Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Njördli
tag
válasz
@ngryb1rd #10890 üzenetére
Mindegyik kompatibilis, az nfs most wanted is a a megfelelő verzióval gyönyörűen fut
. Gta III, Vice city, shadowgun, dead trigger is megy szépen. Egyedül amit eddig találtam és játszhatatlan, az a Batman
ark Knight Rises, az már annyira tápos grafikailag hogy nem elég hozzá a telefon hogy élvezhető legyen.
-
Njördli
tag
válasz
nintendojet #8425 üzenetére
Hopi,dupla.
-
Njördli
tag
válasz
calamites #8434 üzenetére
Az előző ICS romról, .544 volt a vége ha minden igaz
nintendojet: Mi a kérdés igazándiból? Nekem a régi ICS romon előfordult, hogy nem mindig csatlakozott automatikusan ,de kikapcsolt bővített készenléttel ez majdhogynem teljesen megszűnt. Stabil volt, egyszer nem dobta el vagy szakadt meg,TP-Link routert is használok vele.
Frissítés után még jobb lett,eddig semmilyen hibát nem észleltem,pedig ma mindenfelé csatlakoztam fel-le munka miatt.
-
Njördli
tag
Akkor az új frissítésről bővebben (6.1.1.B.1.54):
- előtelepített chrome
- új NFC opció (Wallet), ez gondolom később fizetésre lesz jó, valamint Wifi Direct opció
- frissített ikonok a lockscreen-en
- a Wisepilot mostantól Wisepilot for Xperia
- a Youtube kliens a legfrisebb
- már rajzolhatunk is a feljegyzéseknél- általánosan "elvileg" gördülékenyebb böngészés, vagy mikor készenlétből feléled a telefon, amikor indul a kamera gyorsindítással, bár ezt annyira még nem vettem észre
- "elvileg" jobb akksi felhasználás, persze ez is majd idővel derül csak kiSzemélyes tapasztalat, hogy a cosmic flow picit jobb lett, de még mindig hajlamos beröccenni, tehát még mindig nem akadásmentes.
-
Njördli
tag
válasz
HardSanyeee #3564 üzenetére
Így igaz, ez a headset jár a gyári csomaghoz. Szerintem nagyon jól szól, magasak mélyek is szépen megvannak. Nekem még jobban bejött mint a HPM-70, jobban szól minden tartományban.
-
Njördli
tag
Az Energiagazdálkodás menüpont alatt ha a Bővített készenléti módot bepipálod, és nem frissít mindenféle összevissza a háttérben a telefon,akkor elvileg javulnia kellene az üzemidőnek a GB-hez képest. Persze ez nem egy egzakt dolog sajnos, attól is függ hogy hogyan használod a telót.
Én pl. most ICS alatt több filmet nézek és többet játszok, néha merül is rendesen, de mégis kevésbé, mint ICS előtt.
-
Njördli
tag
Sziasztok!
Én is csatlakozok, már harmadik hete nyúzom a P-met, és eddig eléggé meg vagyok vele elégedve. Általános tapasztalatként ICS alatt bekapcsolt energiagazdálkodással mintha picivel jobban bírná a kiképzést, mint GB alatt, és pár apróság miatt is kényelmesebb lett a kezelése. A játékok közül van ami még gyorsult a GB-hez képest, ennek örültem.
A kis műanyag kupak nekem is elkezdett nyöszögörni (asztalnál kiesett a kezemből, ez biztos nem segített rajta), de ezt a problémát papírfecni segítségével ki lehet iktatni hálisten. A három alsó ledből nekem a visszagomb a legfényesebb, aztán jobbra haladva egyre csökken a fényereje.
Egy kérdésem is lenne viszont; néha előfordul, hogy nemtudok .mkv kiterjesztésű fájlokat feltenni a telefonra, mindig elszáll a dolog "a windows intéző újraindul" szöveggel, restart sem segít. Azért érthetetlen, mert csak ritkán csinálja, egyébként meg odavissza megy rá több giga adat hetente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest