Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
leslieke #24908 üzenetére
Mindenre van macerásabb megoldás, de leginkább az lenne a tuti, ha nem tünnének el a számok. Ez mondjuk nekem fel sem tünt amíg használtam, de biztos én is ideges lettem volna ha az eddig megszokott tárcsázós mentés nem sikerül.
Persze nem akkora dráma ez, kicsit tényleg túl van spilázva, mint egyébként sok minden más is. Bár a activesync gond nagy érvágás sokaknak, ez viszont megérdemli a túlspilázást.
-
válasz
leslieke #24906 üzenetére
En azert vagtam volna foldhoz anno, mert ha egyszerre raktam le a masik fellel, azaz egy pillanattal utana, akkor az eppen elol levo programot (tipikusan bongeszo) is kilotte szo nelkul.
A szam kitorlodesevel kapcsolatban, szerintem minden Samsung telefon igy viselkedhet, legalabbiscami nem androidos. Persze ez nem vigasz.
24908: A bal fuled is jobb kezzel szoktad vakarni?
-
galmat89
tag
válasz
leslieke #24667 üzenetére
Kicsit félreértetted szerintem amit írtam. Azt, hogy tőlem képeket is szúrhatsz be, nem cinikusan írtam, hanem komolyan, hogy jöhetnének jófajta videók meg képek amik Wave-el készültek.
Előző telóm Nokia volt, mióta Wave-em van rájöttem, hogy sose váltanék vissza nokiára.
Nekem is csak a samsung support-jával van gondom, mert nem azt kaptuk amit a samu ígért, mert ők komoly platformot ígértek, de ebből még nemsok minden látszik. Mindössze erre gondoltam. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
leslieke #24685 üzenetére
Nem elérhető az én országomba, k**va életbe most már.
Nekem semmi bajom nincs a telóval, de pld ez az apps vicc, hogy minden országba mást raknak az apps részébe. Bezzeg nálunk török villamosmetrómenetrend meg tádzsihisztán buddhista népszokás hogy napi 3x kell fürdeni mekka felé fejenállva meg ilyen baromságok azok bezzeg vannak. -
válasz
leslieke #24692 üzenetére
WP7-en nincs. Sok múlik az időzítésen azért, azaz hogy mikor jön ki a fizetős bolt ill. a warezolási módszer, és hogy ez mennyire körülményes. A Samsung most elég jól megoldotta az 1.2 kikényszerítésével.
DonMedve: Nem igazán értem, hogy mire gondolsz, de az biztos, hogy én ellenzem a warezt a mobileszközökön. Afféle megélhetési kérdés
-
peterk
senior tag
válasz
leslieke #24667 üzenetére
Én nem bánom, ha az a vélemény alakul ki, hogy sz*r a telefon, mert akarok még egyet venni.
No nem magamnak, az unokaöcsém van megbolondulva érte, pedig próbáltam nyomni a galaxy 3 vagy blade felé (az olcsóbb
), de hajthatatlan.
Megjegyzem, röhej, de a a wave-emen még anyám is eligazodik.
Az ezer éves nokia-ja már romokban van, már jópárszor próbáltam venni neki valami másikat, de bármelyiket is mutattam, mindet visszalökte, hogy túl bonyolult. Ezen meg elsőre beállította az ébresztőt, és a névjegyzéket is tudta használni (mármint hívást indítani, nem felvinni - azt én csinálom
. Sőt, a "balra húzom" kifejezetten tetszett neki. Lassan komolyan ott tartok, hogy b*****a meg, egy vicc, de veszek neki is egy wave-et, ha máshogy nem megy.
-
galmat89
tag
válasz
leslieke #24663 üzenetére
Ez igaz, viszont, akkor miről kéne beszélni?
Tőlem mesélhetsz arról, hogy milyen képeket fotóztál vele, akár be is szúrhatod ide őket.
De a tény az tény marad, hogy a telefon alapdolgairól nehéz beszélgetni, viszont ami okostelefonná tenné, amivé a Samsung szánta, ott nem teljesít jól.
A remény hal meg utoljára persze. -
chubii
senior tag
válasz
leslieke #24598 üzenetére
Alap dolgok(hívás,SMS), Youtube, Facebook, MSN kevésbé( amennyit kelleni fog arra elég a Palringo),videó , internet ( a nuku tördelés fájó pont, de nem vészes, kipróbáltam ), plusz néha egy kis játék is jól jönne ( pl Angry Birds. Remélem egyszer lesz Badára is ), fotó,kamera
Szerk.: számomra fontos a kényelmes kezelhetőség , ezért is nem Adroidot( csak személyes vélemény) vagy Symbiant választottam. Az iOS és a Bada ami megfelel nekem, közülük a Wave-re van pénzem...
-
tamasrs
csendes tag
válasz
leslieke #24519 üzenetére
csak egy gyors pelda: az USA-ban minden OEM termekre a gyarto valal garanciat pl merevlemez, video kari egyebek, es altalaban nem kell igaloni a vetelt...
EU-ban az OEM termekek 90%-ra a bolt valal garanciat... Ha gyartot keresed meg akkor a bolthoz kuldenek, akik ha nem tartottad meg a blokkot akkor nem foglalkoznak vele... szivas...
ez igy megy Mo-n is meg az UK-ban is...Szoval nem feltetlen szurke importrol van szo..
( amugy ne feledjuk hogy Mo-n sikerult 40 milla lopott nokiat eladni, es nem tunt fel senkinek sem, csak a szomszedoknak
... meg most olvastam valahol a trabantos faszit is az NDK-ban az sem semmi.... )
-
-
-
válasz
leslieke #24335 üzenetére
Megtaláltam.
Ez az eredeti, illetve sheratan válasza, ami a legreálisabb mind közül.tamasrs: A JetDroid dual bootos volt, ennyi erővel lehetne ez is az. Honnan az infó, hogy egyáltalán lesz valami belőle? Az Area51-es dolgokat én mondjuk nem tudom követni, mert nem látok rá.
-
DonMedve
addikt
válasz
leslieke #24343 üzenetére
Leslie,az okostelefon definíciója!!Powered by wikipedia!!
Ez alapján mindenki eldöntheti,hogy mit hozott a Wave!
-
the radish
senior tag
-
nazax
csendes tag
válasz
leslieke #24096 üzenetére
Nekem JH3 van a telón és nem ajánlott fel semmit a 102-es! Azt hittem, h azzal sikerül majd, mert olvastam h írtad h frissített neked! Na de mindegy! A mostani amit ajánlottál KIES-t az felajánlotta, h van frissítés, de hibával kilépett a letöltés közben kétszer is, úgyhogy marad a JH3 rajta egy darabig még
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
leslieke #24057 üzenetére
A megoldás: kikapcsoltam, töltőre tettem, vártam vele pár percet, míg rendesen elkezdte a töltést. Aljzatból töltő kihúz, majd kábel másik vége a telefonból. Bekapcsoltam és most 5 perc után se ugrál az USB ikon. Kopp-kopp-kopp!
(Remélem, hogy csak valami harmadik típusú hiba volt.)
-
AlesszaMusic
csendes tag
-
matthews
aktív tag
válasz
leslieke #23674 üzenetére
Bocs leslieke, hogy csak most írok, nem voltam gép közelben. Én Kertész Imre Sorstalanság c. kötetét és Grecsó Krisztián két könyvét próbáltam, de mind a hármat megtalálta. Igaz borítókép csak a Kertész műhöz volt. PC-re nem próbáltam kitenni. A lényeg, hogy vonalkód legyen a könyvön. Nekem vannak olyan régiek amiken nincs, így azokat nem tudom berakni.
Ennyit tudtam segíteni. Bocs.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
leslieke #23710 üzenetére
Az qrva jó, mert most már le se engedi törölni a félig felmásolt filmet.......... a windows letörli, de ugyan úgy rajta marad, holnap egy formázást helyezek kilátásba..............
Kérdés hogy az eddig feltelepített alkalmazásokat meg tudom-e valahogy menteni? Vagy inkább telepítsem újra őket?????????? -
Akee
tag
válasz
leslieke #23681 üzenetére
Attól függ milyen szituációban. Pl. az utcán autók mellett kevés a 3-4, de szerintem nem ez a lényeg, hanem az hogy miért torzít be ennyire. Ha ez normális és mindenkinél így van akkor az elég szomorú. A régi Nokia 6233-as telefonommal ilyen gond nincs 10-es hangerőn is torzítás nélkül hallható. Ez azért érdekes mert pont az egyik benefit a Samu részéről ha jól emlékszem a "kiváló beszélgetési minőség". Hát most kapásból jobb a régi Nokiámé
bár ha ez nem "feature" hanem egyedi hiba, akkor viszem is vissza 72 órás cserébe...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #23503 üzenetére
Várj csak: otthon van egy KIES, ami csak 1-1 appot enged telepíteni. Otthon megy az app elérés, wifin, telóról, de nem megy az SPB TV
Itt nem megy egyáltalán a KIES, és 0xFF02 hibával ledob a teló a wifis apps elérésből. Bónusz, hogy az SPB itt sem megy ... Négy lehetséges variációból csak egy hajlandó működni. De lehet mire hazaérek, már az sem -
Bukoba
tag
válasz
leslieke #23331 üzenetére
Tegnap 1009 app volt a Wave-hez, ma meg 1097. Szóval nem hiszem, hogy tényleg fenn van mind a 300. Más oldalakon egyébként találtam linkeket olyan alkalmazásokhoz, amik már a developers challenge eredményeképp születtek (pl: Beat Player, Wamo Camera), és ha rájuk kattintok, akkor megjelenik az adott apps oldal, de ha csak böngészem az Apps store-t akkor nem találom meg őket.
-
victorio79
tag
válasz
leslieke #23051 üzenetére
leslieke: Köszi a tippet. Már elfelejtettem lassan fellépn iaz apps-ba.
(#23069) Tomics: Hát igen. A patcheket a user oldalon kell alkalmazni, de csak pár ilyen apróság van, szóval ha belejössz akkor észre sem veszed majd, ha esetleg javítva van a bug.
(#23072) zazumisi: Nekem a POP/IMAP-el és az Exchange-el sincs probléma. A névjegyeket is serényen szinkronizálja. Egyedüi bug a levelezéssel, hogy akkor is van e-mail érkezett hangjelzés ha nincs új vagy olvasatlan email. Erre kellene valami más megoldás mint az e-mail hang némítása.
(#23079) Polllen: Vagy akár mind a 2 is lehetne.
Egy analóg a jacken, meg egy digitális a mUSB-n.
(#23082) SlyChocolate: Én is olvastam, de egy közvetlen (digitális) kapcsolat jó lenne a TV-vel. Már csak ha a játékokra is gondolok.
(#23136) the radish: Szerintem ez még jópár mai PC-nek is problémát okoz. Elég oda a 720p, azt még DLNA-n is szépen átviszi.
(#23161) aryes: Ez sem okos megoldás, mert jó lenne spórolni az aksival. De ha vezérelni akarod akkor csak jó ha látsz valamit az érintőképernyőn. Mondjuk a fényerőt levehetné minimumra, vagy csak érintésre kapcsolna be. De a lockos megoldás is működhetne normálisan, hogy a TV-n közben menne rendesen.
Egy ilyen tok szerintetek megérne 25$-t (kb. 5400Ft) postával:
-
Polllen
félisten
válasz
leslieke #23023 üzenetére
Tiszta sor, nincs nekem ezzel különösebb gondom...
Mondjuk én alapból a félperces csengőhangjaim a teló memóriára másoltam, pont a saját logikám miatt...
Így legalább megúsztam a duplázást!
omoramazsiÉn vistát használok, nálam ilyen gond nincs... Sztem a 64-bit lesz a ludas, mármint a 64bites driver...
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest