- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 5G - versenyképes
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
A cm-12-20150107-UNOFFICIAL-nypon.zip verziót próbáltam telepíteni de hibára futott.
Már fent van a cm-12-20150108-UNOFFICIAL-nypon.zip remélem ez már működni fog.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
Igen csak a ROM: NYPON BUILD link alatt nincs semmi...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
-
-
bossm
csendes tag
Na most aosp alatt vagyok gasp csomaggal na meg ttb visszaallitassal. Lenyűgöző. Érezhetően gyorsabb (egyenlőre) mint a cm11 nightly2. Es ami meg mellette szól: muxik ami cm11 alatt nem. Pl kedvencem a Carmageddon. Az A.I.type sem lassul be, pedig cm11 w9tol mar látványosan lagolt gyorsabb potyogesnel. Kicsit meglepődtem a twrp-m a bottolaskor mivel meg mindig a jo öreg cwm-t vártam de a kényelmes tapizos felülettel hamar meg tud baratkozni az ember. Egyenlőre maradok ennél mivel a missing functions-ra ugysincs szükségem.
-
Obyboy
addikt
A Titaniumos alkalmazások visszaállítása során nekem is átjött valami plusz a verziók közt.
Szerdán feltettem a wekkly-9-et tiszta telepítéssel. Titaniummal visszaállítottam a wekkly-8-ból kimentett alkalmazásokat. Majd mikor mindegyik leszinkronizálta magát a Play-jel felülírtam a Titaniumos mentést.
Viszont mivel az Ingress és a Carma nem ment az új verzión tegnap visszatettem a wekkly-8-at, visszaállítottam a wekkly-9-ből lementett alkalmazásokat így jelenleg megy az Ingress és a Carma is a Play színvilága is rendben van és a kamera is működik ahogyan kell (bár ez a bug nekem eddig sem volt).
Már csak azt kell megoldanom, hogy wifin keresztül is találjon pozíciót a térképem mert ez valahogy elszállt a gyári rendszerrel együtt.
Off topic ON
Szerintem ha akarták volna már lenne asztali gépekre android vagy egy elterjedtebb chrome OS.
Off topic OFF"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
-
darvinya
titán
Ha rossz boot.img-t raksz fel, akkor tégláztad a telot.
Mert ilyenkor nincs fastboot.(#29195) atenza
Album app adatai törlése és későbbi hiba elkerülése érdekében belső tárról a LOST.DIR mappa törlése.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
razorka777
veterán
-
darvinya
titán
Hát ez így nem igaz, mert legtöbbször lakásban próbáltam a GPS-t.'
Viszont most is direkt próbáltam bent a kakásban otthon és ez lett 10mp-en belül.
'
És miközben írom e hsz -t stabilan van jel, igaz nem mozgok.
-
TomWexX
addikt
Nekem is csak harmadjára sikerült a root. (.54) Először nem volt ott a root me visszaállító rekord, másodjára látszólag sikerült csak root jogom nem volt, majd harmadjára az is meg lett. (nálam mindig is ilyen volt) Próbáld meg újra és ne add fel ilyen hamar.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
darvinya
titán
Hát az .54-es root-oláshoz vissza kell flash-elni a .544-es kernel-ét(de csak a kernel-t!).
Ezután lehet csak a root-olni, a RootMe-vel.
A végig kell várni az újraindulást is, és utána vissza flash-elni a .54-es kernel-t.(#18047) bossm
Annyira nem olyan hosszú idő ez.
15 perc.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!