- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
erdoke #14078 üzenetére
Nincs ám igazad.
Vettél egy szolgáltató által baromi olcsón kínált, kedvezményes konstrukciós ajánlatú Wave-et. Innentől kezdve te a T-vel szerződtél le, nem pedig a Samsunggal. Hiszen ha bármelyik Samsung boltba bemész hogy kell egy Wave, ott nem fogsz kapni kedvezményt, ill. részletfizetést úgy ahogy a T-nél. Megveheted listaáron függetlenül, magyar garival, és akkor a Kies-nél nem kell a reg buhera, ami kb. 10 sec, mert nekem pl. csak a 3 utolsó számot kellett átírnom XEH-ra, és utána ment minden mint a karikacsapás. Nem lázadtam hogy registry hack kell, mert külföldi, bolti garis a telóm, részben azért mert 10k olcsóbb így, másrészt meg magyar garival nincs Metallic Black színben, és nekem ez sokkal jobban tetszik.
Tehát egyedül a T-t hibáztathatod, ha nincs frissítés. Aki hibáztathatja a Samut az az, aki megveszi magyar garival függetlenül, de úgy tudom ezeket frissíti gond nélkül a Kies, mivel a product code megegyezik a régiónkkal reg. hack nélkül is."A sok illegális buherálást pedig ne említsük már egy lapon a hivatalos frissítéssel"
Ha a multi loaderes frissítésre mondanád, arra azt mondom oké. Illegális program, ami kiszivárgott, és persze elvileg csak a szervízek frissíthetnének vele. Nem buzdít senki sem hogy ezt használd, mert ez tényleg illegális. Az hogy a reg. adatbázisban átírsz 3 betüt, és a hivatalos programmal frissítesz ne nevezzük már "illegális buherálásnak" mert ez oltári ferdítés megint.
Ez a biztonsági funkció amin rést találtak az okosok, azért született, hogy megakadályozzák a szürke importot, és mindenki hivatalos, országának megfelelően vegyen Wave-et ha frissíteni akar. Az már egy másik kérdés, hogy mindenki így vette volna, ha nem 10-12k a különbség szürke importos és a magyar garis között. Mire fel? Bármilyen előnyöm származik abból hogy hivatalos garim van? Semmi. Nekem a GSM bolt, ahol vettem, 2 hét átfutással kicserélte az egész belét a telefonnak (gyakorlatilag új készüléket kaptam, a régi még karcmentes házában). Olyan boltot kell választani, ahol korrekt, és hozzáértő a szervíz is. Ennyi a titka.
Végezetül pedig ha neked ez tényleg "illegális buherálásnak" minősül, akkor ne frissíts, viszont akkor ne is csodálkozz ha több hibába futsz bele mint az, aki JH3-mat használ.
Kicsit az az érzésem hogy "bort iszol és vizet prédikálsz" mert WinMo-ra tudtommal pár eredeti és megvett program mellett, te is használsz feltört progikat, amik nem minősülnek legálisnak mi több ezt warez progik. Nincs is ezzel baj, én is, sőt szinte mindenki ilyeneket használt WinMo-ra, csak akkor nem értem mi ez a nagy "illegális buherálástól" való félelmed. -
peterk
senior tag
válasz
erdoke #14117 üzenetére
Nem értem, ez miért pont a Wave-nél jelent neked problémát.
Én még nem láttam olyan okostelefont a T-től, amire olyan gyakran jönnének ki firmware-ek, mint a függetlenekre. Sőt, legtöbbre szinte alig jön frissítés. A HTC HD2-re például hány hivatalos T-s frissítést tettél fel?
A problémádra egyébként is van "legális" megoldás. Be kell menni egy Samsung szervízbe, flasheltetni rá egy nem T-s firmware-t. Utána már lehet frissíteni sűrűn, és megmarad a garancia is.
-
Polllen
félisten
válasz
erdoke #14117 üzenetére
Valószínűleg 1.1-t adnak ki, addig pedig nem bajlódnak vele (pénz és idő...gondolom senki se akarja a költségeket fedezni... vagy megállapodtak, hogy évi X frissítést írunk át nektek vagy minden nagyobbat...who knows
)
Sztem az sem véletlen, hogy registry módosítás kell bizonyos frissítés eléréshez...
Amúgy sztem a samu szervíz vagy a t-s szervíz lehet megoldás a vevő frusztrációjára...Nem értek vele egyet, mert nem túl vevő barát, de a szolgáltató függő telefonoknál a frissítést mindig gyenge látszem volt...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
erdoke #14078 üzenetére
Ezért írtam itt, hogy kártyafüggetlenhez jön frissítés. Az is igaz, hogy a Samsung aktiválja a lehetőséget ehhez. De, azt nem hiszem, hogy Samsung is csinálja meg a T-s módosításokat.Tehát szerintem ők megírják a független telefonra való szoftvert, aztán odaadják a T-nek, ők meg nem foglalkoznak vele.
Azt nem írtam, hogy menj a T-hez reklamálni! Ahogy azt se, hogy buheráld a telefonod. Igazából nekem nyolc, hogy mit csinálsz a telefonnal.
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #14082 üzenetére
az a baj, hogy mivel a t-s fw más, mint a többi, arra külön időt kell szakítani, hogy megírják. ez a t baromsága, mert mi a fasznak kellett ebbe a sw-be belenyúlni? hogy t logó legyen az elején? Menjeneja p*ba. szerintem. Viszont innentől neked IJ van, mivel a samu ritkábban fog kiadni T-s frissítést. Viszont valaki írta, hogy a samu álláspontja szerint, ha a szervizben feltolják neked a JF1-et pl, akkor gari marad, és utána teljes értékűen frissíthetsz. Ebből nekem az jön le, hogy nem sok t-s frissítés lesz, de ne legyen igazam. (Ezt különben előre megmondtuk több hete, aki megkérdezte itt a topicban. Én kérek elnézést, hogy több pénzért vettem, és kapok frissítést
)
S73V3: én nem bántam meg
-
Polllen
félisten
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #14030 üzenetére
ha t-s a szoftvered, az a te bajod, már ne is haragudj. reklamálj a t-nél. A teljesség igénye nélkül a megjelenés óta kiadott magyar fw-k: JEE, XJ1, XJ4, JH3. Európában volt JF8 is, azaz amit írtál, hogy nem volt egy bit frissítés se, az ordas nagy ferdítés (finoman fogalmaztam).
leslieke: ez az apps bug a JH3-ban már javítva van.
Karma: én soha nem tákoltam registry-t. mégis 2x frissítettem már KIES-szel. Hogy is van akkor ez?
-
zack
nagyúr
válasz
erdoke #14020 üzenetére
Írhatnék válasznak 2x ennyit mivel nem értek egyet, de megpróbálom rövidre fogni.
"A "multimédiában bivalyerős okosteló" vs. mp4-re konvertálgatsz nálam valahogy nem passzol..."
Már korábban is írtam. Nem azért konvertálgatok mert ez kötelező. Az mp4 egy általánosabban elfogadott formátum, és már LG Arena-nál elkezdtem gyüjtögetni/konvertálni a filmeket 720x480-ba. Ezeket fel tudtam használni I8910-nél és az O2-nél is mi több a Wave is harapja. Míg a divx-et mint formátumot alapból rühellem. Egyébként kicsit jobban beleásnád magad a konvertálás világába, láthatnád hogy mi a helyzet. Én már több mint 10 éve ebben mozgok. Az elején amikor a divx formátumú filmek bejöttek, arra építettem gépet hogy jól fussanak, és ne akadjanak. Aztán volt ami akadt továbbra is, és volt ami megjavult az erősebb géptől. Szóval a divx utálatomnak több mint 10 éves múltja van. Egy kis levezetés. Ha fogsz egy filmet és letöltöd divx formátumba nem fogsz találni 720x480 felbontásút amit speciel a mostani telók szeretnek. 2-3db állnak ami kényelmetlen, és ugyanúgy hozzá kell nyúlni és muxolni, hogy ne 2-3 fájl legyen egy fiilm. A másik a konvertáló igényessége, mert amit letöltesz sokszor hibás, gyenge minőségű (mivel általában dvd5-ből rippelik), az mellett hogy a felbontás is gyengébb mint ami nekünk kell. Én 1080p és 720p BluRay és HDDVD rippekből csinálom és olyan minőségben, hogy olyat egyik letölthető divx film se tud. A megfelelő felbontásban, 2 pass kódolással a tökéletességet szem előtt tartva. Ez a minőség, és én ezt vagyok hajlandó csak és kizárólag nézni ha már SAMOLED dohog a Wave-ben. A hányadék divx-et meg nézze az aki nem jut hozzá a filmjeimhez.
Tudnám divx-re is konvertálni, de az mennyivel lenne jobb? Semmivel sem. A divx előnye az lenne hogy konvertálás nélkül fel tudd tölteni, de így ki vagy szolgáltatva a konvertáló szakértelmének, nem telefonra optimalizált lesz a felbontás és az összemuxolás is plusz idő és energia.
Ennyit a divx-ről és az általam készített mp4-ről."Szoftverfrissítés/support ügyben egyelőre a Wave szerintem rosszabbul áll, mint az X10, ugyanis az utóbbihoz beígérték a 2.1-et, és már azt is lehet tudni, hogy 1-2 héten belül itt lesz"
Ezt mondták 3 hónapja is, amikor úgy volt, hogy veszek egyet, mert találtam egyet alkalmi áron. Szinte kívétel nélkül lebeszéltek az X10-ről azok is, akiknek volt. Globálisan nem tarták jó telefonnak. Nézd meg a felhasználók mennyiségét. 2x régebbi topik mint a Wave és van vagy 930 hsz. Csak azért mondom, mert egyfolytában az X10-en lovagoltok.
Szerintem a Wave sokat gyorsult, és volt bőven frissítés rá, nem értem miért modod ezt. Lehet hogy azért mert nem követted a fórumot.JF1, JF4 én is próbáltam JF8-at nem, a "G" series-t sem amiből kettő is volt, majd jött a mostani H series, ami már Bada 1.02, és készülőben az "I" series ami vagy már a Bada 1.1 lesz, vagy egy előfutára.
Az általam tesztelt JF1,JF4, és JH3 teljes mértékben megfelelő volt, és hibát nem találtam bennük. Feleséged telefonján milyen verzió van? Mert a T-s firmware nem a legjobb választás."a bada se rossz rendszer, de miért kell úgy beállítani, mintha szinte tökéletes lenne?"
Mert az itt jelenlevő felhasználóknak nincs gondja a Bada-val és a Wave-vel. Többen vannak akik elégedettek, mint akik nem, és mégis az elégedetlenkedők hangjától hangos a topik. Nekem meg jönnek a pü-k, hogy köszi a véleményedet, mert ő is ezt gondolja a Wave-ről hogy jó készülék, de el lett bizonytalanítva hogy vegyen vagy ne vegyen. Ezért szóljon inkább arról a topik hogy ez az egyik legjobb manapság kapható telefon (ami objektíve így is van) ami még nem tökéletes, mint arról, hogy ilyen szar meg olyan szar, meg erre nem jó meg arra nem jó. Karma véleménye is sokakat elbizonytalanít, holott amivel eddig ő találkozott hibákkal, szinte senkinél sem jelentkeztek eddig. Szinte mindig lehet érezni egy felhúzott szemöldökű, kissé fanyalgó hangvételt a véleményezésében ami bár szubjektív, de mivel nagytudású, sokakat pont ezért elbizonytalanít akik vétel előtt állnak, de követik a fórumot.
"Én se azért jövök, és a "non-stop" szerintem elég igazságtalan velem szemben"
Ne vedd magadra, csak pont most néztél be, amikor rajtad kívül sokan mások ezért jönnek ide.
Szívesen látunk itt, csak most mindenkinek kicsit elege lett a Wave fikázásból, főleg úgy hogy az egyik ma kapható legjobb vas.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
erdoke #14020 üzenetére
Jó hosszú lett! Mint személyes, egyéni vélemény rendben van. Nem vagyunk egyformák, így mindenkinek más és más az igénye és ezáltal az elvárása is a telefonnal szemben.
A böngésző kérdésben egyet is értek veled, lehetne jobb. Bár én ritkán használom, akkor meg elviselhető.
Nem kell semmit se konvertálgatni, mennek a filmek anélkül is. Persze egy-két hiba itt is becsúszik. Karma panaszkodott is emiatt eleget.(bocsi).
1 dologban tévedsz, van Kiesen keresztül elérhető frissítés!
Wave-hez jön a frissítés, az új készülékek már eleve az 1.1-el jönnek ki. A Samu meg nem engedheti meg magának, hogy 2,4 millió Wave usert, egy kezdő rendszerrel beleültet a kakiba.
-
peterk
senior tag
válasz
erdoke #14020 üzenetére
"Félreértés ne essék, a Wave egy nagyon jó vas, és a bada se rossz rendszer, de miért kell úgy beállítani, mintha szinte tökéletes lenne?"
Szerintem az elmúlt napok nem éppen erről szóltak. Egy olyan hozzászólást nem tudsz mutatni, hogy valaki idejött, és elkezde dícsérni, hogy de jó, megvette az ultimate telefont. Éppen ellenkezőleg, ezek "jó teló vagy rossz teló" viták mind úgy indultak, hogy valaki kifakadt, hogy "ez egy nagy sz*r". Vagy papírnehezék. Erre jöttek a válaszok, hogy ez azért túlzás. Ami egy Wave topicban szvsz azért nem meglepő.
-
zack
nagyúr
válasz
erdoke #13908 üzenetére
HD2 és X10 is rossz példa volt, mert sokkal súlyosabb helyeken "véreznek" el, mint a Wave, még ha kissebb hiányosságok vannak bennük üzleti vonalon, akkor is. Számomra hiába jó kütyü a HD2, de a kijelző minősége, készenléti idő, készülék méret, külső hangszóró minősége, fényképek minősége, nem kielégítő, főleg úgy, hogy régóta 115-130k között van az ára. Értsd úgy a "nem kielégítő" jelzőt hogy nem tudnék velük együtt élni. De ha mégis megvenném, biztos nem fikáznám ezeket a funkcióit, mert tisztában lennék a képességeivel, és hiányosságaival.
X10 megint csak súlyosabb hiányoságokkal küzd (számomra) mint a Wave. Legnagyobb blama hogy még a mai napig nincs 2.1 frissítés rá, bár folyamatosan ígérgeti az SE, és még mindig csak 1.6 rendszert futtat. Lehet felőlem bármilyen okosteló, ha a support ennyire gyenge. A hardveres hányosságokról amikben kezet foghat a HD2-vel már nem is beszélve.I8910 HD-t szintén a support miatt adtam el, azzal a különbséggel, hogy ott magyarázható volt azzal, hogy nem kapható, ill. nem forgalmazta a Samsung és egyik szolgáltató sem hivatalosan Magyarországon.
"Ez egy dolog, a józan ítélőképesség meg egy másik"
Fenntartom, hogy a véleményem szubjektív, mivel ezt az egy telót használom 24/7. Ettől még elismerem a hibáit, bár az is igaz, nem azért jövök a topikba, hogy ezeken lovagoljak non-stop. Nem hinném hogy egy komoly üzletember, akinek az üzleti rész a legfontosabb, Wave-et akarna venni. Elsősorban egy multimédiában bivaly erős okosteló, amit senki se hirdet úgy hogy "business phone", innentől kezdve pedig az ilyen jellegű üzleti funkciók hiányosságait emlegető júzerek nyugodtan válthatnak egy okosabb készülékre.
Szóval a "józan ítélőképességem" megvan, de nem fogom fikázni, mert ez a teló abszolút nem érdemli meg. Főleg nem 3 hónap után. Belőlem nem hiányzik a türelem, aki viszont a türelemnek híjján van, mielőbb váltson, de ezt már nagyon sokan ajánlottuk itt. -
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #13945 üzenetére
Céges push email (nem Gmail, nem Hotmail), naptár és feladatok (+ Out of office kezelés) teljes szinkronizálása problémamentesen? A többiektől nem ezt hallom...
igen, céges, push, naptár, és mail,. feladatokat nem használok. problémamentes. A "többiek" konkréten user137, akinek egyedi problémája van. Ezen az alapon meg kijelenthetjük az én esetemből, hogy a symbian is szar exchange szinten. Erre próbáltam utalni.
-
peterk
senior tag
válasz
erdoke #13945 üzenetére
Az exchange sync (a microsoftos) működik, nálam nem jelentkezik a user137 féle ismétlődés bug. A szinkronizációban annyi problémát vettem észre, hogy valamiért a google contacts-ban a telefonszámok és email-ek típusa eltér, azaz ha online mondjuk otthoni vezetékest állítok be, akkor a telefonra valami másként kerül, és fordítva. Ugyanez az email címekkel (otthoni, munkahelyi, egyéb). Ja, és azt hiszem időnként nem frissíti felfelfelé, ha a telefonom egy névjegyben matatok. (Ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy én nem csináltam valamit jól. Nem volt fontos, nem jártam utána.)
-
-
csabám
addikt
válasz
erdoke #11271 üzenetére
@erdoke, rizso: gondolom vmikor igen.
@satomee: nekem is gondjaim voltak az elején. háttértár módban ment viszont a kies nem ismerte fel. letöröltem, feltelepítettem, illesztőprogram visszaállítás, win xp újrahúzása sem működött. aztán mikor újra próbálkoztam a csatlakoztatással kiírta h probléma lépett fel a hardver telepítése közben és utánajártam h mi is volt a gond, vmi hiányzott ami a win media player legfrissebb verziójával pótoltam és azóta rendesen felismeri.
-
zack
nagyúr
válasz
erdoke #10036 üzenetére
Tudom én is, de nekem akkor sem kell. Ezeket én csinálom mkv-ből, és olyan minőségben ahogy én akarom. Eddig mindegyik penge éles, telón nézve HD minőséget produkáló képminőség lett. Xvid-ből meg nem 1x láttam pixeles okádék minőséget. Ezért ne nézzek meg egy filmet, mert pont az aki csinálta, nem tud tömöríteni normálisan és gány lett a film minősége? Inkább konvertálok.
-
zack
nagyúr
Más aspektusból szemlélem.
Van olyan árképzés amire azt mondom, még belefér és megveszem. Ez a 30-40EUR ha nem lesz más lehetőség, még elmegy. Viszont e felett, lehet akármilyen csili-vili program, 70 éves koromig tartó frissítéssel, meg fogom várni belőle a virágboltit. Biztos fogok költeni appokra, de azért a határt meg fogom húzni.
-
Kobe
veterán
na nalam ez nem mukodik, mert hiaba kapcsoltam vissza mindent a hely menuben, semmi nem valtozik. Elotte is be voltak kapcsolva, akkor ment kisebb nagyobb tevedesekkel - valszeg cellainfo vagy adotorony alapjan, amiota viszont kikapcsoltam oket, meg sem mukkan semmi, hiaba kapcsolom vissza.
most mar emgvarom mit mondanak szervizben
-
zack
nagyúr
Senki se írta hogy köze van a projecthez. Valamit félreértettél.
O2-ben volt Midomi...Ez nem tünik annak, bár semmi se kizárt. Nálam a Midomi elég rapszódikusan működött, talán még a TrackID is jobb volt nála. Ilyet most látok először hogy menteni lehet a telóra a felismert számot, és hogy ennyire jó az adatbázis.(#4861) erdoke
Akkor lehet hogy itt nálam inkompatibilitás lesz a DS980-al....Fasza.
Csak azt nem tudom, ha új BT vevőt veszek, az meg fogja e oldani a problémát. Az MW600 is SonyEricsson és van vagy 14k. Csak annyi a különbség a mostanihoz képest hogy cserélhető a füles része. Azt meg ki tudja hogy a belső szerkezetük mennyire egyezik. -
zack
nagyúr
Amit én csináltam szobában, az sem akadt. Kicsit sem, bár telón néztem vissza. Lehet asztali gépen, vagy youtube-ra feltöltve lesz akadozós...
Nem hinném hogy a Galaxy S ennyivel rosszabb lenne videófelvétel aspektusból, mert elvileg u.a. a hardver. Ha mégis valamiért van sebességbeli különbség a videófelvételben az csak az OP rendszerek miatt lehet ill. a gyengusz memó kártya miatt..bár ez utóbbit nem tartom valószínűnek. -
zack
nagyúr
Miért esnék túlzásokba?
Ezek a hibák amikkel találkoztál nem olyan jellegűek amikkel mindenki találkozik, vagy ha bele is fut, nem feltétlen tartja súlyos hibának.
Azért mert te a HD2-höz és a WinMo 6.5-höz hasonlítod az egyéni szoc. problem.Eleve nem hasonlítgatnám ilyen konkrétan (még) semmihez, majd esetleg ha a bada 1.1 kint lesz. Azért mert ezeket a hibákat már megoldották a többi OP rendszer alatt ettől még a bada nem rossz. Majd ha annyi idős lesz a bada, mint a WinMo vagy a Symbian, akkor majd jól pics@n fogja rúgdosni őket (remélhetőleg). Ez pedig nem hinném hogy túlzás lenne.
Galaxy S topikban is ahhoz képest hogy Android 2.1 fut rajta elég sok a probléma...
Ahogy olvastam, laggol rendesen, holott u.a. a proci dohog benne mint a Wave-ben. Nálam pedig a Wave folyékony és lag mentes, ami valószínűleg az OP rendszer érdeme. -
peterk
senior tag
Az email kezelése erősen foghíjas, nem lehet egyszerre több levéllel kezdeni valamit (kijelölni áthelyezéshez, olvasottá tenni, stb).
Áthelyezni, törölni lehet csoportosan is. (Email fiókban hárompontos menü, törlés/áthelyezés, és voila.) Csak az olvasottá tételre nincs tömeges lehetőség.
Én zack-al értek egyet, annak ellenére is, hogy nekem is van pár funkció ami nagyon hiányzik. De bármelyik topicba is olvasok bele, ötven poston belül ott is összejött néhány funkció amit a userek felvetettek és nekem is hiányozna. Ez van, sajnos nincs tökéletes telefon. (Legalábbis addig, amíg meg nem érkezik a WP7.
)
-
-
peterk
senior tag
A böngésző tudja. Én is kb. 3 nap után jöttem rá, szóval nem magától értetődő a helye.
Jobb lenne egy dedikált ikon neki.
Megnyitod a böngészőt, behozod az alsó menüt, és a kedvencek gombra (vagy mi a neve, egy lap és előtte egy csillag) kattintva bejön egy oldal és a tetején egy tab. Innen már megtalálod.
-
Lopottmotor
tag
Nem tudom egyre gondolunk-e, de azt hiszem nincs benne ilyen funkció:
"Ami furcsa és hiányozni fog, az az intelligens szövegtördelés, a Wave böngészője erre az első jelek szerint nem képes. A gyönyörűen megjelenített oldalakba két ujjunk használatával villámgyorsan bele tudunk nagyítani, ám ez nem rendezi át a szöveghasábokat, tényleges nagyításról van szó csupán, ami azért érdekes, mert a tördelés működik abban az esetben, ha pl. egy HTML formátumú e-mailt nyitunk meg. "
-
zack
nagyúr
Én kicsit úgy voltam vele, mivel szerettem az LG Arena-t, a méretével is elégedett voltam, így tudtam, hogy a sokkal nagyobb nem fog bejönni ill. nem lesz kényelmes. Én annyit nem böngészek ill. olvasok, hogy megérje az a +0,5-0,8 col.
Gondolom ha nem lesz megoldás a fényerőre, lesz majd rá egyszerűen könnyen használható widget, ahogy az Omnia2 esetében is.
Kies problémámra senki se tudja a megoldást?
-
Kapanyél
őstag
Biztosan van benne "fényerő szenzor"? A gyáriak közelség érzékelőnek írják (már ha arról a két pöttyről van szó, ami az előlapi kamera mellett van), ami bár egy infraledből és egy fotodiódából áll, közel sem biztos, hogy ez utóbbi alkalmas annál többre, mint amire jelen pillanatban való.
Persze, jó lenne, ha ilyet is tudna, nem vitás. De szerintem már kezelné a szoftver.
(Ezt az is alátámasztja, hogy pl. az Internet böngészőbe külön beleprogramozták a fényerőállítási lehetőséget, amire nem lett volna szükség, amennyiben tényleg fényerőszabályzó is kerül bele.) -
peterk
senior tag
Szerintem a bada bevezetéséhez tökéletes a Wave, a maga nem mindennapos külsejével a különleges kijelzőjével és az erős hardverével, de a komolyabb 3D játékok megjelenéséhez nem bizos, hogy ennyi elég lesz, szerintem ahhoz még kelleni fog majd egy Galaxy S-hez hasonló specifikációjú méretes, nagy kijelzős modell is.
Bár, ha beválnak a Samsung tervei az idén eladott 10 millió wave-el, akkor egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz elég önmagában.
-
leslieke
Jómunkásember
A régi Arénámat cseréltem Wave. Itt van előttem mindkettő, egymás mellett!! Minimálisan nagyobb a Wave, a számok csalnak! Ugyanolyan könnyen kézre áll mindkettő, zsebben is elfér, bár ez az asszonyodnál nem les szempont, a táskába a sok pipere sz@r mellett el fog férni. Nem emiatt kell majd eggyel kevesebb rúzst otthon hagynia.
De ha asszony ennyire finnyás, hogy kinézet alapján választ, akkor ne ezt vegyél neki!! -
Ez is stimmel. Sőt már azt is kikísérleteztem, hogy 1) nélküle nem működőképes (sőt határozottan vicces ahogy szétdurran), 2) akkor olvassa újra a telefon, ha az ember a FactoryFS partíciót is újraflashelni (ilyenkor csinál egy belső flash újraírást), egyébként hiába erőlködik az ember a loaderrel, valamint 3) össze lehet keverni más verzióból származó CSC-t a többi partícióval, feltéve hogy nem túl nagy az időbeli távolság.
-
manchester85
veterán
"És mondjuk 20-ért a Wave-et, ami a fele"
Erre azért ne vegyél mérget! Akárhogy nézzük, a T-mobile-nál a MM csomagokban felső kategóriás mobiloknál árkedvezmény tekintetében az iPhone a legjobb vétel. Ez pedig nem elfogultság, csak szimpla matek. Ott van pl. a Samsung omnia II. ami MM csomagokban sokkal drágább, mint az iPhone 3GS, viszont használtan is sokkal többért lehet eladni az almamobilt, mint amennyi újonnan lenne függetlenül az Omnia 2.
Persze van, aki nem ad el készülékeket, nekik ez nem szempont, de azt ne feledd, hogy az iPhone irreálisan magas ára a T-s előfizetőknek nagyon kedvez. Én 1 éve vettem egy 3G-t 60-ért a legolcsóbb ikon csomagban, amit ki is használok. Most ugyanennyiért el tudnám adni a telót. Nyilván nem csak erről szól, hogy ki mit vesz, de ár tekintetében nagyon jól lehet járni az iPhone-nal, mert az exkluzivitása magasan tartja az árát, ha később el akarja adni az ember. Bizonyos csomagokban meg a nála 40-50 ezer forinttal olcsóbb készülékekkel kerül egy árba.
-
manchester85
veterán
Így legyen!
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy mennyire fogják tudni futószalagon kidobálni a készülékeket, anélkül, hogy bármi gubanc legyen. Android és WM fronton is külön kézben volt a szoftver és a hardver. A Samsung egy maga akar szoftver+hardver téren széles körbe betörni? Nekem ez így hihetetlennek tűnik, de ha jól sikerül, miért ne.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest