- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most vettem észre hogy a telefon néhány alkalmazásnál néha egyszerűen eldobja a 3G-t míg ki nem lépek belőle (gyári 4.1.2, nem szeretem a rootolást).
Ilyen a FB chat és az accuweather.
Lehet másnál is van ez de azt még nem szúrtam ki - de ezeknél fix hogy megcsinálja a teló 5-ből 4-szer.
Kezd tele lenni a hócipőm az androiddal... érik már a Windows Phone project![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A PC Company javításnál töröl bármit a telóról (belső memória/SD)?
-
törölt tag
válasz razorka777 #19489 üzenetére
Phone, legalul nálad.
Néha megeszi az aksi 20-30%-át is miközben eddig nem volt ilyen. Azért kérdeztem hogy mi ez.A másik kérdés is adott még - PC Company javításnál töröl bármit a telóról (belső memória/SD)?
-
törölt tag
PCC javításnál töröl valamit a telóról?
Nincs kedvem mentegetni semmi.
Amúgy mi ez a PHONE az aksinál? Eddig ilyen nem volt, ráadásul ez a sz*r elég jelentősen eszi azt. Van android, hanghívás, admsrv külön, nem vágom mire jó. -
törölt tag
Múlt héten frissítettem végre a telefont (Telenor) - szebb lett a felület, egyedül a médiatár színeivel nem vagyok kibékülve (szebb volt a kék alap mint ez a narancs-rózsaszín borzadály), tetszik az új értesítő sáv design (és még jobban kézre is áll), és összességében szép az új menü pár alkalmazásban.
Viszont én ugyanolyan használat mellett mint ami eddig is volt nem tapasztaltam különbséget az aksi használatban (semmi STAMINA mód).
Érdemes frissíteni, én nem bántam meg. -
törölt tag
Az azért vicc hogy a T-mobilnál hetek óta kint van a JB de a Telenornál még semmi.
Állítólag van Telenoros aki már megkapta - ez lehetséges?
Mit csinálok rosszul? A telefon frissítéssel és PC Companionnal is próbáltam. -
törölt tag
válasz Pickle Rick #17313 üzenetére
Én válogatós vagyok fülesek terén de szerintem rendben van a hozzá kapott Sony füles.
Jól viszi a basszust, nem rezonál be, és elég tiszták a magasak is.
De ha mindenképpen váltani akarsz akkor Sennheiser CX300, vagy CX400. -
törölt tag
Telenoros JB-ről van valami hír mikor jön?
-
törölt tag
válasz nintendojet #16819 üzenetére
Win7 van, de másik gépen is próbáltam és ugyanezt csinálta (szintén Win7).
Egyelőre úgy néz ki megoldódott a dolog - minden képet kiszedtem ami akkoriban került fel mikortól ezt a hibát elkezdte csinálni, most jó.
Úgy néz ki sérült kép volt a ludas a fagyásban.Tegnap én is megnéztem, de Telenornál még nincs JB... ejnye.
Amúgy kell valamit menteni róla vagy simán frissít? Mivel nincs fő szám változás gondolom nem, de biztos ami biztos gondoltam rákérdezek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darvinya #16592 üzenetére
Mert nem oldódik meg a probléma a számítógéppel való kapcsolatkor.
A képeket bármelyik mappába rakom kifagyasztja a sajátgépet ha belelépek a képeket tartalmazó mappába (ha átrakom őket máshova akkor is).
Még megpróbálom hogy minden képet kitörlök és egyesével visszarakom hátha csak az egyik kép sérült meg.
Plusz - ismerősöm SOLA-ját le akarja frissíteni 2-esről 4-esre. Megcsinálnám Neki de a gari miatt inkább elvisszük oda.Eami: köszönöm a választ.
A CORDON foglalkozik elvileg ezzel Újpesten ha jól tudom. -
törölt tag
Meg tudjátok mondani melyik a Sony hivatalos Sony márkaszervize ahol mobilokat javítanak/rendszert frissítenek stb?
A neten több szervizt is találtam de nem egyértelmű melyik az - vagy melyikbe érdemes vinni.
A válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz darvinya #16134 üzenetére
Win7 rendszeren néztem (több gépen).
Sajátgépben ott az Xperia P, de mondom minden más könyvtárat hiba nélkül kezel.
Én is arra gondoltam hogy valami file lehet hibás, esetleg töredezett a memóriája, de a belső file kezelője (Total Commander) hibátlanul lát mindent.
Le lehet formatálni a memóriáját, vagy inkább ne? Bár jobban örülnék valami köztes megoldásnak. -
törölt tag
válasz darvinya #16112 üzenetére
4.0.4.
Belépek Windows-ba, onnan megnyitom a DCIM mappát, 4-5 kép után kifagy, és míg ki nem húzom a telefont meg se mozdul.
Próbáltam több gépen, ugyanezt csinálta, így valószínűsítem hogy a telefonnal van a gond és nem a rendszerrel. Más könyvtárnál nem csinálja ezt (alap music, bluetooth, és egyéb könyvtárak).
A LOST.DIR könyvtár törlés+restart megvolt, de nem segített. Ha van egyéb ötlet szívesen fogadom. -
törölt tag
Újabban a telefonom a képek (DCIM) mappánál kifagy mikor számítógépről akarok belenézni.
Elkezdi betölteni a képeket és 5-6 után megáll. Látszólag tölt de valójában az egész kommunikáció megfagy a telefonnal. Ki kell húzni, és visszadugni hogy újra tudjak nézelődni rajta.
Több gépen is próbáltam, ugyanez a helyzet. Más mappánál nem tapasztaltam ezt a hibát.
Van valakinek ötlete mitől lehet ez? -
törölt tag
-
törölt tag
Újabban a telefonom a képek (DCIM) mappánál kifagy mikor számítógépről akarok belenézni.
Elkezdi betölteni a képeket és 5-6 után megáll. Látszólag tölt de valójában az egész kommunikáció megfagy a telefonnal. Ki kell húzni, és visszadugni hogy újra tudjak nézelődni rajta.
Több gépen is próbáltam, ugyanez a helyzet. Más mappánál nem tapasztaltam ezt a hibát.
Van valakinek ötlete mitől lehet ez? -
törölt tag
válasz TomWexX #14997 üzenetére
Akkor elnézést ha rosszul tudtam.
Ezt találtam - fake, vagy elírás lenne?
http://news.androidwing.com/2012/android_1218/149.htmlA fényerő kérdésben én is belefutottam abba hogy hiába veszed le akkor is sokkal többet fogyaszt mintha energiatakarékosra raknád.
De mivel a telefon alapból is jó háttérvilágítással bír szerintem így is több mint elég (főleg Samsung után).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Maxentius #14960 üzenetére
Ha jól sejtem 4.2-őt akartál írni, amit a hivatalos oldalakon március végére írnak (amiből tényleg lehet április eleje lesz).
Peace.Viszont a kérdésem nekem is az hogy a frissítés után van esély rá hogy belassul a telefon?
Érdemes lefuttatni valami karbantartást, vagy nem fog bekavarni szerintetek ez a kisebb javítás - nem tünnek el a beállítások pl?
Üdv -
törölt tag
Megjegyezném hogy ennek sokkal jobb a képe (275 PPI a 233 PPI-vel szemben, plusz Bravia), van benne HDMI, és az anyaghasználat ennél fényévekkel jobb (alumínium a műanyaggal szemben).
A Samsungnál főleg a nevet fizeted meg a Xperia-nál viszont a minőséget.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az értesítés dolog megoldódott telefon újraindítással, ez már tárgytalan kérdés.
Viszont a "Facebook az Xperia telefonon" funkcióval még mindig nem megy a szinkronizálás.
Miért lehet ez? Egyáltalán mire jó ez a funkció? -
törölt tag
Meg tudja valaki mondani hol tudom beállítani hogy a facebook értesítések megjelenjenek felül?
Mikor beállítottam az Xperia szinkronizálása facebook-al funkciót folyamatosan sikertelen kapcsolódást írt ki, így azt kikapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest