- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsomak
tag
válasz
BOBAKILL #25011 üzenetére
Igen, jó ötlet, más fórumokon is hasonlót ajánlottak.
Pl ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.advancedwifilockfree&hl=enCsak hát mindig ott van a fejemben, hogy miért kell állandóan ilyenekkel bénázni. Sokkal egyszerűbb lenne, ha lenne egy olyan rom, ami nem szar.
Anno volt egy HTC Legend-em, arra az akkori CM-et azért tettem fel, mert a vas nem bírta nagyon a terhelést, amit a sense rápakolt és az egyéb appok. Főleg memóriában és storageban. Viszont az a CM hibátlanul ment, nem volt benne semmilyen alap funkciót érintő bug. Nagyon sokáig használtam. Aztán kicsinek éreztem már a kijelzőt, lassúnak a webezést, gyengének a fényképezőt, stb. Váltottam a Lumia800-ra. Mint az álom, úgy működött mindig. Oda meg talán túl hamar váltottam, nem volt sok app, azok is bénák voltak. Mikor kezdett már bővülni, az MS meg is ölte a wp7-es platformot.
Most meg van a P, ami szerintem egy jó telefon, csak egy tisztességes OS-t nem nagyon sikerül rá összehozni. Legalábbis nekem ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest