- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
Lotusomega #24323 üzenetére
Tedd meg, és nem lesz több gondod.
-
Dani87
csendes tag
válasz
Lotusomega #23521 üzenetére
Köszönöm a választ.A Desire HD elég drága.Ezen a az áron eléggé megéri a Wave.Mennyire sérülékeny amúgy?
-
MerLinh
senior tag
válasz
Lotusomega #23516 üzenetére
én meg arra hogy a telefon független-e...régebben voltak telefonok a szolgáltatoknál is de nem voltak lezárva....de no comment, leordítani másokat is könnyebb de nem érdekes
Dany87: Hát ha úgy nézzük akkor sztereó hangszoró van benne =) bár az egyik csak hivás közben megy, de másik bármikor, mondhatnám hangosnak is, nem olyan rossz telefonhoz képest, led megy videozás közben is azt hiszem, hát este nem is tudom elmegy, normálisan úgyis csak xenonnal lehet este fotozni
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #23516 üzenetére
Mert kérdezni könnyebb, ráadásul aki idetéved, nem biztos, hogy az első hozzászólással kezdi az olvasást, pedig ezt kellene tennie, mielőtt kérdezne.
-
válasz
Lotusomega #23398 üzenetére
A másik nagy kérdés az lesz, hogy mi lesz ha lejárt az egy éve
-
wwolf68
csendes tag
válasz
Lotusomega #23085 üzenetére
Igen, azzal menni fog.
SlyChocolate: Valóban, így már ki lehet küldeni HD képet is a wawe-ről, és pld. asus oplay-en DLNA-val is. Én a wave tv kimenetére értettem amit írtam. Mint ahogy Polllen rá is jött, hogy itt csak a 3,5 jack játszik tvout-ként. A microusb nem.
-
wwolf68
csendes tag
válasz
Lotusomega #23042 üzenetére
Egy ilyennel tudod tv-re rákötni : 3.5jack-3rca
Sajna HD-t nem tud kinyomni.
Polllen: Furcsa lenne ha ez összejönne: microUSB-HDMI kábellel HD adás tv-re a wave-ről.
-
Polllen
félisten
válasz
Lotusomega #23042 üzenetére
Sztem van microUSB to HDMI kábel... Talán itt a fórumon is beszélték korábban, hogy a sima nokiás kábel is tökéletesen működik!
-
zack
nagyúr
válasz
Lotusomega #22966 üzenetére
Ez azért furcsa, mert az IPS minden paraméterében jobb (talán csak fogyasztásban nem).
De persze a szinesebb látvány azt feltételezheti hogy szebb.
De azért mindenképpen az a véleményem, hogy jelenleg az iPhone 4 kijelzője magas veri a mezőnyt. Persze ettől még neked tetszhet jobban a SAMOLED. -
consono
nagyúr
válasz
Lotusomega #22965 üzenetére
Nem leállították, a Darkforest Groupos fejlesztés soha el sem indult, valami vita miatt, most csak a weboldalt zárták le... Darkforest szerint egy másik bagáz foglalkozik az Android portolásával, de nem akarnak addig "reklámot" maguknak, amíg valameddig el nem jutottak. Amúgy merültek fel érdekes ötletek ezzel kapcsolatban az xdadev-en is(pl. JTAG-en keresztül feltölteni a Galaxy S bootloaderét a Wave-re és azzal bootolni Glaxy S ROM-ot) ,de egyelőre mindenki csak ötletel. Ami nagyobb gond lehet, az az, hogy teljesen más a rádiós rész a Wave-ben mint a Galaxy S-ben, szóval simán csak a romot áttolva biztosan nem fogunk működő androidot kapni... Majd kiderül pár hónap múlva, lesz e bármi is belőle...
-
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #22894 üzenetére
nem. nincs alapbeállítás, ha még nem adtad meg, akkor első használatnál adod meg.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #22875 üzenetére
Szerintem nincs mód.
-
JMC
tag
válasz
Lotusomega #22875 üzenetére
Cellux a villanóra pár rétegben. A fényerőt nem módosítja annyira, viszont sokkal jobban teríti a fényt. Kókány megoldás, de szoftveresen nincs rá lehetőség.
-
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #22764 üzenetére
a böngésző memory leak nem biztosan a böngészőnél jön ki. Elindítod, a memóriát nem szabadítja fel, te használod tovább, egy tök más app meg behal. pl. az empire defense-et sem tudom 2x elindítani, mert 2.-ra behal, mert nem takarít ki maga után a marhája.
ja a memory leak detectorról: ez jó dolog, ha használja a fejlesztő. De ha szarik rá, mert nem érdekli az utólagos usersupport, akkor cseszhetjük. -
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #22760 üzenetére
olvad el amit írtam
Ilyet nem írtam, hogy van.
memóriagondok: nem a memória kevés, hanem a programok szarok
És ebben élen jár a beépített böngésző, de van még 1-2 program ami elfleejti felszabadítani a nemhasznált ramot. (Pl. ilyen szerintem az empire defense is.)
Állítólag az 1.2-ben a böngészőben ezt javították, és az új sdk-ban van memory leak detector. -
csabám
addikt
válasz
Lotusomega #22760 üzenetére
Van 1.2, de hivatalosan nálunk még nincs. Ugyanez a helyzet a T - nál is
-
Fantomas80
tag
válasz
Lotusomega #22612 üzenetére
Na tán csak nem jött be a Brando jobban szereted ale-natur?
-
wwolf68
csendes tag
válasz
Lotusomega #22525 üzenetére
-
Kapanyél
őstag
válasz
Lotusomega #22305 üzenetére
Beállítások, Általános, Mozdulatok, Tájolás, Tételek áramoltatás.
Neked sincs használatid, ugye?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #21946 üzenetére
Nálam 2 nap az átlag, hétvégén esetleg 3, de többet nem bír ki az akksi.
-
janes1976
őstag
válasz
Lotusomega #21927 üzenetére
Az van.
Akkor microSD való bele?
Már azt hittem ócsón megúszom.
-
csabám
addikt
válasz
Lotusomega #21922 üzenetére
Ez így van. Ez egy sima SD és nem microSD. Még jó hogy észre vette Szasza888
Kicsit lemaradtam. Megelőztek ketten
-
janes1976
őstag
válasz
Lotusomega #21922 üzenetére
Ja hogy az sdhc az a nagy és átalakító kell hozzá?
Na akkor valaki írja már le láma módon hogy milyen kell vennem???
Nem értek hozzá, gondolom látszik.
-
janes1976
őstag
válasz
Lotusomega #21920 üzenetére
Debrecen, bótbol zsír új, 3 év garis
Csak a márka érdeklene, hogy szar-e.
Lesd meg: http://www.multimediatower.hu/arlista/termekek/36
Szerintetek???
Még ma meg szeretném venni, gyorsan a válaszokkal!!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #21902 üzenetére
Frissítés előtt kér egy megerősítést. Pillanatok alatt végez a frissítéssel. Semmi újítást nem láttam eddig.
-
blllc
csendes tag
válasz
Lotusomega #21889 üzenetére
Beállítások - Telefon névjegye - R.szerinfo
-
TomWexX
addikt
válasz
Lotusomega #20882 üzenetére
Persze úgy is jó, ott van az előzményekben a már használt cím. Egyébként ott mentheted el a kedvencekbe a címeket. Annyi a lényeg hogy amíg nincs jel, addig nem lehet elíndítani a navigálást. (mért is lehetne)
szebev: Én ilyet még nem tapasztaltam, pedig mentem már vele egy huzamban 230km-t is. Nem lehet hogy véletlenül hozzáérsz navi közben a térképhez? Mert akkor leragad egy ponton, olyankor a lenti sávban a kormánnyal (mások szerint pókhálóval) ugrik vissza a helyzetedhez, és folytatja a navigálást.
-
TomWexX
addikt
válasz
Lotusomega #20869 üzenetére
Igen addig nem enged navigálni amíg nincs meg a pozíciód.
Ahogy az elöbb leslieke írta, (csak egy kicsit pontosabban) ha megtalált a hold, nagyító, címet beírod, keresés, ha megvan akkor a címen hagyod az ujjad, akkor előjön egy buborék, és ott navigálás célhelye, ekkor kiszámítja az útvonalat, majd navigálás indítása. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #20869 üzenetére
R66- > Keresés (nagyító) -> Cím -> Keresés -> Navi indítása
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lotusomega #20751 üzenetére
Nekem anno elég gyorsan szedte, ha jól emlékszem.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Lotusomega #20745 üzenetére
CTRL+F5öt, próbáld meg. Nekem azonnal bejön.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Lotusomega #20748 üzenetére
Na hát nem könnyen, és csak chrome alatt, de bejönni látszik. De döglassú, nemtudom miért
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nekem bejön.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Türelem?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #20538 üzenetére
Van POI! R66 -> Keresés (nagyító) -> Érdekes pontok
-
gamek!ller
őstag
válasz
Lotusomega #19955 üzenetére
Nem biztos hogy elég a C4, nekem is az van. 4Gb-os Kingston és nem tudok rá felvenni mert nem bírja a memkártya.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Lotusomega #19953 üzenetére
Nálam csak azért volt meleg, mert végig kézben tartottam. De az sem az akksi miatt. Egyszerűen nem bírtam lerakni, gondoltam csak 5-10 percig elvagyok vele... Na persze
Szóval csak ajánlani tudom!!! Igen, shift, asphalt 5, hockey nations és társainál érezhetően melegedik a hátluja...
-
anrab
addikt
válasz
Lotusomega #19950 üzenetére
16 class 4-es. a neve nem jut eszembe.
na megvan: takeM
-
anrab
addikt
válasz
Lotusomega #19941 üzenetére
még nem vettem fel vele július óta és most kipróbáltam. leraktam a tv élé és szépen vette az anyagot. 17perc után meguntam.
nem volt gond csak a hang volt mozis -
tzolta
tag
válasz
Lotusomega #19941 üzenetére
Ahogy írtad azt hittem csak pufferel mikor kimarad, de akkor a végeredményből nem maradt volna ki szerintem. A helyén mi van, csak feketeség? A hang el is csúszott a folytatásban?
-
tzolta
tag
válasz
Lotusomega #19933 üzenetére
kb 2500 HUF volt hozzá de akkor gyengébb volt a forint. 1 éves a licensz... kváncsi voltam rá ezért vettem meg meg próbaképpen , hogy tényleg működik-e a vásárlás. MO-n inkább csap BP-en működik, ill.a híres épületeket mutatja szerintem egész jó grafikával. Ha lesz rá alkalmam majd csatolok be képeket.
leslieke: semmi gond, örülök is neki
ferke170: akkor már nem jobb megoldás egy pótakksi? Nem rondítja el vele az ember a telót, a pót meg még a tárcában is elfér az egyik kártyazsebben
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #19933 üzenetére
Hang kettő van: férfi, női.
-
tzolta
tag
válasz
Lotusomega #19920 üzenetére
Sziasztok, újra itt!
Nálam nagyon fontos volt a navigáció megléte. Sokat agyaltam mit vegyek. Navigációt általában csak egy év térképfrissítéssel, normálisabbat 80e HUF felett? Nem.
A telefonra ndrive? Várjak rá, országonként 30EUR-ért, csak egy éves frissítéssel? Hát nem.
Megvettem a R66-ot 50EUR élettartam navigációval. Örökös térképfrissítéssel.
Teljesen faszán működik, már több hete tesztelgetem, hibát nem találtam benne. Megvettem a 3D-s kiegészítést is hozzá, így a grafika is tök jó pl. Budapesten. Minden épületet 3D-ben mutat.[link]U.I: nem ártott volna kicsit olvasgatni, tájékozódni mielőtt írsz. Nem is értelek, hidszen már elég régóta írsz ide.
-
TomWexX
addikt
válasz
Lotusomega #19921 üzenetére
AS szerint lehet hogy jövő nyár lesz mire "beéri" a többi platformot! Mindenesetre januárra reméljük hogy beindul a fizetős apps, az már dobni fog egy kicsit a kínálaton!
Visszatérve R66-ra, ugye hogy nem is vészes az az 50ajró egész eura, mindig friss térképpel legálisan! Nekem is a fa alá megy a licenc! -
anrab
addikt
válasz
Lotusomega #19921 üzenetére
van benne valami plusz amiért plussz fizettünk? tőlem nem kértek plusz pénzt!
85-ért azt vettem amit itt leírtak. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #19920 üzenetére
Sokan szavaznak az R66-ra, mint karácsonyi ajándék.
-
peterk
senior tag
válasz
Lotusomega #19913 üzenetére
3GS-re mennyi is a navi?
Egyébként tényleg nem értelek. Megveszed a Wave-et amikor tudod, hogy nincsenek rá még programok, majd szentségelsz, hogy jééé tényleg nincsenek. Ha azt hitted, hogy az appstore 3-4 hónap alatt "feltelik", akkor naív voltál. Ez van, előfordul. Add el, vegyél egy 3GS-t és ne idegeskedj.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #19913 üzenetére
Nokiát hagyjuk: már ki lett tárgyalva az "ingyenesség".
Ndrive: http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000180370&listYN=Y
Olvasd el a kommenteket, ez se tökéletes.15 Euro = 1 ország, 50 Euro egész EU, na vajon melyik éri meg jobban??
(#19915) gamek!ller Samsung ügyfélszolgálatra gondoltam, de T is jó, ha onnan van a telefon.
-
TomWexX
addikt
válasz
Lotusomega #19909 üzenetére
Fú b*szd meg! Inkább add el tényleg és vegyél egy galaxy szifont! Talán az kielégít! Szinte csak egyedi hibát írtál ami nem indok semmire! Az hogy a wirecard nem megy neked az is egyedi hiba, nekem semmi hibám nincs vele! Lehet valamit elb*sztál! Ki tudja? Normális navi=Route66! Minek vársz Ndrivera? Egyrészt drágább, másrészt semmivel sem jobb mint a r66! Én most tesztelem a r66-ott, eddig nem tudok hibát írni róla! Teljesen jó ki navi ez!
Ugyhogy nem értem a lázadásodat! -
peterk
senior tag
válasz
Lotusomega #19900 üzenetére
Érdekes egy pali vagy.
Eddig is tudtad, hogy a fizetős appstore legkorábban év végén jön, de hogy ezt a Samsung meg is erősítette, az már kiakasztó.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #19900 üzenetére
Ha valami nagyon kell, akkor wirecard-on keresztül már most is megveheted.
-
AS
félisten
válasz
Lotusomega #18851 üzenetére
Van rajta alapból nem?
Az miért nem jó?
-
AS
félisten
válasz
Lotusomega #18849 üzenetére
Legjobb ha mass storege módból rakod rá a java-t különben kiválóan kezel minden jáva alkalmazást, képernyőhöz igazítás funkciót nem árt használni,
-
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #18212 üzenetére
15 perc volt max. nekem
TomWexX: akkor nekem jó bankom van, mert azonnal megjelent a számlatörténetben
-
TomWexX
addikt
válasz
Lotusomega #18215 üzenetére
Szerintem a tied egyedi eset, mert nekem gördülékenyen végig ment a regisztráció! Amikor beírtam a kártya adatokat már írták is hogy levettek a kártyáról x összeget! Tényleg, biztos volt a kártyádon zsé? (tudom hülye kérdés de hátha
Nem tudod újra kezdeni a reget más email címmel ugyanazzal a kártyával?
-
válasz
Lotusomega #18150 üzenetére
Hát igen, bár hívásom még nem szakadt meg az érzékeny pont rövidre zárásától, az adatkapcsolat szokott nyögvenyelős lenni néha.
-
jozf
tag
válasz
Lotusomega #17662 üzenetére
Igen, müködik reset után is. A szerverük tárolja h milyen licenszed van elsö az bekapacsután meg leszedi a teló s ugyan ugy használhatod mint elötte.
-
sittes79
addikt
válasz
Lotusomega #17662 üzenetére
mivel imei alapján kapod ezért működik minden formázás után, kérdés
ha eladod a telód vagy újat veszel stb. de mintha arra is lenne megoldás. -
sittes79
addikt
válasz
Lotusomega #17652 üzenetére
Nem gond, mert külön tudsz országokat telepíteni szóval ha csak Hungary kell
az ugye olyan 70 mega azt hiszem. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #17652 üzenetére
Nem kell egyben letölteni, elég csak azt az országtérképet, amire szükséged van.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #16558 üzenetére
Ndrive drága, és ha itthon esetleg nem lesz fizetős a Samsung Apps, akkor az Ndrive se fogja elkészíteni a Magyar verziót.
-
ferke170
tag
válasz
Lotusomega #16558 üzenetére
Szerintem az Ndrive elég drágán adja a térképeit(30-40 eu)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #16356 üzenetére
hamarosan.. lesz a válasz plusz a szokás formaságok.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Lotusomega #16343 üzenetére
Jah és írtam a Samsung magyarországnak hogy írjanak valami közelítő dátumot mikorra tervezik bevezetni fizetős storet..Kíváncsi vagyok mit modnanak.
-
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #16332 üzenetére
miért rémálom? max 30 perc, és kész.
peterk: szerintem a T leszarja nagy ívben
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #16296 üzenetére
Nekem class2-es van, így a class4-nek valóban elégnek kellene lennie. Formázás, ahogy Rotor82 is javasolja.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #16293 üzenetére
Milyen sd kártyát sikerült belerakni?
-
sede7
tag
válasz
Lotusomega #16164 üzenetére
Én az EvMemot használom, szerintem ez a legízlésesebb.
-
kelly416
veterán
válasz
http://samsungwave.hu/ora-naptar-widgetek/naptar-esemeny-widget/
Tudom ajánlani, ha nem gáz, hogy másik wave-es oldalt linkelek be... asszem ez azt tudja, amit Te kívánsz. Lejjeb tekerve van újabb és magyar is (ha jól olvastam, de csak végigfutottam). -
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #16170 üzenetére
ha egyáltalán...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
-
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #15836 üzenetére
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lotusomega #15836 üzenetére
Vedd ki az automatikus időfrissítést. Vagy frissíts KIES-el FW-t.
Ha SMS-t vagy hívást kapok KIES ill. Háttértár módban akkor is jelez?
-
ABal
őstag
válasz
Lotusomega #15658 üzenetére
Bizonyára kisebb lenne a különbség, ha a Wave-nek is dupla hangszórója lenne.
-
TomWexX
addikt
válasz
Igen az vicc hogy nem jöttél rá eddig hogy is működik!
Tapi a képre és elő jön a kívánságod!
Hopszi, páran megelőztek...telóról azért lassabban megy!
-
theomo
tag
válasz
Koppints a kijelzőre és látod hol tartasz, bele is tudsz tekerni.
Te nyertél tzolta! -
tzolta
tag
válasz
Szia!
A lejátszónál csak érintsd meg a kijelzőt, és láss csodát mutat mindent! -
törölt tag
válasz
Igen, viccből van csak.
Mekkora genyók már, mi? Pedig nem is április 1. van. -
erdoke
titán
válasz
Lotusomega #15642 üzenetére
Talán azért, mert a Super AMOLED-nél elvileg nincs háttérvilágítás?
-
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #15648 üzenetére
milyen márka a kártya? usb csatlakozás 2.0-s?
magyarattila: ne szarakodj a kies frissítéssel, úgyse sikerül neki, tedd fel a nemrég berakott linkről a legújabbat. -
AS
félisten
válasz
Lotusomega #15648 üzenetére
Ez igen érdekes nekem jól másolja..
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Lotusomega #15641 üzenetére
Ez azért van, mert a térképre ugyan ingyenes örökös liszensz jár, ám a navigációra nem. Ki van ám ez találva.
A lényeg: meg kell sajnos venni, most az örökös liszensz kedvezményes decemberig, keress vissza a topikban, van link is valahol.
-
erdoke
titán
válasz
Lotusomega #15636 üzenetére
"A fekete viszont elképesztő szép mintha ott be sem lenen kapcsolva a kijelző."
Ezen azóta is fel-felrötyögök.
-
Varszegig
veterán
válasz
Lotusomega #15636 üzenetére
le3het le kéne törölni a kijelzőt?
-
Teaway
veterán
válasz
Lotusomega #15630 üzenetére
"szép a kijelző"
Ennyi?
Mások három napig keresték az állukat a padlón. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #15630 üzenetére
- Csak a Saját fájlok mappa, egyenlőre.
- A beépített YouTube nem elég jó?
- Mappákba nem rendezhetőek az ikonok, csak a sorrendjük változtatható (fogaskerék, majd odahúzod ahová akarod)
- Itt nézz körül: http://mysamsungwave.hu vagy http://samsungwave.hu
- Nem tudni mikor és milyen formában lesz másik navi. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Lotusomega #15407 üzenetére
MIért, már van N8 a T-nél? : o
Torry: push email h-p 9-5-ig (csak fejlécek, alkalomszerűen teljes levelek is), widgetek (valutaváltó, időjárás), némi netezés, 2-3 óra fenn a gtalkon naponta: nekem elég erre a 100 megás net. A telefon szerint előző hónapban 68 mega volt az adatforgalmam (fel+le). De azért ezzel vigyázni kell, mivel pl. a T 10 kilobájtonként számol, tehát az őáltaluk mért érték nyilván nem 68 mega lenne, hanem több.
De amit Te írsz, hogy mire kell, arra szerintem egy 40 megás csomag is elég kell, hogy legyen. -
sede7
tag
válasz
Lotusomega #15379 üzenetére
Egyrészt az olyan fórumot, ahol van "első hozzászólás" ajánlott (és egyben ildomos) annak elolvasásával kezdeni, másrészt a jobb felül található keresőbe beírt kulcsszavak segítségével igen jól lehet böngészni a korábbi hozzászólások között.
Akkor megtudhatod, hogy a folyamatos firmware-csiszolásokat napi szinten értékelik, elemzik az aktívabb tagok, és hogy a várva várt bada 1.1-es szoftververziót ki messiásként, ki óvatos lelkesedéssel, ki pesszimizmussal várja. Megjelenését jelenleg október közepére, a Wave kistestvéreinek világrahozatalának idejére, sejtjük.
Karma: nekem 2-3 hete csinálta egyszer (pedig 10-es ismétlés aktiválva)
-
zack
nagyúr
válasz
Lotusomega #15379 üzenetére
Konkrétum nincs, de mi azt gondoljuk/reméljük, hogy még idén jön a Bada 1.1. Jelenleg Bada 1.02 járunk a JH3 szoftverrel, amivel sok addigi probléma megoldódott, és dinamikusabb is lett a telefon.
Sokan úgy "matekolnak", 1.02 után már a Bada 1.1 lesz a következő szoftver. A specifikációi még nem láttak napvilágot, így gőzünk sincs, milyen változások, javításokat fog tartalmazni 1.1 firmware. -
Zolesz007
őstag
válasz
Lotusomega #5375 üzenetére
534 alkalmazás UK-ban amiből 377 az ingyenes itthonról is elérhető.
szeptember október körül a fejlesztői verseny végén valószínüleg megugrik ez a szám jelentőssen. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #5375 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
Lotusomega #127 üzenetére
az hogy mit tükröz majd az eladás nem egyenlő azzal, hogy egy iszonyú retek valami ránézésre. ez max azt jelenti, hogy vagy leszarják hogy néz ki, vagy nincsen ízlésük.
nem támadok, ne vedd már magadra, egyszerű tény, hogy ez egy okádék.és ugyanezt mondanám ha alma vagy android logo lenne rajta.
más kérdés, hogy az alma meg az android, de különösen a sense fényévekkel veri design-ban. nem kell ezen durcáskodni, csinálják meg jobban. pénzük van rá dögivel. -
fairi
őstag
válasz
Lotusomega #117 üzenetére
joey20-nak olyan a touchwiz vagy az amoled szó említése mint a bikának a vörös posztó
már azt várom hogy írja még a Nokia N97 kezelőfelülete is sokkal jobban bejön neki mint az s8500 TW-e... -
fairi
őstag
válasz
Lotusomega #103 üzenetére
és az oldalarányok is rendben lettek volna? wave szélén sok helyet nem hagytak...
LG BL40 szerű kijelzőt láttál volna szívesen rajta?
4 colos kijelzővel a galaxy S rendelkezik,és nem lett wave méretű.....de ha komolyan gondolja ezt a bada témát a samu,akkor pár hónap és tucatféle reinkarnációja lesz a wave-nek,mindenki igényéhez és pénztárcájához..
Tudtommal a wqvga kijelzőt is támogatják...nincs akadálya az 50k alatti régió meghódításának se...jah általában a palacsintaság miatt vagy széltében vagy hosszában nő a telefon,h a különféle antennák tengere elférjen..
tudod mikor a lábadan( kutyádon) átmegy az úthenger akkor nem csak laposabb lesz hanem széltében hosszában nő a mérete -
joey04
titán
válasz
Lotusomega #117 üzenetére
bíró úr?
ha jól emlékszem azt írtam magánvélemény. nem ítélkeztem fölötte általánosan, annyit írtam, nekem nagyon nem tetszik. te miért csak flamelni jársz mindenhová? na mindegy csá. -
joey04
titán
válasz
Lotusomega #110 üzenetére
személy szerint az is jobban tetszik, igen. de értelemszerűen azt nem merem/akarom idekeverni, ne legyen vita. de pl a HD2-n futó WM+Sense is jobban bejön.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest