-
razorka777
veterán
válasz
nintendojet #8463 üzenetére
Akkor ezt ma kipróbálom.
-
Njördli
tag
válasz
nintendojet #8425 üzenetére
Hopi,dupla.
-
válasz
nintendojet #8350 üzenetére
köszönöm mindenkinek!
-
Agean
csendes tag
válasz
nintendojet #8289 üzenetére
Persze, érthető a dolog! Nekem az ARC S nem jött be, a NEO-n jobban futott az ICS azonos app-ok használatával (amit igazából a mai napig nem értek). A P ilyen szempontból számomra már megfelelő.
-
skynet666
tag
válasz
nintendojet #8255 üzenetére
Nem játszom, munkára kéne
Egyébként tényleg gyönyörű, meg az ég világon semmi bajom vele, csak amikor a kezemben volt egy P, akkor nagyon oda lettem a fémháztól
-
pengemetal
aktív tag
válasz
nintendojet #8217 üzenetére
Érdekes amúgy, én PCC-vel és Flashtool-lal is raktam fel ICS-t és nem volt jó, csak a most SUS-al.
-
mono7806
tag
válasz
nintendojet #8067 üzenetére
Egy óra után már hiába pingelem, nem válaszol, tehát lekapcsolta a wifi-t. Hol lehet beállítani ezt a 15 percet? Vagy ez fix érték?
-
nintendojet
tag
válasz
nintendojet #8057 üzenetére
Ha már így megjártam, akkor legalább leírom a fejleményeket.
Már bootol és most megy a restore (sima Sony-s, ami fent van rajta).Ha bárkinek ilyen problémája van, akkor ezt ajánlom: http://talk.sonymobile.com/message/252329#252329
Lehet érdmes lenne 1. hsz-be beleszerkeszteni, hogy megmaradjon.Amiket leír, nekem ez segített:
As a first step lets do a Software repair, but just to be sure charge the phone for 2 to 3 hours before doing this.
here are the steps:Run PC companion
Turn the phone off and disconnect it from the computer1. No matter what the program says do not connect the phone until you complete step 9
2. In the welcome screen if asked click on start, Next you will be shown what media go offers, click on "next" then you will see a presentation on what support zone offers, click on "Finish"
3. In the next section from "support zone" and "media go" new select "support zone" and click on start.
4. On the next page select "Software update" and click on "start"
At this point if you get an error stating that "unable to install update components" or "server is bussy" Please proceed to step 12
5. The program will say that there is no phone connected and will ask you to connect but disregard that and instead choose the option to "repair Phone".(the program will issue you a warning on the content that you will lose during the update)
6. Choose the option to continue.
7. After that, the program will download the necessary information (5 to 6 minutes) and it will present you with a list of phones.
8. Choose the phone from the list (close to the bottom of the list) click on the icon for the phone and then click on "next"
then you will see a new section telling you how to connect the phone. (don't connect it yet)
At this point the phone must be off and disconnected from the PC.
9. Connect the cable to the PC not to the phone,Connect the cable to the phone following the instructions on screen. you should next se a message like this "the update of your phone has started..." (in some cases a message of "Installing drivers" will appear before the message of "the update of your phone has started..." is shown.)
10. If you failed to follow the steps correctly the phone will turn on, If this happens disconnect the phone from the cable, turn it off and repeat from step 9).
11. If the PC Companion proceeds correctly with the update wait for it to finish and follow the instructions on screen.
Dear customer,
12. If "unable to install update components"
1. Close Pc companion
2. Install Java from: http://www.java.com
3. start Pc companion again and try to do the software unlock process once more.
-
nintendojet
tag
válasz
nintendojet #8054 üzenetére
Próbálnám SUS-szal javítani, de a win7 mindig "illesztőrprogram frissítése sikertelen-t" ír ki. Tudja valaki mi a teendő? Elég sz*r kedvem lett most ettől az egésztől így.
szerk: sokadjára megtalálta, most szöszmötöl vele
-
Csaszi87
tag
válasz
nintendojet #7982 üzenetére
Köszi a tippet, meg Neked is DraXoN!
Letöltöttem, majd teszt alá veszem őketEgyébként ez a DroidStats elég jónak tűnik, sőt még magyar is
(#7996) JzNorbusz: Egyébként szerintem is fölösleges task killereket telepíteni rá, mert ICS-ben gyárilag van benne. A beállítások-->alkalmazásokban ki tudsz lőni belőle bármit és a futó alkalmazásokat is külön mutatja. Vagy home gomb hosszan lenyomva és jobbra vagy balra kirántod a listából amit akarsz.
-
darvinya
titán
válasz
nintendojet #7737 üzenetére
Agyon modolt Xperia™ T SystemUI+QuickPanel+PanelPreferenc.
XDA-ok portolnak rendesen.
Én csak finomítok rajta.Elvileg próbálták P-re is felrakni, de a CWM zip rossz volt.
Úgy, hogy elvileg kézzel berakva működik.Nemsokára Logout-mra kiteszem.
-
duronx
senior tag
válasz
nintendojet #7322 üzenetére
Köszi az infót!
Lehet hogy akkor az exDialer lesz a ludas. Kilövöm s megnézem így villog-e a kék led. THX
-
neorow1
aktív tag
válasz
nintendojet #7054 üzenetére
Ez a lista nem jelent semmit, csak azt, hogy a gsm rész működik a firmwareben, korántsem biztos, hogy kiadják. Egy hónappal ezelőtt is volt egy ilyen, abból sem lett semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest