- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
válasz
darvinya #26121 üzenetére
Én a P-met egy "szappantartóra" váltottam ami egy s4 active és meg kell mondjam brutális a 2 között a különbség.A P is szép teló,de ha pl a gps jel találati különbséget nézem már ott hatalmas a difi.Szerettem a P-t,főleg mert első droidos telóm volt,de úgy érzem jó irányba váltottam hiába a sok szappantartós gúnyolás.
-
yodamester10
őstag
válasz
razorka777 #25771 üzenetére
Mazsola kérdés következik
Hogy kell megcsinálni mert nem megy -
yodamester10
őstag
válasz
razorka777 #25771 üzenetére
Köszi,kipróbálom.
-
yodamester10
őstag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, egy telefon számhoz hogy rendeljek fényképet?Addig stimmel,hogy bemegyek az albumba kiválasztom a képet,megcsinálom a méretezést elmentem de nem jelenik meg a névjegyekben ha újra indítom a telot akkor sem. -
yodamester10
őstag
Ez a 100-as végű frissítés mindenkinek jön?
-
yodamester10
őstag
Újabb kérdés így korán reggel
Az APK-nál hogy lehet kikapcsolni az automata frissítést.Felszeretnék rakni egy régebbi skypot és nem szeretném hogy lefrissítse. -
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne,hogy az időzítőnél most lekapcsolja a telefon a képernyőt,ezt nem lehet orvosolni?
Ics alatt bekapcsolva maradt. -
yodamester10
őstag
Kicsit szomorú vagyok,mert le akartam cserélni a P-met egy Sony ZR-e,és nem lehet kapni magyar országon,mi van a Sonyval meghibbant?
-
yodamester10
őstag
Van valami lehetőség visszarakni a régi skype-ot?Az újból még kilépni se tudok
-
yodamester10
őstag
válasz
razorka777 #21578 üzenetére
Köszönöm,megjavult a le írtaktól!Érdekes jelenség.
-
yodamester10
őstag
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget kérnék.
A hiba a telón,hogy a gyári képnézegető program nem jeleníti meg a képeket.Totalcommanderben látom őket.Ez a jelenség egy silent camerás fotózás után történt,és azóta is fenn áll.Felraktam az F-stop progit hátha azzal jó lesz de nem lett jó.
Mi lehet a hiba? -
yodamester10
őstag
Ha valakit érdekel a P-m eladó.Privátban megbeszéljük.
-
yodamester10
őstag
Na újra itt.
Kérdésem kettő is lenne hirtelen.
Az egyik,hogy tudom beállítani,hogy freemail üzenetet jelezze a telefon.Gmailt nem használok.
A másik,hogy az idő visszaszámlálásnál kikapcsol a képernyő mikor megy az idő,ez ics-nél nem így volt.Ezekre van valami megoldás? -
yodamester10
őstag
Kérdésem,hogy tudom visszarakni az ICS-t telenoros telóra?
-
yodamester10
őstag
Nem tudom volt-e már róla szó,de nekem a JB alatt nagyon nehezen talál GPS jelet a telefon.Van valami trükk,vagy alternatíva a gyorsabb jel keresésre?ICS alatt 20mp volt lakáson belül.
-
yodamester10
őstag
Üdv P tulajok!
Kérdésem az lenne,hogy kell le gyalulni alapra a telót frissítés előtt?Addig ok,hogy lementek mindent.Teljesen gyári telenonoros. -
yodamester10
őstag
Na megtörtént a frissítés
Kérdésem az lenne,hogy a lezárt képernyőnél lévő képet nem lehet berakni háttérképnek? -
yodamester10
őstag
Na meg jött a JB a telenoros P-hez is.Simán frissitsek rá pcc-vel?Nekem az ajánlotta fel.
-
yodamester10
őstag
Senkinek nincs ötlete a kérdésemre?
-
yodamester10
őstag
A helyzet a következő.Vásároltam szállítással együtt 2 ezerért HDMI-MIcroHDMI kábelt,és 2x sikerült képet varázsolni a tv re,azóta nem ismeri fel a telefont.Kipróbáltam másik tévén is ott sem jó.Lehetséges,hogy rossz a kábel az olcsósága miatt?
-
yodamester10
őstag
válasz
razorka777 #18875 üzenetére
Köszi!Gondolom akkor,képek csengőhangok egyéb elveszik?
-
yodamester10
őstag
Valaki megtudná mondani,hogy tudok helyet csinálni a telón?
-
yodamester10
őstag
Üdv!
Kérdésem az lenne,hogy kell valamit állítani a telón ha HDMI kábelt dugok rá?Második rádugásnál nem érzékeli a tv. -
yodamester10
őstag
Na ennyi a baj a JB-vel?
Sajna,nekem még nem jött a telenoros P-re,viszont már tudom mire cserélem a P-t. -
yodamester10
őstag
Olvasgatva itt a fórumot,ennyi hiba lenne a JB ben?Nekem telenoros és még nem jött frissítés,lehet jobb is?
Van itt olyan p tulaj aki simán semmi root,és mokulás nélkül egyszerűen frissítette a telóját és jól működik? -
yodamester10
őstag
Srácok, a név írásnál,vagy sms-nél,hogy a bánatba kell kikapcsolni,hogy ne húzza alá?Kerestem égen földön,de nem lelem a megoldást.A másik,hogy ébresztésnél a zsebemben a telefon nem várja meg míg kiveszem,hanem simán magától szundiba rakja a telefont.Ez mitől lehet?legfőképp bringázás közben történik.
-
yodamester10
őstag
Na újra raktam az ics-t,de így se jön jb.Úgy látszik a novemberi kiadású telenoros telokra jóval később jön.
-
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne hogyha gyári visszaállítás választom mindent lenulláz?
-
yodamester10
őstag
Mázlisták,nektek már van JB
-
yodamester10
őstag
Nekem sus-al sem ajánl fel frissítést.Éljen a telenor.
-
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne,hogy ha sus-al megpróbálok frissíteni,és nincs még frissítés minden elveszik ugye?Nekem az ics-nél vagy 2 hónapra rá jött meg,mocskos telenor.
-
yodamester10
őstag
Ha Pcc-vel csináltam a gépre egy biztonsági mentést,azt vissza tudom rakni a telóra ha netán sikerül a SUS-al frissíteni?
-
yodamester10
őstag
Van olyan Telenoros akinek jött frissítés?
-
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne,hogy mit érdemes menteni,vagy mit kell az új frissítés előtt?
-
yodamester10
őstag
Van valakinek ötlete hogy megy win 8-on a PC Companion?
-
yodamester10
őstag
válasz
Jodanovich #15808 üzenetére
Én novemberben vettem 2 év hűséggel a telenornál a p-t,és semmi gondja.Teljesen gyári egy-két app-ot raktam fel rá ami tetszik.Nincs buborék,nálam elmegy két napot egy töltéssel,és nem mozog a kupak.Én nokia 5630-ról váltottam első érintős telómra és meg vagyok vele elégedve,amire nekem kell.Néha fotózok vele egy két dolgot de nem lógok rajta, arra ott az otthoni gép.Egy iphone 4 mellé rakva sokkal szebb a képe a P-nek pont megfelelő a 4"-os kijelző.Z-t is vehetnék,csak kérdés minek?5" kijelző?Minek?85%-ban a zsebemben lapul a készülék.Persze van a másik alternatíva is,aki kockul egész nap a telefonon és szidja,hogy milyen hamar lemerül.
Ezeket itthon fotóztam,nem olyan rossz ez.
-
yodamester10
őstag
Sziasztok!Bocs,de nincs kedvem visszaolvasni,ha véletlen volt már róla szó,de hogy lehet úgy beállíttatni a p-t,hogy automatikusan csatlakozzon wifire,ha nincs védve.
-
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne,hogy wifin keresztül tudok-e filmet nézni tévén a teloról?
-
yodamester10
őstag
válasz
gyantaszuz #14330 üzenetére
Nekem is ilyen van csoki barnában
A tok kiváló,de nekem is ez a hibája.Ezt a hajszárítós módot kipróbálom holnap.
-
yodamester10
őstag
Van valami program amivel lehet tévét nézni P-n?
-
yodamester10
őstag
Üdv!Már rég jártam erre,van valami hír,hogy mikor jön a 4.2?
-
yodamester10
őstag
Köszi a válaszokat!
Már csak 1 jó képnézegető app érdekelne ha tud valaki. -
yodamester10
őstag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem,hogy vírusirtót kell rakni ilyen telóra? -
yodamester10
őstag
válasz
nintendojet #12416 üzenetére
-
yodamester10
őstag
https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNsb3VkdHYuaGR3aWRnZXRzIl0.
És többet már nem is kell a gyári
-
yodamester10
őstag
BÚÉK!Éjen a P
-
yodamester10
őstag
válasz
csacsi67 #11279 üzenetére
Ebben igazad van,én is max telefonálásra használom, minden másra ott a pc,majd nyáron lehet tölteni többet.
Igazából csak azért raktam fel képeket,hogy így is lehet használni 1 okos telefont.Ha itthon vagyok minek nyomkodjam telefonáláson kívül?(#11282) csacsi67 Nálad ott valami gebasz van.
-
yodamester10
őstag
Érdekes,hogy egyesek úgy akarnak telót venni,hogy mennyit csinál 1 tesztben?!Én átlag felhasználónak tartom magam telefon terén így 38 évesen,most is egy jó öreg nokia 5630-ról váltottam p-re,de nem azért hogy mennyit becsmárkól!Sok tesztet olvastam pl.:mobilaréna,néztem videókat,képeket,stb,de hogy pontszámok miatt vegyek telefont az kiábránditó szerintem.Én a saját szempontjaimat vettem figyelembe,méret kinézet stb,mert úgy alakítom az android rendszert ahogy nekem tetszik.
-
yodamester10
őstag
válasz
kengyel #10877 üzenetére
Hali!Érdekelne neked hogy lett 14% az android rendszer?Nekem 42% fut és nem vágom miért?A másik kérdésem ha valaki tudna segíteni,hogy csináltam 1 képet az akku állapotról és nem látja a sz.gép pedig rá van dugva adatkábellel.Próbáltam a saját gépben megkeresni a DCIM mappában,vagy a media go -val,de sikertelen.A telón látom a mentett képet.
-
yodamester10
őstag
http://kepkezelo.com/images/nqt5ro5f0lfhhfr3eo6p.jpg
http://kepkezelo.com/images/mlx8m4qzfmbn9dylxuo.jpg
A felső kép 8mp és az új tok látható rajta,az alsó 6mp monitort fotóztam.Szerintem nem olyan rossz a kamera.Én nokia 5630 -ról váltottam P-re.
-
yodamester10
őstag
Bocsi már nem tudom szerkeszteni.Valaki árulja már el,hogy kell belinkelni nagy felbontású képet.
-
yodamester10
őstag
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/121223/DSC_0040_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/121223/DSC_0040_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url][url=http://kepfeltoltes.hu/view/121223/DSC_0057_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/121223/DSC_0057_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]Nálam ilyenek a képek.A monitort fényképeztem 6 mp-el,a tokot pedig 8-al.
-
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne,hogy előfizetésemben van havi 50mb-t ingyenes adatforgalom,és ez mondjuk wifi hiányában meddig használható internet rádió hallgatására?Ahol lehet wifit használok,de van ahol nincs elérhető.
-
yodamester10
őstag
válasz
bluemirage #10092 üzenetére
-
yodamester10
őstag
válasz
honda 1993 #10081 üzenetére
A wifi persze működik,viszont a bekapcs+hangerő -re nem csinál semmit.
-
yodamester10
őstag
válasz
honda 1993 #10077 üzenetére
Soha semmikor nem láttam még,egyébként 3g re van állítva,megtaláltam a beállításokban.Lehet Kaposváron nincs 3g?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest