- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #32850 üzenetére
Nekem SH nélkül 3 napig, SH-val 2.5 napig bírja, és a CPU használat nem ingadozik, ha nincs használva, akkor 1%-on van, nem mozog. Amúgy be lehet állítani, hogy ha merül az aksi, akkor bontsa a kapcsolatot, magyarul ha vészesen merül az akksi, nem szinkronizál állandóan (ha jól értem.). Okos kis beállítás.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
leslieke #32830 üzenetére
Pedig egyszerű a trükk. Langyos vízzel kell bevizezni a fóliát felrakás előtt és vizesen, persze lerázva és nem tocsogósan kell fölrakni. Én először a kijelző hosszú oldalához illesztem és egy papírkártyával simítom rá. Ha buborékos akkor óvatosan leszedem, folyékony szappannal lemosom és újra próbálom. Ha jó akkor óvatosan még rásimítom kézzel. Egy két napig halványan foltos lesz de kiszárad mert a fólián apró lyukak vannak.
Vannak jó minőségű méretre vágott fóliák szinte minden típusra csak keresni kell. -
Gonsalez
csendes tag
válasz
leslieke #32765 üzenetére
Sziasztok!
Úgy látom, sokan kínlódnak még mindig azzal, hogy haogyan tudjanak mappából lezátszani.
Van egy tök egyszerű trükk, amit én használok. Nem pont folder, de ugyanazt érem el vele.
Az mp3-as fájlok tag-jéban a "Composer"-be írom be a folder nevét. Bármelyik tag editorral 1 perc.
A Wave zenelejátszójában van olyan opció, hogy a fenti menüben jelenjen meg a Composer is. Egyszerűen ezt választom ki, és máris úgy vannak rendezve a fájlok, ahogy a folderjeim vannak.Neke így már nem hiányzik a tényleges folder nézet. (Na jó, egy kicsit mégis.)
Használjátok egészséggel!
Speedy
-
krisi047
senior tag
válasz
leslieke #32008 üzenetére
Ma kaptam egy frissítést a szervízben T-s JF2-ről JL2-re, és megpróbáltam a Social Hub aktiválását a link alapján. Pontosan végigkövettem a folyamatot kétszer is, sikerült is, de amint megadom a Google Talk azonosítómat és rányomok a csatlakozásra, azt írja, hogy a Premium előfizetésem lejárt, újítsam meg. Mit ronthatok el?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #32585 üzenetére
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a Nr.1 hsz tartalmazná a Felhasználói kézikönyv linkjét...
De mintha ezt is írtam volna párszor... Új app, és új program sincs a Nap alattBeszélgessünk a Hangrögzítőről. Piros gombra indul. Rögzíti a hangokat. El is menti fájlba.
Karma: Jah, Z_A_P rosszul nyitott: tetszettek volna javázni!
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #32535 üzenetére
Én nem tudok róla hogy lenne prémium SH-m mégis ilyen a YouTube, kb 2 hete nekem is.
Ja és mobilnettel az enyém is nézhetetlen szinte. Wifi-vel jól szuperál, pedig csak egy zsenge 2 megás kábeltévés net van. 3G-n meg olyan a kép full térerő mellet is mint egy rakás Sz*r nyakon öntve egy tányér kásával. -
-
Spoortcyty
tag
válasz
leslieke #32431 üzenetére
Próbáltam mindent, volt restart, formázás, trükköztem a beállításokkal, nem segítettek. Kénytelen vagyok ezentúl beérni a telóra mentéssel. Azt amúgy nem lehet valahogy meg oldani hogy csak a videókat mentse a telefonra de a fényképek ne? Mert nálam "együtt állítódnak", szóval ha a videóknál beállítom a telefont mentési helynek és átmegyek a fényképező módba akkor ott is telefon van .. ..
-
galmat89
tag
válasz
leslieke #32448 üzenetére
Media Marktban láttam 2999 Ft-ért Hama autós tartó szettet, ami azt jelenti, hogy egy műszerfalas tartó + adnak egy tapadós tartót a szélvédőre is.
Szerintem 3e-t megér.
Erre gondolok:
http://www.edigital.hu/Kellekek/Hama_univerzalis_autos_tarto_%28MP3_mobiltelefon_PDA%29-p38339.html -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #32398 üzenetére
+1
Nekem a Wave előtt az SE-k voltak a legkönnyebben kezelhetőek. A Wave-el hasonló érzésem van, minden pont ott van ahol lennie kell, vagy legalább is ahogy nekem ésszerű, nincs agyonbonyolítva.
Bokrosolajos: Nem rosszabb ha azt nem vesszük figyelembe hogy szinte ömlesztve van minden. Mit keresnek az autós játékok között a Wallpaper-k. és mindenhol máshol?
Írtam hogy van ott jó progi amit szívesen látnák a Wave-n, de a 100.000 app-nak nagy része hulladék meg demó. -
ABal
őstag
válasz
leslieke #32330 üzenetére
Mostanában én is racionalizáltam, de 8 oldal alá nehéz lenne letornászni, mert nem csak magamra kell gondolnom, hanem a családomra is.
Vannak alkalmazások, amelyeket nem magam miatt tartok meg a menüben, hanem mert (nagyrészt) a kislányom szereti őket. A Wave csak papíron kizárólag az enyém.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #32160 üzenetére
Ki mondja meg? Hát ők a szervizben! Aztán ha eléggé talpraesett vagy akkor vagy sikerül érvényesíteni az igazad vagy nem, vagy mehet bevizsgálásra a fogyasztóvédelemhez és ott majd megmondják a frankót!
De első nekifutásra biztos hogy full idiótának fogják beállítani az embert!Bada 2.0: KÍÍRÁÁLYSÁÁG! de én már azzal is megelégednék hogy láthatnák egy tesztvideót ahol minden frankón működik. De szerncsére, a multinak köszönhetően nem kell majd a T-s kiadásra várnom!
ABal: Ne légy ennyire pesszimista! Naná hogy megkapjuk!
-
scapegt
őstag
válasz
leslieke #32072 üzenetére
A multizást még nem néztem meg, hogy kell csinálni, és nagyon nem is szeretném. Szerintem itt a probléma most az lesz, hogy kaptam a vodától egy új sim kártyát ugyanazzal a számmal. Mióta az a wave-ben van, vegyíti a kontaktjaimat, kitörlődtek kontaktok, stb...volt, hogy 2x vettem mobilweb napijegyet vagy mit 150,- Ftx2 áron...nagyon örültem neki, holott nem mentem semmi ilyesmire...(drága vodafone...) az ébresztés régebben működött, aztán mostanában néha igen, néha nem...de nem fogok multizni
annyit csinálok ma, hogy a telefonkönyvet átszerkesztem pc-n, a telóról törlök mindenkit és visszarakom őket. Ha továbbra is keveri őket, akkor csere...így nem lehet telefont használni, hogy az alapvető funkciókat sem tudja...
-
-
becenevem
aktív tag
-
gazfickó
tag
válasz
leslieke #31940 üzenetére
Beállítottam... ez tetszik, már párszor tehetett volna ilyen jellegü jószolgálatot
Kösz a segítséget!
Varszegig: Hát az lehet h nagyon nagy, de nekem walkman mobil után nagy volt ez is de megszoktam, viszont mostmár kicsi.Igaz, ezt a telefont egyre inkáb a notebookom helyett használom mindenre amire csak lehet(most is róla gépelek)Valahogy sokkal kényelmesebb mint az a nagy nehéz gép.Ezértis lenne jó nekem az a nagyobb kijelzõ.Mert netbookot nem akarok venni, egy ilyen mobilba több fantáziát látok.De ez persze szubjektív. Tehát valahogy cs meglehet szokni azt is , fõleg ilyen jellegü felhasználásnál.
-
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #31921 üzenetére
Elméletileg lesz, szerintem gyakorlatilag is. Úgy gondolom a bada 2.0-val fogják bemutatni. Azon sem lepődnék meg ha az SGS 2-höz hasonló hardveres paraméterekkel adnák ki, csak más külsővel és képernyőmérettel. Azért egy Super Amoled +, kétmagos procival+GPU, na meg minőségi aluház az azért ütős lenne. Meglenne a Wave-m utódja.
-
-
-
victorio79
tag
válasz
leslieke #31593 üzenetére
Szerintem megéri. Egy óra alatt megvan az egész.
Egyrészt legalább tisztul a rendszer minden multizás után, másrészt meg ott a szűz rendszer beállítgatásának élménye. Mintha most vetted volna meg a telefont.Egyébként a premium SH sem világmegváltó, de azért nagyon jó.
Más:
Most 2.0 KIES alatt megpróbáltam feltelepíteni pár régebben letöltött játékot. De hibaüzenet (The server is temporarily unable to carry out your request due to maintenance downtime or capacity issues. Error Code : 51) mellett eltűnik az ikonjuk. Vizsgálódva a dokumentumok könyvtárban észrevettem, hogy az újonnan letöltött app fileoknál már nincs név csak egy azonosító. Pl: 20110130225702WifiDiscover.app helyett 20110221121418G00000458230.app
Illetve született még egy adatbázis fájl is ebben a könyvtárban ami a régi KIES alatt nem volt.
SamsungAppsLocalDB14.db3
A fájlok fejléce is APPL14 stringgel kezdődik a régi APPL12 helyett.A probléma most tehát az, hogy ezek szerint a régi KIES alatt letöltött, de a telefonra még nem telepített dolgokat már nem is tudom felrakni. Hiába lett letöltve ingyen, legálisan mondjuk az Asphalt, már nem lehet KIES-en keresztül telepíteni.
Más is találkozott már ezzel, vagy csak én vagyok balf..?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #31570 üzenetére
Biztos én vagyok a kiválasztott, mert nekem működik USB hibakeresés módban is
Sőt, eddig minden külföldi fórumon ezt olvastam,még a program készítőjén isSzerintem próbáld ki te is, mielőtt azt írod KELL
close kies before using stune ! =>Wave connection mode must be usb debugging
To make Stune work all you need to do is to connect the Samsung Wave in USB Debugging mode
1. Set your USB connectivity to "USB debugging". 2. Plug your phone to your PC. 3. Open STune.exe 4. Click auto connect
1. You can connect your wave to computer with either Samsung Kies or USB debugging mode.
Connect your phone and computer. Use either Kies mode or USB debugging mode. Fire up StuneBölcsebb lett volna a KIES mód helyett ezt ajánlani, akkor nem került volna senki szopóágra azzal, hogy fut a KIES.exe ...
Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest