Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pezolka
csendes tag
Hali !
Egy kis segítséget kérnék. Frisítettem a KIES-t, és a firm verzióba újra beleírja PC nevem.
Volt erre egy megoldás, de (PC csere miatt) elvesztettem a progit. Előre is köszi a segítséget. -
pezolka
csendes tag
Hali!
Tudtok valamit a VIBER-röl ?
Esetleg BADA 2.0 már elfogadja ? -
pezolka
csendes tag
Hali!
A Bada 2.0-ában várható-e Skype ? -
pezolka
csendes tag
Fw frissítés multival, widgetek, programok egyesével telepítve.
A teló jól és gyorsan müködk . Jó lett a Smart Office is.
Valószínű a Layar volt a hibás, előtte is lassan akadozva működött .
Köszönet mindenkinek a segítségért ! -
pezolka
csendes tag
Hali ! Egy kis segítséget szeretnék kérni . A telefonom néha belassul, lassan reagál az
érintésre és a fizikai gombokra is . Párszor már le is fagyott ( kék képernyő " Upload data
to PC " felirattal ) csak az akksi kivétel segített . A másik gond a Picsel Smart Office-vel van, a program pár másodperccel a megnyitása után kilép a főmenübe . Ha valaki tud kérem segítsen . -
pezolka
csendes tag
Hali !
A google naptár szinkronizálása csak az egyik irányba ( PC-ről telefonra) működik .
Telefon irányából nem csinál semmit . Az e-mail és a névjegyzék jó működik .
Esetleg van valami külön beállítás ? -
pezolka
csendes tag
Hali !
Egy kis segítséget kérnék .
Javás programokat hogyan lehet kirakni a főmenübe ? -
pezolka
csendes tag
Hali!
Tudna valaki segíteni hogy honnan tudnám letölteni a 82-es végű KIES -t .
A 100-as és a most fenn levő 102-es nem enged frissíteni . -
pezolka
csendes tag
válasz
leslieke #19801 üzenetére
Van letöltve térkép . Működik is a navigáció a: jelenlegi helyzet, kulcsszó , kedvencek , előzmények , érdekes pontok , térkép lehetőséget választva . De ha címet írok be , nem talál semmit .Például indulásként megadom a jelenlegi helyzetem , érkezésként(cím) a kedvencekbe elmentett otthoni címemet , simán működik . Ha a cím keresőbe beírok egy címet, nem talál semmit .
-
pezolka
csendes tag
Hali !
A Route66 működésével-kezelésével van egy kis gondom .
Cím beírásával nem tudok útvonalat kijelölni . Hiába írom be a címet , a keresésre kattintva
a zöld csík azonnal felugrik 100%-ig , és bead egy üres képernyőt .A többi funkcióval (jelenlegi helyzet , kulcsszó , stb) rendesen működik . Tapasztalt már valaki ilyent ? -
pezolka
csendes tag
Sziasztok !
A Samsung fiókkal van problémám . Megcsináltam a regisztrációt , de nem enged belépni
a fiókba . Illetve , csak a jelszómódosítást kínálja fel . A fórumon valahol olvastam , hogy
JH3/JH1 alatt nem működik . Nekem is ez van fenn , lehet hogy tényleg ez a gond ? -
pezolka
csendes tag
Sziasztok !
Két kérdésem lenne.
-Hogy tudnám működésre bírni a PARLINGO 2.1.7-es verziót? Azt az üzenetet küldi , hogy
" valószínű a szerver lefagyott "
-Másik megoldásként , honnan lehet letölteni a PARLINGO 2.1.2-verziót ?
A resources.parlingo.com/beta/java/2.1.2/ nem működik .
Előre is KÖSZI !!!!!! -
pezolka
csendes tag
-
pezolka
csendes tag
Édeklődnék, hogy a kijelzővédő fólia mennyire rontja az érintőképernyő használhatóságát .
-
pezolka
csendes tag
-
pezolka
csendes tag
Pár napja vettem meg álmaim telefonját , egy WAVE-et . Ez az első tapis mobilom . Sajnos néhány dolog nem megfelelően(????????)működik , vagy az én tudásom kevés .
- divX regisztrációt sem a telefonon sem a PC-n nem tudtam aktiválni
- KIES ( már háromszor telepítettem újra ) megszünteti a PC internet kapcsolatát ,akár én nyitom meg , akár a telefon csatlakoztatása után magától nyílik meg.
-nincsenek ékezetes betűk(még ferde vagy hullámos ékezet sem)
-nem lehet aktiválni a predektív szövegbevitelt
Kérem , ha tudtok segítsetek !
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest