- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zotosz
tag
Üdv srácok!
xxkf5-nél hogy tudom beállítani a contacts-ok közt, h a képnél a facebookos kép legyen? réginél ha összehoztam a 2-t automatíce belőtte az Fb-s képet.
Másik: zenefelismerő widgettel találkozott már vki? kicsit gáz h 2 percet kell a menüben kutatni, pedig tök jó szolgáltatás
-
zotosz
tag
Üdv Srácok!!
Feltettem az "eredeti" XXKK5-t, és a csomagkapcsolt adatforgalom beállításában kérném a segítségeteket!
Vodás vagyok, találtam a voda weblapján ilyent:
APN vagy hozzáférési pont: internet.vodafone.net
- Felhasználónév és jelszó: üres
- Elsődleges DNS: 080.244.097.030
- Másodlagos DNS: 080.244.096.001de nem tom hogy hová kell beírni illetve setting\networks\connections ez ideáig megvan de ezen belül mit hova kellene? Próbálkoztam sok variációval de nem műxik a mobilnetem.
Amúgy nekem nagyon bejön ez az új dizájn ( megértem h appleék pereskednek, a kapocsolók elég ismerősek vhonnan
); eddig 1* nem fagyott ki, és gyorsabb is az 1.2nél
-
zotosz
tag
Sziasztok
Akksi csere előtt állok, a régi már 1 napig se bírja átlagos használat mellett.
Gyári akksikat néztem, de ebből 2 féle létezik a mobilos boltokban: Csomagolás nélküli és csomagolt.
Melyiket érdemes választani? merthogy a 2 közt 2-3k-s különbség van?
-
zotosz
tag
Üdv Srácok
Segítségeteket kérném akksi problémával kapcsolatosan.
1-2 hónapja kezdődött, hogy a teló nem jeleníti meg a rendes akksi töltöttség adatokat, és elég fura dolgokat művel.
Szal ha pl este fele felteszem tölteni, kb 2-3 óra múlva kiírja h akku feltöltve húzzam ki a dugót, OK. Éjszakára beállítom az ébresztőt kikapcsolom a telót, reggel ébreszt, bekapcsolom, akku feszültség alacsony üzenettel nyit, ami nem nagyon akar elmúlni, csak ha felteszem újra tölteni.
Töltöttséget általában a *#0228#-el nézem, teljes töltés után még 2 nappal is 80% körül van az első 2 érték (3. meg 99 v 100) ha nem használom a telefont, de ha jön 1 bejövő hívás ahogy felveszem rögtön kikapcsol, majd bekapcsolás után: akku feszültség alacsony.
Ha napközben sokat telefonálok akkor is ezt játsza el, kb 75%-nál, meg 3950mV-nél alacsonyabbra nem is szokott lemenni a töltöttség jelző, hanem egyszerűen fogja magát és kikapcsol.
Próbáltam már mindent ami az eszembe jutott, widgetek ki, AP/LP mode, akksi ki/be, többféle firmware ( jelenleg a "nami" féle XXKF3 van fennt), de a probléma nem akar megoldódni.
Vodás a teló, vittem vodához, visszaküldték, h javították, semmi nem változott. Vittem Samsung szervizbe ahonnan 1 4-5 oldalas jegyzőkönyvvel adták vissza, h szerintük a teló kifogástalan.
Szerintetek ha veszek bele új akksit ez megoldódhat. Amúgy szeretem a telót, meg minden, de feleslegesen nem akarok 6-8k-t kidobni új akksira.
Szal ha vkinek van valami ötlete/megoldása szívesen venném.
Segítségetek előre is köszönöm
-
zotosz
tag
Üdv srácok!
Gond van a telómmal és már nem tudom kihez fordulhatnék.
A helyzet:
Kb június közepén elkezdett szarakodni a Wave-m, nevezetesen fals akksi értékeket jelzett a mutató.
Marha zavaró volt mikor teljes töltés után 3-4 órával jött 1 hivás és a teló kb 3 perc beszéd után kikapcsolt, visszakapcsoltam és kiírja h akku feszültség alacsony. Másik jellegzetes hiba, h ha kibirja esetleg 2 napig akkor is még 60-70%-ot mutat, aztán nyomok pl email sync-et, vagy elinditok vmi appot, v böngészőt és kikapcsol, majd bekapcsolás után : akkufeszültség alacsony.
Mindemellett hívás közben folyton panaszkodnak h akadozik a hang, meg nem értenek + ha esetleg használok mobilnettet a 3g elég gyakran átvált gprs-re, ott ahol előtte folyton 3g-t mutatott (otthon, munkahely).
Először kértem kölcsön 1 másik aksit, de azzal is ugyanezt játszotta.
Vodás a teló, elvittem a vodafonhoz, bevették szervizbe, ültek rajta 2 hetet, visszakaptam és ugyanúgy sz@r, mint előtte, függetlenül h a garijegyre rávésték h alkatrész cserélve, meg felhúztak rá 1 xxjl2-es firmet.
Mikor visszavittem másodszor akkor a vodás srác megpróbált ennyivel lerázni: Egyik telefon se mutat teljesen pontos aksi adatokat, mondtam h ez rendben is van de azért nem mind1 h teljesen fel van-e töltve v épp kikapcsol merthogy lemerült.
Mondta h szerinte jobban járnék ha 1 hivatalos Samsung szervizben próbálkoznék.
Szóval kérdezném valaki járt-e már így? mik a tapasztalatok?
ill tudtok-e Pesten vmi samsung szervizt?
Segitségeteket előre is köszönöm
-
zotosz
tag
Üdv,
2.0-ról kérdés: mp3-at még mindig ID3 alapján rendez, ill játszik le? (mappa szerint nem?)
-
zotosz
tag
Másnak is kifagy ez a fos Kies?
Mit lehet vele csinálni? 1*rűen sehogy nem csatlakozik a telóhoz...
-
zotosz
tag
Üdv srácok!
Akksi csere előtt állok ( nem bírja már 1 napnál tovább sajna, próbáltam 3 firmel is, de halott ügy)
A választásom erre esett.
Van esetleg vkinek tapasztalata, ha nem is ugyanerről, de ezekről az utángyártott akksikról (nincs rá 7-8000-rem)?
-
zotosz
tag
Üdv srácok!
Van vkinek tapasztalata az XEKC2-es firmről?
Ehhez fel lehet rakni az XDJL1 csc-t?
-
zotosz
tag
Üdv srácok!
Problémám lenne: feltettem multival 1 full jl2-t kb 2 hete, és azóta folyamatosan falls adatokat mutat az aksi kijelzője (a beállítások/rendszerinfóban is). Nem jelez, h akku feszültség alacsony csak kikapcsol a legváratlanabb időben.
Multizás közben úgy emlékszem nem volt teljesen feltöltve az aksija, épp haldoklott akkor is, de akkor volt 1 kis időm és megcsináltam.
Elképzelhető, h most azért mutat rossz adatokat, merth nem teljesen feltöltött aksival multizam? (tudom leírásban az van, h legyen fullon az akksi...)
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
zotosz
tag
Üdv Srácok!
Akksi töltéssel van problémám. Nevezetesen felrakom a tökre lemerült telefont, kb 1,5 óra múlva pittyeg, h akksi feltöltve, húzzam ki a töltőt, azonnal kikapcsolom bekapcsolom és kiírja, h akku feszültség alacsony és rakjam fel tölteni. XXJK1-es firmware van a telefonon.
Mi lehet a baj? Hogy lehet orvosolni? Régebben olvastam vmi widgetről ami nem a teló saját akksi mérőjét használja, de azt nem találom.
PLS Help!
-
zotosz
tag
Üdv,
Kérdés: be lehet vhogy állítani a telót, h ébresztéskor ne csak a hangfájl első 30 másodpercét játsza le, hanem játsza végig a számot?
(ezt már a nokiákban is utáltam...)
v van erre vmi app?
-
zotosz
tag
üdv srácok,
kérdés: media playeren h lehet beállítani h komplett könyvtárakat játsszon le? Csak albumokat tudok választani, de ha 1 számnál nem teljes az id3 akkor 1*rűen kihagyja. K*rva idegesítő....
V nincs esetleg vmi más mp3 player progi ami nem így kezeli a fájlokat?
-
zotosz
tag
üdv kicsit OFF,
de kérdés: flashelt firmware feltétele az járhat garancia vesztéssel?
és még mielőtt a dolog erkölcsi oldalát nézitek, azért gondoljátok át hogy kis hazánkban milyen lehetőségek is vannak?!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
zotosz
tag
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest